Lördag

ja igår vart det typ inga inlägg och nu hinner jga inte heller skriva så mkt, men . Idag vaknade jag vi 8 och åkte till hötorget och hjälpte till att öppna där, sen mötte jag emma och alice en snabbis och vi halv 4 åkte jag hem så nu är jag hemma men jag har lite brottom för nu ska jag fixa mig lite sen om 15 ska jag åka till mimmi, lämna lite grejjer där sen åka vidare till alice sen ska vi tillsammans gå till rålisparken där vi ska fira Mimmi och Lina, det kommer bli så kul!, Lägger upp bilder imorrn från grönan och från ikväll. Peace Out!

Fredag

godmorrgon, ligger på sängen och lysnar på musik för idag är jag ledig från skolan, skönt, men snart ska jag käka lite gröt, städa rummet sen hade jag tänkt ha en egen lite tränings pass här hemma =), brukar då göra massa olika träningar för magen för den behöver komma i fit, sen dricker jag massa vatten för det är viktigt=), ska nog möta emma och alice sen också sen ska jag, emma,mimmi och lina på grönan vi 4 tiden, kommer bli sjukt kul med tanke på att jag aldrig varit där tillsammans med tjejerna , men vi lärde känna varandra i höstas:P, men nu ska jag gå, ha det! Peace out

Lika som bär?

jaa iaf på bilden, jag tycker att Kalomira och bloggerskan mirre är likavarndra på denna bild

skulle kunna vara samma tjej:P

tycker du att de ser liknar varandra, lite iaf?

Tävling

linda/  har en tävling på sin blogg just nu och du kan vinna ett par skor från Steve madden, Vilka?, det bestämmer du själv =).


Gå in Här  för att vara med och tävla.


Shoppat

Ja förutom denna dator som jag köpt så köpte jag även en klänning i tisdag, eller jag tror att det var då:P



Sen den sjukt vackra klänningen som kommer från cubus. Egentligen hade jag inte planerat att köpa nått eftersom jag inte hade mkt pengar, men när jag jag såg den hade jag inget val, det var ett måste till malta resan för färgen är hur sommrig som helst och passar min bruna hy bra=), men den var ganska lång, längre en till knäna så jag sydde upp den=).

Så här är slut resultatet, knäppte aldrig när den var lång, men jag lyckades iaf fixa med den där lilla mudden eller va den heter, den är iaf som en broderade längst net och jag lyckades få med den fast jag var tvungen att klippa den kortare, men det gäller att använda järnana =), så det tog ca 3 timmar att fixa den för jag sydde för han.

Ska föresten inviga min klänning på lördag då Mimmi och Lina firar sig =)

Outfit

ja det var längesen jag la in en "dagens outfit" óch det pga att jag inte kunde använda den andra datorn med installationen på men jag ha rnu installerat på min dator nu =), så nu blir det som vanigt =).
Efter som jag knäppt fr¨n olika dagar skriver jag inte från vilken dag det är utan bara vart kläderna kommer ifrån.



klänning,kofta och väska från H&M


kofta:H&M
top:Gina Tricot
Shorts:Scala
hade även tanfärgade axelväskan.


Kofta:H&M
Klänning:Gina tricot
nylon leggings:H&M
väska:H&M
halsband:Ur & penn

ESC 08

Ja, ESC var ju i helgen och jag fick faktiskt några favoriter

den första som jag verkligen älskade var Albaniens bidrag, låten fick mig att typ gråta fast jag inte vet ett ord av vad hon sjöng om.

 

tvåa är grekland, härliga låten som fastnar på huvudet så går man runt överallt ovh sjunger "my secret combination is a mystery for you" :P
 

nr3 är armenien
 

Vilken var din favorit?

update

Hello, är hemma nu, kom hem vi halv 3. Idag efter skolan drog jag, Emma och Alice till solna centrum och Emma köpte en lite present till sin pojkvän, sen satt vi i solen och käkade glass, sjukt mysigt och det var ju så jäkla varmt, nästan för varmt!, Aja hoppas det blir lika varmt imorrn för då ska jag till grönan med Emma,Mimmi och Lina, mycket mysigt, Nej nu ska jag kolla om det finns någon ny gossip girl avsnitt. Peace Out!  

Jeans Jacka

Jaa Jackan från Monki satt inte fint tyvärr, så jag är ute efter en annan snygg jeans jacka, kanske denna från Topshop!=)


Lindsay är förlovad



lindsay Lohan har förlovat sig med flickvännen Samantha Ronson.
Kom som en överraskning!

Gossip paret

Jag tycker att detta par är sjukt söta och de enda dåliga är att Blake är längre än penn, det gillar jag verkligen inte, me skitsamma om de är kära eller hur!. För er som inte vet är "serena" och "dan" inhop på riktigt.

De väntar barn!

Ashlee simpson väntar barn med pete wentz, det har dom nu bekräftat. Ja det råder stoor babyboom i hollywod =)
grattis till paret!


Inspiration

laruen Conrad så klart, En klockren partyoutfit


Sköna Shorts

Ja gud vad jag älskar shorts, dom är sjukt sköna och inte lika jobbiga somm att ha en mini kjol så jag föredrar mini shorts framför mini kjol. Shortsen går att ha till stan,stranden och fest, ja typ överallt. Sofie fahrman har satt ihop outfit med shorts för olika tillfällen, Checka!


Detta är min favorit. Jag funderar faktiskt på att köpa en sådan hatt för såg en sån igår när jag var på väg ner till stureplan, men jag gillar stilen, snyy och avslappnad.


Torsdag

hallå! sitter nu på medieproduktionen och jobbar med min flash film och ska snart kolla på någon film eller nått :P.
Idag ska jaga följa med Mimmi på en student utspring i nacka, men nu ska jag jobba vidare, ha det!

Ny dator!

Japp nu sitter jag i rummet med mina nya bärabara dator, installationerna gick felfritt,sjukt bra för jag sparade en tusing på att installera själv. Visst det kanse inte är världens bästa bärbara dator, men vem bryr sig, jag ska ändå bara använda datorn till lättare grejjer som att sitta internet, lyssna på musik och plugg =). nej nu måste jag käka lite mat, Peace Out!

Update

Nej nu har jag suttit här i datasalen i skolan i ca 30 minuter själv för de andra har gått men ska nu åka till hötorget och möta pappa så ska vi gå iväg och köpa min bärabara dator =) wiee. Sen ska jag möta upp Jempa och Alice på stureplan och gå tillsammans till  kungliga biblioteket för att se hur de skrev om en nyhet då, vi ska alltså ta en ganska ny nyhet och en gammal nyhet om ungefär samma sak och sen se om det ändrats på hur de skriver, Och duktiga jag kom på att vi kunde skriva om Anna Nicole smith som dog 07 och jämföra med Marilyn Monroe som dom sjukt mycket tidigare,båda dog i överdos, sen har vi även John Lennon och Martin luther king som båda vart mördade, jaa jag ör så duktig. Just på fredag är det grönan =) nån fler som ska dit då?, sen på lördag firar Mimmi och lina sin födelsedag så de blir födelsedags fest, Nej nu ska jag gå, ha det, Peace Out! 

Inspiration

Inte förvånade, hon gör det igen. Dagens inspiration är Laruen Conrad.


Kolla vilka snygga skor!!, Jag hade dock bytt ut leggingens mot "icke" glänsande.


Världens skönaste lill grabb

jaa det måste ju vara Ryder robinson som är Kate Hudsons son, han är ju skönaste lill grabben, ja menar kolla sköa outfiten, håret, rena coola hippie grabben! I like!!  I framtiden ska jag klä min son så och inte klippa håret =)



onsdag

Hallå! igår så skrev jag ett inlägg för mobilen och det råkade komma 9 inlägg för jag trodde inte att de funkade så jag fortsatte trycka på "spara och publicera" men nu vet ag till nästa gång. Sitter nu på skolan och börjar om 10 minuter. Juste i måndags så kom jeansjackan från monki in och den är sjukt fin men satt inte snyggt på mig, på såg den ut som ett 80tals jacka för axlarna var breda även fast jag tesade i stl XS, aja så ingen så jacka vart det för mig. Idag ska jag köpa min bärbara dator =) äntligen!!! Sen ska jag till kungliga biblioteket med jempa för att plugga, Ha det bäst! Peace Out!

Tisdag

Hej hej, jag skriver från mobilen, kan inte fatta att det funkar men det är bra iaf. Idag har jag varit på skolan som vanligt sen gick jag med lina på affärena och kollade på bärbara datorer och jag hittade en som jag ska köpa imorrn så förhoppningsvis kommer bloggandet fortsätta som vanligt. Sitter nu i bilen på väg hem. Hejdå mina vänner.

update

Sitter nu på skolan och har  slutat förlängesen men som sagt sitter jag och arbetar förfullt med mina uppg och nnu ÄNTLIGEN har jag bara en kvar av 6 uppg !! jag är mega stolt över mig själv. ska fixa uppg sen gå till pappa, ska kolla efter en bärbar dator för jag behöver som sagt en verkligen nu även om budgeten inte tillåter, jag har inget val! Idag har jag även beställt min gatufest biljett och den betalas på fredag, ja gatufesten är alltså i sundsvall där jag bodde förr så det blir kul =). Nej övertill jobbandet mina vänner. Peace Out!

Tävling

jag är med och tävlar om att bli fotad av fotografen Hanna Björkstedt


Hon är en väldigt duktig fotograf som bl a fotade kenza, så missa inte chansen att få fotas av henne!

Kicka Här för att vara med! 

Vackert på röda mattan

ja cannes festivalen är ju just nu och massa kändisar är där, Dessa är några av de vackra på röda mattan.

Nathalie Portman, i love it!


Dita von teese, härligt med lila!


Angelina Jolie, Vackert, hely underbar och den stora
magen är som grädde på moset eller hur man nu säger:P


Eva longoria, Sjukt vacker färg och släpet var ju vacker!

Kingstons födelsedag

Igår så var de kalas hos familjen Stefani/Rossdale då Kingston fyllde år. Victoria beckham var där med yngsta sonen crus och Joel var där med dotterna Harlow



Beställt

Så nu har jag beställt linne! Jag gjorde det inte förut för man var tvungen att betala i förskott och jag hade inga pengar då men nu har jag det så jag beställt linne och längtar till den kommer, den är ju så fint. den kommer från http://pyttis.blogg.se


Måndag

Gud vad dålig jag känner mig för att jag inte kunnat updatera bloggen på hela helgen. Det är så att vi inte hade internet förräns igår kväll och just då så bråkade jag också med min brorsa så jag får inte sitta vid han dator längre där interneten är och jag är så jävla less på han! Igår behövde jag verkligen datorn eftersom jag behövde jobba med min Samhälls uppg och lämnar jag itne in den idag så får jag IG i Heela kursen, så jävla idiot har jag bara lust att skrika ut. Nej jag vill verkligen inte riskera att det händer igen så jag har bestämmt mig att jag ska ut och leta efter en bärbar dator idag, sen se om jag kan fixa trådlös internet från 3. Nää är fortfarande på dålig humör, ush!. nej så nu ska jag jobba med andra uppg och jag stannar nog på skolan längra idag eftersom uppg behöver fixas!. Peace Out my friends!

Fredag

Hej hej, härligt att det är fredag nu, och det bästa är att de är vackert väderute och de håller i sig hela helgen!. Idag blir det ingen grönan utan kanske imorrn istället. Just nu sitter jag på min mediekunskaps lektion och vi ska hitta två nyheter och jämföra dom, jaja nu måste jag jobba, ha det bra Peace Out!

Update

Jaa, jag sitter kvar i skolan fast jag slutade kl 11 :O, vem gör det??, jo jag eftersom jag hade massa grejjer o fixa o nu har vi ingen internet hemma på ett tag =/. Men jag har iaf skickat i väg en sv uppg sen har jag gjort  min flash film, fast den är inte färdig =/ men men ,få jobba mer imorrn så hoppas jag att jag har internet till på lördag. men nu ska vi dra. Jag ska till pappa och sen ska ja m Alice till hornstull där jag ska prova en AA klänning som jag kanske ska köpa =), Peace Out!


Underbara plagg

chicy har riktigt fina kläder, och dom är ju inte alls dyra!
Kolla vilka fina kläder de har.




Snyggt På killar

Jag kollar aldrig killars bloggar för det finns så få som är bra, men jag älskar killar som skriver om sin stil, hittade den blogg när jag skulle kolla efter bilder på chinos, killen klär sig riktigt fint! sånt gillar vi ! eller hur!





Bilderna tillhör:
http://breachofstyle.blogg.se/
Snyggt eller vad säger ni?

Shoeees



Dessa skor vill jag ha! =) de kommer från Sko punkten

Inspiration

Snyggt Mischa Barton


Tokio hotel tv 27

Ja nu ör det torsdag vilket betyder att ett nytt avsnitt av tokio hotel tv kommer ut=). Här är den

Torsdag

Hallå! sitter på min medieproduktions lektion nu men ska jobba med SH uppg istället för nu har jag ingen internet hemma så det måste fixas!, sitter och kollar på Gossip girls nu också, jobbar bäst då =). Hahah riktigt spännande. Idag skulle jag egentligen följa med mimmi på nå utspring till studenterna till någon hon kände men hin är sjuk idag så de blir inget, men hon får istället krya på sig för vi kanske ska på grönan imorrn :P men jag vet inte än. Nej nu över till jobbandet. Peace Out!

update

Ne jnu har jag fixat färdig min SH uppg och är nu glad för att den är färdig för nu har jag ca 6 uppg  i samhälle att fixa men imorr n blri det plugg igen. Har nu sett iaf hela PCD present girlicious men kommenterar inget om det förrän det visats på tv :P haha. Imorrn ska jag se avsnitt 18 på gossip girl för nu hinner jag inte :P, nej ska gå ifrån datorn och fixa en anna uppg som jag måste finskriva :P haha Peace Out!

Chinos

Dessa är nått jag måste ha känner jag! såg om byxerna i tidningen men jag visste ju innan att de skulle vara inne nu i vår/sommar och jag tyckt att dom var snygga, men inte förräns idag fick jag måste ha begäret av dom :P, så imorrn blir det nog till stan och leta leta!!


Girlicious - Like me

Kolla inte om ni inte har sett de andra avsnitten för det här är de som vann och nu är  Girlicious 

Värsta sköna låten, älskar låten! kommer spela sönder den i sommar :P

update

Hallå!, är hemma nu, kom hem vi 12 tiden så jag fixade lite käk och kollade sen på ellen degeneres =).
Sen gick jag och sov men sov alldeles för länge så jag vart trött när jag gick upp istället för pigg.
så nu är jag lite trött men ska fixa lite uppg, sitter och kollar på sista avsnittet av andra avenyn sen ska jag sen episode 9 av PCD present girlicious. Nej över till arbetet. Peace Out!

Onsdag

hej hej, sitter nu på skolan och är lite glad övr det vackra vädret, hoppas det håller i sig till helgen =). Ska snart ha samhälle. Idag är det bar aplugg som gäller för massa uppgifter måste lämnas in till på måndag, så fix fix =). Nej nu ska jag kolla lite andra grejjer innan jag måste dra =), Peace Out!

Skor till Salu

Jag säljer skorna pga av att jag aldrig anväder  dom, ska lägga upp dom på blocket imorrn men är ni intresserade så kommentera och lämna epost =).







Tisdag

Hej hej! vilket konstigt väder det har varit idag eller hur! På morgonen var det  rätt okej sen på förmiddagen blir det grått äckligt väder och sen haglar det =S, men sen efter nå timmar kommer solen och är vacker igen :P haha jaa så kan det va!. Idag var jag i skolan som vanligt sen gick jag till hötorget för att hjälpa pappa lite , var där i ca 1 timme sen drog jag hem och har kollat på tv =) nej nu ska jag plugga, ha det!

Update

ja nu ska vi gå och käka lite, glömde helt o hållet att vi hade gympa idag eftersom  vi inte haft det på länge så jag måste åka från matten lite tidigare så jag hinner hem och hämta kläder, men nu ska vi gå ha det !

Ashlee simpson är gravid



Ashlee simpson väntar tillsammans med Pete wentz barn, det uppgav Ashlee själv på sin bröllop.
Ashlee och Pete gifte sig i Ashlees föräldrars hem i lördags, gästerna var bland andra Jessica simpson som kom med sin pojkvän och Nicole och joel m.m.

Grattis till paret!

Inspiration


Rachel Bilson

 

Seglar Mode

sofie mode hade repotage om seglar mode för små till stora storlekar, här är för de små storlekerna .

Älskar De långa randiga fodralet och kavajen/koftan, vill ha!

Alessandra är gravid

ja, victoria secrets modellen Alessandra ambrioso väntar sitt första barn tillsammans med sin pojkvän Jamie Mazur



Mode test


ja detta fick jag =), kan alltså ganska mycket om ämnet mode =).

Kolla hur duktig du är
här , säg gärna vad du fick =)

Måndag

Hej hej, då var det ny vecka igen och nu sitter jag på min medieproduktion som jag har varje måndag och torsdag i 3 timmar, men ska fixa SH uppg och en text ist'llet för det är viktigare , hinner jag så jobbar jag med flashen på slutet för det är det vi egentligen ska göra. Annars händer inte så mycket idag, imorrn så sänds avsnittet där tokio hotel är med på conan o rian på tv+ eller om det var tv400, aja det ska jag se på iaf :P, ha det mina vänner, Peace Out!

Gårdagens outfit


top/klänning:Cubus
hade avklippt linne unde som kjol ifall toppen skulle åka upp :P
strumpbyxor:H&M
skor:Monki

Inspiration

Elin Kling!, snygg som vanligt!

Anders Johansson - Whitout You


tjej middagen hos Mimmi




Söndag

Hallå! Igår när jag gick och la mig tänkte jag, " imorrn får jag sova ut lääänge =)" men så vart det inte riktigt utan jag mar mitt i en dröm när jag hörde knackningar men jag uppfattade inte att det var på dörren emn efter ca 30 sekunders knackningar började jag vakna och märkte att det knackade  på riktigt och inte i min dröm :P och klcoakn var då 9 och jag kunde inte somna om så jag gick upp. Idag har jag inte gjort så mycket, har suttit och kollat på gossip girls och PCD som båda programmen hade maraton och visade massa avsnitt. Har precis varit ner till affären och köpt choklade jätten kex =). Nej nu ska jag fixa lite uppg sen laddar jag upp bilderna från igrå för hann inte göra det då. Peace Out!

Update 2

Nu har jag kommit hem, vart ingen sen kväll =), men om ca 2 veckor så ska 2 kompisar till mig fira sin födelsedag så då sover jag nog över hos någon eftersom jag inte kan komma hem sent med tanke på att pappa går upp 03.15 nästan varje dag så jag vill ju inte vecka han för han behöver varenda minut sömn han kan få! Men middagen var mysig, vi åt potatisgratäng och kyckling file typ, mkt gott! håller på att ladda up bilderna så snart kommer dom =). Peace!


Update

Nej hann inte blogga så mycket idag tyvärr och imorrn är det bara plugg som gäller men på måndag blir det som vanligt. Nu måste jag gå och fixa mig och så för 18.27 går tåget härifrån till Mimmi, hoppas ni får en trvlig kväll allihopa. Peace Out!

På röda mattan

Ja just nu så är det den kända cannes festivalen i frankrike och många celebs är där, Mischa är en av dom,
här men en liten annorlunda material på klänningen men modellen är ju sjukt inne just nu, en axel bar och färgen var vacker!


Lördag

Hallå! är nu hemma, åkte in till stan för att hjälpa pappa på hötorget lite sen gick jag till monki för att kolla om jeans jackan kommit in ännu men det hade den inte =(, den vita hade kommit in men inte den jeans färgade som jag vill ha men jag får ringa och höra med dom lite då och då =). NU är jag hemma ska hina blogga lite och fixa mig innan jag ska iväg till Mimmi där det blir en mysig tjej middag, tar självklart med mig kameran så ni får se =). Nu ska jag kolla mail osv. Peace Out!

fix fix

Nej nu har jag ca  20 minuter på att fixa mig så jag måste du gå från datorn och skynda mig , sedan blir det mot bion =)
Kul har faktiskt inte gått på bio på länge så det blir kul med film och lite godis =). vad ska ni göra ikväll då? Peace Out!

Cup Cakes

Har aldrig bakat cup cakes men måste göra det någon dag eftersom det verkar så gott !

Här har jag lite recept.

Chocklad lavendel cup cake

Ingredienser

250 250 g mörk kvalitetschoklad 70%
1.5 1.5 dl vispgrädde
1 1 msk lavendel (färsk eller torkad)
2 2 msk honung
1 1 st nypa flingsalt
1 1 msk smör
100 100 g philadelphiaost

Strössel eller lavendelblommor till garnering

Gör så här

1. Hacka chokladen fint i en hushållsmixer.

2. Koka upp vispgrädde, lavendel, honung, flingsalt och häll den över chokladen under mixning, tillsätt smör och philadelphiaost och "pulsmixa".

3. Fyll frostingen i en spritspåse med tyll och spritsa på varje cupcake. Garnera med strössel eller blommor.

Ingredienser

3 3 st ekologiska ägg
2.5 2.5 dl strösocker
1 1 tsk vaniljsocker
50 50 g smör
1 1 dl gräddfil
2 2 msk kallt kaffe
3.5 3.5 dl vetemjöl
2 2 tsk bakpulver
4 4 msk kakao av god kvalitet
1 1 st nypa salt
100 100 g mörk kvalitetschoklad 70 %
Chocolate frosting:
60 60 g mjukt smör
5 5 dl florsocker
1 1 tsk vaniljsocker
0.5 0.5 dl kakao av god kvalitet
100 100 g phiadelphiaost
1 1 msk varmt kaffe
Strössel eller blommor till garnering

Tips


1 sats blir 12 stycken cupcakes

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt.

3. Smält smöret, häll i gräddfilen och kaffet och blanda det med äggsmeten.

4. Blanda vetemjöl, bakpulver, kakao och salt och vänd försiktigt ner det i smeten.

5. Hacka den mörka chokladen grovt och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten).

6. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet.

7. Grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter. Låt svalna.

8. Chocolate frosting:

9. Rör smör, florsocker, vaniljsocker, kakao och phiadelphiaost krämigt. Rör sist ner kaffet.

10. Bred frostingen på cupcakesen och garnera med strössel eller blommor


Doomsday

ja det blir bio, ska ta tåget 17.57 här ifrån med S och vi ska kolla på Doomsday =), vi har gratis biljetter så det är lungan =). haha. Hoppas filmen är bra  =).



update:det vart ingen doomsday eftersom S är 13 och kom inte i på filmen så vi såg Min brors flickvän istället som var helt okej men jag hade föredragit doomsday =/, jaja får se filmen hemifrån istället :P

Skorna


 

Älskar skorna, ska slita sönder dom nu i sommar, man kan ha dom till allt typ =)

8.5 cm höga är dom, inte så farligt alltså, och det som är bra är att dom är sjukt bekväma men bandet på vristen är förstor så jag måste göra ett till hål på den =).

ingen rubrik

Shit va synd, ni vet linnet där det stog "today i wear this" är sluut =(, men man kan förhandsbeställa det men då får jag göra det =) så ska göra det nu =). Hahha en rolig grejj som jag inte visste var att en kompis till mig gick vidare i idol fast det var längesen det var :P, sjukt kul!!!! fan är stolt över han, men anledningen till att jag inte fick reda på det förrän nu är för att han bor i sundsvall :P. Aja nu ska jag beställa linnet. =)

låten han sjöng på audition:James Morrison - You Give Me something

Fredag

Hallå! Idag vaknade jag och såg det äckliga vädret ute, grått och regn, blää. Så det var bara mjukis kläder för i de vädret orkar man inte "klä upp" sig. Vi åkte med klassen till expressens red, och fick göra egna rubriker till en atrikel och jag och mimmi jobbade tillsammans =). Sen tog dom kort på oss så fick vi varsin löpsedel med oss på. efter åkte vi tillbaks till skolan för att få i oss lite mat sen åkte jag hem. Hann inte till utvecklings samtalet så det vart inget. Jag åkte med pappa och vara 2 inneboende till nya willys som öppnat nära oss för att handla lite gott. När vi nästan har allt vi har i vagnen börjar det låta i högtalarna "Brand har utbrutit, var vänligen lämna byggnade vi närmaste utgång" så vi fick lämna vagnarna där fulla och sedan gå mot utgången, men fick ganska snart gå in ingen för det var falsk alarm , jobbigt!, men vi hittade våran vagn och fortsatte handla. Juste idag kom även mina skor =), visar snart, funderar på att dra på bio men ska se om de är någon bra film =), Peace Out niggas and wiggas ;)!

Tokio hotel TV 26


Marissa Miller hetast

Marissa miller kom etta på Maxim's Hot list 100 för 2008.
Hon är ju väldigt vacker, så inte förvånande



Tvillingar

Asså jag fattar inte varför denna nyhet kommer upp igen, den skrev jag ju om den 3 mars liksom.
och då var det en nyhet :S, såg om detta i en tidningen idag och på en skvallerhemsida, men den
kanske kom upp eftersom dom nu också "erkännt" det :P. Aja det var iaf kul!, men jag förstod att det var 2 eftersom magen växte så snabbt, så antingen var det 2 bebisar där eller så  var det en riktig tjockis bejbi =P.

mitt gamla inlägg om detta


Good Charlotte - The anthem


Få Mer Läsare På Din Blogg

Om du vill få mer läsare på din blogg, klicka då här !
Jag lovar att det funkar!.


bara för att bilden är så söt =)


Picture

Idag blir det en söt liten bild =D

Dagens Outfit



Jacka:Salt
T-shirt:Lillebrors
Väska:H&M
Jeans:BikBok
Skor:Converse

Simpel Plan - Your love is a lie


Gårdagens outfit


Haha jag kommer bli känd som bloggaren som hade stökigaste rummet :P
men vad ska man göra om man har för mycket kläder som inte får plats, då
får dom ligga på golvet, sen varför tidningar och så ligger på golvet är för att
jag alltid måste läsa nått innan jag går och lägger mig och sen är man så trött
så man slänger det man läste på golvet, sen orkar/hinner man inte plocka upp den :P.

  
Jacka:Salt
Linne:Gina Tricot
Väska:H&M
Jeans:BikBok
Skor:H&M

Wonderful linné

Nej såg nyss på kenzas blogg att hon köpt ett sjukt fint linne av Anna och det är ett sånt linne som jag är ute efter!
ett coolt och långt linne som man kan ha till tights som chick for speed linnet jag har från H&M fashion against aids 
som är min favorit, nej jag ska inte  tveka ska beställa linnet några dagar innan pengarna kommer sen betalar man i förskott =) Linnét måste jag ha!!


Bild lånad av http://pyttis.blogg.se

Snygga Tischa

Sjukt fiiin! vill ha den, kostar bara 149 kr!!
Funderar på att köpa den i typ en storlek större och sen sy in den på sidorna och klippa den till ett linne
för jag vill ha coola långa linnen som man kan ha till tights =) och högklackat o sen är man party färdig =D. 


Från lindex

Mini Jeans jacka

Jeans jacka är ju het nu till våren/sommare och jag vill fortfarande ha den lilla jeansjackan från monki som jag även skrivit om här och här.


bild från metro som ni ser :P.

Jackan jag vill ha!=)


Nej när den kommer måste jag ha den! så ut och leta
den kommer från Monki

Peter, Björn och John - Young Folks


Inspiration

Elin Kling så klart!


Ny Mode Reality såpa

Jag älskar allt som har med mode att göra och nu ska en ny reality såpa kommer där man tvälam om att bli Anne Sloweys Assistent. Skti kul längtar till det kommer =). De hela kommer spelas in på Elle redaktionen i storbritannien.
Vinnaren kommer även vinna en lägenhet och kläder från H&M för 100 00 dollar, inget man tackar nej till :P eller hur.

Hiss eller Diss


Känns så konstig, som en gubb outfit, men beyonce har ju ändå aldrig varit så känd för att
klä sig fint privat, annars på galor osv ser hon nästan alltid vacker ut.

Hiss eller diss?

Vackra blommiga Sjal

Denna söta blommiga sjal från indiska vill jag ha!
denna modellen var inne förra året men skit i det den är ju fortfarande fin!



79.50 kr på indiska

Sex and the City

den 12 April var det premiär för filmen sex and the city på london och alla fyra var där



Jag måste snart se filmen!! =)


Torsdag

Hej hej sitter nu på min lektion och har medie produktion så jag ska förlänga min sista text sen ska jag göra min flash  film. Annars händer väl inte så mycket idag. det är fult väder så jag ska hem direkt efter skolan och bara ta det lungt, kolla på Ellen och oprah som vanligt =) hihihih. Peace Out! 

Shysta Klackar




Från Asos

Bikinis

  
  

Riktigt fina! den första vill jag ha, eller jag måste ha den!!

Kiss - I was made for loving u baby



Onsdag

Hej hej, gud va fort veckan gått! snart är det ju fredag =) och jag klagar inte. Idag har jag inte gjort så mycket.
Åkte till skolan sen en snabbis förbi hötorget och sedan hem. Här hemma har jag suttit och kollat på Ellen degeneres show och Oprah, sen lite oväntat fastnade jag för Dr.Phil, men det handlade om en snart 18 årig tjej som rymde hemifrån hela tiden efter at hon träffat sin pojvän som var 7 år äldre och de bodde i knarkar hus i slum områden fullt med råttor, ja de hela var väldigt intressant och del 2 kommer imorrn.Idag fick jag hem 50kr i check från hm efter som om man handlar för 2000 får man det så jag funderar på att antingen köpa ett armband eller köpa som en siden topp till stranden som är jätte fin då behöver jag bara lägga till 49 kr men jag får se. Nej nu ska jag kolla om fler gossip girl avsnitt ha kommit, jag har sett till avsnitt 16. Btw så börjar Gossip girl visas på tv i gen på tisdag =). Peace Out


Girlicious

Nu har jag kollat till del 7 och än har inte fler kommit men snart så =)


 Min favorit heter Christina



Skönaste tjejen som får mig att skratta hela tiden(mörkhyade tjejen)



Bästa rösten och jätte vacker: Jenna



Och det känns som om denna tjej kommer vara än av girlicious gruppen: Nathalie

Hillary Duff - Come Clean


Shoppat



nivea nagellack: 25:-
mavala nagellack. 39:-
linne från gina tricot 129:-

Dagens outfit

Jacka:H&M

långtop:cubus

leggings:ginaTricot

väska:H&M

skor som inte syns: ellos


Blogg flytt

Ja nu har även jag flyttat bloggens plattform eller vad det nu är, jag loggar nu in från pubishme istället för blogg.se.
Jag har varit i stan hela dan och hjälpt pappa i hötorget men jag hann även köpa lite grejjer som jag snart visar =).
Gick runt och kollade på 5av 6 hm i tcentralen/hötorget områden efter den fina blommiga klänningen som jag ville prova och se om den satt fint, skulle den sitta fint skulle jag självklart inte tveka, sen skulle jag även lägga undan en åt mimmi men dom är slut överallt!:O Jaja såg ett par sjukt snygga skor inne på din sko som jag måste ha. så snart kommer väl pengarna =) hihih nej nu ska jag fixa lite uppg och kolla på andra avenyn. Peace Out fölks!

Tisdag

Hej hej sitter nu på skolan men har slutat. Idag hade jag bara nationella i Matte och det gick väl så där =/. Efter åkte vi till skolan (vi hade provet på karolinska institutet) och åt lite mat och nu sitter vi här. Ska hämta en mall och fixa lite andra grejjer sen ska jag till hötorget och försöka fixa ID kortet idag för jag har inte hunnit än. Peace Out!!

Update

Nej nu ska jag gå ifrån datorn, har gjort min plast ansökan och sett lite av PCD serien och nu kollar jag på andra avenyn. såg att mina skor från laredoute har skickats så förhoppningsvis kommer den snart =)

image1898

Peace Out mina vänner!

PCD present Girlicious

Om ni inte vill se lite från den nya serien ska ni INTE SE denna klipp

Tjejerna sjunger Emotion och what a feeling

Kill stilar

Sofie Fahrman har i sin blogg "sofie mode" skrivit om olika kill stilar i jeans

American Gangster

image1893
Detta är min favorit

Elegant Preppy



Streetig Casual



Dressad HipHop


Vilken är din favorit?

Önskning

Jag snart är det dags att köpa lite fler lack i sommriga färger


image1892

Denna som Sofie önskar sig använde jag i sommras, exakt samma färg fast mitt lack kom ifrån H&M.
Men det är en härlig färg som jag aboslut ska använda igen, så till vecka nska jag nog ut efter fler lack, denna  och även en ljus rosa,svart och en lite starkare rosa färg =)

Inspiration

Vanessa Hudgens( och zac efron med på bild)

God damn it va snygg outfit!

image1891

Jamie Lynn Spears

image1890
Åh titta va stor magen är! det är så sött! snart kommer bebisen typ i början av juli ska den komma om inte jag har fel.

Måndag

Hej hej nu är det måndag och jag sitte rpå min medie produktions lektion. Ska skicka iväg en SV uppg, skriva mittt tal och sen ska jag jobba med flashen. Jaa idag händer väl inte så mycket ska nog in till banken och försöka fixa mitt ID. Men nu ska jag jobba vidare. peace Out! 


Klänning

Imorrn kommer denna klänning ut och efter mycket fundering har jag bestämmt mig för att inte köpa den.
Ska istället köpa ett par klackskor.

image1889

Imorrn kommer denna klänning ut i H&M butikerna,
ska nån av er köpa den ?

Bilder från lör & sön

image1882
    

Söndag
image1888

Söndag

Hejhej! idag är det söndag vilket betyder plugg, Imorrn ska alla svenska uppgifter var inne så jag får fixa det för jagt ska inte ha IG. Iaf idag vakande jag vi 8, men somnade igen efter lite simpson. vi 20 i 3 åkte jag in till fridhemsplan för att möta Mimmi, där låg vi o solade ett tag innan vi åkte hem vi  halv 6, o ch nu är jag  hemma ^^, har precis käkat lite mat sne blir det ingen mera äta idag förrän imorrn. Å juste en dålig grejj var att jag glömde helt bort att jag inte skulle äta godis och jag kom inte på det förrän jag stog och plockade godis i affären :S, menmen jag äter ju inte godis alls ofta så det gjorde väl inte så mycket :P. Men nu ska jag plugga och fortsätta kolla på PCD present girlicous =), riktigt bra är det!!.

Lördagen

Hej hej, jag kunde tyvärr inte skriva något på hela dagen i går eftersom jag inte var hemma någonting nästa.

Lördagen:
Ja vaknade vi 7 och åkte med S till pappas jobb där vi skulle köka frulle och sen gick vi och öppnade hötorget.
Där stannade jag till 14,15 sen åkte jag hem, bytte skor,hämta pengar och lite andra grejjer sen åkte jag till fridhemsplan där jag mötte Lina,Mimmi,Sinem och feven. Vi gick ner till rålis parken och käkade lite gottis ^^, ja käkade kyckling m.bröd och godis =). sen vi 19,19:30 tror jag de var skulle vi flytta på oss eftersom skuggan kom till oss och då satte vi oss med fevens kompisar där satt vi och åt lite av dreas fika/mat för de hade verkligen med sig allt :P haha riktiga söt flickor var det som sjukt roliga och jag har så humor att jag skrattar åt allt typ, alltså ingen svår humor =), men det är ju bra! De hade även vattenpipa som vi rökte ifrån. Sen vi 21:12 pkte jag och lina hem (Mimmi hade gått ca 1 timme innan) och de andra satt kvar.
 Kom hem och la mig sedan vi 11.30. Det var min lördag ^^

Robyn Hos Letterman

Ja va kul att svenska robyn börjar bli stor i USA, här sjunger hon hos David letterman

Tokio hotel på TRL


Tokio Hotel - TRL (6.5.2008)
by Evule

Dagens Outfit

image1880

Kofta:H&M
Linne:H&M
Shorts(av klippta jeans):JC
Väska:H&M
Skor:H&M
armband:H&M

update

Hejhej! Efterskolan drog jag som sagt hem och gick sen på ica och köpte kattsand men fick även med mig en kladdkaka och Chips som jag ska mumsa i mig ikväll framför tv:n =), mysigt!. Efter så har jag inte gjort så mycket utan bara kollat på oprah,lyssnat på musik och självklart städat tossans toa :P blää!. Nej nu ska jag fortsätta se på pussycat dolls present girlilicous(hur d nu stavades) :P Peace Out my people :P!

Acne och Lanvin samarbetar!

Ja till hösten ska Acne och Lanvin ta fram en sommar kollektion till 2009, spännande!

image1879

Nicole på Bazaar

Nicole richie har gjort en intervju för Bazaar och posar även med sin lilla dotter, väldigt sött!. Man ser verkligen att Hon och Joel är föräldrarna till lilla Harlow.

image1878

Leighton meester gästar Entourage

Blair, eller Leighton som hon egentligen heter gästar Adrian grenier s Entourage, mycket ekul föör serien är skit bra och rolig och självklart gillar jag Leighton.

image1876

Inspiration

Rachel bilson klär sig alltid så snyggt och coolt!m Älskar det typen av tröja!

image1875


Mariah Ceary har gift sig!

med ingen mindre än Nick Cannon!, tänkt att jag inte ens visste att det var ihop! och ännu mindre att de skulle gifta sig!, men så är det

image1874
Grattis !

Strand klänningar

Fina strand klänningar, den svarta skulle även passa på fest, typ strand fest :P.
image1870
image1871
image1872

Nelly

Fredag

Hejhej. solen strålar utanför och det är jätte härligt väder!, Idag har jag skorts på mig vilket är mycket passande för vädret!, lägger upp en outfit bild senare. Sitter nu iaf och har mediekunskap och vi ska kolla 2 lika nyheter från olika tidningar , Men en kul grejj är att nästa fredag ska vi på studiebesök på DN och vi ska få göra våra egna framsidor^^ haha aja, idag händer inte så mycket, blir kanske lite chips och talang 08 ikväll^^, Måste hem snabbt efter skolan för jag skulle tvätta Tossans(min katt) toa, men jag gav nyckeln till min bror som gått och då kunde jag inte gå och köpa kattsand eftersom då skulle jag inte komma in igen och pappa tror att det är rent nu så:S därför måste jag hem innan vår inneboende kommer hem och klagar som alltid!. Ha det Peace Out!

Nsync-tearing up my heart


 skit i filmen och lyssna på musiken :P

Pussycat Dolls present Girlicious

Det vart ingen film utan jag sitter istället och kollar Pussycat Dolls present Girlicious

på datorn vilket är grymt bra!, vill också vara med och lära mig danserna, skulle vara sjukt kul!


image1869
Tjejerna som är med och tävlar om att bli den nya gruppen Girlicious.


Önske Bad-Outfit

image1868
Bikini: H&M
Flip flop:H&M
Väska:H&M
Armband:BagsAndFashion

Elin & Elin bad bode

Elin kling och Elin Lanto modellar för nelly.

image1862

Britney Spears - Break the ice

sån härlig låt!

Dagens Outfit

image1859

Jacka,Linne,skor och väska: H&M

Jeans: Bikbok


Update

Så nu har jag kommit hem, eller kom för ca 20 minuter sen.
Men iaf Efter skolan drog jag,Lina och Mimmi till stan för jag var ju i akutbehov av sko inlägg och hälgrepp, så när vi var i wedins och jag skulle lägga i grejjerna i skorna så hör jag hur någon skriker ut "Mamma!" så klart var  det tokan Emelie som skrikit ut det, vilket tur att vi träffa henne för det var länge sen jag träffade bruden. Sen följde vi med Emelie och letade efter skor och hon hann köpa ett par innan jag var tvungen att gå till hötorget för att hjälpa till där. stannade på hötorget till stängnings tid men det var inte så jobbigt eftersom jag fick både kebab och jordgubbar ^^ MUMUS!!! nej jag håller på att försöka komma på nån film och se nu och plugga lite samtidigt, jag kan inte bara plugga för det är alldesles för tråkigt ,jag klara helt enkelt inte av det :P haha Men nu ska jag ta och käka en macka och leta upp en film, Peace Out folks!!!

Coca cola

Såg detta imorse i punkt se elelr metro tidnigen att Patricia Field har designat en ny utsida på fyra coca cola flaskor, välidgt kul, snygga var dom också men tyvärr gå det bara att köpa dom på Selfridge


image1858


Torsdag

Hej hej, sitter nu på medieproduktionen och är lite arg, jo för att imorse hade jag bestämmt mig att jag skulle ta espardillosen men på morgonen när jag sätter på mig dom är dom lite för stora i hälen så den släpper, och jag hade inte tid att byta utan bara sprang ut med dom men hann ta med mig tejp så jag kunde lägga dubbel tejp i skorna så jag kunde gå, så hela vägen från hem till skolan har jag gått som en mongo och typ hela svergie har sett mig gå så, känns det som iaf, nej men seröst jag kunde inte ens gå för de släppte i hälen hela tiden men nu är de fast  men vet inte hur länge de blir fast där, jaa så lite arg, men jag ska till pappa i hötorget för det är bara 2 stationer härifrån och tigga lite pengar till sko inlägg för det är akut, kan inte åka hem så här! Nej nu har jag klagat färdigt :P haha ska jobba vidare på flash, ha det!

Peace Out!

Snart så!

43 dagar kvar till sommar lov wiee, nedräkningen till höger går lite konstigt så en dag till ska man lägga till.

image1856
Dagarna kommer gå sjukt fort sen är det Malta som gäller!

61 dagar kvar!!

image1857

synd bara att vi inte var i malta 25-26 juni för då kommer MTV dit och ska dra dit både internationella och lokala kändisar, och de kostar inget! skulle vara väldit kul att gå på det!, men vi åker ju dit 7 juli vilket är ca 2 veckor senare, vilken otur!

Scooter - Faster Harder Scooter



Va det skulle vara att ha denna låt pumpandes i rummet på högsta volym m fetaste basen och bara dansa runt som om det inte fanns en morgon dag!

Vacker bikini

Kolla denna fina bikini! vill ha i färgerna gul,svart och vit!!

image1848
   

finns hos Halens

Brun skinnjacka

Ja har redan en svart, men nu är jag ute efter en brun skinnjacka, och gärna en äkta skinn

image1847
Denna kommer från ellos och kostar 799, men den är nog inte äkta skinn, ska leta vidare, men behöver ju inte nu utan i höst kanske jag letar mer då man har mer pengar för man inte behöver spara dom till sommaren som nu :P haha. Provade även en brun från jofama på nicole inne i pub men var osäker :P 

Redo för beachen?

Ja enligt Sofi Fahrman ska man på beacen ha:
färglatt
mönstrat
baddräkt
 accesoarer som strå hatt

Ja jag har precis införskaffat mig en hallon röd bikin ^^
och är väldigt sugen på en "indian" mönstrad bikini på Hm, sen ska jag självklart ha accesoarer på beachen för det är ju damn snyggt! hihih

Are you ready for the beach? =)
image1846
Carolina gynningt, bild från sofie fahrman

Björn i myggan

image1845
Haha kolla björn gustafsson i myggan, det sötnöten
avsnittet kommer ikväll men man kan redan se den här
länk

Onsdag

Hej hej, sitter här och mumsar i mig choklad bollar som jag bakade igår utan recept, Ja egentligen är det inte så svårt, men eftersom var minst 2 år sen (jag skojjar inte!) jag bakade minndes jag inte hur man skulle göra riktigt, men bruna bollar vart de iaf :Phahaha. Nej just nu gör jag inte så mycket ska fixa lite uppg som vanligt, gör det lite i taget så går det bra ^^. Idag så gick jag till skolan och hade nationella och det gick väl inte så bra, fast det gör det ju typ aldrig för mig ändå :P haha, men efter så gick vi till BK där vi mummsa i oss hamburgare och snackade på som papegojor ^^, oj nu kom min tossa lilla och ska sova i mitt knä den busan!^^, nej nu ska jag surf vidare, Peace Out !


Desperate housewifes

Nej nu ska jag dra mig till tv och se på desperate housewifes, see ya!

image1844

rubrik!

image1843
Här får ni en bild på min granne, han är en riktig charmör med ett stort C och så är han min lilla
tossas blivande man har jag bestämt^^ hihii

Nej men en sak jag blir irriterad på är att i tidningen ståg  det att det typ skulle bli 20 + hela veckan, men sen när jag kollar på smhi är det inte alls så!=/ gaah! Vill ha sommar nu.

Egentligen tänker man alltid på våren att "denna sommar ska bli den bästa någonsin" så har jag tänkt de andra åren och gör det även detta år, gör inte ni det?. Det ska festas,badas,solas,shoppas, umgås m.m Och i sommar åker jag tillsammans med två kompisar på språkresa till Malta som kommer bli ett minne förlivet!, jag kanske drar utomlands och ser på TH, sen har jag ju även funderat på att dra till hultan men kommer typ inte ha nå pengar :P ett annat problem är att typ ingen jag känner ska dit :S. Nej men massa planer är det, vad har ni för planer inför sommaren då?, blir det festival för er ellr kanske stannar ni typ på landet eller nått:P? ja alltid kul och veta!. Och ja berätta gärna  om ni ska hitta på något speciellt kul så kanske jag gör samma sak! Man kan ju inte göra för många roliga grejjer eller hur! haha
  A juste några kompisar kanske även följer med mig upp till sundsvall där jag bodde förut(har hus kvar där) och så visar jag 08:orna var sundsvall går för :P hahaha


Följa med och se TH?

Nej nu vill jag seröst ut utomlands och se TH för jag orkar verkligen inte vänta så är det nån som vill dra typ till holland, italien eller spanien eller något annat land i europa för att se TH så säg till så kanske vi kan planera ihop nått eftersom jag så gärna vill dit men ingen av mina kompisar är TH fans.

image1842

Sol brillor

HÄr är brillorna som jag köpte igår ^^
image1840
  Endast 30 spänn på hm!

Darin auditon

stavas auditon ? haha Ja ja :P

Åhh minns minns till "min tid" med darin ^^ , en liten 14 årig flicka som var helta galen i darin och grät bara för honom typ, och det var ju äkta allt eftersom man gråter ju inte bara för att, jag grät för jag var såå lyckigt vi den tidpunkten .P haha. Fick även en vän typ tack var att jag var ett darin fan vilket är bra egentligen, asså att idoler för en samman!



Minns att från första stund då jag såg han att han skulle gå långt och han vart min favorit på engång:P

Var ni också darin fans så mycket att det nästan blev patetiskt? haha

Tisdag

Hallå allihopa idag har jag inte varit på den lata sidan :P, nej jag har tvättat kläder gått och handlat, aktiverat mitt visa kort, tränat och spelat spel :P hahah! normalt så borde en männsika dricka 2L vatten per dag men det gör jag ju knappast så idag har jag drukigt mkt vatten, har bara ett glas kvar sedan når jag mitt 2L mål :P haha.
Inte så mycket mer har hänt, utan har suttit här och lyssnat på gamla darin låtar och miss tiderna, haha jag var ju typ största fanet av han och hade 2 väggar fulla med affischer på han:P haha de var en lyckligt tid för mig! Och det som var så bra var att han turnerade i svergie så man kunde se honom så många gånger vilket inte är så lätt med mina nutida idoler Tokio hotel och Metallica =/, Nej fan ska fan dra utomlands och se dom! Nån TH fan som har lust att hänga på?, för våra idoler? haha let me know isåfall! Nej nu är det TH musik som gäller Peace Out folks!

Update

Har nu suttit ett tag och försökt sätta in bilder men de går inte! Idag så var jag föresten och kollade efter ett par skor på hm som jag ska köpa men jag hittade dom inte längre så jag måste leta efter som för de måste finnas i en annan butik, får lite pengar snart så då ska jag köpa dom ^^,. Kom även på nu när jag kollade lite gammla inlägg att klackskorna jag beställt från laredpute att bilden jag la upp var på ett par svarta men mina jg beställde är bruna :P, här är inlägget.

Här är föresten avsnittet av glasklart som jag och mina kompisar var med på, jag sittar på andra raden bakom spelarna och har en röd palestina sjal ^^
Glasklart

Peace Out!

Måndag

Hallå, då var de ny vecka igen men jag var ledig idag så det var skönt! är ledig imorrn också sen är det skola som vanligt, min skola har haft mini VTFF(vecka till förfogande) men jag hade inget att fixa så jag kunde stanna hemma^^. Idag gick jag upp vi 9 tiden o kollade på tv och tog det lungt sen vi 12.30 toden åkte jag till hötorget för att hjälpa pappa ett tag där vilket var tur eftersom pappa bjöd mig på china buffé, glass och jag fick ett par sol brillor fast dom kosade bara 29.50, men ändå! jag är så tacksam ^^ hihihi. O nu ör jag hemma kom hem för ca 30 minuter sen. Ska fota brillsen så får ni se. Peace Out!

Söndag

Hejhej! tyvärr blir det inga fler inlägg idag. Idag gick jag till avrese mötet om språkresan med Mimmi och det var nästan samma info som på info mötet. Imorrn ska jag nog till banken för att fixa idekortet men jag får se, annars är jag tillskillnad från de flesta lediga imorrn^^. En bra sak är att Barcelona vann mot valencia med hela 6-0!!! mkt bra men nu ska jag gå, ha de allhopa, Peace Out!

I H&M Paket

image1837
 
Espardillos:149
och armanden kostade ca 60 kr eller nått minns inte :P

Dagens outfit

image1835


Kofta,tights och väska:H&M
Ballerina:Ellos
Klänning:Scala


Inspiration

Amanda Bynes

image1834
Älskar klackarna!

Lördag

Hejhej! Vaknade inatt kl 01.17 av att en viss jempa ringde mig, haha lite kul det där, hon var självklart på fest och kanske inte så nykter men jag vart verkligen inte arg av att hon ringde och väckte mig vid den tiden, jempa är min gummsi! haha. Sen vaknade jag kl 5 igen och tänkte att jag kunde sova vidare 3 timmar till eftersom jag sen skulle vara tvungen att gå upp eftersom jag skulle ibäg till hötorget och öppna. Detta var första natten jag skulle sova med piercing och eftersom jag sovar på alla sätt till och med på mage var jag rädd att jag inte skulle kunna göra det men det gick bra =) Dock råkade jag dra ner handen över magen lite hårt så jag vaknade till 2 gånger eftersom det gjorde ont. Sen gick jag upp 06.30 för jag vart pigg då :P och duschade och gjorde iordning lite fika och tog det bara lungt till det var dags att gå till hötorget. Där satt jag ett tag, även Söt Emma kom förbi med sin kusin och sa hej =), sen köpte jag ett nagellack och nagel lacks remover som jag inte orkar fota:P men lacket var iaf mörk rött från depend eftersom mitt gamla torkat ut nu :P. Har hunnit sova en timme och nu ska jag fixa lite på en skol uppg. Ha det Peace Out!

High school musical 3

image1833
Så här kommer postern till hsm3 filmen att se ut, att de alltid måste hoppa :O eller hur?!
haha jaja men den kommer på bio  den 24 oktober i USA så lite senare i svergie alltså:P

Gossip girls

Visst älskar vi gossip girs!
hittade en sida som visar avsnitten på internet, bra va!? tyvärr måste man ha firefoxpå vissa avsnitt.
image1832

Gå in här

Onsdagens outfit

image1830
Allt från hm!, jag hade skorna ute som jag har på den stora bilden, jag har bara på mig den på bilden eftersom jag provade dom :P

skorna jag hade

Innan valborg

Lämnade kameran hemma så dessa är bara lite bilder innan vi drog.

image1829
Jag och min söt Mimmi!

Piercad och shoppat!

image1827
Propyderm, en Sjukt bra kräm mot torr hy vilket jag måste ha nu när det blir varmare och benen ska synas: finns hos apoteket för 50 kr

Hårsprej:hm 40+ minns inte riktigt, H&M
Klädroller:H&M ca 15 kr


Vill inte ha den stor för måste träna lite först, men sen lovar jag att den komemr gå att klicka på bilden :P hihihi
350 kr kostade det!

Fredag

Hejhej! idag är det fredag men det känns verkligen inte som det eftersom jag var ledig idag :P, kom väl hem vi 18 från stan. Jag väcktes av pappa vid 8 som hade lagat frukots vilket var sjukt mysigt för vi käkar aldrig frukost tillsammans eftersom han varje morgon åker iväg och jobbar kl 04 förutom på fredagar  och då börjar jag sent så jag går upp sent så vi hinner aldrig käka tillsammans men idag gjorde vi det. Efter frukosten åkte vi till hötorget fasst jag inte kännde mig så frisk, men de gick. Käkade lite kebab, sen vi 14 tiden mötte jag emma och 30-40 min senare kom Alice, sen gick vi vidare till gammla stan där jag skulle pierca mig, egentligen skulle jag ha en till piercing men eftersom det var en kille som skulle pierca tog jag bara i naveln. Var sjukt nervös och gjorde sjukt ont eftersom det gick värsta långsamt att trycka igenom den så det kändes verkligen, blää så dåligt! Men nu i efterhand så är jag nöjd ^^, nu gäller det bara att träna bort de extra fettet runt mage och rygg sedan är jag färdig för beachen :P haha. Efter det bjöda jag brudarna på donken där vi, jag vet att det låter som värsta lilla flickan men jag måste få säga det :P, vi såg är SJUKT fin kille, omg jag smälte typ, han såg typ ut som Danny (lillebrorsan) i filmen American History  X

Så en lite efterlysning:P!
Han såg som sagt ut som Danny i filmen Americen history X
Hade gråa jeans
röda kallingar som synte
svarta le coque (eller hur de nu stavas) skor
och en svart huv tröja,


På donken på Kungsgatan (brevid lindex,fram för hötorget) kl ca 16.00 :P hahaha..den 2 maj 2008

Lite kul det dära :P.

Men sen efter drog de hem och jag stannade en stund hos pappa innan jag också åkte.
De va allt Peace Out min vänner!

Update

Nej jag är verkligen inte pepp!, så ska kolla på gossip girl och sen ska jag gå till rummet och kolla på film och dricka något gott , de blir nog cappuchino, elle hur de nu stavas, vi ses imorrn! Peace Out!

Tokio hotel Tv 24



Haha Tom är roligast och bäst!

Torsdag

Hejhej! idag är det torsdag och de betyder att nya TH tv videon kommer ^^. Igår vart nog inte så lyckat =/ men kul hade vi ändå men vi satt i en buss kur vilket kändes väldigt fattigt :p, hur vi egentligen hamnande där var att vi egentligen hade tänkt och åka och kolla på en brasa men 2 pers ville inte så vi blev kvar och eftersom vi inte visste vart vi skulle blev vi kvar där hela kvällen =/. Haha hoppas nästa år blir bättre!. Men redan i förrigår kände jag att jag hade ont i halsen och nu börjar de bli värre, känner mig sjuk men då är det bra att jag är ledig fram till tisdag så då ska jag bara vara hemma och återhämta mig, eller juste imorrn ska jag iväg m alice för vi ska pierca oss men annars så ska jag stanna hemma. Hoppas ni inte hade en lika dålig valborg som mig:P, Peace Out!