Malta del 1

Måndag dag 1

Först åkte jag till Arlanda med Pappa. På brevet stog det att vi skulle träffas vi inchecknings disken på terminal 5. Men incheckningsdisken är jätte lång så pappa och jag gick fram och till baka och hittade de gula tröjorna tillslut. Sen kom Mimmi och vi checkade in.

Efter vi checkat in hade vi lite tid att göra vad vi ville innan flyget skulle åka så vi kollade lite på taxfreen och käkade frulle.

När vi kommit fram till Malta åkte vi Bussen hotellet, fick våra rum,packade upp och slängde oss sedan i poolen.

Till kvällen hade vi treasureHunt. Vi svenskar delades in i grupper med spanjorer. Sen fick vi en lista med massa grejjer vi skulle hitta, ju svårare det var desto mer poäng fick man. Jag och Mimmi fickade glassbägare och pommeslåda från donken, sen va vi så trötta så vi tittade mest på.




Tisdag dag 2

Vi vakande tidigt eftersom det var skoldag.Vi kom till skolan och alla fick göra ett test.Efter rasten fick man veta i vilken klass man kommit i. Sedan åkte vi hem och självklart la vi oss vi poolen igen. på eftermiddagen kom köpenhamnarna(som skulle kommit en dag innan men kom förest pga flyg strejk) och Fransmännen. Till kvällen skulle vi gå ner till staden Melliah så vi skulle veta vart de låg. Sen var hem igen och till kvällen satt alla som flugit från sthlm(jag och Mimmi alltså mfl) i ett hotell rum och snackade, men vi var för många för att spela kort spel så alla tjejer drog. sen var det sovtajm :)




Onsdag dag 3

Dags för skola igen, efter skolan vart vi upphämtade och åkte till en strand.
Sedan åkte vi hem. käkade lunch och fixade oss inför Sts discot.
Discot var lite seg i början,men sen dansade alla glatt :D



Kommentarer
Postat av: Louise

SV: Tack så mkt! :D

Postat av: kaajjj

åå va ja saknar malta språkresan! kände igen skolan och pradise bay :) hahah aaa discona var rätt sega i början men när de blev mörkt så blev de mer drag ;P

2008-08-07 @ 18:00:58
URL: http://umbrellaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback