Måndag

Hello!, idag var jag ledig :D, skönt! så jag fick sova ut och dagen började med såklart pannkakor ^^!. sen har jag inte gjort så mycket, men har hunnit sett filmen Aquamarine som är en jätte gullig film,och jag älskar namnet Aquamarine,om det går att döpa sitt barn till det i framtiden kommer jag itne tveka :P hahah, men undra om man får det för det finns ju massa namn som man inte får döpa sina barn till. haha aja behöver ju egentligen inte snacka om det är ju trosta allt bara 16 år nu (17 i feb^^) så nog är det några år kvar för vil verkligen INTE ha några nu, men vrf inte i framtiden när man mognat mer:P. så nu ska jag surfa runt lite och självklart kolla in Elin klings blogg som jag gör dagligen ^^!. Och ikväll ska jag kolla på outsider just för att det handlar om beroende och en av tjejerna där spelar WoW om inte jag har fel :S, men iaf nått sånt spel och det gör också en av min brorsor ,så jag vill se det så jag kan ge min bror MASSA anledningar till att sluta skit spelet som gör en pank och ger en ett "icke socialt" liv!.


Kommentarer
Postat av: Hannah

oh, coolt :D oja, klart att jag ska ! :D ska du ?

Postat av: Chakrat

Ja eller hur.. men du, han är min ;) ja jag älskar när han duvet.. slickar sådär med tungan på den! =) mums på honom. jag ska stå, vid tom ;) du då?

2008-01-21 @ 18:39:23
URL: http://chakrat.blogg.se
Postat av: Mimmi

Svar: Nej, exakt. jag har också 38 så det funkar inte. Och jag vet inte om dom får in nya, skulle inte tro det. men det är väl bara att hålla utkik eller testa om 37 funkar? :)

2008-01-21 @ 18:52:29
URL: http://bubbelsnubbel.blogg.se
Postat av: Hannah

Härligt ! jag har ståplats, ska dit med chakrat som du även skriver med ser jag :D antar att Tom är din favorit? ;)

2008-01-21 @ 18:55:31
URL: http://hsomihg.blogg.se
Postat av: Chakrat

Ah okej =/ attans.. du får skrika extra högt =)

2008-01-21 @ 18:58:19
URL: http://chakrat.blogg.se
Postat av: Hannah

Min är lätt Bill, haha (a) Jag tycker inte om hiphop-stilen sådär jättemycket :P Vi har gått i samma klass i snart 6 år så ;)

2008-01-21 @ 19:04:24
URL: http://hsomihg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback