Ihop!

Japp nu sgs det att Milo och hayden är ihop, även o många trott dett förut så har dom nu iaf börjat visa sin kärlek lite mer öppet. Milo hade tydligen kallat hayden för sin flickvän och sagt att han älskade henne enligt ett ögonvittne, Själv vet man inte vad man ska tro,men skulle inte bli förvånad om dom var det. Dom är ju så söta!

image267

 

Årets bästklädda

Årets bäst klädda har utsets av någon tdning ,men kmr inte riktigt ihåg vilken ,men här är iaf listan

           7                                    6                                3                                  2
                                      
Zac Efron                      Mary-kate olsen      Ashely Olsen             Sara J.P



1 är Mischa Barton

image266

FYND

I förrigår när jag var och shoppade med Erika i sthlm så hittade jag en platt tång på siba för 179 kr:O!! det är ju typ oh ge bort, och sen gick vi till Elgiganten där dom hade likadan platt tång men den var mkt dyrare där, så jag köpte tången på Siba och var supernöjd!!

image261

Nyår

det är nyår idag elr ikväll menar jag !! och den kvällen ska spenderas med Erika och några som hon känner :D. Jag tror att det kmr bli as kul!. Så om ca 1 timme ska jag åka till henne oh så ska vi fixa oss :D och käka lite mat innan vi drar , hoppas ni också har kul och en minnesvärd nyår 07 och imorrn är det ju 08 och bara ca 2 månader till jag fyller 17, den ni ;)!


Sundsvall

Då var jag i sundsvall :D, har varit här och umgåtts lite med mina syskon som jag saknat!, Edwin och Wendy älskade sin present dom fick av mig som var "krumelur kim" :), Imorrn blir det fira nyår med min Erika :D jippie!, men nu ska jag kolla på "brothers" filmen och surfa runt lite samtidigt!, ha det

Söndag

Har varit helt slut efter dessa 2 dagar fulla av shopping. Igår köpte jag platt tång,Metallica DVD,Jeans och lite små grejer. Idag åker jag och Erika till Sundvall,men först ska vi till Götgatan och shopa lite innan vi åker för vår buss åker 14.00, så nu blir det frulle sen drar vi! men ha det så bra,ska fortsätta blogga i sundsvall :D!

Rea hos topshop

ja just nu är det mellandags rea överallt,själv har jag inte hittat nått bra på rea, Men ska hålla utkik efter dom här grejjerna,hoppas jag hittar dom !

image260

Lördag

Idag blir det fortsatt shopping med Erika, mkt ska shoppas och jag ska även klippa mig idag :D, hade tänkte klippa lite sne lugg och klippa upp håret för volym, hoppas det blir bra :D, nu ska vi snart nog käka frulle,sen drar vi till stan och är förmodligen där hela dan igen och ikväll blir det hyra film !. Synes

Utmanad

Utmaning

Jag har blivit utmanad av Mimmi http://bubbelsnubbel.blogg.se !

Som utmanad ska du nämna :
5 saker du aldrig gjort,
5 saker du har gjort,
5 saker du ska göra,
utmana sedan 5 personer att göra samma sak.

Saker jag aldrig gjort:
1. slagit sönder en spegel
2. Spytt efter en karusell
3. Tagit droger
4. Varit i Disney land (Erika kom på det )

5. somnat i en bio salong

Saker jag har gjort:
1. Klämt ihjäl en kyckling (var liten)
2. Burit en katt genom att bara hålla i svansen (var liten)
3. Gått från skb till Birsta :D
4. gått ut grundskolan utan ett enda IG
5. Varit vaken mer än 24 timmar

Saker jag ska göra:
1. Fira nyår med Erika!
2. Shoppa ihjäl mig
3. Åka till sundsvall
4. Gifta mig rik
5. Ta körkort


Efter shopping

Nu har vi kommit hem efter shopping och bio, filmen var bra och rolig ,men vi hittade inte så mkt att köpa. Jag köpte en Metallica tröja, svart kuvert väska och häl grepp :P. Erika som har hur mkt pengar som helst hittade typ ingenting,vart bara bh ,trosor och lite små grejjer som smink. Men imorrn ,då ska det minsann shoppas :D, så kanske vi träffar Julia och Elvira :D. Ha det så länge !

Tokio hotel-Rescue me (rette me)


Fredag

Tjena, Vaknade nyss, är sjukt trött för jag kunde inte somna i går föränn ca 02.30 . Idag består dagen av att shoppa shoppa och shoppa :D. nej men vi ska käka lite frulle, fixa iordning oss sen ska vi till stan och shoppa, vi ska vara i stan heeela dagen,sen till kvällen är det bio då vi ska se God luck chuck!. Ha det !

Torsdag

Idag gick jag upp ca 11.30, och min första tanke var "nu sitter Erika på bussen" :D. Tog det lungt och käkade kyckling sallad innan jag drog för att hämta Erika :D. Vi gick en snabbis på stan ,men sen åkte vi hem. Jag var helt "tagen av att hon kommit så vi råkade kliva på fel tunnelbana och jag märkte inget föränn jag såg att näst hållplats var "gubbängen", vi klev av och bytte tunelbana sen hamnade vi rätt :). Vi har käkat och sjungit sing star och nu ska vi surfa runt lite :D. Ha det!!

3 års dagen av tsunami

image259

Hemsk,hemskt, stackar alla människor!! Men så är livet, det  har jag lärt mig

Sminkningar

image257

image258

Smink

Sminka jag vill ha från Make up store

image256

Dålig uppdatering

Vet att jag har haft sjukt dålig uppdatering,men förhoppninsvis blir det som vanligt från och med nu ;).

IMORRN KMR MIN ERIKA HIIIT ! :D:D

Onsdag

Idag har min dag bestått av att städa,städa och städa, Jag har damsugit hela huset ,tvättat toan, bytt lakan osv! Jag är GULD värd!! :D. Så nu ska jag ta det lungt, surfa runt och lyssna på Tokio hotel och Metallica. Juste jag skickade ett mejl till dom på biljettshop om min biljetter,men dom sa att mina biljetter var "makulerade" så jag var tvungen att beställa nya!! och priset har ju höjts med typ 200 kr, skit mkt ju!, jag ska även betala för båda än så länge ,vet ju inte vem som ska dit med mig än. Nån som vill? :P  aja. Ha det ! 

Tisdag

Tjenix,idag har jag tvättat kläder :D och sen åkte jag till min faster för att lämna hennes julklapp:D, imorrn ska vi på stan då mellandags rean börjar! :D. och över imorrn kommer Erika :D, sen finns det inte så mkt mer att berätta. ha det!


Sjukt roligt!


Over my shoulder- Mike and the mechanics

Tänker på det som varit när jag hör den här låten, tiden då man var som lyckligast.

to my mommy


Älska urban outfitters!!

image255

Jaa. tröjerna talara för sig själva !!

Köp lista

Min köp lista Januari:

Svarta Converse skor
image250

Musse pigg tröja från urban outfitters
image252


Tokio hotel biljetter
image253


Köp lista Februari:

Piercing på underläppen
image254

Band tröjer som metallica och Nirvana och även Tokio hotel :D

God jul

OOH gud ,vet att det gått ca 2 dagar sen senaste inlägget och det på grund av att jag blev osams med min bror,men jag tror att det är bra nu :D, fick ju sitta här trots allt! :D, det är ju jul!. Min jul är hyfsad lugt, vi ska snart käka jul middag,men det blir ingen skicka för pappa kan inte laga en sån, så istället för julskinka ska vi käka revbens spjäll ! :D MUMS!! men nu ska jag surfa vidare efter dessa dagar jag missat,som jag nu måste ta in :P!!,

GOD JUL MINA VÄNNER!!!

AAAH!!!!

Såg nu att mejl från biljettshop kommit och man var tvungen att va 18 för att kunna beställa biljetter där :/, så nu kollar jag på blocket och om jag inte får biljetterna där, ber jag min faster skicka efter biljetter ist :D, så det blir nog allt tokio hotel iaf !! :D, ska åka till hötorget om en timme för ska hjälpa Marcela som jobbar på hötorget, ska hjälpa henne tills pappa kommer :D!! Men nu är det Mario time! ;)

Uppbokat

Såg nu att Tokio hotels biljetter nu är helt uppbokade!, men jag köpte ändå inte min biljetter därifrån pga att man var tvungen att betala driket med kort, så mig gjorde inget! nu ska jag fortsätta kolla på tv,synes!


dagens önsking/julklapp

Dagens önskning/ julklapp 21 december

En rosa bärbar data :D

image249

Pierca mig!

jag vill pierca mig :D, på samma ställe som Tom kaulitz har ^^. men det är absolut inte bara för att han har det, utan för att jag tycker att det är grymt snyggt, elr va tycker ni?? :D. Jag ska ta hål där en vacker dag ,men vet inte när :/, nästa år tror jag ^^

image248

Fredag

Jaa idag var det jul avslutning på skolan, jag gick dit egentligen bara för att få nya busskortet som börjar gälla då vi har lov! (tror att typ alla gjorde det). Efter att vi fick busskorten så var det jul show som var hur tråkig som helst, man skrattade mest för att det var så dåligt!. sen drog jag hem :D. Nu när jag kom hem så såg jag att Tokio hotel hade släppt sina biljetter,så nu är dom fixade åt mig :D. P.s på torsdag kmr Erika :D och den 30 åker viii!! :D:D alltså bara 9 dar kvar tills vi åker till sundsvall!! :D


JAG HAR BILJETTER !!!

Shit vad glad jag är nu, det lyckades fixa sig trots allt ! jag har nu köööpt 2 biljetter!:D en aningen dyrare, typ 530 st men det är det värt!! :D:D:D:D, nu ska jag bara få nån av mina kompisar att köa den andra biljetten av mig så jag har nån att gå med!!:D. men nog löser det sig :D!!!!

IM HAPPY, HAPPY :D:D:D

JAg ska få träffa dom,eller se dom iaf ;P

Tokio hotel

Idag släpptes biljetterna till tokio hotel, och jag vill gåå!!, men det är typ ingen av mina kompisar som lyssnar på dom. Så jag skickade ett mess till Elena och frågade om hon ville gå med mig dit XD , hoppas hon svarar och vill:D! . Finns ju bara ett få tal biljetter kvar och jag vill ha sitt plats nära scenen. JAG HOPPAS!!. det dåliga är att man måste betala med kort vilket jag inte har, typ internet grejjs och det har inte heller min pappa!, så dåligt!. men aja hoppas det löser sig! annars får jag typ köpa biljetter i andra hand vilket jag inte vill för då är det ju dyrare!.

image247

STHLM street style

image246

I LIKE!!

Baby boom i hollywood!

Nicole richie, christina aguilera och jennifer lopez är gravida!

image244

Men nu sägs det att även Eva longoria, Jamie lynn spears,Jessica alba och att lilly allen är det! åter står att se,för de syns ju så småning om! :D

image245


dagens önsking/julklapp

Dagens önskning/julklapp 20 december

  image243

El gittarer till mig!, helst då ESP eller  Gibson- Jackson- och Fendergitarrer

Just för min idol kirk anväder dom!! :D

Det ända problemet är att jag inte kan spela,men lovar att lära mig när jag får en!

Gamla och nya frida!

image241
Gammla!



image242

NYA!!

Ny "frida.se"

Jag prenumenerar ju på frida och läser då så klart tidningen. och i förra numret (kom en ny idag ,hem) så stog det att dom skull göra en ny frida.se där man kune blogg och mkt, som en comunity alltså. Så då var det första 100 som skickade mejl fick vara vip medlemar, och vara med på sidan innan många andra kan det. Och jag vart en av dom 100!.  Man kan inte vara medlem än där,utan jag och de andra 99 fick en "speciell" sida vi skulle gå in på :P. Så nu ska jag fixa min profil och sånt där! ;)


Här är iaf början av mejlet jag fick av dom:

Hej & välkommen till nya FRIDA.se!
Tack för ditt mejl, du är en av de 100 första VIP-medlemmarna! Nu  
gäller det för dig att gå in och testköra nya FRIDA.se åt oss!

Torsdag

Idag så hade vi bara en lektion och det var NK,men det ända man behövde göra var att lämna in uppg och sen gå (ganska onödigt då att komma till skolan).Men jag trodde att man kunde lämna in den imorrn,men det kunde man icke!,men det gick bra att jag skickade den innan 00.00 ikväll iaf. Efter skolan drog jag,Mimmi,Emelie och Lina till Agent provocateure, och det var fin underkläder där, som jag kan drömma om, jag menar jag har verkligen inte råd att lägga 1200 kr på EN bh,men om jag hade så skulle jag inte tveka!. idag blir det plugg och ännu mera plugg! synes!

dagens önsking/julklapp

dagens önskining/julklapp 19 december

image240

Gärna många i olika färger,fast helst,svarta,vita,bruna,militär grönt och rosa! :D

dagens önsking/julklapp

Dagens önsking 18 december

image239

Onsdag

Idag är det HEROES,och självklart ska jag kolla på det!:D. Skolan idag var lite roligare än vanligt för på Eng så fick vi leka en lek med kort och på SH körde vi teater!. imorrn är det sista skoljobbar dagen, och så är det 2 dagar kvart till jullov!:D. sköööönt!. Mimmi och jag pratade om att gå till den ny öppnade affären Agentprovocateur !!,ska bli skit kul och se alla fina grejjer,men vi fär se när vi drar dit,snart hoppas jag!. nu ska jag jobba med SH och NK och då får jag spela Mario sen som belöning ^^ . så vi ses!

Natt människor?

Sitter uppe fast jag borde ha lagt mig!,ska sova egentligen kl 22.00 så jag får 8 tim sömn,men nu är jag vaken ändå!, och så är jag skit hungrig så då måste jag käka nått innan jag lägger mig vilket betyder att jag kommer lägga mig mkt senare. Så dåligt för nu förtiden är jag SKIT trött på morgonen, typ på gränsen till att jag inte går till skolan bara för det. Inte bra!.

Vrf jag skrev rubriken var för att min familj typ alltid äter sent´och är uppe sent. som nu ska jag ställa mig och laga nått som jag kan äta, och vanligt vis käkar vi alla kl 20-21,medans de flesta famlijer äter 17-18. En gång ställde pappa sig och lagade mat kl 22 och vi satt och åt kl 23,vilket inte är bra för varken matsmältningen elr mig (efterso jag hade skola dan efter. Men det är så vi är :P. men nu ska jag steka omellet! :D och sen gå o sova. go natt!

dagens önsking/julklapp

Pengar är aldrig fel!,så ge mig och alla andra pengar till julklapp.

image237

Mina fotbollsfavoriter!

Så klart har jag Ronaldinho som en va mina favoriter, därför att han är grymm! så jävla duktig!

image231 


Lionel Messi, vilken grymm spelare, tror lätt han kommer vinna pris som bästa fotbolls spelare som Ronaldinho har fått en gång.

image233 

Och sist Gioavanni do santos, just för att han är grym fast han är så ung och jag ser ljust på deras framtid!.

image235 


Hahah,jag har fotbolls skills,de trodde ni inte va?, men det är tack vare mina brorsor och min käre far!

Och om ni vill veta så hejar jag,pappa pch min bror Migge på Barcelona :D!!! .jag hejar inte på nått lag från svergie för dom håller inte på samma nivå som min kära Barca gör!, men kan säga att jag en gång i tiden hejade på Djurgården,men slutade då Kim källström slutade.


After school

Efter skolan så följde lina med mig till hötorget för jag skulle köpa en klänning på gina som jag spanat in, och så visar det sig att Lina köpt samma några dagar tidigare!,hahah vi som annars aldrig tycker lika vilket vi gjorde nu ju:P, så vi kmr ha likadana klänningar på nyår ,men de gör inget för hon kmr ju vara här isthlm medans jag firar nyår i sundsvall! :D.Egentligen så skulle jag och Erika shoppa klänningarna tsm ,men eftersom jag hittade en rätt bra klänning och jag ville inte att den skulle ta slut så köpte jag den nu,men det finns ju fler saker jag ska köpa till som jag kan göra med Erika, som svart kuvertväska, mönstrade stumpbywor,halsband och armband!:D

image230

Den här klänningen köpte jag!:D sen med min svarta klack skor från Monki,kuvert väska,strumbyxor och smycken så blir det susen, elr vad tror ni? :D

USA

Sitter på Eng lektionen och vi ska som sagt berätta om ett engelskt talande land i 30 min. Jag,Lina,Mimmi och Emelie ska berätta om USA. Vi ska berätta i powerpoint :D, och jag tror det kommer bli skit bra:D.!!

image229

Jag tycker vi är väldigt duktiga! så beröm till oss ;) :P

Tisdag

Sitter på skolan just nu och har samhälle, vi ska granska en artikel!. inte så kul men det går lättare o jobba nu när man kan yssna på musik :D:P. nu ska jag jobba vidare! synes

Metallica

Fick en komentar av nån som tyckte att de var coolt att jag var ett Metallica fan, ja tackar! :D. kul o höra att de finns fler som uppskattar dom, som en viss Mimmi inte gör, hon fick höra dom idag när jag lyssnade på dom,men  verkade inte gilla dom alls :S:P synd!, aja :P hahaha,men det kan jag inte förstå henne för att för mig så är Metallica gudar!!

image220

   

dagens önsking/julklapp

image218image219

Det här vill jag ha !,ge mig massa roliga spel till ps2 som tom här t ex,eller en eye toy kamera för jag har ett spel till den men ingen kamera :S.

dagens önsking/julklapp

efter som jag missade igår också att lägga in dagens julklapp så tänker jag lägga ihop dom,så mina önskiningar kmr bli julklapp tips.

image215image217

Men tyvärr kommer jag inte ha dessa header längre för min photoshop funkar inte!,


Efter gympan!

Var grymt trött efter idrotten så jag gick och sov endast till nu!, jag sover typ "middag" varje dag för jag är så jävla trött !. aja, det var handboll på skolan idag och det var fidde och jessica som var "lärare",dom var duktiga men jag är inte så mycket för handboll,så.. :S. men nu ska jag jobba vidare på min NK uppg, synes!.

Måndag

Jaa då var det sista veckan innan jullovet!! kul :D. hoppas veckan går fort, de tror jag :). Denna vecka ska jag göra NK uppg,SH uppg,SH  "omprov", svenska novell och engelska om USA. Idag fick jag sluta tidigare :D kul,men har gympa kl 14.00 ,men jag gillar det!,men nu ska jag gå och packa grejjerna !! synes!!

TBX från stan

kom hem för ca 1 timme sen, har börjat laga knäck! ,de kmr bli så gott. Åkte till stan medpappa behövde inte hjälp med att stänga hötorget så jag åkte hem i gen med siliva. men nu måste jag passa knäcken!!! synes!

rök inte!!

Hittade den här på en blogg och nu lägger jag in den här för alla osmarat som inte vet om det!

Om man röker ett paket cigaretter om dagen och drar halsbloss, så löper man följande risker jämfört med icke-rökare:

  • 15 gånger större risk att få lungcancer
  • tio gånger större risk att få matstrupscancer
  • tio gånger större risk att få kronisk lungsjukdom, KOL
  • fem gånger större risk att få hjärtinfarkt om man är under 50 år
  • tre gånger större risk att få hjärtinfarkt om man är äldre än 50 år
  • tre gånger större risk att få urinblåsecancer
  • tre gånger större risk att få slaganfall, stroke
  • tre till fyra gånger större risk att få tandlossning
  • tre gånger större risk för åldersblindhet



    Så alla min rökande vänner, sluta med det!

Hon är visst svensk!

Måste bara lägga in den här, för att jag sa till Mimmi och Emelie att tjejen i Heart break kid var svensk, vilket dom inte trodde på. Men det var hon! :D

image214

Svenska hjältar

Ikväll är det svenska hjältar gala och det sänds på tv3 kl 20.00. Det ska jag se!. tycker att det är bra att dom ger hjältaran berömelsen dom är värda!.

image213

Bakning

Idag ska jag laga knäck!! mums! och sen kanske lusse bullar ,får se om jag hinner/orkar, det tar ju trots allt ca 2 ½ timme  att göra lusse bullar.

Men här kommer 2 recept på knäck o lussse bullar som jag ska använda :D.

KNÄCK

image211

2 dl vispgrädde
2 dl socker
2 dl ljus sirap
1 dl skållad, hackad mandel

Tillagning på spisen:

1. Skålla och hacka mandeln. Placera ut knäckformarna på en plåt eller bricka.
2. Häll grädde, socker och sirap i en kastrull. Koka utan lock på medelvärme i 15-30 min. För att kolla om knäcken är klar så gör man ett kulprov (se beskrivning här under)
3. Häll i den hackade mandeln. Fyll i smeten i knäckformarna. Använd gärna gräddförpackningen eller en ursköljd mjölkförpackning för att enkelt kunna hälla upp smeten i knäckformarna. Om smeten blir för seg innan du hunnit fylla formarna är det bara att värma upp smeten igen (enklast är att sätta in gräddförpackningen några sekunder i micron). Ställ knäcken att svalna i kylskåp eller på balkong. Förvara svalt i en burk med tätslutande lock. Lägg smörpapper mellan lagren så klibbar knäcken inte ihop.


LUSSEBULLAR

image212

Ca 30 st
200 g margarin el smör
5 dl standardmjölk
1 g saffran + en sockerbit
50 g jäst
1 krm salt
1-1 1/2 dl socker
3 msk ljummet vatten
2 medelstora ägg
16-17 dl vetemjöl
1 1/2 dl russin i degen, (kan uteslutas), plus russin till garnering
1 ägg till pensling
Smält margarin eller smör och häll i mjölken och låt det hela bli fingervarmt. Stöt saffran och sockerbiten i en mortel och slå det i mjölkblandningen.
Smula ner jästen i en bunke, strver salt och socker och häll på ljummet vatten.
Rör om och häll sedan den fingervarma saffransmjölken över den lösta jästen, knäck äggen och rör om på nytt.
Spara cirka en dl av mjölet till utbakningen. Blanda russin i resten av mjölet och rör ner det i degen.
Arbeta den kraftigt med en trägaffel eller liknande och låt degen jäsa i sin bunke, övertäckt i 1-1 1/2 tim.
Efter utbakningen ska bullarna jäsa i ytterligare cirka 10 min. Pensla därefter med det uppvispade ägget.
Grädda ganska högt upp i ugnen i cirka åtta min i 250 grader. Låt bullarna svalna under en handduk.


MOOOVIE

ska kolla på American pie BETA HOUSE!! :D

Film i ipoden?

Vet nån hur man fixar in en film i ipoden??, försöker men tunes suuuger!!

11 dagar kvar!!

11 dagar kvar till vaddå????, jo det är 11 dagar kvar till Erika kommer !! jippie,sen åker vi upp till s-vall den 30 och firar nyår tsm!! . Det är även 15 dagar kvar till nyår!! hihhiihi

image210

Dagens julklapp/Dagens önskning

Eftersom jag glömde lägga in dagens julklapp igår så lägger jag in den nu tsm med dagensönsking

Alltså dagensjulklapp 15 december o dagens önskning 16 december

Vad är inte mer lägligt än att ge mig elr någon annan en 3 dagars hultsfredbiljett!
biljetterna släpps imorrn 17 december på
http://www1.ticnet.se/PriceTable?l=SE&EVNT=LAD22352HUL06121&CL_ORIGIN=  kl 09.00.

image209

Äckligt

vet ni vad jag kom på, min store brorsa äter skit äckligt, vet ni vrf?. Jo för att han sterkar tonfisk (för han säger att det blir nyttigare då,typ protierna kommer ut elr nå sånt) sen häller han ketshup på och ibland äter han dt med ägg(för det är proteriner där med) och så dricker han det med apelsin juice!!! JAG SPYYYR!! så äcklligt, men för er som inte vet så vill min bror bli bodybuilder! hahaha bra framtidsplaner va?.

image208

Min bror i framtiden? XD, hoppas inte!

söndag

Idag är det plugg som gäller igen, måste göra färdig min NK uppg och SH.Sen kanske det blir nån film senare:), ska även till hötorget och hjälpa pappa och stänga ,mne det är runt 4 :D. Idag tror jag pappa ska laga Entrecoe eller hur de nu stavas,men iaf det är ett jätte gott och eftersom min pappa typ är en kock så lagar han den skit good!.mums!

Plugg + Mat

Sitter här och pluggar med min NK uppg, ska skriva om jättepandan, samtidigt som jag lagar mat till mig och papi! stackasr pappa som kmr hem trött efter jobbet,så självklart måste jag ju laga mat till han! :D, vi ska äta pasta carbonara som är lätt och gott!! men nu ska jag till köket och passa carbonara såsen ! synes


Shrek

Ikväll är det shrek och självklart ska ja kolla på det, det är ju så kul!,
Kl 21.00 börjar det ,men då är det först nån julspecial,sen 21.30 börjar shrek 1 på kanal 5

image206

image207

I have no life, til lether

Hahaha, sitter här och lyssnar på Backsteetboys, kul va hahah,men ibland är det kul att höra på dom, dom är ju trots allt bra ... förövrigt så vart jag jävligt arg nu för min brorsa håller på att bråka med pappa, faan va jobbig han är, att han alltid måste skrika, han vet inte hur man pratar normalt!,jävla tönt,nu är jag aaaarg!!!!

Vackrast

jag tycker verkligen att Adriana lima är en äv världens finaste kvinnor, tänk o få se ut som henne!

image204

image205


Give me

give me,give me ,give me,give me, give me more!


image202

image203

Happy three friends!

i love them,dom är ju så rooooliga!! hahhaha

Fredrik och jag

Kommer ni ihåg den här låten :P  XD ahahhaha den är så rolig/äcklig . enjoy !

Dagens önskning

Idag önskar jag mig allt möjligt från agent provocateur och victoria secrets

image201

Lördag

Go morrn, gick upp för ca 1 timme sen, är fortfarande lite försyld,men har blivit bättre. Idag är det plugg som gäller och sen ska jag till stan och hjälpa pappa stänga hötorget, men det är senare. annars så sitter jag och lägger in musik i min ipod, försöker även lägga in en film men de går inte!, nån som vet hur man gör?, nej men nu ska jag käka frulle ! byebye

Mimmi!!

 Titta mimmi du är med i "mest aktiva bloggar" :D:D

image200

Bra jobbat där ;)

Dagens önskning

image199

Snälla ge mig en rosa ps2 ^^ jultomten!

Har egentligen redan en ps2 ,fast den är svart och tråkig, och idag så såg jag den rosa i affären och vart helt förälskad, den är ju hur söt som helst!.

Dagens julklapp

14 december

DVD boxar!!

till både killar och tjejer

image197
image198


American pie 6

Såg att American pie 6 hade kommit ut :D, måste ju se den efter som jag självklart sett alla andra american pie filmer. Undra när den kom ut? nyss tror jag, eller är jag efter , har ju inte hört om att den kom ut någonstans!

Så brorsan ska fixa filmen! :D

image196


sjuk

Jag imorse började dagen som vanligt, bara lite snorig:P, men sen när jag kom till skolan blev det värre, det kom typ tårar hela tiden och nu mår jag sämre,känner mig slö och sjuk =(, skulle till Mimmi men jag orkade inte, kände mig inte alls bra, och jag tror att jag har feber nu! jobbigt. så nu hela helgen ska jag bara krya på mig plugga och ta det lungt. Har föresten köpt min ipod!! :D:D::D suuper lycklig, det blev den nya ipod nano, men när jag satt i den så kom ingen installations grejj!, hur ska jag göra :S, hoppas det fixar sig.

Ipod

Idag ska jag nog köpa en ipod nano! just för att jag velat ha en länge och nu har jag ju fått pengar, så nu ska jag till stan och hämta pengarna sen köpa den, sen kanske jag och lina ska till Mimmi ikväll,men jag får se om hon kunde! skriver mer om det sen, ska dra nu ! byebye

flickorna i datasalen

Vi sitter i data salen och har data kunskap och jobbar med excel, sjukt tråkigt och onödigt!, men slutar snart ,skönt. då ska jag nog hem och hämta min chek :D som jag fick av skatten igår! sjukt glad, så ska jag lösa ut ckecken men sen ska jag lägga in nästan allt  på kontot, lite ska jag ha kvar till nyår och sundsvalls resan :D:D och så klart till när Eriak kmr hit!! längtar, bara 13 dagar kvar tills hon kommer och 10 dagar kvar till julafton och 17 dagar kvar till nyår!;)

Före,efter by photoshop

image194
FÖRE


image195
EFTER

Före, efter

image191
FÖRE


image193
EFTER

Prov

Idag fick jag veta vad jag fick på provet och jag fivk VG, nästan MVG sa han, om jag skrivit mer om det hela så hade jag fått MVG, grymt irriterande för det hade jag klarat av hur lätt som helst!!, aja har VG i hela kuren :P oah jag är nöjd, men det känns ju självklart irriterande att man kunde fått MVG om man gjort en så enkel sak!,

Fredag

Idag är det fredag och jag ska väl inte göra nått speciellt. hoppas det blir nått bra på tv!. just nu har jag digitalbild, vi ska få veta vad vi fick på provet. sen nu i helgen ska jag plugga,plugga och plugga för jag har mycket att göra!, men nu ska jag jobba vidare på nått :P haha


Dagens önsking

image189

Idag och alla andra dagar kommer jag önska mig en lägen het tills jag fått en, bra önsking va? jag på det genom att jag såg att lina ösnkade sig det och det gör jag med! haaha

Bra att jag bara önskar min dyra saker va?

image190

Bulle i ugnen

Ja ni har säkert inte missat det men jag skriver det ändå! Nån talesman eller nått sånt till jessica alba har bekräftat att Jessica och Cash väntar barn, jätte gullit ju för jag älskar barn, men hade inte dom gjort slut?

image188

Topmodel

Det blev hawa som vann, har ingen  åsikt om det,båda var väl bra!

image187

Dagens julklapp


image186  13 december




Jag har alltid velat ha en pepparspray för att det ska kännas lite säkrare när man är ensam och går ute i mörkret och nu har jag hittat en som heter skunkspray och är laglig. Den har röd färg som sitter fast på huden i ca 30 dagar och man blir förblinad av den i minst 10 minuter ,den når ca 1 m. Egentligen tycker jag att alla tjejer ska få en i skolan för det är ju så många tjejer som blir överfallan. Men jag ska köpa en skunk spray men kanske inte just nu för pengarna ska räcka till jul och nyår ;)

Men annars är det en väldigt bra julklapp till nån man bryr sig om!

189 kr på
http://www.safetystore.se/store/

image185

Gladiator

Min bror hittade den här hemsidan där man får vara en gubbe och sen får man se vad som händer, alltså rollspel. för er som gillar rollspel kan ni ju cheka sidan ;D!

http://s2.gladiatus.se/

image184

Torsdag

idag blev det trots allt fika på skolan :P, när jag kom hem så städade jag ,min bror och ely lägenheten sen så gick jag ner till affären för att möta min faster, sen så kom hon hem till oss och lagade mat. Efte maten var jag nog vaken ca 1 timm och gjorde inget speciellt sen gick jag och la mig och sov ca 3 tim :D. efter att jag gått upp så drog jag till ica för att köpa lusse bulalr för jag vart jätte sugen, och nu sitter jag här :P. skönt att det är fredag imorrn för sen kan man sova ut på helgen, men måste även plugga mycket då. senare ska jag kolla på efterlyst, tycker om att kolla på det ,blir bara lite rädd sen efter det . det var min dag ;) synes


Ingen lusse fika!!

Jaa men nu kom bosse och sa att fikat var uppskjutet till 10.15 vilket betyder att jag skulle få behöva vänta i 45 min vilket jag inte vill, så nu blir det ingen fika. men jag får köpa lusse bulle och julmust ist så får jag fika hemma :Dimage183

Lucia

Idag är det det lucia! och vi ska få fika på skolan :D:D:D:D::D:D:D::D emelie sitter och kollar på mig, hon vill nog inte jobba, jag är ju i skolan nu och vi ska jobba med våran NK uppg men emelie vill inte jobba!!


image181

Så idag blir det lusse bulle o julmust!! mums, men nu ska jag jobba vidare!! shillevippen!

Andra avenyn

Nu ska jag kolla på andra avenyn!! eftersom jag alltid lyckas missa avsnitten så brukar jag kolla på http://www.svt.se/ istället!! asbra ju!

image180

ELLE Galan 2007



image179


Elle galan kommer hållas den 1 februari på grand hotel.

Kategorierna är :

Årets Fotograf
Årets stylist
Årets designer
Årets internationella designer
Årets Hår och make up artist (de ena eller båda)
Årets Modell
Årets hederspris
Årets blickfång

Och av redaktörerna och läsarna utsees

Årets bäst klädda kvinna
Årets bäst klädda man
Årets bäst klädda fest&scen

Du kan även vinna biljetter och få din dröm outfit uppsydd
för mer info gå in på
http://www.elle.se/ellegalan2007/

Dagens julklapp

image176

Tänkte börja med dagens julklapp som Elin kling och ta en om dagen istället för att lägga in alla julklappstips på en gång som jag tänkte göra först. men det kommer iaf imorrn!!

Solo

Idag kom nya nummret av Solo med posten :D, egentligen har mitt prenumeration tagit slut (för det som jag redan betalt) men dom fortsätter skicka för att jag inte sagt upp prenumerationen, så snart kommer väl en till "räkning" på det ,men jag ska nog ta några till nummer innan jag säger upp det!. Omslaget är iaf på Gisele :D

image175

Dagens önsking

image172

System kameran Canon EOS 1D Mark III

image174


Topmodel final

Ikväll är det final i topmodel, själv har jag inte följt det ,bara sett det lite då och då just för att det är samma tid då heroes är.

Men iaf så är finalisterna Margarita, Hawa och Sanna

image165

  

Bästa nyhetsbilder

bilderna är från reauter ,gå in på www.nanok.com/reu för att se alla 100 bilder.

image157

    

Rachel Bilson

image156

En till tjej som klär sig riktigt fint !

Onsdag

Idag skulle jag som dagt börja 9.35 men när åkt så blir det fel på singnalerna som låter tågen åka,så tåget måste typ krypa fram så när jag kommer till gullmars så ser jag att jag inte skulle hinna till skolan och eftersom vi bara hade en lektion och risken att jag kanske inte blev insläppt fanns så tyckte jag att det var onödigt att ta den risken så jag åkte hem igen. När jag kom till rågsveds station så var det det helt släckt,det hade tydligen blibit strömavbrott mellan rågsved och bandhagen och det var där för det även blev fel på tåg ljusen. Men när jag kom hem gick jag coh la mig igen ,sov till ca 13.30 sen gick jag upp för arr göra pannkakor så jag åt pannkakor med grädde och drottningsylt och tittade på Oprah. nu ska jag väl börja på min NK läxa, vi ska skriva om en art osv, måste ju få VG på den här för då får jag VG i allt !! hahha synes!

För OC lovers

OC klipp med bra låtar

Forever young


Hallelujah



My heart will go on

Im famous !!

stavas det så?, orkar inte kolla upp det :P.

image153

Du kan också göra din egen tidningsomslag på :
http://www.magmypic.com/

You can only be free, if you have nothing to lose

Så sant!. även fast det var längesen jag såg den här ,och längesen det pratades om den så lägger jag in den nu, jag blir tårögd varje gång jag ser den!.


Marykate Oslen = unik och snygg

image151

Hon har verkligen en sygg och unik stil !! .

P.s på någon bild kan de vara ashely ,men det är mest  Mary-Kate Olsen

R.I.P John 1981-1995

 En klasskompis hade lagt in den här i hennes bdb och jag kände att jag också var tvungen att göra det. Det är så j'vla hemskt hur dagens samhälle är!!          


image147

image150
Är det här rättvist?, att döda nån för att man inte är samma "ras" som en själv?

Desperate housewifes


image146

Ikväll är det ännu en avsnitt av Desperate housewifes, och jag älskar den serien så de ska jag inte miss, ikväll kl 21.00!!!!!!!!!!!

Tisdag

Idag skulle jag egentligen börja 8 men eftersom vi kunde va hemma och jobba dator på SH lektionen så fick vi börja 9, men eftersom det var matte vi skulle ha då och jag ändå inte får nått gjort den lektionen så stannade jag hemma tills lektionen efter den skulle börja,så jag fick sovmorgon, sköönt. imorrn har vi engelska som första lektion och eftersom vi behöver data där med så kunde vi lika gärna jobba hemma på den lektionen så då får jag sovmorgon där med!! såå härligt.
  Annars så har jag inte gjort nå speciellt. Efter att jag och lina käkat drog vi till hötorget för jag skulle leta efter en affär,men hittade den inte, sen åkte jag hem, var tvungen att skynda mig för jag hade tvätt tid kl 13.00 . Så lite jobbigt har det varit, gå fram och tillbaka flera gånger till och från tvättstugen. Sen spelade jag min lille brorsas Hugo på ps2 :P, sen så fick jag även äta friterad banan med glass för pappa lagade!. Idag är det  jag som ska laga maten och då blir det kyckling sallad mumms!!, men nu ska jag surfa vidare,Ciao!

Milo ventimiglia och Paris Hilton

image142

image145

Att Paris alltid ska flörta runt med allt och alla! hahahah

Gravida

image140

image141

Två mycket vackra och hög gravida kvinnor, Christina aguilera och Nicole richie ( Joel madden med på bild)

Zac Efron

image139

It's getting hot in here!

Soul Asylum- Runaway train



Braa låt!

Måndag

Idag om exakt 2 veckor är det julafton vilket betyder jullov och presenter ! lääängtar jue. Annar så hade jag svenska idag och vi skulle hålla tal men det var jätte många som inte ville (även jag) så vi fick sluta efter knapt en halvtimme ,men vi som inte höll tal fick halvnärvaro. Sen så hade vi ca 1 ½ timmes rast så vi satt och slappa i sofferna (jag,Mimmi,Emelie och lina) och sen strax innan matte lektionen så drog vi till konsum och jag köpte nötter :D. sen när dagen bar slut så åkte jag hem, har inte gjort så mycket mer än att sitta här vi datorn:P, men nu är det Mario time!! , synes!

Sånna här vill jag ha!!!

image138

SKOJJA!!! hahah, men för er som verkligen vill ha dom finns dom på Dinsko för 440 kr, men de skulle aldrig jag lägga ut på dom!

Nyår hos Gina!!

image137

Det finns massa kläningar och toppar man kan ha till ny år och det är ju jätte bra priser där! från ca 99 - 299 !!
Själv funderar jag på den längstner till höger,men jag får se!  :D

Done!

nu har jag gjort den fördig, jag vet att hela F:ett inte syns men jag orkar inte fixa den nu, men vet nån hur jag flyttar "Estefany" mer åt vänster?, för det ser så fult ut nu. aja nu ska jag spela lite mario!! :D är typ expert för jag har kommit till 4 eller 5 världen! :D. synes!

Här är jag!!
image136

söndag

Igår så var jag på Misslatino america, och det var sjukt kul, som på miss world fast mycket midre. Det va ca 500-1000 pers som var där, man fick sitta vi bord och äta mat samtidigt som man fick se tjejerna som tävlar. Först kom dom ut med sina traditonella kläder från sitt land, sen var det badkläder,sen disco och sist kvälls klänning. Jag funderar starkt på att anmäla mig nästa år för 1,2,3 vinner ju priser! hahah så det hela var unerhållandet,det enda minuset var att när dom sa att man skulle vänta 15 ,fick man istället vänta i ca 30 min och när dom sa 5min så fick vi vänta i typ 20 min, det var väldigt irriterande. En anna trevlig sak är att dom hade dans uppvisnigar från olika länder i sydamerika, och en dans jag fastnade för är saya,en dans från Bolivia, men det dåliga är att jag tycker mer om hur killarna dansar än tjejerna ,men eftersom jag är tjej så kan jag ju inte dansa och låtsas va kille ,hahahah
dom har även  väldigt söta kläder !! hahah

Här är en dansuppvisning där dom dansar saya




Men nu ska jag fixa vidare på bloggen ;)

Miss latinoAmerica

Idag har jag varit på stan med min faster och köpt krumelur kim, en liten peresent till siliva och "ensam hemma" filmen till Daniel och Martin (mina små brorsor). Sedan åkte vi hem till min faster och där fick jag en kort midje lång jeansjacka och sen ett par jeans och ett par bommuls byxor som hon hämtat från Peru. Nu är jag hemma, ikväll ska pappa,jag brorsan och våra 2 inneboende på misslationo america, en liten tävlig om vem som ska bli Miss latino america och en som vi känner tävlar och just därför ska vi dit. Hoppas dom serverar man där!! Hahahh, men nu ska jga surfa vidare synes!!

Idol final

ikväll är det idolfinalen och självklart ska jag se den ,för mig spelar det inte så stor roll vem som vinner, båda är grymma. men nu måste jag dra, brorsan ska sitt vi datorn. synes!

Digitalbild

Jag sitter nu och väntar på att mentortiden ska börja , har precis haft digitalbilds prov och man skulle göra en banner med någonting man vill förmedla och företaget ska vara påhittad. Den här är min banner :

image125


image127
Igår var jag på stan och  köpte lite fler presenter till min pappa och faster, kommer nog att köpa lite fler idag ,ska köpa krumelur kim till Edwin & Wendy (mina små syskon) ,den är så söt så jag hoppas att dom gillar den, men det tror jag. byebye

Au pair

Jag har bestämt mig att efter studenten ska jag dra till usa i 1-2 år jobba som au pair för jag har verkligen velat det så länge. Man får lära sig engelska,bo i usa och ta hand om ett eller flera barn vilket är utmärkt för mig eftersom jag älskar barn. Längtar verkligen till jag tar studenten!!

image124

Några länkar : http://www.sts.se/sweden/ap/start/

http://platsbanken.ams.se/utland/300928/10090,1.html

Torsdag

Idag hade jag inte så svårt att gå upp vilket förvånade mig lite eftersom jag var uppe till 02.00 och läste Dave pelzers bok - Livets möjligheter. Den är grymt bra och fick mig att gråta 2 ggr igår!. Idag hade jag bara en lektion som jag har varje torsdag vilket betydde att jag redan slutade vi 9.30. Nu sitter jag här och ska skriva in min bokrecention och skicka den till mejlen så lämnar jag in den imorrn. Igår var jag och handlade lite julklappar och jag funderar på att fortsätta idag , får se hur det blir med det men isf åker jag nog in nångån vi 15.00 tiden och sen kan jag hjälpa pappa och stänga hötorget och sen åka med han så det blir ju perffa !! Eftersom det börjas handla så mycket julklappar nu så har jag funderat på att senare lägga in klapp tips, men får se, har ju annars ganska mycket att gör med skolan och så. Nu ska jag spela lite super mario :D! synes!!

Grodprins

Jag har blivit helt förälskad i den här armbandet, den är ful/söt med grodprinsen :D.
funderar stark på att köpa den men jag får se..

image123

Finns även i guld.

125 kr på kyssjohanna.se

Let's dance

På tisdag börjar Let's dance och självklart ska jga se det eftersom jag följt det sens det började :P

Här är det tävlande:

       
Malin & Danny             Mattias & Carin         Dilba & Tobias          Daniel & Linda         

        
     Mi & Johan              Cecilia & Richard     Susan & Björn           Alfred & Tilde            

     
Annika & Tony             Christina & Ulf           Tina & Tobias        Jeanett & Karl petter

Onsdag!!

Tjenixen, idag var jag på stan och handlade lite julklappar och kattmat i burk och tonfisk till min katt för hon älskar tonfisk, hon blir typ hel galen när hon känner doften :P hahahah.Imorrn ska Lina, Mimmi och Emelie på spinning igen men efter som jag har en katt att försörja, det är klappar som ska köpa + att det är nyår snart så vill ja lägga mina pengar på det eftersom EN gång kostar 90 kr !!!.Nu ska jag spela i ca 1 timme för sen är det Heroes!!!  jippie


P.s Hur kan man inte 'lska Hiro, han är ju för sööt och så himla härlig hahah får mig och skratta alltid !

image106


Hemma

Det är sjukt roligt hemma hoss mig man skrattar typ alltid för hemma bor jag,min storebror 20 år, pappa, våran inneboende Silvia 12 år och hennes mamma

Varje dag händer det saker för silvias mamma är så rolig

t ex idag så ville jag, siliva och min bror ha paneton och då sa pappa att om vi betalade 20 kr var så kunde vi få just därför att en sån kostar 80 kr (pappa skulle betala 20 också) men då sa hennes mamma att silvia borde betal 30 kr istället för hon äter så mycket ,hahah det är så kul att hon alltid "knäcker" sin dotter , det roliga med det här är att hon alltid kallar sin dotter  för ko för hon tycker att hon är så tjock hahha (vilket hon inte är :P)   

image105

Det här är paneton !! :D skujt gott !! promise

City date

Jag tycker att det är så sjukt roligt att kolla på city date sida på stockholms city tidning, för där är det som en kontakt annons och vissa är roliga och sjukt konstiga  ,som typ:

Mkt sexig transvestit söker en turkisk eller iransk kille

kille 30 söker tjej mellan 38-50 år gammal

Kille söker thailänska

Kille söker afrikanska

Kille söker överviktig tjej


Jag lovar att det finns så myket mer sjuka/roliga inlägg men orkar inte skriva upp alla här :P

Är det inte insidan som räknas tänker jag ,hahah killarna vet precis vad dom vill ha !!

South park

Jag har gjort mig själv som en south park gubbe!

image103

Gör det du med på
http://sp-stuido.de

Tisdag

Japp, idag är det tisdag. Imorse var jag skit trött och funderade på att inte gå på första lektionen,men jag lyckas ändå ta mig upp och sen när jag kommer till skolan får jag höra att den första lekionen är inställd! snacka om sjukt irriterande!!. Vi fick då lång rast och sen efter det hade vi matte prov som gick så där, jag är ju sämst i matte, men hoppas att jag iaf fick G. Idag har jag läst jätte mycket i min bok från engelska för jag ska lämna in en bokresention om den imorrn, JOBBIGT!!. men aja :P. Idag är det desperate housewifes :D bra för jag älskar den serien!!. sen såg jag att det stog i min tidning att nya one tree hill avsnitten ska börja sändas snart !! sjukt bra!! Så det ska jag även följa när det börjar . ha det !!


image102

1:advent

Idag är det första advent och jag har inte gjort ett skiit! eller jo pluggat ,men inget "juligt" såå tråkigt, min pappa är inte alls julig av sig så vi har typ ingen juldekortion så tråkigt för jag är så van att ha hela huset pyntat med jul grejjer och med värsta julstämmingen ,men här :O så har vi typ inget , så tråkigt. Så till nästa vecka ska jag tvinga pappa att köpa julstakar och adventstake och sen pepparkakor och glögg :D. Just nu håller jag på att skirva färdig min novell som jag ska skicka till min lärare :D, ocg imorrn har vi tal för klassen vilket jag vägrar göra ! asså jag brukar kunna redovisa o sån men det är nått här som jag inte vill och jag vet inte vrf,men jag vill bara inte !. Aja hoppas jag bara inte får IG .

På stan med pillis

ja, idag har jag varit med pillan :D, det vart ingen bio men det var väldigt kul ändå!. Vi gick på stan en stund för vi kunde inte bestämma oss för vilket cafe vi skulle till så till slut blev det donken och där pratade vi länge, skit kul var det att höra om allt skvaller i sundsvall, älskar skvaller :P. Sen  var det några kineser som var skit roliga som satt brevid oss och en av dom  sa typ

- smaklig måltid, eller har ni redan ätit ?
 vi ba vaa? (tänkte vi :P) , han sa nog det för han märkte nog att vi stirrade skit mkt på tjejen som var med dom för jag sa att hon va kines och pillan sa att hon inte var det , så då var vi tvugna att kolla på henne tills hon vände sig om (för hon satt med ryggen emot oss :P) . Ok sen såg vi ju att hon inte var kines ><

Sen frågade samma kines hur gammal jag var och sa att hans kompis chansade på att jag var 17 år , då sa jag att jag var 13 för jag tyckte att det var lite kul :P (är 16 egentligen), kinesen ba : ok och vände sig om :P, hahah det var riktigt roligt. Sen fick jag höra en CHOKERANDE sak som jag verkligen inte kan skriva här, men jag är fortfarande chockad :O.

Efte Donken drog vi till hemköp vi Åhlens där vi va typ i en 30 min för vi inte har nått liv :P, men vi kunde faktisk inte bestämma oss va vi skulle ha, fört tog vi plock godis ,men sen la vi tillbaka det för vi ville inte ha det längre och sen slutade det med att jag köpte nötmix  paket från OLW för 30 jävla spänn ( dock väääldigt good) och en lite bravo juice för det är juicen jag älskar mest :D, pillan köpte choklad pudding och honungs rostade nötter och sen gick hon in i affären igen och köpte läsk :P, hihih, sen skilldes vi åy =/, men vi ses nog snart igen till nyår. Nu ska jag se the taxas chainsaw massacre

Spinning

Igår gick jag, Emelie, Mimmi och lina på spinning i friskis och svettis, och passet var medel och 45 min långt, och efter som det var första gången jag var på spinning höll jag på att döö! efter ca 10 minuter vart jag redan skit tröt medans typ alla fortsatte som om det var lätt som en plätt :O, men jag  kämpade och klarade mig hyftasat iaf, cyklade iaf hela tiden och det är ju det som är meningen :P, vet ni en sak jag vart chockad över , Lina vet inte vem Lars winneräck är :O:O:O OMG höll på att dö när hon sa att hon inte visste vem han var :P, hahahha stackars lilla gumma :P