Min Malta film

Filmen med bilder och videoklipp från malta resan :).

Tokio hotel tv 36

Hahah kolla bill, han är så söt så jag nästan dör!

Torsdag

Hallå! idag vaknade jag ganska tidigt, va 8 var jag uppe. Jag har suttit vid datorn och gjort en film med lite bilder och video klipp från språkresan på Malta, tror att jag lägger upp den på youtube så ni får se den :P.

Men sen har jag ju såklart också läst min jenna jameson bok så snart har jag läst ut den.
Och idag var jag förbi åhlens för att gå till hemköp pch köpa lite smått o gott, då ser jag iaf böckerna och då går jag dit för att kolla om marilyn mansons bok fanns, men jag hittade inteden :(, istället hittade jag linas kvällsbok och eftersom jag hört att den är så bra köpte jag med mig hem. Jag vet inte vad som hänt med mig men just nu känner jag mig bok sugen:P hahha

Jo sen en annan grejj. Sen jag kommit tillbaka från Malta har jag ätit riktigt dåligt! jag äter verkligen extremt lite och jag är aldrig hungrig :O, men jag fan ändra det idag tänker tvinga i mig mat för så här ska det inte vara :P. Jo juste jag börjar att berätta om Malta resan idag, så senare slänger jag upp ett Malta inlägg :D. Peace Out!

sjuk

Asså jävla förskylning! inte blir jag bättre jag hostar hela tiden och ibland får jag värsta host attacken och hostar så mycket att jag nästan spyr och får ingen luft, hela nacken och ryggen värker pga av hostan!! fick lite feber men jag tog alvedon så den gick ju nästan bort. ush!

Men iaf jag laddade upp nu alla bilder från malta upp på datorn, och jag saknar Malta, det var väldig rolig och oförglömlig upplevelse!


Bild tagen av mig. I peters pool, Malta.

självbiografi

Hallå! första inlägget idag kommer lite sent, men jag har inte haft orka att sitta vid datorn, tror det eller ej jag känner inget måste att sittta vid datorn, jag har ju trots allt klarat mig i nästan 5 veckor utan dator. Men jag hade igentligen ingen lust att sitta vi datorn men tänkte att ett blogg inlägg är ett måste :D. Annars så har jag bara läst min bok hela dagen, den är riktigt bra, boken är ganska tjock, 598 inklusive bilder. och just nu är jg på sida 258, jag pratar förstås om boken jag köpte igår Jenna jameson "att älska som en porrstjärna"

Jag funderar på att fixa in alla bilderna från Malta nu och sedan gå över till min bok igen :P
När jag läst ut den ska jag läsa marilyn mansons självbiografi(tänk va spännande att läsa om hans liv!)
sen även mötley crües bok the dirt

Vet ni nåns självbiografi som skulle vara kul att läsa?

Ny bok

Livet rullar just nu, sitter här och käkar gelé godisar och läser min nya bok. Jag är egentligen ingen person som brukar läsa böcker, men om jag ska läsa ska det hälst vara sanna händelser, alltså självbiografier Och det var just en självbiografi bok som jag köpte med mig hem, ingen mindre än Jenna jamesons "Att älska som en porrstärna". Jag vet en kompis som läste den och den verkade bra, därför köpte jag den. so far so good iaf.

Nej annars så var jag i hötorget idag till stängningstid men jag hann gå på stan lite, köpte hem lite asolsprit till piercingen och lite andra små grejjer.

Just nu orkar jag inte ladda upp bilderna på bloggen, energin har inte riktigt kommit tillbaka än, men jag vilar så kommer det upp nångong under veckan. Nu ska tillbaka till boken. Ciao bella/bello

Orkar inte

Asså jag är helt utamattad! Igår natt, eller i morse kanske :p. vi landade iaf 00.06. sen var det dags att hämta väskorna och sen säga hejdå till alla =(, tårarna kom när vi skulle säga hejdå till Karina och Anna, riktigt underbara tjejer som gett mig skrattanfall på resan :P haha.

Men som sagt jag är helt utmattad, min kropp har ingen energi och så fotr jag ställer mig upp får jag huvudvärk på halva sidan av huvudet, mycket vatten och sömn är vad jag behöver.

Jag ska ladda upp några bilder på datorn osv från malta resan, men inga på bloggen än. jag tar det sen när jag fått energi igen. nu kom släkten. Min bror fyller år och det är perus national dag så vi ska fira det. byebye

Malta 18/7

Halla, jag har trakigt just nu, sitte ro knarkar hallstabeller o vatten, jag ar ju sa klart sjuk!. Hade feber igar och i morse men mar mycket betrre nu. Idag sa akte alla till stranden och jag kunde inte eftersom jag var sjuk, men nu har alla akt ivag igen for att att spela beach volley ball (vart inte av forra gangen).


Nu ar det sa att det pagatt buss strejk har i 4 dagar sa vi kom inte ivag nagonstans, inte till skolan eller de andra aktiviterterna men idag borjade de ga igen sa  vi ska ta igen allt vi missat :D. imorrn ar det beachen pa morgonen sen ar det skum party med de andra 352 sts eleverna :D, kommer bli valdigt skojj. Assa ni forstar nog inte hur lycklig jag ar just nu(fas jag ar sjuk) jag kan verkligen inte fatta att jag ar har i Malta med sa underbara manniskor och min favorit MImmi, jag kommer inte fatta att jag ar har forrens jag ar tillbaka i stockholm >P haha.


Men nu ska jag beratta lite om hur det gar till att bo pa club pa hotell som jag gor:

Vi ar 3 i varje rum och vi kakar frukost o middag i hotell matsalen.

Vi far gora vad vi vill med var lediga tid, t ex vara vid poolen,sova eller dra till melliha(stan) men da maste vi saga till vara ledare. Sen traffas vi alltid i lobbyn for info eller nar vi ska ivag pa aktiviteter, da sager det  ex "vi traffas kl 18.00 i lobbyn"


Vad har jag annars gjorde de seanste dagarna?

jo vi har shoppat i selima och huvudstaden valleta, varit pa harbour cruise och sedan akt till massa olika strander.

Varje onsdag och lordag ar det numero uno vilket ar ett disco dit alla sts ellerver i Malta kommer till :).


Jo nu maste jag beratte en grejj :P. Igar fick man bestamma om man ville dra till karoke baren eller stanna pa hotellet, jag och nagra andra tjejer stannade medans nastan alla gick till kareoken. Vi var pa bus humor och en av tjejerna hade rummet intill 3 andra killar som vi ar pa sprkresan med, men de hade gatt pa karoken, sa busiga som vi var klattrade vi in till deras rum genom balkonen och balkongdorren var oppen sa vi kom in :P. Vi gomde deras kuddar,kletade tandkram o bodylotion pa alla handtag(sa att de inte syndes sa klart!) och skrev sedan "hihi" pa marmor borde i toaltten. Sa klart tog inte killarna detta sa bra for de trodde typ att de var killarna fran EC (en annan sprakreseorganisation) som hade gjorde det dar och de var upprorda, det var ju aldrig meningen att det skulle bli sann grejj av det, vi gjorde det bara pa skojj, sa idag fick vi be killarna om ursakt:P hahah lite kul anda .


Nej nu borjar ogonen svida, ska dra till rummet,lasa tidningar och svulla i mig godis och vanta pa att mina rumskamrater kommer hem vi 23.30.alltsa minder an 2 timmar kvar.


Ha de gott allihopa, Peac eOut!


Malta

Halla, en vecka sen jag skrev seast, men jag har  inte haft tid att vara vid en dator.

Mandag 7/7:
Jag vaknade 03.20 och akte sedan mot arlanda. dar framme var vi tvungen att hitta vart vid hela inchekningsdisken vi skulle motas, sa dar gick vi fram o tillbaka,men tillslut hittade jag dom och da kom Mimmi ocksa.

Vi checkade in vara grejjer och vantade sedan for att ga till sakerhetskontrollen.
Nar alla kommit in sa fick vi sedan ga for att fika och sedan var det dags att flyga mot frakfurt. I frankfurt var vi i ca 2 timmar innan vi skulle aka mot Malta.

Framme i Malta tog alla sina vaskor och sedan delades alla in i vilka som skulle bo i club och vilka som skulle bo i vardfamilj. sen nar vi kom ut var det varsta chocken, det var sjukt varmt ute och luften var jatte varm, det var 40 grader i skuggan. Nar vi kommit fram delades vi in i vara rum och jag och MImmi fick tillsammans med en tjej som hette Rebecka.

Den forsta grejjen vi skulle gora var treasure hunt,  vi delades in i grupper och skulle sedan ga och hitta massa olika grejjer, den laget som varn (inte vi) fick godis.

Det var forsta dan o jag hinner inte skriva mer men ska gora det, lovar.
Vi gar i skolan i ca 3 timmar och jag kom i den avancerade gruppen :D
VI gor grejjer hela tiden sa vi ar typ jatte trotta hela tiden ,men det ar kul.
Nu ska vi aka ivag o ha beachsvolleyball :D, ha de gott mina vanner

Lumpen

Idag gjorde jag lämplighets testet på värnpliktets hemsida och som "inriktningar" som jag av intresserade av
valde jag marin tjänst och fordonsförare. På fordonsförare vill jag välja stritsfordonsförare i flygvapnet, alltså vill jag bli strits pilot, jag har velat det sen jag såg pearlhabour för flera år sedan, pearl habour är förresten en av mina favorit filmer :D, men som stritspilot kan jag också flyga större plan där fallskärmsjägarna(som min bror vill bli) hoppar ut, men helts vill jag flyga små plan som på pearl habour . Sen valde jag också Marin tjänst, jag skulle tycka att de var kul att jobba på en båt.

Men dom här hemma tror inte på mig :P

bror:låter som drömmar(ler)
pappa: aa drömmar, kostar inget att drömma(skrattar lite men menar allvar ändå)

Hahha de känns ju bra att dom tror på mig


Ändrade planer

Ja nu är allt packat har bara handbagaget kvar och jag ska bara ha med mig en liten axel väska, men då kan jag ju ta med mig mer på hemvägen :) Hoppas verkligen att den inte väger mer 'n 15, men de tror jag inte att den gör.

Ändrade planer, planen var att jag skulle åka till Mimmi nu ikväll för att sova där, sen skulle hennes mamma skjutsa oss till arlanda. Pappa börjar ju jobba kl 04 på hotellet och skulle därför inte kunna skjutsa mig, men när vi satt oss för att äta sa han han kunde skjutsa mig dit, han kände att det var en förälders ansvar att göra det vilket är sant, jag var ju inte arg för att han inte först kunde skjutsa mig, jag förstog ju att han jobbade men jag vart glad när han sa att han kunde skjutsa mig, han kunde ju inte gå på infomötet medans MImmis mamma gick, och han gör ju inte det med flit!. Han jobbar  tyvärr väldigt mycket därför vart jag glad nu att han kunde skjutsa mig :D. Men jag kommer vara där väldigt tidigt! hela en timme innan vi ska mötas så jag får vara där själv, Mimmi kommer väl dit vi 04.40 då vi ska mötas, men det gör mig inte något, bara jag hittar någnstans att lägga mig ner så går tiden jätte fort bara jag lyssnar på tokio hotel o  Metallica :D Hahah.

Den andra planen var ju att jag skulle åka för att hälsa på min faster R från italien, hon bor just nu hos min faster K i årsta men jag orkar helt enkelt inne, för jag skulle isåfall komma hem vi 22 eller nått och det vill jag inte, jag ska försöka sova i några timmar iaf :P för redan efter 02 ska jag upp för att åka  :P. 

Jaja nu ska jag spela lite . Peace Out! 

Betties Galleria

Nya stuff från Bettys Galleria

Checka coola halsbandet!(finns även i silver)
Guldfärgade Hörlurar - Klicka på bilden för att stänga

Och den coola ringen! finns även i vitt
Peace-ring, Svart - Klicka på bilden för att stänga

Söndag

Shit tänk att inatt så åker vi mot arlanda och sen tidigt på morgonen åker planet !:D tänk att de händer! :D

Ja jag vakande iaf att jag fick ett sms av miss Mimmi :D haha men kl var ju 11 eller nått så jag gick upp o fixa frukost.
Ska snart sätta mig o börja packa allt jag ska med mig och sedan gå igenom min check lista för att se att jag fick med mig allt de viktiga. Tänk att nu börjar min 3 veckors långa språkresa :D Och ni får får följa med på den genom min blogg!

Har fortfarande inte löst sjukvårdskort problemet men jag tror inte att de kollar om man har med sig det, bara om jag skulle bli sjuk skulle jag behöva den, så vi ber till gudarna att jag inte ska bli sjuk :P. Aa juste min piercing stav är ju alldeles för lång nu, så jag skulle verkligen behöva byta med jag gick aldrig förbi hötorget igår utan åkte direkt hem och idag öppnar ju inte pappa :/, men jag ska fråga om har nån piercing hemma, eller så får jag fråga min faster K, för jag ska till henne idag för min andra faster R från italien är ju i sthlm nu!

Förresten, de här med språkresa har jag velat ¨ka på jätte länge och jag pratade om det med min låtsas mamma för mer 2 år sen och jag sa att jag skulle på spårkresa (långt innan jag ens bokat och träffat Mimmi) så jag fick en svensk-engelsk fickordbok vilket är super bra för den kan man ju ha i väskan alltid :D, och tänkt att jag nu ska iväg på språkresa, den vart av!! :D jag är väldigt lycklig just nu :).

Nej nu ska jag packa upp allt som jag hade med mig till Sundsvall och sedan packa inför Malta.
Vet dock inte hur fan jag ska klara mig på 15 kg! sen 5kg på handbagage + att man måste packa mindre för jag kommer förmodligen köpa nått där nere och jag får ju inte ha med mig mer än 15 kg på incheck bagaget på hemvägen heller :S, aja PEace Out!

Switchfoot - You



från filmen som jag älskar A walk to remember

Gatufesten Fredag

Kvällen började med att Erika och Hanna kom till mig och sedan gick vi mot stan och Erika skulle köpa en en-dags biljett billigare av en kompis till hennes pojkvän så han mötte oss med bilen och som tur fick vi skjuts ner :). När vi kommit ner började det regna så vi fick springa och sen gömma oss för regnet osv :P. Vi gick runt på området och sen gick vi och kollade på mando diao en liten stund 



Sen var det dags för karusell :)



Sen äntigen var det dags för The ark som var grymma, tyvärr gillade väl inte de andra dom så mkt eftersom de ville gå =(, så jag såg bara 4 låtar =(



Jag fick iaf se dom :D.

Sen tog vi 02,15 bussen,vi orkade inte gå hem:P, sen satte jag på lady o luffsen och satt och tittade på den tills ja somna :)

The Ark - Let your body decide


Lördag

Hallå! jag somnade inte förräns efter 3 nåntingt och sen gick jag upp halv 8, så trött var jag!. Jag berättar om lördagen m bilder osv i nästa inlägg:). Men iaf jag vakande imorse vi halv 8, packade ner de sista och gick sedan för att käka frulle, sedan var det dags att åka till buss stationen och som tur fick jag skjuts av min låtsas pappa. Buss resan kändes väldigt snabbt fast jag ins sov hela tiden, kanske bara 1 timme av resan, men det var ju iaf bra . Idag blir det tidig kväll för mig, ska pack om grejjerna jag ska ha till Malta och imorrn ska jag vara med min faster som kommit och hälsat på från italien där hon bor. Jag har ju inte varit hemma på 13 dagar och idag läste jag brevet jag fick från sts och där stog det att "alla elever som reser till ett annat EU land behöver ett sjukförsäkringskort från försäkringskassan" och jag skulle fixa det men jag hann aldrig , jag trodde inte heller att de var ett måste !:O vette fan vad jag ska göra nu, får skicka mejl eler ringa dom o fråga, jag visste att någonting skulle hända! bläää. jajaj nu ska jag lyssna vidare på min music, Peace Out!

Gatufesten Torsdag

Hallå. Jag fattar inte att jag kom upp vi 11.30 eftersom jag inte somnade förräns vid 4 och då började det bli ljust ute igen:P, ska berätta om igår

Jag satt på bussen på väg till stan när jag såg att jag fått ett sms och den var från Erika, hon frågade ifall jag kunde komma till resurangen invito där hon satt och käkade med sin pojkvän för hon skulle inte hinna möta mig vi navet. Klart att jag visste vart invito låg, NOT. Jag hade inga pengar på mobilen så jag fick gå runt och, jag kom till sist fram :) .

När de var klara gick vi in till GF området och gick runt tills det var dags för Adam tensta att uppträda, vi var där hela konserten igenom och jag och Erika fick en lite crush på Adam T för han var så söt och han är så cool, har rör sig så coolt och de ser så naturligt ut på honom:P.



Sen kom Hanna och Josefin
så gick vi runt, gick även en sväng in till donken och käkade lite.
Sen gick vi och ställde oss framför scenen inför Magnus ugglas konsert, vi stog näst längstfram imitten, några minuter efter började folket komma och innan ens konserten börjat var det jätte mycket trängsel
och vi orkade bara stå där och se Uggla i 10 minuter innan vi gav upp, det gjorde så jävla ont , fick en armbåge i fejjan en arm som tryckted i midjan och jag som inte ens är ett fan av Uggla tyckte verkligen inte att det var värt att stå där, men hade det varit tokio hotel som stog där skulle jag stanna där tillsjag svimmade :P hahha. Men efter som trycket kom fram i från coh från siderna och att vi stog nästan längst fram var det omöjligt för oss att ta oss ut ute vägen, så vakterna vi st'ngslet fick bära över mig,Hanna och Erika :P

Ja vi stog väldigt nära, detta är dock med zoom, men ändå!

Sen Var det Dags för karuseller och självklart fick vi alla fem åka gratis en gång för jag och hanna bad om det haha, killen var väl i 20+ åldern och han ville ge oss gratis med gubben brevid som också jobbade där ville inte men vi fick åka gratis till slut och det roliga var att både den unge och  den gammla satt sig på "vagnen" brevid oss och åkte också :P hahah! De var den karusellen där man siter i en rund grejj och så åker den runt medans de som jobbar där snurrar på vagnarna:P haha ja tror ni fatar vilken jag menar:P. Sen var det dags för mig och Josefin att åka batman, jag trodde att den skulle vara läskig, men när man åkte ett varv var det inte läskigt längre, o inget pirr i magen kände man =(. Det är ju det man vill ha, det är ju därför man åker karusseller, iaf jag.

Jag sitter näst längst fram med en grå kofta =).

Sen gick vi runt lite till och medans vi gick där kände jag i håret och det kändes som värsta tovan i håret och när jag kollade var det ett tugummi som satt fast där :O, sån jävla otur! Så där fick jag slita bort massa hår och när jag kom hem fick jag kilppa bort det värsta :( men som tur sitter håret bak undet så det syns inte att jag klippt bort en del i håret :P haha
Vi var tröttar så vi tog 01.15 bussen hem och Alex och Erika stannade. Bussen är så jävla dyr! 45 typ kostade den för jag hade 90+ på kortet och efter så hade jag bara 50 kr!:O Aja idag så går jag och Hanna hem för man får både motion och spara pengar,  jag vet inte hur långt det är men ca 5-7 min med buss och för mig tar det ca 30 min att gå, men man kan lätt gå sträckan på 20 min :)

När jag kommit hem fixade jag kvälls fika och gick sen ner till rummet och kollade på jalla jalla :D hahha


Sum 41- The hell song



So damn good!!

Tordag

Hallå, sitter här med min lille bror i knät medans han kollar på dinosaurie filmer på youtube. Senare ska jag möta Erika inne i stan så ska vi gå på gatufesten, ikväll är det Adam tensta på scen och dantältet kommer vara igång vilket är kul :D.
Nu ska jag väl bara slappa och sen ringa Erika, peace Out!


Back från GF

Ja då kom jag hem från gatufesten och de var inte så roligt =/, har ingen aning om hu jag ska göra nu.
från och med imorrn kostar inträdet till gatufesten och de är prescis samma som idag (gratis) förutom att det är danstält och lite fler artister, men dom ända jag skulle vilja se är adam tensta(imorrn) och the ark(fredag), skulle såklart vilja se håkan hellström också men den dan är det tänkt att jag ska åka hem.. Jag vill dra dit för att dansa men de vill nog inte min mate och då är de inte så roligt, då jsg gå nog bara imorrn Alltså min tanke var att gå torsdag o fredag och åka hem lördag, en dagbiljett kostar  360 o 3-dagars 690då tjänar man på att köpa 3 dagars fast man bara går 2 dagar men jag vill nog inte betala så mkt, fan jag vet inte hur jag ska göra, jag bestämmer mig imorrn.

Min faster från italien kommer också imorrn och jag vill ju hinna va med dom lite innan kag  åker till malta i 3 veckor vilket jag gör på måndag så jag har besluts ångest, men morrondagen bestämmer om jag går fredan också, ifall jag har roligt imorrn går jag på fredag också:P, hahah så ni vet. Peace Out niggas!

Tokio hotel - ich bin nich ich, zimmer 483 live


Mys dressar

Modeakuten har många riktigt fina mys dressar, checka in mina favoriter

 - 2-delad Mysdress

 - 2-delad Mysdress

ModeAkuten

Onsdag

Idag vaknade jag kll 11, en klart förbättring till tiderna jag vakande förut. har precis stekt korv och ska käka de med bröd nu ute på verandan, solen lyser härligt vilket är mycket bra eftersom ikväll är det gatufesten som gäller :D hahah

Btw så börjar läkstaven till min navel bli för lång nu, huden drar ju ihop sig efter ett tag och läkstavar är ju alltid långa, men förut täckte ju min hude typ hela staven men du börjar den synas gaska mycket och se der fullt ut, så när jag kommer hem ska jag få en ny piercingsmycke av pappa, passa lägligt nu till mala resan som börjar på måndag :D:D

Nu ska jag käka, hare Peace Out!

Back from the town

Jag var ner till stan med min kusin för tanken var ju att vi skulle möta upp min store bror där, vi ringer o ringet och det är tråkigt i stan för affärerna stängde vi 19 och öl tälterna var öppna med där är det ju bara tråkigt, så vi drog till donken o till slut orkade jag inte vänta och drig hem. Sen visade det sig att han somnat! Jajaj vi ska träffas imorrn istället med då blir det bara att pratas vid lite snabbt eftersom imorrn ska jag vara med my girls :D hahah nej nu ska jag fortsätta använda den dyrbara data tiden för när min kusin kommer hem (hon stannade inne i stan) så ska hon ha datorn, det är ju faktisk hennes. Peace Out!

The ark- it takes a fool to remain sane

Har laddat upp den på bloggen förut men den är så damn bra så de gör inget :P


Whatever happened to the funky race?
A generation lost in pace,
Wasn´t life supposed to be more than this?
In this kiss I´ll change your bore for my bliss.
But let go of my hand and it will slip out
in the sand if you don´t give me the chance
to break down the walls of attitude,
I ask nothing of you,
not even your gratitude.


And if you think I´m corny
then it will not make me sorry,
it´s your right to laugh at me
and in turn, that´s my oppurtunity
to feel brave.


'Cause it takes a fool to remain sane,
Oh, It takes a fool to remain sane,
Oh, It takes a fool to remain sane,
Oh, In this world all covered up in shame.


Every morning I would see
her getting off the bus the
picture never drops it´s like
a multicoloured snapshot stuck in my brain,
it kept me sane for a couple of years
as it drenched my fears
of becoming like the others
who become unhappy mothers
and fathers of unhappy kids,
And why is this?
´Cause they´ve forgotten how to play,
or maybe they´re afraid to feel ashamed,
to seem strange,
to seem insane,
to gain weight,
to seem gay,
I tell you this:


That it takes a fool to remain sane,
Oh, It takes a fool to remain sane,
Oh, It takes a fool to remain sane,
Oh, In this world all covered up in shame.
(Oh, take it to the stage!)


So, take it to the stage
in a multicoloured jacket take it jackpot, crackpot,
strutting like a peacock
nailvarnish Arkansas
shimmy-shammy featherboah crackpot haircut dye
your hair in glowing red and blue!


Do, Do, Do! What you wanna do,
Don´t think twice, do what you have to do,
Do, Do, Do, let your heart decide
what you have to do that´s all there is to find!


'Cause it takes a fool to remain sane,
Oh, It takes a fool to remain sane,
Oh, In this world all covered up in shame
Oh, It takes a fool to remain sane,
Oh, It takes a fool to remain sane,
Oh, It takes a fool to remain sane,
Oh, In this world all covered up in shame.

Look book

Agnes Carlsson

Dålig kvalle på vissa bildet, ja vet, men det är tagna från Youtube

IMG 4578
Jag älskar denna outfit, den är chick,rock och tuff


 
 


IMG 5226

Agnes klär sig nästan alltid snygg och hon kör ofta på urringat på ruggen vilket är sjukt snyggt
Agnes är fin i håret 99% av alla uppträdanden och sminket sitter alltid snyggt
så självklart ska hon ha en plats i lookbooken :D


Sundsvalls Gatufest

Okej alla bor inte i sundsvall så jag tänkte berätta lite om Sundsvalls Gatufest=)
Sundsvalls gatufest är fem dagar på sommaren varje år. De stänger nästan hela stan inom stängsel och efter 18.00 så kostar det att komma in på området, den tömmer självklart folket så att de som inte betalt inträde lämnas där inne.
Artister som ZZ top,Alanis morissette och Pink har uppträtt på Gatufesten.

På Festivalen finns det 3 scener, ett tivoli (som blir ännu större i år),Massa olika mat och företags stånd, Mat o öl tält Och till sist ett dans tält för ungdommar som heter Madhouse(som blir större i )år. Tyvärr invaderas stället av fjortisar och ibland även av för gammla äckel personer, Det finns grejjer man kan stå på och dansa och är man typ inte ett proffs på dansa så ska man nog inte ställa sig där uppe, det ser bara jävligt dumt ut(kolla filmen nedan),okej ALLA ser inte dumma ut men de flesta :P, men självklart kan man ju stå på dansgolvet =). Men jag älskar att dansa så fjortis pojkar & flickor och äckel gubbarna kommer inte stoppas mig från att gå in och röja dansgolvet :Phahaha

Kan berättar att de har skumkanoner inne på madhose vilket är minder bra för man vill ju inte bli blöt, och förra året gick jag och mina kompisar dit och vi stod så långt ifrån kanonerna som de gick och dansade, Från scenen sköt det med vatten kanoner och jag förökte helta tiden gömma mig för den, men otur som jag har så träffades jag av det mitt i fejjan när jag kollade upp, haha borde finnas 2 sidor, en för de som vill bli blöta och den andra för oss som inte vill bli blöta, finns ju chans att mobil och pengar förstörs, nej nu ska jag inte klaga :P så länge vännerna är där så är det damn skojj där inne :D

Video från madhose från nått år sen
 

Bild
Bild

Bild

Gatufesten är från 30/6-5/7

Tisdag

Hallå! jag är uppe  alldeles förlänge och sover alldelesförlänge, jag gick upp för en timma sen och det är ju jätte sent, men på lördag ska jag ändra det eftersom bussen går vi 09 och på malta ska vi gå på skolan och då går man nog upp vi 7-8 tiden vilket är bra annars skulle man bara sova bort dagarna :P. Det känns helt otroligt, malta resan är bara 6 dagar ifrån mig, snar kommer dagen som jag och Mimmi räknat ner så länge, från 100+ dagar sen typ :D.

Idag så ska jag nog ner till stan efter 4 med min kusin o möta upp min bror och vara där på stan ett tag, måste även till banken och skicka in pengar til en kompis. Jag längar till imorrn för från och med imorrn kommer nästan varje dag i nästan 4 vecor vara roliga :D. imorrn börjar de roliga med gatufesten och jag får spendera den med mina s-valls brudar, åka karuseller o lyssna på nice musik :D hahah det kommer bli The ark,Adam Tensta, Mange,Petter mfl. Dock blir det ingen håkan hellström för mig eftersom han är på lördag och då åker jag ju hem, men jag har ju redan sett han iaf en gång :p.



1. Daltoon's Saloon9. Langoskungen17. Ikea
25. Parlino
2. Jacobs VIP-Terrass10. Thai Food18. Aftonbladet Klick
26. Djurens Rätt
3.  Mark Twains Veranda
11. Pizzeria
19. Femkamp
27. RFSL
4. Oscar Matsal & Bar
12. Norrlands Älgkebab
20. Flygsimulator
28. Alla olika
5. O'Leary's
13.  Tex-Mex
21. GB Glass
29. Tjurridning
6. O'Bar/Lilla Oscar
14. Jafaris Munkar
22. Bungy Bouncer
30. Ben & Jerry Glass
7. Waynes Coffe
15. Telenor
23. Leksandsknäcke

31. Madhouse John Bauer

8. Medietältet ST
16. Com & Ät Crepes
24. Svenska Kyrkan
32. Axels Nöjesfält

Juli

kl är 01:16 vilket betyder att det är den första juli :P. Idag så träffade jag girlsen, mycket trevligt.

Jag och brudarna från stockholm har ju snackat om att vi borde åka iväg på olika ställen varje år, ty utomlands osv, i år åkte vi ju hit till sundsvall o det var ju en bra början :D. Vi ska iaf åka birka paradise och sen också utomlands. Ida så började också jag och My friend Erika snacka om att åka utomland nästa vår, typ på sportlovet, de enda ställe vi kommit på so far är Grekland iaf, skulle iaf bli riktigt kul, men jag tror att om vi verkligen vill så blir det av, som t ex min Malta resa med Mimmi :D. nej men jag frå börja spara pengar på vintern och sen spara jobbpengar så ska de nog gå bra, ja juste jag vill också dra på någon festival, nej det måste de bli nästa år :D hahah me nå trevlig folk hiihi

Nej gu va sent det är! nej juste måste berätta att jag fick ju ett skrapsår p knät efter att jag ramalt i trappan
och jag fick sen ett plåster av min gulliga lilla syster, men jag tror tyvärr att de bara vart värre efterosm de höll såret yp fuktigt och tillsist kude jag inte gå, jag gick seriöst haltande i stan idag bör jag kunde verkligen inte böja benet, de gjorde så jävla ont. När jag kom hem tog jag bort plåstret och såret var lite smutsig och de var lite fuktig så jag tvättade rent de och la som bandage fast mer öppnare så såret kan andas så nu är det bättre, hoppas jag kan gå bättre tills imorrn för då kanske jag ska på stan med min bror o kusin, nej nu ska jag chatta lite till sne måste jag lägga mig, Peace Out!