Gårdagen

Va är det jag ser!, jag tror det har slutat regna ute, men orkar inte gå till fönstret 1 meter bort för att försäkra mig om det. Jag som inte skulle gå ut, jag känner mig jävligt sugen på en riktiga jävla kladdig kladdkaka, men från är om jag ska köpa ingridienser och fia en riktig kladdig kladdkaka eller köpa en färdigt som inte är så kladdig som jag vill ha den, får sen va som fattas hemma. Men iaf om gårdagen.

Igår när jag skulle till tunnelbanan så kommer jag utanför porten och ser att det är 3 min kvar innan tåget kommer, jag springer iväg snabbt som en jaguar, men tappar kraften på vristen så jag måste börja gå snabbt, efter ett tag kan jag börja springa igen, springer ner för alla trappor,hör att tåget kommer, drar SL kortet, så ser jag sen att rulltrappan inte funkar, börjar springa upp för trapporna och då var det inte så bra att jag hade mina"låg i midjan" jeans, troserna bröjar synas så jag försöker dra upp mina jeans medans jag springer upp, men råkar istället dra upp troserna.puh!, fixar jeansen och när jag väl är uppe stängs dörrarna till tåget..................En vanligt dag men mig :).

Sen möter jag upp Emma och Bente och vi går till kungsan, vi hade en jävligt dåligt plats, men vi såg iaf skärmen, om jag änsträngde mig och st'llde mig på tår så jag nästan fick kramp så kunde jag se artisterna som var ganska små pgaav at vi stog långt bak. Men jag såg alla jag ville se IRL, Emma fick bära upp mig när Flo-rida skulle komma för det var ju han jag ville se :), sen var jag nöjd så vi drog hem. Hände alltså inte så mkt den dagen. nu ska jag leta upp ett kladdkak recept för jag vet inte var mitt är någonstans.

peace out!

Mitt favvo citat från Chris tucker i nån film
"you don't know who your messing with, im deep in the streets, i slap peaople for fun, (börjar få en tony montana röst)
thats what i do man, you wanna play ruff, ha? ok. I kill for fun"

skrattade ihjäl mig första gången jag hörde det :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback