Jennifer och John

Ja det har ju skvallrats att John mayer och Jennifer aniston dejtar och nu finns det bild bevis!

image1826

Update

Hallå hallå! jag har nu kommit hem, är lite stressad för jag ska käka nu och sen fixa iordning mig och sen åka till Mimmi om ca 1 timme, där jag även ska sova över^^ , första gången hos henne så de blir kul =)!. Nä men nu måste jag skynda på lite, ha en trevlig valborg allihopa, Peace Out!

Onsdag

Hallå allihopa sitte rnu på skolan och har samhällskunskap, sjukt trpkigt för vi ska typ jämföra eller nå sånt om brott iaf m hjälp av en statestik. Jaja efter skolan ska jag nog till hötorget och hjälpa till där ett tag sen ska jag hem vila lite, få i mig mat och fixa mig och åka sen till Mimmi, därefter är det inte planerat så mycket men hem till henne ska jag sen vet jag itntehelt säkert på vart vi ska, men till en brasa hoppas jag :P hahah Nej men nu ska jag jobba vidare, hinner kanske slänga in ett inlägg till innan jag åker. Peace Out!

Trevlig valborg, eller vad det är nu man säger :P hahaha

Dagen före valborg

Ja imorrn är det valborg. Vad ska alla hitta på då, ja alla har ju så olika planer, en del ska stanna hemma, andra åkt typ till landet osv, Själv ska natten spenderas hos Mimmi så jag vet inte vart vi ska men hon vet:P.

Så vad har ni för planer inför imorrn?

image1825

Dagens outfit

image1823
Eftersom jag ser så kort ut på bilden lägger jag upp en annan också:P

Linne,kofta,Brillor och väskan:H&M
Jeans:minns ej
Skor:Converse

Tisdag

Hejhej! kom hem för ca 35 min sen. Detta var min dag iaf:

Vaknade vi 8 tiden och gjorde sakta iordning mig, fixade en bra frukost och gick sedan till posten för att lämna tillbaka ett par skor och shorts från hm som jag beställt. Sen åkte jag iväg till hötoget och hjälpte där en stund innan jag åkte till skolan. Väl på skolan så skulle vi ha nationella i engelska läs och hörförståelse och som vanligt går det inte så bra för mig, men ett G hoppas jag iaf att jag fick^^. En jätte dålig grejj var att i en del på hörförståelsen skulle vi få lyssna 2 ggr vilket stog väldigt tydligt på texten, den var till och med fet text på den, men när den tagit slut och vi vätar på att få höra den igen så säger hon till oss att lämna in våra häften, vi bara WHAAT!:O. Men hennes sak ursäkt var att det inte var hennes fel utan att tiden var slut och nästa elever skulle komma om 10 minuter, Jävligt dåligt!. Berättade även detta för min storebror som tyckte att det också var jävligt dåligt gjort, det ska liksom inte skada oss för vi kom inte försent för då hade vi ju  inte fått komma in, ja jag fattar verkligen inte de där, men imorrn ska vi klaga som faan!. Hhahah.

Efter skolan mötte jag och Mimmi hennes kompisar lite snabbt och sedan åkte jag, Lina och jempa hem till henne och eftersom jag var sjukt hungrig  så tiggde jag om mat och hotade jempa med att jag skulle grilla hennes katt om inte jag fick mat :P haha men jag och Lina fick tillslut lite mat ^^ hihihi, vi han även spela lite tecken och sedan rann tiden iväg och vi var tvungen att skynda oss till SVT för vi skulle sitta publik på extra extra, väl där säger killen att vi tyvärr inte kunde komma in, bläää för han!! jaja vi kom 20 min efter insläppet men de brukar snacka i typ 30 minuter och folk brukar komm in efter, men vi fick inte så vi drog till donken och käkade, föresten gick bandet på min väska sönder och det var alice fel :P haha jaja jag får väl sy den. Sen gick jag till pappa söm höll på att stänga på hötorget så jag hjälpte honom sen åkte vi hem, o nu är jag här ^^ hihihi De va allt har det Peace Out!

Björn Gustafsson

Har suttit och kollat på massa klipp på björn nu ett tag, i love him! så rolig
Här är iaf sötaste bilden på han, han ser ut som en lite ledsen hundvalp:P

image1822

Salma Hayek

Här är Salma med sin dotter på en inspelning av en film. Riktigt söt är hon , 7 månader gammal.

image1821

Green Day - Boulevard of broken dreams


Beställt

image1820
Dessa snygga klackar har jag beställt och de tar 10-14 arbetsdagar innan de kommer ^^.

De kommer från laredoute

Inspiration

God damn it , hon klär sig alltid så fint!

image1819


Måndag

Hejhej, då var det ny vecka igen och det betyder skola, men denna vecka går jag bara till onsdag sen är jag ledig till nästa tisdag^^, Nu har jag medieproduktion och jag och Lina ska göra en flash film men ingen aning om vad:P men vi måste bolla ideer så nu måste jag gå byebye!

Väskor För Olika Tillfällen

För vardagen från forever21 ca 100kr
image1816

till fest, från urbanoutfitters 300
image1817
och för att piffa upp de lite. från Chique 569,skulle dock föredra den i en brun färg^^, svart skulle också funka men det är så vanligt :P
image1818

Sky höga klackar

Ja alla har väl hört om det höga klack skorna som Gwyneth Paltrow  hade på primiären av iron man som hon är med på om inte jag har helt fel :P

image1815
17 centimeter höga klackar, jävlar då tippar man bara runt på tårna och stegen blir nog sjukt korta .P haha

Miley cirus

Jag gillar verkligen tjejen för serien är ju bra fast den är för barn :P hahaha kolla va rolig klippet är i början när hon var gärst hon ellen degeneres:P

Kansas - dust in the wind



En sån jävla vacker låt, man behöver bara höra första tonerna för att förstå att det är en sån vacker låt.

Söndag

Hejhej idag har det inte hänt något speciellt, bara varit hemma. Jag har iaf bestämmt mig att jag ska äta mer nyttigare och inte äta efter kl20.00. Ja mina tidigare mat vanor är att äta massa onyttigheter som "pannkakor" nästan varje dag och käka massa nudlar vilket inte är bra så jag har bestämmt mig att käka gröt nu varje morgon och göra iaf 100 situps 3x i veckan och träna rumpa,ben och rygg några gånger i veckan, sen äta mer grönsaker och frukt, detta har har jag lovat mig så det är inget jag bara säger, och jag började med detta i fredags för då åt jag inte efter 20.00 och inte heller igår och så ska det fortsätta så jag kommer ifrom fram till sommare. Detta gör jag inte för att gå ner i vikt för det behöver jag verkligen inte utan jag vill få bort fettet runt mage och rygg för under fettet gömmer sig några mag muskeler som ska fram!:P hahaha. Jag ska heller inte från och med idag äta godis framtills skolavslutningen, men själv klart får jag äta kakor,glass och bullar men med måtta! hihihi låter bra eller hur och eftersom jag känner mig själv tror jag att det kommer gå bra ^^. Nu ska jag skriva upp et schema Peace Out!

Randigt!

Jag vill ha en blå vit randig tröja!, jag har velat ha det länge nu men då ville jag ha en som en tröja men nu har jag ändrat mig, nu vill jag ha en som är lite längre som man kan ha leggings till, såg att hm har men de har inte så långa annar får jag väl ta en i strl L för jag vill att den ska sitta lite slappt ^^, Men nu kom jag på!, Polarn och pyret måste väl ha en något liknande som jag letar efter eftersom de står ju typ för randiga grejjer :P haha. Nån som vet vart en polarn och pyret finns  i sthlm?. Peace Out så länge!

update, såg företen nu på po&py hemsida att de fanns på Gallerian,pk huset,globen,ringens centrum m.m, de som jag nämnde ligger inte så långt bort så på måndag ska jag dit och checka efter en långis randig tröja ^^

Tvingas flytta till Tjernobyl

image1814


Ja studenter i vit rysslad tvingas flytta till områden nära Tjernobyl för att arbeta, det är presidenten Alexander Lukashenko som vill få stället babodd igen och att folk ska börja arbeta där, men många vägrar, Helt sjukt tycket jag stället är fortfarande farligt och radioaktivt fast det är 22 år sen det hände.

mer på
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2355898.ab

Tokio hotel

Fick lära mig idag att man säger på tyska kaUlitz och inte kaulItz om ni förstår hur jag menar :P hahaha
visste ni föresten att jag har en mapp som de bara finns tokio hotel bilder och låtar i ?:P hahaha

image1812

åsså den snyggaste: TOOM!
image1813
Om drömmar kunde slå in..

tokio hotel tour diary

Det är sjukt bra att tokio hotel nu också börjat ha en tour diary på MTV, förutom deras egna tokio hotel tv

De bästa är ju att det är min favvo Tom pratar på engelska där vilket låter lite konstigt, han bryter på engelskan med sin tyska dialekt men det är väldigt charmigt tycker jag och sött^^, Me like!

tour diary 3

Shoppat!

Lite saker som låg i hm paketet och annat som jag handlat, men allt kommer från H&M

image1809
de fick bli båda eftersom jag kunde inte bestämma mig :P

image1810
98 kostade dom från hm, dock lite för stora fast de är strl 38,men de får gå!

image1811
och dessa + 2 svarta shorts och ett par tyg skor låg i paketet, dockk var ett par shorts för stora och de vita tyg skorna var inte så fina som jag trodde så de ska jag lämna tillbaks.


beauty by Monki

image1805
image1806

Eminem - sing for the moment


Lördag

Hallå! idag är det lördag vilket betyder för de flesta längre sömn men inte för mig, för idag skulle jag upp vid 8 och sedan åka till hötorget för att öppna ståndet där och det är såå jobbigt!, höll även på att få en stång i huvudet om det inte hade varit för min snabba reflex som fångade upp den med handen. När pappa kom sedan vi 13 tiden så gick vi och åt kebbabish ^^ mums!, då har hötorgs hallen bästa kebabben ever och då har jag testat kebabba lite överallt i svergie eftersom pappa jobbar på sommrarna med att åka runt till olika marknader och sälja. Efter maten gick jag och köpte ett par vita tyg skor från hm så då vart jag nöjd, jag behövde dock en storlek mindre fast de var i 38 som jag egentligen har,men eftersom det inte fanns minde fick jag nöja mig med dem. De sista ska jag få lite till pengar så då har jag skrivit min köp lista som ser ut så här:

1.två piercingar navel &br =700
2.hm paket innehåller espardillos o armband =ca 300
3.brons färgade klackskor från hm=298
4.AA klänning (america apparel)
5.bröst tejp=pris =ingen aning

Björn Gustafsson

seriöst den killen får mig alltid o bli glad, är man ledsen, kolla på björn! hahah

Jag visste väl det!

Att jag hade bra BMI ^^
image1804
 denna grejj finns lite överallt på annonser på olika bloggar

Titanic In Real


Bilder från dagen

image1800

På munkbro kajen
Tjejen med..
Lugg=Lina
solbrillor(ej grön tröja)=Emma
solbrillor m grön tröja=Jempa
blonda håret=Alice
svart jacka=Jag ^^

Jag vill HA från GinaTricot

Nr 1 på listan
image1797
En liknande som ELin kling hade, var inne på GIna idag men de fanns bara en i str 40 =/

Nr2
image1799
Nr3
image1798

Update

Kom hem för ca 1 timme sen från stan. Efter skolan drog jag,Lina,Alice,Emma och Jempa till hötorget där jag fick mina pengar av pappa, sen gick vi därifrån till gamla stan vilket var väldigt skönt för det var så vacker och varmt ute.
På gamla stan gick till en piercing ställe där jag och Alice ska pierca oss för att kolla prisera och de var 350 så nästa fredag ska jag och Alice dit för att pierca oss, båda ska ta i naveln. Sen gick vi vidare till en glass kiosk och jag  köpte lite konstiga glassar vilket lina också gjorde, vi ville ju smaka något nytt, så det var turkisk yogurt med honug och valnötter sen en cheesecake strawberry, den sist nämnda var sjukt good!!. Sen gick vi och satt och solade på munkbro kajen där det var proppat med folk!. Sen åkte vi till tcentralen och jag köte sol brillor, 2 faktisk men dom visar jag imorrn :P. sen var jag en liten stund hos pappa, men eftersom jag vart hungrig drog jag mig hemmåt. Sjukt härligt att det nu är helg så jag får sova ut, dock är det inte lika jobbigt att kliva upp på morgonen när solen skiner ^^,. Hade föresten världens underbaraste dröm som kommer förbli en dröm tyvärr, men det är ändå vackert att drömmar finns, för ibland känns dom sjukt verkliga!. Peace Out!


Fredag

Hejhej, vilket härligt väder det är här in estocholmo(om de nu stavas så på spanska:P), sool!.Idag ska jag,Lina,Alice och Emma till munkbro kajen och sola o käka glass efter skolan, mumms!. Sen ska jag inte till stan och leta efter nya solbrillisar och sen även hämta min H&M paket eftersom penagarna kommer idag ^^ hihihi. Sitter i lektionsalen och snart börjar min Mediekunskaps lektion och idag ska vi redovisa om tidningar från olika länder och om man ser vilken "ideologi" de har. Jag och Mimmi har gjort en powerpoint fil om våra två tidningar från USA, men eftersom Mimmi är hemma för att återhämta sig efter en operation så visar jag den själv men det som är bra är att jag slipper prata, jag låter bara filen rulla och tala för sig själv :P hahha. Ha det allihopa, Peace Out!


Tokio hotel Tv 23


the Voice Tv

Glömde säga att Simona och Danny D från The voice planet var på min skola idag och lät oss elever önska låtar och jag och Lina önskade låten No Air med Chris brown och Jordin sparks, och önskningarna kommer nästa vecka, så ser ni någon som heter Estefany och Lina som önskat den låten så är det vii!:P

Way Farer

De cool brillorna som var inne i sommras vill ja ha, det är så avslappnade och coola!

Ett par röda och ett par svarta vill jag ha^^ har sett på topshop men vill hitta lite billigare så ska leta lite till.

image1795
image1796

Update

Hello kom hem vi halv 7 pm från hötorget efter som jag åkt dit för att hjäpla pappa, men först åkte jag hem :P, men nu är jag här iaf, ska fixa en SV uppg och sen ska jag spela lite Mario för det var längesen! hihihi

En länk till en SJUKT bra film, till mimmi också om du inte hittade filmen :P

I walk to remember heter den, en ungdoms/kärleks film o drama typ :P
http://www.tubeyak.com/watchmovies/awalktoremember.html

Eminem - Hailie´s song


Snygga sandaler

image1792
image1794
Den understa är svart och inte grön :P, mycket fina! 399 för ett par.

från Din sko

Fendi Look A Like Bags

Bags and fashion har flera look a like väskor som likar andra märkes väskor, en av dom är en fendi spy bag look a like, fina är dom och de passar nog bättre min plånbok än de äkta väskorna :p

image1789


En väska för 489

Drömskor

image1788
Nu  har det blivit så att jag inte får tatuera mig för pappa så då har jag 900 kr över så jag funderar starkt på att köpa dessa skor, men då behöver jag 200 kr till men det fixar jag nog. Dom är såååå fina!, Det är samma skor som elin kling hade på ett bild repotage om henne stil.

skor kommer från topshop,

Torsdag

Hejhej sitter nu och har medieproduktion och gör flash filmer, jag har visat min 11 september power point fil för mina kompisar och de vart tårögda vilket är bra tecken ^^ haha men nu ska jag iväg till konsum för det väntar på mig, ha det ! Peace Out!


Dagens outfit

image1785

Jacka,Linne,legging och väska:H&M
skorst(avklippta jeans:JC
svarta ballerina skor som ej syns på bild:Ellos

By forever21

image1775



riktigt fina grejjer, jag vill haa!! Skulle lätt köpa om inte tullen och frakten kostade så mkt =/


En xbox 360 eller en ps3 för EN krona

Ja spelet grad theft auto ska släppa en ett nytt spel, alltså Grand theft auto 4 vilket är den 29 april och just därför har webbhallen fixat natt öppet den dagen och de 20 första i kön kommer få köpa en xbox 60 och en GTA 4 för enne krona eller En Ps3 och en GTA4 för en krona, helt otroligt! Jag har suttit och läst en kille som jobbar på webbhallens blogg om tältarna och det är kul fast jag inte är ett tvspels nörd, men jag har självklart spelat GTA frut och jag gillar det, att man kör snabbt ifrån poliserna och att man kan sno bilar :P hahah. Jag berättade för min bror om denna kö och han vart arg att han inte visste det innan för han sa att han lätt skulle tälta utan för då, men nu är alla 2 platser för att få spelet och konsolerna  för en krona upptagna, men de har även att de från plats 11-60 i kön får köpa ett GTA spela för en krona och den är inte tagna än.

Bloggen om GTA tänltningen : http://johniie.blogg.se/gtaiv/

image1774

Onsdag

Hej hej, har precis käkat lite pannkakor som vanligt ^^, idag sov jag på dagen mer än 1 timme vilket jag egentligen inte ska göra, men jag var trött, men imorrn ska jag inte sova på dagen alls :P. Idag var det ingen vanlig dag på skolan utan vi hade tema dag, temat var anti-våld. Så kl 9 hade vi föreläsning på GIH och sen  diskussion på skolan så vi 13.00 slutade vi och jag åkte hem,kollade lite på Oprah och idag var Miley cirus gäst där, efter så sov jag, nu sitter jag här!. Imorrn ska det bli varmare än idag och värmen  bara stiger, häärligt! På fredag kommer jobb pengarna så jag funderar på att ta en glass och sitta på bryggan på gamla stan och sola med nån/några av tjejorna, det ska bli sköönt ^^. nu ska jag surfa vidare Peace Out!

Usher-Love in this club


Från Glitzy

Dessa vill jag ha från Glitzy

image1770
image1771image1772
image1773

Skorna

Skorna som jag föll för som jag skrev om i inlägget innan är de samma som de som Elin Kling har på bilden, sjukt fina!

image1769
Hon är riktigt fin på bilden!

Update

Tjoho, har nu varit hemma ett tag, jag gick på stan en snabbis och provade lite klackskor och jag föll för ett par på topshop, tyvärr kostar dom 1099 kr, men jag får  se, om man räknar med platån så låg väl klackhöjden på ca 13 cm, me like!. Men kollade även in ett par andra skor. Pappa hade inte öppnat i dag på hötorget så efter jag varit på stan åkte jag hem direkt, nu har jag hunnit käka pannkakor och sitter nu här. En jätte dålig grejj är att jag ska tillbaka in till skolan idag för vi har poesi kväll och det är obligatoriskt att vara där cå jag och Lina ska läsa Mimmi dikt tilsammans, det enda som är bra med poesi kvällen är att vi kommer få fika ^^.

Min och pappas konversation

Jag steker pannkakor
pappa: ska du äta pannkakor igen ?
jag: ja!, det är mitt mål med livet, att bli tjock och glad (ler glatt ^^)

Det roliga är att jag egentligen är smal men jag alltid älskat våfflor,pannkakor,kaldd kaor och massa andra söt saker så pappa har alltid sagt till mig att jag kommer bli tjock när jag blir stor och det har jag vetat med tanke på hur jag äter :P

Flo Rida ft T-pain - Low

Shit låten är sjukt skön, man får värsta lusten att dansa loss!:P.
Men när jag hör låten så tänker jag på dansen crumping för den skulle låten skulle passa till den dansen =).

Skol bilder

image1765


Ja vi är ute i de vackra sol vädret, härligt härligt eller hur, såg även masa folk som satt på bryggan på vi gamla stan ni vet, såg sjukt härligt iaf :P

Tisdag

Hej hej sitter nu på skolan och snart börjar min samhälls lektion som vi ska ha här, glömde dock göra min lasermannen uppg, men men. Sen ska jag till hötorget och hjälpa pappa sen gör jag väl inget mer. jag har redan bestämt att jag ska fira valborg med Mimmi vilket är nästa onsdag och jag kommer nog inte träffa innan dess efter som hon opererat sig och ska vara hemma och vila, men då sk vi nog ha kul iaf ^^. Vad ska ni göra på valborg?


Dagens outfit

image1763

Lång linne:Gina Tricot
Nylon Leggings:Divided H&M
Jacka:h&M
Converse.scorett

Vackra underbara klänning

Sjukt fin, vill ha den!. Någon som sett den på nån hm affär i sthlm?
Den är egentligen ganska annorlunda men ändå vacker, fast den kanske
är ganska svår att bära upp =/.

image1762


Coola armbandet


image1761


Hur cool som  helst! vill ha den
Cocoo

Önske Outfit

image1760
Klänning: forever 21
Skor: scorett
Armband:cocoo.se
Halsband: Shopbob

Mika - Lollipop

älskar och sjunga med på dessa verser:

What's the big idea?
Yo, Mika!

Mama told me what I should know
Too much candy gonna rot your soul
If she loves you let her go
'Cause love only gets you down.

Det är en härlig och rolig låt och videon är hur rolig som helst!


Måndag

Hallå sitter just nu på skolan och har medieproduktion, håller på att jobba med min dvd omslag :P. Senare idag så har vi siming vilket är tråkigt för jag gillar inte att vara i badhus för det är så tråkigt, jag förrdrar att bada i havet istället :P. sen händer nog inget mer idag ,men nu ska jag jobba vidare. Peace Out!

Vackra klackar

image1757
image1758
Jag som jag tidigare skrivit så är jag ute efter nya klackar, men eftersom pengarna inte räcker så får det bli någon av dessa klackar eller den blommig klänningen från H&M, alltså inte båda tyvärr, men så är det. Men jag är nog mer sugen på de svarta klackskorna ^^

dom kommer från scorett

Önske Outfit

image1756
Top:Forever21
Skor:GoJane
Väska:shopbob
Örhängen:Cocoo.se

Sebastian Krantz

Helt underbar, han kommer krossa många hjärtan den lillen, seriöst blir nästan tårögd, hur fan kan man ha så jävla vacker röst Och det bästa är att han kan spela gitarr, jag älskar killar som kan hantera en gura!
Ryser iaf genom hela låten, han kommer bli nå stort.


Nån fler än jag som typ blev förälskad i hans röst/låt?

Söndag

hallå allihopa, sitter här och driker lite jucie vilket alltid är gott. Ska fixa lite uppg och kanske kolla på nå serie eller film på datorn men vet inte vilken än :P. Idag har jag bara varit hemma, vilket var ganska dåligt eftersom det är ju bästa vädret idag, men jag var för trött. Har faktisk sytt färdigt min lilla blommiga vipp kjol, tyget som pappa tänkte slänga för ett tag sedan men jag tänkte att jag kunde få användning av dom och se där, nu är det en vipp kjol som jag förhoppningsvis kan ha lite högre i midjan, visar en bild imorrn kanske:P. men ha det så länge Peace Out!


image1755


Tokio Hotel TV 22


Grill kvällen

image1747


image1754

Ja grill kvällen på lidingö var riktig mysigt, när det blir varmare ska föer grill kvällar fixas så kan det ju också bli bad,eftersom brasan låg precis vid sidan om en mysig sjö med brygga, det var helt perfekt!

fredagens outfit

bytte dock senare till grillningen eftersom jag skulle frysa ihjäl annars :P

image1746
Linne:H&M
Kjol som från början var en klänning:gina tricot
stumpbyxor,väska,jacka:H&M
Halsband:cocoo

Lisa Miskovsky - Driving one of your cars



Minns gamla tider, liten, uppsala, lycka, familj...

torsdagens outfit

image1744
image1745
Jacka,strumpbyxor,väska,vit lång linne, svart linne:H&M
skor:ellos
avklippt linne som kjol:minns ej
örhängen:ur & penn


Ja så här såg jag ut i torsdags när vi skulle på tomas järvhedes show på södra teatern.


Lördag

Hello, sitter här samtidigt som jag kollar på a shot of love eller vad den heter som går på mtv nu, för er som inte vet så är det typ som bachelorette och tjejen som man kan vinna kärlek av är en playboy model, men skillanden till bachelorette är att både killar och tjejer tävlar om hennes kärlek eftersom hon är bisexuell, rätt kul och se :P.
Idag så var jag på hötorget och hjälpte pappa igen, gick även till en kina resturang med faster och hennes kompisar och jag åt tills jag sprack! resturangen var dock dyr men värt det eftersom man kunde typ välja sin egen wok, man tog de man ville ha i sin tallrik sen stekte dom det, sen fanns det sushi man kunde ta och friterade banader och glass ingick som efterrätt. Nu är jag här, klockan är 19.37 och det är fortfarande ljust ute vilket gör mig sjukt glad!

Update

hello!, sitter nu här och är sjukt hungrig och stressad klockan är nu 18.20 och mitt tåg går 27 över så jag måste gå nu egentligen men jag får skynda mig. Ska in till tcentralen och möta Emma,Lina och Alice sen ska vi in till lidingö där vi ska träffa flera och grilla, så det blir nog jätte mysig eftersom vädret är sjukt bra just nu, solen ligger fortfarande på vilket är super! men nu ska jag gå. Hoppas alla får en trevlig fredag. Peace out!

onsdagens outfit

image1739
Lång linne: Gina tricot
Jacka,väska o strumpbyxor:H&M
ballerina skor(som ej syns: ellos

fredag

hejhej, sitter nu på skolan och ska snart ha medikunskap. Har lite dåligt samvete för att jag inte hunnit blogga så mycket och kommer nog inte heller bli så mycket nästa vecka heller eftersom jag har jätte många uppg att fixa så det måste jag tyvärr prioritera, men veckan efter lovar jag att blogga som vanligt!, men jag tänkte slänga in onsdagens,gårdagens och dagens outfit men kommer nog inte hinna eftersom jag ska hjälpa pappa på hötorget efterskolan och vara där till 17.00 sen ska jag iväg hem skit snabbt och byta till jeans eftersom vi ska grilla ikväll ute och då blir det kallare och jag har kjol nu så jag funderar på att byta till jeans, i värsta fall åker jag dirkt till grillet:P, men ha det bra Peace Out!

Tisdagens outfit

image1738

lång top: cubus
stumpbyxor:H&M
Jacka:H&M
Väska:H&M
skor(som inte syns) ballerina från ellos







Torsdag

Hejhej! sitter nu hemma hos Mimmi eftersom vi ska plugga men vi har inte kommit igång än :P men vi gör det nog snart. Ikväll ska jag,lina,mimmi och nå fler på tomas järvhedens show på södra teatern och de blir kul:P men nu ska jag gå ut till köket till MImmi, bye PEace out!

Den Snygga klänningen

image1735
skrev i ett gammalt inlägg att klänningen skulle komma mellan maj juni, men det är fel
den kommer ut v.20 och gissa vem som ska ha en sånn, jag. Den är ju så jävla snygg och
sommrig!

Adidas superstar


image1734
Jag hade ett par förut men dom försvann :O hittade dom ingenstans hemma och detta var
i 8:an typ så sen dess har dom varit borta och jag tror inte att jag kommer få se dom igen, så
jag vill ha nya. Tycker dom är snygga och bekväma, lite tufft med dessa skor och uppvikta jeans i sommar,
 då ser det lite sportigt ut :P. Dessa skor heter superstar och jag vill även ha tröjorna som heter superstar.

Onsdag

Hejhej! sitter nu här och är ganska trött men jag sov ca 1 timme o 20 minuter och det räcker ju inte för mig, men jag får ju inte soma mer på dagen så det får gå. Idag gick jag inte på engelskan eftersom jag trodde att man var tvungen att ha uppsatsen med sig och jag hann inte göra färdigt den igår, var för trött. Men efterskolan gick vi till solkungen och där väntade jag och jempa på de andra som solande. Sen åkte jag och Mimmi till henne men vi gjorde nog inte så jätte mycket, men jag hade ingen lust att plugga egentligen eftersom jag frös,var trött och hungrig, så vi pluggar imorrn också eftersom vi slutar tidigt pga nationella. tyvärr kommer nog inte bilderna idag eftersom kameran dog och jag hittar inte laddaren, så kanske om jag orkar leta en snabbis, men vi får se. Peace Out!

Tisdag

Hejhej! har precis kommit hem från stan. dagen började med att alarmet på radio klaockan inte lät så jag vaknadet kvar i 7 så jag fick skynda mig och slängde egentligen bara på mig nått som resulerade i ganska snyggt faktiskt :P. ,men jag hann till skolan. Efterskolan gick jagc och pappa och knäppte kort på mig till min ID(vi hann inte igår) och jag vart så missnöjd , menmen jag ska ju inte visade fö nån jag känner iaf :P. Sen åkte jag hem tog de lungt en stund innan det var dags att åka in till stan igen för att gå mfl på Extra Extra ännu en gång så kollar ni på lördag så kanske ni ser mig sitta i publiken ,men det är som inte så stor chans. Sen fick vi även biljetter (eller dom som hann ta) till Tomas Järvhedens show eller nått nu på torsdagen på södra teatern vilket blir kul!  och nästan alla  från vårt "gäng" hann ta biljett så alla kan gå , utom lina som inte hann, men eftersom jag fick 2 så får hon följa med mig ^^ haha. Efter det drog jag, Lina och Alice till donken och käkade oss feta vilket man alltid mår bra av eller hur, få lite fett i kroppen :P haha jaa och nu är jag här . men tyvärr blir det inga föer inlägg idag eftersom jag måste skriva en uppsats på engelskan till imorrn och vi fick uppg idag, booring!! Men aja ha det så bra allihopa! slänger in dagens outfit imorrn och fler bilder från dagen för nu hinner jag verkligen inte. Peace out!

Takida - Curly Sue


Önske Outfit

Tycker att det är snyggt att ha urringning som hon har utan BH under, ser bara vulgärt ut om man pushar upp brösten i en urringning. Men annars så är den stora rygg urrigningen också sjukt snygg!

image1732
Klänning:shopbob
armband:shopbob
kuverväska:accesoara
klackskor:topshop

Guiness word record

vet inte om alla bilder är sanna men dom flesta är nog det!

10+

Nu är jag ute efter iaf 2 st klackskor och då ska dom helst var minst 10 cm höga och det har dom dåligt om
i typ dinsko och wedins så jag ska nog köpa på topshop men dom är dyrare där men dom är nog värda det .P


image1728


TopShop

Bäst Klädda Kille..

enligt mig är David Beckham och jag har nog nämt det nångång här på bloggen förut, visst blir det ibland inte riktigt snyggt, men för det mesta får han till det.

image1724


Vilken känd kille tycker du klär sig bäst?

picture

image1723

Hiss eller Diss

Fergie

så diss för mig iaf!!
byxorna och skärpet går så bort.

image1722

Update

Tjoho! Är nu mätt o belåten för jag har nyss käkat ^^. Vet ni en grejj som är bra är att jag  idag bara sov 1 timme på dagen för det var de skolsköterkan sa att jag bara fick göra eftersom, jag går och lägger mig sent, går upp tidigt och sover ca 3 timmar på dagen vilket inte alltid gör mig trött på kvällen och så går det runt så vilket gör mig sjukt trött dagligen, så skolsköterkan sa att jag bara får sova 1 timme om dagen så duktigt av mig^^. Vet ni också en annan grejj jag gjort nu i ca 2 månader, jag tvättar håret max 2 ggr i veckan, men kroppen fler gånger så klart, men varför jag gör det är pga av att håret växer bättre då och att håret mår så mycket bättre av sitt eget fett och ett bra exempel var när var på hårmodell sökandet, då sa hon att jag hade jättevacker hår^^, haha jaja nu ska jag fixa sh uppg :P Peace Out!

image1721
kolla vilket  härligt vå väder, snart kommer de vackra sommar kvällarna, jag läängtar!
denna bilden är tagen vi 18 tiden så tänk nu att det bara blir ljusare och ljusare för var dag vilket är super bra
för jag vill ha korta shorts och varma sommar dagar nuu!

Jag vill ha..

Dessa skor från Go jane, jätte fina och söta, i love!
image1720

Dagens outfit

image1717

Klänning: Scala
Leggings:Ginatricot
Jacka:H&M
Väska:H&M
Skor:Ellos
Halsband:Cocoo

Tokio Hotel TV 21


Måndag

Hejhej, sitter nu på mediekommunikations lektionen och idag ska vi om inte jag har fel börja med flash,men han är försenad så, så länge ska jag fortsätta med mina texter. Sen ska jag möta pappa så vi kan knäppa mitt ID kort och sen aktivivera mitt bank kort. men nu ska jag jobba vidare, ha det Peace out!

HeidiWood

Här är The Hills  stjärnan på sin visning av sin nya klädesmärke HeidiWood.

image1716
Men mycket av hennes kläder var inte något speciellt, typ bara plagg som man kan hitta överallt, så
inget "woow" för mig iaf.

Hiss eller Diss

image1715

asså jag vet inte vad jag ska tycka om denna out fit, visst är hon rätt med t-shirten i kjolen och t-shirten är fin
men just denna outfit känns inte rätt för mig, så för mig blir det nog en diss

Hiss eller Diss?


Dilbert Aguilar & La Tribu - Vuela palomita

Nu kommer ni tycka att jag har världens konstiga musik smak, men som sagt jag kommer från peru och har därför hört massa låtar därifrån och dessa låtar känns inte alls konstiga för mig som ni förstår, jag är ju van vid den musiken. Men iaf denna låt har jag älskat sen jag var liten, jag mindes alltid refrengen "vuela palomita" vilket betyder typ flyg iväg duva på spanska.


Inspiration

Leona Lewis

Älskar skor,håret,sminker linnet,smyckena, nagel lacket, ja allt förutom den långa koftan så bara den går bort, resten är gudomligt  snygga! Har inte hon typ världens vackraset ögon? Jag älskar verkligen när mörhåriga eller mörkhyade har ljusare ögon, typ gråa,gröna eller blåa. Det önskar jag att jag hade!

image1712
image1713

By Acne

image1705
image1707

Dagens Önskeoutfit

image1704
Jag vill verkligen ha den dära AA fodral och en grå också :P, men just nu är hela april budgeten redan uträknad till andra grejjer så jag får ta fodralerna nästa månad =), Men jag ska ha dom i framtiden iaf :P, men att köpa dom blir egentligen extra dyra eftersom man måste köpa speciella BH typ free bra eftersom den har öppen sygg  och dom sitter extremt tajta :P men men .

AA fodral:Nelly
Väska:bags and fashion
skor:GoJane
armband: minns inte men tror chique

Bob Marley - One Love


Söndag

Hejhej! nu är jag helt utvilad och på bra humör, blir lite gladare när jag kollar ut och ser solen skina vackert, eller den håller ju på att gå ner, men det är  just då som det är vackert^^,.Idag gick jag upp kl 05 för jag skulle iväg och jobba och självklart var jag trött, för varje gång jag är där på first hotel så går det bättre och bättre, ex idag gick det bäst av alla gånger ^^, men jag är nog inte så sugen på att jobba där så många gånger fler, jag föredrar marknader där det inte är lika stressigt^^,. Men nu har jag iaf sovit i ca två timmar och nu ska jag fixa lite skol uppg senare blir det pancakes =), men nu ska jag som sagt pluggish, Ha det peace!

Jordin Sparks ft Chris Brown - No air


American Vintage

image1698
  

Nelly

Inspiration

Elin Kling

image1697

ÄÄlska outfitten!

High heels!

image1695
image1696
Forever21

På stranden

image1691image1692




H&M

Den hallon rosa trekanst bikinin är på väg hem till mig ^^,


T.A.T.U - All the thing she sad



visst har dom egentligen bra låtar, asså jag lyssnade aldrig på dom men tyckte ändå att
dom hade bra låtar, de låter inte som alla andra

Lördag

Hejhej! Sitter här och är sjukt trött! håller på att typ somna, men jaja jag måste fixa några uppg. Idag har jag varit på hötorget hela dan igen, men jag måste ju hjälpa pappa :P. Imorrn ska jag jobba på hotellet= mindre roligt, men jag måste ha pengar till sommar och eftersom jag inte vill jobba i sommar måste jag göra det nu så jag har pengar till sommaren^^, en helg ska jag ut och jobba på en marknad med pappa och tjäna lite cash, sen ska jag även åka med faster på massa marknader och även där tjäna mig en fet slant ^^, blir super bra för jag ska i slutet på denna månad betala 2 H&m paket, en väska, 2 par klackskor, och skaffa en tatuering och hål i naveln och antingen i läppen eller tungan, har inte bestämmt mig än. Men helst vill jag ju ha i läppen men eftersom det är lättare att dälja tungan så funderar jag på att ta där, inte för att jag ska dölja hålet för nån, det är bara det ifall att jag ångrar mig en dag:P, men nu ska jag gå och käka lite food, Peace!

bäst klädda

Ja bäst klädda i svergie är Elin Kling enligt stureplan =), och jag håller verkligen med! älskar hennes stil som ni kanske redan vet ^^

image1683

Inspiration

Cory Kennedy

image1682

The Police - Every Breath I Take


Snygga Handväskor

image1679


Från Wedins

Armband

image1672


Från H&M

De två första armbanden (guld& leopard och silver halsbanden) har jag beställt eftersom mitt paket som skickades och såg försent att espardillosen skulle skickas v.18 och då skulle jag ändå få betala frakt så jag kan ju lika gärna beställa lite andra grejjer.

I am sam

sitter och kollar på resten av filmen på I am sam som är en jätte vacker film som handlar om en förstånds handikappad pappa som vill få vårdnaden om sin dotter. Sean penn är han som spelar pappan och Dakota Fanning som båda är sjukt duktiga skådespelare


image1671


Fredag

Hej hej!. Idag har jag varit på hötorget hela dagen och hjälpt pappa där, men jag hann även kolla lite på stan och jag hittade två väskor som jag vill ha, så en av dom ska jag ha, men vet inte riktigt!.
Och nu är jag här, ska fixa två uppg idag och två imorrn osv, så jag tar lite i taget^^. Peace!

So you think you can dance

det går nu på tv, och jag missade men jag ska se reprisen, men jag har redan en favorit men eftersom jag inte sett mycket har jag missat de andra, men Mario  och Huyen är mina favoriter än så länge, kommer nog få fler favortiet :P.

image1665image1666
image1668image1670
image1669image1667

de tävlande denna vecka, nesta vecka är det de andra 6 parens tur!

Anders Johansson - Alone


Dagens Önskeoutfit

image1663
Allt från
ShopBob

Smycken

image1659image1660


Jätte fina smycken!! från Cocoo

Inspiration

image1655
H&M

image1656

Dagens Önskeoutfit

image1654

den väska som jag hade beställt men den skulle komma i mitten av juli vilket jag inte orkade vänta på så jag letade och hittade den^^

väska:H&M 179
2 pack strumpbyxor: H&M 69

Update

hello, har precis käkat lite mat och kom väl hem för ca 1 timme & 20 min eller nått. Jag, Mimmi, Lina och Emma har ju varit på glasklart och jag tycker att det var en rolig program så det ska jag se, tror att det går på lördagar men den vi är med i kommer om sändas om ca 6 veckor. Jag tror att vi kommer synas ganska mycket på tv eftersom vi satt precis bakom det tävlande och då riktas ju kameran mot dom, som ser ni nån som har en röd palestina sjal bakom de tävlande så är det jag ^^ hihi :P. Efter programmet gick jag och Lina på stan en snabbis för hon skulle följa med mig så jag skulle kunna lemna tillbaka min tokio hotel biljett eftersom dom inte kommer sätta ett nytt datum för konserten som vart inställd, sen köpte jag lite grjjer som jag visar upp snart^^

image1649


lägg märke till tredje lilla bilden, tjejen i vitt med blonda lockar,
jag älskar hennes outfit och är nu ute efter en liknande tunika, Måste ha!!


Torsdag

Hejhej! sitter nu hemma hos mimmi och hon är rätt stressad eftersom jag sett fel på tiden då glasklart ska börja, dom har publik insläpp kl 13.15 och inte 14 :P så nu måste både Lina och Emma skynda sig, stackars tjejer, haha men sånt händer och nu hinner inte vi plugga så vi får ta det sen :P, men det ska bli kul iaf, ha det bra allihopa! peace!

Inspiration

Lauren Conrad

image1648

Brian adams - everything i do


Önske Outfit

image1647

Allt från
ShopBob

Gör det med en färg!

image1643image1644
image1645image1646


ShopBob


Onsdag

Hej hej! var nyss ner till affären för att köpa katt mat, men sen ville pappa att jag skulle köpa lite andra grejjer också och det hela slutade med att jag glömde katt maten när jag egentligen gick ner dit för att köpa kattmaten :P haha känns lite surt menmen, jag  ska ner imorrn istället eftersom jag orkar inte gå ner igen i det här fula vädret! Annars så har det inte hänt så mycket, har ritat och lyssnat på musik och så. Imorrn ska jag till nog till Mimmi eftersom vi ska plugga sedan ska vi till svt där vi med lina  och nån till sitta publik på glasklart. men nu skah jag kolla runt lite sedan blir de plugg, Peace!

Klackskor

image1637


Scorett

Lisa Marie


Här är Lisa Marie presley på väg ut med sin man Michael Lockwood från en italiensk resturang.
Hon är gravid och lagt på sig nogra kilo ser man, men det är ju naturlig.

image1635
image1636

shoppat

Nu har jag bytt den blå kjolen och det vart inte ett korall färgat utan en grå!, menst för jag redan har ett korallfärgat som jag kommer använda som klänning så jag ville ha en annan färg ^^,

image1634

Grå kjol (användas som fodral): Gina Tricot 149:-
Nylon leggings: H&M Divided 29.50:-


Vackra under

image1622



Topshop

Vackert

vilket vackert tyg! i löv , finns som kläning och top ^^

image1618

image1621

Från Mango

Inspiration

Miley Cirus

image1616
image1617
enkelt o snyggt, skorna går dock bort :P


Dylans Candy Bar

Ralph Laurens dotter Dylan har en egen godis affär, vilke dröm va! affären heter Dylans Candy Bar och finns i usa, så när jag åker till usa någongång i framtiden ska lätt dit! allt är så sött! där rena drömmen för små barn och  mig^^ hihi

image1613
image1614
image1615

Tisdag

Tjoho! just nu sitter jag i skola =S hahah , men iaf idag vaknade jag vi 10.30 och jag hade tvätt tid kl 10 så jag gick till tvättstugan och kollande om min tid hade blivit tagen med det var den inte. så jag tvättade från 11-13, käkade lite och duchade en snabbis och drog sedan till skolan , så jag kom hit för ca 30 minuter sen, men jag ä regentligen ledig men skolan är öppen för dom som vill göra sina uppg eller har prov, så nu sitter jag här med jempa och Alice, sen ska vi in till stan ^^ ha det bra Peace!

Söta Kingston

Titta söt kingston som leker med sin pappa Gavin, älskar btw hans namn, så coolt. Kingston heter btw jamaicas huvudstad om inte jag har fel :P

image1610
image1611

Klänningar

image1608image1609
söta klänningar från
Nelly

Jessica Alba

Här är jessica alba pväg ut från sin baby shower som hölls på  After even thehouse

image1605

picture

image1603

Ellen page på TeenVouge

image1602
Söta Ellen Pagen kommer vara på omslaget av teenvouge i maj nummret,
älskar verkligen henne, hon är så söt och så duktig skådespelare för hon var
ju hel grymm i filmen Juno


Ryan och Scarlett

image1600
image1601
Litte bilder på Ryans Reynolds och Scarlett Johansson som är tillsammans

Daniel Bedingfield - If You Not The One


Skor Jag Vill Ha!

image1596image1597
image1598image1599

Som ni märker är alla basket skor, men jag älskar den modellen! så snyggt!

skorna kommer ifrån
SneakersNstuff

Örhängen

image1593image1594
                                            image1595

Jätte fint! Jag måste seriöst skaffa ett jobb så jag kan köpa aööt jag vill ha!

från
KyssJohanna

Inspiration


Idag blir det massa inspirations bilder´och dom på min enda svnka stil ikon

Elin Kling!!!!!!! om jag fick byta garderob med en svensk tjej skulle det lätt vara henne!
image1592


Bikinis

image1588image1589
image1591

Nelly

Måndag

Hallå!! indag har det inte hänt så mycket, skulle egentligen in till stan och byta min blåa kjol"klänning" till en korall färgad men jag orkade inte, jag rensade ur mina låtor och veka alla mina kläder fint och strykte några istället ^^, och imorrn ska jag tvätta, blää så tråkigt men jag måste, snart har jag inga kläder kvar att anväda eftersom näsan allt ligger i tvättkorgen :P, aja nu ska jag blogg och kolla vidare på "the notebook" för jag hann inte se hela igår, Peace Out!

Älskar dessa skor

Jag älskar höga skor med massa remmar på och dessa har jag blivit förälskad i ,det är bara priset jag gillar mindre =/ 115£.

image1583


Asos

På stranden

Ska jag se ut så här! eller på stan också, men i sommar iaf. Tycker att det är sjukt snyggt och Nicole Richie brukar ha så , så fint!!
Alltså som här eller med en sjal ^^
image1582

Visst är det fint!^^

H&m med nytt samarbete

Denna gång blir det Comme des Garçons som ska få samarbeta med H&M, kan bli riktigt intressant tycker jag, eller vad tror ni?

Av Comme des Garçons
image1581

The Calling - Wherever you will go


Jamie lynn spears

nu börjar magen växa på henne, det är så sött tycker jag ^^

image1579

Beställt

Jag ville ju had denna väska men hittade inte den så då har jag beställt den,
men det dåliga är att den inte kommer förrän v28 vilket är i typ juli =/, men jag
vill ju så gärna ha den så jag får väl vänta tills dess

image1578

väskan kommer ifrån
H&M


The notebook

ja denna film har jag aldrig sett fast jag hört så många gånger att den är så bra, men därför ska jag se den nu! ^^
image1577


blommigt

blommigt är ju inne nu i vår/sommar och för nån dag sedan skulle pappa slänga några saronger som han sålde förlänge sen men jag stoppade han, tänkte att jag kunde sy det till några shysta plagg, typ en vippig kort kjol, ett fodral, ett linne och säkert nå mer =)

image1576

Inspiration

Topshop

image1574

Dagens Önskeoutfit

image1572
Cardigan: Gina Tricot
linne: H&M
Leggings:H&M
Klackskor: GoJane
Väska:bagsandfashion
ring:H&M

Rod Stewart - Sailing


Söndag

hej, hur mår alla idag?, jag mår bra, sitter o kollar lite på miami ink samtidigt som jag sitter här, den gå på discovery. Jag gillar faktiskt sånna kanaler, typ animal planet,discovery och tv4 fakta :P hahah gillra ni också den typen av kanaler?. Idag har jag bara tagit de lungt , imorrn börjar pluggandet och hela vecka frammåt för jag är ledig från skolan ^^. Är nöjd med mitt köp igår men tyvärr hade jag ganska svårt för den starka blåa färgen på tubklänningen, egentligen är den fin men jag vet inte om jag kommer våga använda den, så imorrn ska jag in till stan en snabbis och byta den till en korall färgad =) en sommrig färg som jag vet att jag kommer använda!. Peace folks!

Hiss eller Diss

image1571

kläderna är helt klart hiss för mig, men skorna är nog inte min typ

är skorna är hiss eller diss för dig?

Mango

image1570

Oftas är klänningar och andra plagg jätte fina på bilder ,men funkar inte riktigt att använda ute på riktigt, typ som många kläder på catwalken och som denna!, visst skit fin på bilden men det skulle nog bara se konstigt ut om nån gick ut med den, eller det finns nån nån som verkligen kan bära upp den, men jag tror att det är väldigt svårt!

nya halsband

image1568
 dessa är också nya halsband och dom säljer som smör! många som gillar dom!

image1569
Och mitt favvo halsband! älskar allt som har med bob marley och jamaica att göra!

dessa halsband finns alltså snart att köpa hos pappa i hötorget :P är dom inte  fina?

Dagens shopping!

image1562
  
 Från Gina tricot:
En blimmig klänning 199:-
Ett svart långt linne 99:-
Ett korall färgad lång linne 99:-
Ett blått "penn kjol"(men ska använda som klänning) 149:-

image1565


Från Cubus:
lång topp (ska änvända som klänning) 149:-
sol brillor 99:-

känns jäkligt bra! är nu riktig laddad inför sommaren, nu har jag 5 till klänningar, 4 nya kjolar och en mängd shorts + att det kommer 2 par short med hm paketet v.16 och så har jag köpt 3 par nya sommar skor och 2 sommar skor kommer med hm paketet! Jag är så laddad, låt de bli sommar nuuuu!!!!!

picture

image1561

2Pac - Changes

Alltit gillat denna låt sen den kom ut vilket var sjukt längesen och jag älskar fortfarande låten, älkar när låtar har texter som betyder, bara av se videon gör mig tårögd, så vackert!

see no changes wake up in the morning and I ask myself
is life worth living should I blast myself?
I'm tired of bein' poor & even worse I'm black
my stomach hurts so I'm lookin' for a purse to snatch
Cops give a damn about a negro
pull the trigger kill a nigga he's a hero

-------------------------
my mama didn't raise no fool



Lördag

Tjoho! Idag gick jag upp vi 08.00 för jag var tvungen att dra till hötorget för att hjälpa till att öppna och efter det fick jag mina pengar så jag gick o shoppade och var i stan hela dan så vi 18 var jag hemma =), och nu är jag här, snart får ni se de  jag shoppat och så:P! peace!

Ryan Sheckler



hahah lyssna vad dom säger, så roligt!

I LOVE Ryan Sheckler!!

Marvin Gayle - Sexual healing

så igår på en dokumentär på discovery som hette 24 timmar till döden och då handlade det om Marvins död och det sorliga var att han var skjutet av sin pappa vilket ledde tills hand död =/. Men iaf denna låten är så skön, soul och härlig!

Justin i ny film

Här är lite bilder på Justin Timberlake i sin nya film The Open Road där han spelar baseball legenden Jeff bridges son

image1559
image1560

lagt undan

Detta la jag undan idag när jag var på stan


Fast detta linne ska jag ha ett i svart och ett i korall färgat!
image1557

och denna la jag undan i svart,blå och korall, men jag ska nog bara ha den korall färgarde.

image1558
Detta la jag undan på Gina tricot och en blommig klänning.

Och från Cubus la jag undan en rosa söt lång top( som man förhoppningsvis kan ha med leggings om den inte är för kort)
och så ska köpa ett par sol brillisar på cubus o dom kunde jag ju såklart inte lägga undan:P, så imorrn när jag shoppat detta visar jag bättre bilder ^^

nytt hos Betties Galleria

image1554
image1555
image1556

här finns mycket jag gillar! speciellt kedjearmbandet med sidenband i och peace halsbandet!

Ny header

som ni kanske märkt det har jag satt in en ny header som jag fixade idag^^, men det dåliga är att jag trodde att jag hade valt Vitt bakgrung och spara i jpg och inte i photoshop format och sen när jag sätter in bilden så ser jag att det inte var vitt =/ men så får det bara tills jag orkar fixa det:P har även gjort en annan header så den kanske jag lägger upp istället så den får vara uppe medans

den nu varande
image1551

snart lägger jag nog in denna, så får den vara där medans

image1552

mitt gamala Header
image1553
Vilken är din favorit?
1:an,2:an eller 3:an

Gary Jules - Mad world

Blir tårögd, så jävla vacker är låten, känns verkligen!

Their tears are filling up their glasses
No expression - no expression
Hide my head I want to drown my sorrow
No tomorrow - no tomorrow


--------------------------

Went to school and I was very nervous
No one knew me - no one knew me
Hello teacher tell me what's my lesson
Look right through me - look right through me

And I find it kinda funny, I find it kinda sad
The dreams in which I'm dying are the best I've ever had
I find it hard to tell you, I find it hard to take
When people run in circles it's a very very
Mad world



update

SÅ då har jag kommit hem från stan, eller kom egentligen hem för ca 1 timme sen. Idag började jag 10 och slutade 12.50 men eftersom Jempa och Alice skulle stanna och göra färdigt sina uppg så stannade jag med dom, och vi vart kvar till 17.00 =S det  trodde jag aldrig :P, efter drog jag och Alice till stan och jag la undan massa grejjer som jag senare ska visa upp och Alice shoppade. Imorrn ska jag hjläpa min faster att öppna hötorget, blää så tråkigt menmen, sen får jag mina pengar så jag kan gå och handla lite grejje ^^,. Såg idag föresten ett skejt gäng med både killar och tjejer och jag diggar verkligen dom! blir så inspirerad, nä jag måste skaffa ett par shyssta baggy jeans och flera adiddas tröjor med dragkedja, ii loove!

Heath Ledger

några bilder från nya batman filmen där Heath är med

image1549image1550


update

Tjoho! nu är klockan snart 20 i fyra och jag sitter fortfarande i skolan, men jag pluggar inte så mycket, sitter mest här vi bloggen och photoshop. men jempa jobbar förfullt o alice är också här. Var iaf nyss till affären och köpte giffelbullar, chocklad brago kakor och festisar till mig, Alice och jempa för vi behövde lite engergi kände vi! nu ska jag photoshopa! peace

Sommar klänning

Ja jag är nog inte den ända som blivit förälskad i denna klännig, så söt,sommrig och blommig i love!

kommer till hm i maj/juni då ska jag kolla efter den!!
image1542

Inspiration

Urban Outfitters

image1541

Stora ringar

visst är det snyggt med stora ringar!


Chique 


H&M

Asos

image1532
image1533
image1534

Fredag

idag är de fredag, fullfart mot helgen som Gert brukar säga. Jag har slutat men sitter ändå kvar i skolan för jag måste göra färdig några uppg eftersom vi är lediga nästa vecka så måste de fixas nu. Imorrn kanske de blir party! hoppas ^^, men nu skaa jag jobba peace!

Inspiration

Ashely Simpson

image1531


Depeche Mode - Enjoy the Silence


nya grejjer

Pappa och faste var ju i thailand och jag fick lite kläder, inte äkta dock så jag kommer nog mest anväda
de fejkade hemma :P, men Lacoste tröjan är äkta för den kommer inte från thailand utan den köpte faster här i sverige.

image1526

Och dessa fick jag av pappa
image1527

Och kjolar som jag ville ha fick ja, ville att dom skulle se ut så , enkla och söta
image1528ace

image1530

Smycken

Pappa har ett stånd vi hötorget där han säljer ibland och här är lite nya grejjer som snart finns där^^

image1519



skriver när han fått in dom på hötorget!

Tokio Hotel TV 20


Cory Kennedy

VIsade upp förut lite bilder på Cory och hon har grym stil så nu kommer lite fler bilder på henne
image1517
image1518

Dagens outfit

image1514


Skinnjacka: Salt
fodral: GIna tricot
Leggings: Gina tricot
Converse: Scorette
väska:Hm
Palestina sjal: pappa säljer

Perez och john Mayer

Perez hilton och John mayer ha stulat :O eew! haha
men detta är iaf sant säger Perez på sin blogg

image1513

Torsdag

hej hej! skrev fel idag var den dagen då jag skulle få se mina idoler =/. Men nu sitter jag iaf på skolan och har medieproduktion, sitter och fixar alla mina texter och ska fixa lite min poesi affisch och nästa vecka är vi lediga! wiee. Då ska jag göra alla uppgifter jag har kvar, måste verkligen det. Ska även slänga in en dagens outfit ikväll men nu måste jag jobba vidare ! Peace Out


Gossip girls

Åh vill att de nya avsnitten ska komma nu!! för er som inte sett alla avsnitt än ska kanske inte se detta klipp!

Forever 21

image1510


vackert vackert!!

forever21

update

Kör en liten update nu! Idag var den dagen då min drömmar skulle bli sanna! jag skulle få träffa en av mina största idoler (har bara 2 metallica är den andra) men icke då! dom kommer nångång i sommar. Nu har vi fått iordning mer och det är riktigt fina grejjer! kolla tex här

image1509
image1508

ser den äkta ut?? de tycker jag! men det är den inte, går snart att köpa hos pappa!

ser den äkta ut tycker ni?

Picture

image1506
ääälskar!!

kommer inte ihåg men tror att det är Daisy Lowe, 90% säker på det

Nytt i paketet

image1505
Jag vill ha koftor nu till sommaren att ha på sommar kvällarna för man anväder ju inte jacka då.
SÅ denna kofta varjag tvungen att slå till på då man också får linnet till för bara 49:50 !! sjukt billigt!

Monki

Åh vad jag älskar monki! kolla alla dessa snygga plagg, varför kan inte jag vara rik och få köpa allt detta! nä måste verkligen skaffa ett jobb!

image1494


image1499


hiss eller diss

image1493

för mig är det så diss! passar verkligen inte ihop

va säger ni Hiss Eller Diss

Onsdag

Tjoho! idag var det skola som vanligt och jag var så sjukt jävla trött hade verkligen ingen lust att dra till skolan, men jag lyckades iaf ta mig upp efter ett tag. Efter skolan drog jag,Mimmi,Lina och Emma till solkungen vi odenplan där dom skulle sola och jag hade inga pengar så jag solade inte, men jag får väl dom imorrn antar jag:P , och Emma vart en riktig lyllo ost, hon hittade 250 kr!! riktigt tur. Men sen när jag kom hem åkte pappa och jag till faster för paketen från thailand skulle komma och nu så har vi massa grejjer här överallt, jätte fina smycken och palestina sjalar som ska bli mina har redan valt ut två jag ska ha iaf , kanske ar jag en till och färgerna är rosa/lila o svart och en röd o vit ! men funderar som sagt också på en khaki/militär grön o svart men vi får se! lägger kanske upp bilder imorrn! peace!

Dagens outfit

image1489


Jacka: hm
aa liknade fodral: Gina Tricot
leggings: Gina tricot
skor:Ellos
Väska: hm
örhängen: ur & penn

Extra Extra

Bilder från idag!

image1484
girlsen som skulle dit + jag och S som står bakom kameran

image1485
image1486

Jempa och snyggingen Tomas järvheden, eller hette han tomas? de passar iaf inte han:P bara
järvheden :P
image1487

och sen var även Bea szenfelt eller hur hon nu stavas och felix herngren där

Mc jacka

Tycker att mc jackor är sjukt snygga och jag ville ha den svarta "skinn" Mc jackan från Hm men eftersom jag redan hade en svart skinn jacka så prioriterade jag inte den och jag är ju inte rik så det vart ingen skinn jacka för min del =/. men denna är inte skinn men väldigt snygg ändå! finns även i svart

image1483

Från Laredoute

Update

TJoho kome hem vi 20.00 tiden har ju varit på sveriges televison studio och suttit publik på extra extra, där jag även typ vart tillsagd eftersom jag fotade när man inte fick vilket jag inte visste för jag visste att man inte fick fota när dom hade börjar filma och de hade dom ju inte så jag antog att man kunde det för de fick man förra gången men men :P hahah!. jaja! ska kanske dit nästa gång igen men jag får se om jag orkar :P! Nu har pappa iaf kommit hem men jag har inte sett vad han hämtat till mig än och jag tänkte inte fråga än eftersom han är trött och så, så det frågar jag imorrn! ajuste imorrn ska även jag och tjejerna sola solarium eftersom jag vill ha en brunare färg ! jag har aldrig tidigare solat eftersom jag inte egentligen behöver det eftersom jag är naturligt brun, men även fast jag är brun så kan jag se blek ut om ni förstår:P haha så den ska fixas:P men peace out så länge!

Inspiration

En tjej som kanske inte är så känd, hon var mer känd efter att en fotograf fotade henne på fester och konserter och på sätt fick uppmärksamhet. Men hon har ju en cool och unik stil!


Cory Kennedy
image1480
image1482


Peace OUT!

Shit kolla detta snygga halsband!! vet att peace märket  var sjukt inne förra sommaren/våren och jag var ute efter ett par snygga peace örhängen men jag hittade aldrig några, men nu har jag hittat ett både ett halsband och örhängen jag vill ha och den kommer från GoJane.

image1479
GoJane 

dagens önskeoutfit

image1478
Vill så gärna haaa!!!!!

Jeans jacka: monki
pepe jeans linne:MQ
Skor:laredoute
Väska: Wedins
armband:mins inte men typ cocoo elle bags and ...

Solbrillor

Från Urban Outfitters



image1476


på tiden att skaffa nya brillor!


Tisdag

Hello sitter på skolan nu och ska skriva ut Extra extra biljetterna =D. Jag är nog inte den ända som är pisst off på Blogg.se  eller hur! haha men jag slänger nog upp senare dagens outfit byebye!!