They Rock

Ja idol var precis på tv och gud vad alla var duktiga, jag hade verkligen föredragit att vara där idag istället för igår.
Men Juste nu är favoriterna Johan,Lars,Robin B,Robin E o Kevin, alltså typ alla, men alla var duktiga

Hahah o jag fick tårar i ögonen när Johan sjöng för jag vart så stolt över honom, hav var grym o körde sin stil.

Nu ska jag rösta på Johan :), ha de!

Foto: DANIEL OHLSSON


update 22:50 Hell yeah, alla mina favvisar gick vidare!!!!. Nej ska nog på idol nästa fredag, måste ju få se johan sjunga

Dans från Another cinderella story

Jag älskar dans o då också dans filmer så när jag såg att det var dans på filmen så vart jag glad.

Ett klipp med lite dans :)

Dagens önskning

Sjukt fina klackar från Zara


Another Cinderella Story

Sitter just nu o kollar på Another Cinerella Movie, en söt ungdoms film med Selena G.


The killers - When u were young

Ikväll är det ju killarna som ska sjunga o jag läääääääääängtar. Favoriten som ni säkert redan vet är  Johan
o han ska sjunga The killers låt When u were young, å fattar ni vad glad jag blev när jag hörde det.
Låten är ju grym o jag vet att han också kommer göra låten grym. GO JOHAN PALM


Paris Hiltons Nya Parfym

Paris Hilton håller på att lansera sin nya parfym som heter fairy dust,.
Jag tror att den kommer lukta gott för alla hennes parfymer hitills luktar ju gott:)

Commes för H&M

Ja om ca en månad kommer commes des garcons sammarbete med H&M, men nu sägs det att priserna kommer vara högre än de tidigare arbeten, de kan kosta uppemot 2400kr.

Jag tycker inte kläderna var så snygga, men det finns väl fler än dessa hoppas jag.


Vad tycker du om kläderna?


Desperate Hosewifes

Ja i kväll börjar nya säsongen av DH :D, wiho

Eva Longoria Aka Gabriella med en vacker klänning :)


.


Bilder från igår i Idol

Jag o Lina kom ganska sent, faktiskt 10 min innan det skulle stänga insläppningen så det var ju lång kö till att få komma inte till studion, men ja skulle ha bra platser så vi ställde oss inte i kön utan gick oss o väntade vi sidan av o när det öppnade srängde vi oss in i kön så vo fick skit bra platser brevid juryn. Det var en tant som sa till oss men jag låtsades inte lyssna, asså när vi trängde oss in i kön.


Jag o Lina de 2 tjejerna längst hitåt brevid jury båset.

Jag o Bästa jury medlemen, Anders Bagge


Jag o världens b'sta JOhan, Min idoool!
Jag sa att han var bäst o rockade osv, Då sa han -Åh gumman,  så kramade han mig
hihihi*happy moment. Han är så söt o klen o ser ut som en liten 14 åring men åndå såå cool o
rockar, thats why i love him:)




Så synd att han blundade. Jag vet att han inte är snygg, men hans charm o självsäkerhet o coola stil gör honom så hilma söt. I love him

Ikväll är det dags för killarna så jag kommer skirka ihjäl mig när Johan o Robin B kommer, my favoriter:)

Haha JOhan är så Rolig o skön, kolla bara in klippen nedan :)

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.599785

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.599787

Tisdag

Hallå, är vaken nu för idag börjar jag 09.05 o har bara en lektion, jätte skönt.
Igår så slutade idol kl 23 så då hämtade Linas pappa oss så jag fick skjuts hem:).

Efter skolan ska jag nog bara hem o sova o inte göra så mkt mer. Nu måste jag fixa mig .

Peace out

I idol

Ja då har vi sett idol, nu sitter vi utanför o väntar på att få komma in. Typ en timme kvar, så jag bloggar lite nu :). O killarna var där o jag fick se johan o robin b. Så glad. Nu ska jag bara föröka knäppa ett kort med honom. Nej nu ska jag vara lite social m lina. Peace out.

Till idol

DÅ haf jag kommit hem eller ja för ett tag sedan. På idrotten hade vi friidrott som inte är roligt men efter det fick vi styrke träna lite o då tog jag 3 olika styrke grejjer man gjorde för benen så det känns som inte jag har nån kraft när jag går ner för trapporna:P. haha.

Nej nu ska jag äta upp här snabbt o sen åka in tll stan snabbt för att gratta pappa för jag kommer inte se honom så mkt mer idag eftersom jag sen ska med Lina på Idol

Jag ver att robin b o Johan Palm ska vara där! för det är ju 2 omgångar (imorrn också) o då brukar ju inte alla uppträda.

nej nu måste jag skynda mig.

Peace out

update 17.26 fan såg nu att det var tjejerna som uppträder ikväll:(, aja det är ju grymma de med, men jag hoppas att killarna sitter vid sidan av o kollar, det måste det väl?.

Scarlette reynolds

nej vet inte om hon bytt efternamn men nu har Scarlette johansson gift sig med Ryan Raynolds.


Congrats till ett av världens snyggaste par

Dagens önskning

Dagens ÖnskningAR

Jacka från Chicy

MC Jacka från chicy



Svarta stövlarna från Chicy


Mockakjolen fast jag vill ha den i färgen mörklila.


kavaj från Gina(gillar rutmönstret som syns när man viker upp ärmen)






Måndag

Hallå:). är uppe nu o känner mig utvilad. jag börjar kl 9, men efter 8 åker tunnelbanan o jag har inte fixat mig ön så skynda skynda. Idag ska jag på idol med Lina, ni kollar väl:). peace out

ZaNessa

Ja idag var jag o såg Zac efron och Vanessa hudgens som hade galaprimär av HSM3.
Detta höll till på sergels bio.

2 pics av moi, hihih


haha stog nära som ni ser :)



Förresten höll jag på att typ dö nyss, vet ni  varför, för att jag skrev över bilden(första) o sparade o sen kom jag på att jag glömt spara orginalet :O .:(, fan fan fan var det ändå som kom ut ur min mun, men jag hoppas att jag inte tog bort kortet från kameran, men jag tror det för jag brukar alltid göra det.

SE Zac o Vanessa i stockholm

När jag gick förbi bion såg jag att de satt stängsel vid ingången då fattade jag att det typ skulle vara film primär, så jag frågade en tjej  vilken film som hade premiär o han sa, - det är ingen film premiär, Sac efron o Vanessa hudges kommer hit. Ja ba va:O, jag vill ju se snyggot zac så om tio minuter går tunnelbanan så jag får se om jag hinner den, annars tar jag nästa. Nej fixa mig nu.

För er som vill se dom + andra svenska b kändisar som kommer gå på röda mattan kommer det vara  i SF bio't i hötorget, jag ska dit själv :(, see u there?

Peace out!


Önske outfit

Denna outfit är även en framtida outfit, ska allt som behövs skaffas är ett par gråa jeans,väst o brillorna :)

som sagt, jag laddar redan upp flr summer 2009



Linne: Youheshe.com
Jeans:Brownsfashion.com
väst:oldnavy.com
armband:
dollydagger.co.uk
hatt:topman
wayfarer:grilprops.com
Nagel lack: Asos

Skor: Converse


Söndag

Hej hej, idag vaknade jag vi 05.30 o började göra mig iordning för att gå o jobba, sen åkte jag med pappa till jobbet o jobbadet tills 12.30. Gick väldogt bra idag, jag jobbade sjukt mkt idag, fick pocka tallrikar  hela tiden, men det gick.

Efter drog jag, pappa o pappas kompis till en resturang som har peruansk mat i city, o vet ni det ska iväg till ett annat peruansk resturang fast denna ligger vi globen, de ska dit o käka middag. de är allt soliga de:P:

Ska iväg till SF sen, berättar sen mer men jag får för tillfället inte med mig nån, min sista chans är nu Mimmi så ska höra med henne, annars går jag själv, men dit ska jag. Peace out

style i like

gillar stilarna på killarna , coolt o avslappnat.


Go Taylor

Ni vet Taylor Momsen aka Jenny i Gossip girls, hon har verkligen en jätte söt stil, det tycker jag(inget för mig dock).
Men för nån dag sen dök hon upp så här(nedan). bra gjot säger jag. Jag kanske inte hade gått ut precis så där men coolt iaf Taylor.


önske outfit

Asså seriöst, sommaren har precis slutat och ändå vill jag ha sommar 2009 nu! En anledning är att jag typ 3 gånger denna vecka fått värsta inspirationen hur jag vill klä mig när jag ser ett plagg. Jag liksom ser ett plagg i affären o i huvudet ser jag en helt outfit som är råcool men som är sommrig, fan fan fan att jag måste vänta så länge.

Denna är inte en av mina råcoola outfits utan denna är mer en söt outfit :), a lá Lauren conrad



Linne:bunnyhug.co.uk

kjol:topshop

skor:zappos.com

solbrillor:teenvouge.com

chanel väska:bagborroworsteal.com

rosett:rokit.com.uk


Lördag

jäklar, har inte haft tid att skriva förräns nu. Jag vakande 05.20 o började lååångsamt fixa mig så i ststa sekund fick jag skit brottom för då hittade jag inte mina byxor eller toffs, blusen skulle stykas  och gröten skulle ätas upp till klockan 06.00 då jag skulle börja gå mot tunnel banan, jag hann:).

Jobbet gick bra men tyvärr dog min handled pga att när jag ska hämta tallrikar osv så har du en bricka med dig där du lägger allt sånt på och sitter nån vid borden får du inte ställa ner din bricka på bordet, så med ena handen håller jag brickan medans jag försösker ställa tallrikarna på varandra sätta matresterna längst upp, sortera dom efter storlek o se till så inte bestiken ramlar. Ja de är jäkla svår det där när ALLA borden var upptagna, inte någonstans kunde du sätta ner brickan o tu kan ju inte heller komma tillbacka med brickan med hur lite saker som helst.

Efter det drog jag med pappa till HT och efter ett tag skulle jag åka hem men jag ångrade mig o stannade där istället så jag fick skjuts hem med bilen, mkt bättre:). Jag hann faktiskt gå lite i några affären o jag hittade ett par sjukt snygga klackskor som hade klackhöjden på ca 10-13 cm (perfekt för mig som bara är 1.62), klacken var smal men det kändes ändå rätt stadiga eftersom de satt bra o ordentligt vid vristen. 799 pix för klackarna o finns de kvar till på onsdag blir det nog mina, jag har ju jobbat så jag kommer iaf inte ligga back:). nej men inget är säkert men jag vill väldigt gärna ha dom till reunion partyt i göteborg, problemet kan dock vara att dansa i klackar i ca 5 timmar :P. men jag får gå i skorna o proppa väskan med silikon sula o compeed :).

Nu ska jag fixa pancekes= pannkakor på spanska XD, vet dock inte om stavningen är rätt :)

Peace out

inspiration

Agyness


Galet cool stil!


hippie style

Ja man ska ha bad i håret som en hippe som dessa kända människor har, det är inne. Jag tycker själv att det är skit coolt så jag har till o med skaffat ett sånt band i färgen guld men har inte använt den än men måste nån dag, den känns dock mer sommrig så till sommaren :).


Jag vill ha sommar 2009 nu :)


Framtida outfit

Flr nån dag sen såg jag en tjej ha svarta kängor till trechcoat. o då slog det mig att jag också kunde skaffa kängor o ha en helt annan stil till. så så här ska jag ha det enda som behövs införskaffas är kängorna :)



Linne:forever21

Shorts:shop.pacsun.com

hatt:Topman

Pärlamband:wetseal.com

armband:claries.com

läderarmband:ae.com

kängor:villageshoes.com

tote bag:forever21


Lite synd att det börjar bli vinter nu så denna outfit får vänta till sommaren men tills dess ska jag hitta några liknande kängor.


dagen

Vaknade precis :). Idag så kom jag lite försent till engelskan men det gjorde inget eftersom läraren var sjuk och reception tjejen hade satt på en sjukt dålig film som vi skulle se men jag lyssnade på Jempas ipod genom hela filmen.
Efter det kom vi på att vi inte skulle ha foto eftersom löraren var på kurs så jag o Jempa drog hem till henne och käkade o kollade på The notebook det är så himla vacker film, verkligen. efter det drog jag till hötorget och hjälpte pappa en lite stund innan jag drog hem. Hemma så la jag mig direkt o sov tills nu. från kl 16 till 19. Idag är det väl inge bra på tv så jag tror jag ska kolla på filmen monster o lägga mig vi 22 eftersom jag börjar jobba kl 07 imorrn.

Nu ska jag fixa lite pannkakor till mig. peace out

Fredag

Då var det fredag redan, snabbt gick veckan. Men i dag känns det intå så hräligt som de brukar på fredagar för då brukar man ju känna att man får sova ut o varaa ledig, men inte för min inte. Jag ska jobba imorrn o på söndag sedan är det dags för skola igen så jag hoppas att nästa vecka går fort så man får känna så som jag brukar på fredagar:P.

Nu ska jag äta upp min gröt o sedan börja fixa mig. Peace out

Idol

Då har idol varit på tv. Vet ni när Alexander K åkte ut o han sa att han nog inte skulle söka igen, det skulle inte bli 3;dj gången gillt då kom tårarna jag satt där o grät. så synd, men det som gick vidare var jätte bra.

I de sista var det Johan Palm o Kristoffer som stog emot varandra vilket sög för jag ville verkligen ha med båda, men tur iaf att nån av dom gick vidare. Jag är ett big fan Johan pal, han är en lite rock stjärna :D.

Mina favortier av de 16 är:

Anna Bergendahl

Johan Palm:
Drugs Don't Work
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.626641
Don't look back in anger
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.637485

Lars Eriksson
Egen låt
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.611667

Linda Pritchard
Alone
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.637457

Lou Lou
put your record on
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.605562

Robin Bengtsson
Home
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.637484

Yasmina Zimic
Right here right now
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.637473
Angel eyes
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.637378
Johan Palm. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Rolig Japansk Show

hahah så den här typ för ett år sen snart men nu hittade jag den igen, så sjukt rolig. Jag minns då jag såg denna med bror o pappa och vi sktratta så vi nästan dog:P.

tv strax

Hallå, snart är det dags för idol på tv men först lite om min dag. Jag vakande, gick till skolan osv. När jag slutat hjälpte jag pappa lite och sen åkte jag hem käkade lite o sov sedan ända till kl 19. hahah jag var riktigt trött. har ett outfit bild från nån dag sen men jag årkar inte sätta in bilderna :P hahha så det få va så länge. Ha det bra peace out!

Torsdag

Torsdag var det då, jäkla va veckan gick fort imorrn är det ju fredag :).Idag börjar jag 8.45 med mediakomunikation, rätt slapp lektion, efter det blir det ma B o det känns som om jag kommer jobba idag :) för igår gick det jätte bra på lektionen, jag gillar ju inte ma så oftast får ja ju inte lust att räkna. Trafikkunskap är min sista lektion som är kul o rätt slapp, läraren är sjukt bra så det gillar jag :).  aa juste på fredag kanske Emelie o Emma ska ha sin födelsedags fest men jag ska jobba på lör o sön och jag börjar kl 7 på morgonen, så de blir lite jobbigt det där, men jag får väl åka hem tidigt.

Nej nu ska jag äta upp gröten och sen börja fixa mig. Peace Out!

R.I.O. - Shine on

Jag börjar typ gråta när jag hör den här låten, den tar tillbaka så många vackra minnen från Malta för denna låten spelade där . GIllar verkligen låte, så himla härlig!. "Me love you"


Hemma

Ja kom hem vi 7 tiden för jag var inne i stan hela tiden.  Idag grattar vi sötnöten Emelie :D<333  18 hela år blir hon.
Nu kollar jag på idol, många av mina favoriter går vidare, blir så glad för jag hoppas att det är dom jag ska få se på måndag då jag ska se på idol :).

nu tillbaka till idol.

Onsdag

Hej, har inte hunnit skriva förrän nu. Imorse så var tunnelbanan försenad asså den tog as lång tid för den fick vänta jätte länge så jag kom försent.Men nu sitter jag på min mediekomunikation nu. Efter denna lektion har jag matte B. Orkar inte me matte,det är tråkgit, men jag ska klara det för G ska jag ha det minst. Ska också försöka få min header fixad tills idag men jag får se om jag hinner. Peace out!

Metallica

Jag tror jag börjar gråta, vart fan var jag! Nu ångrar jag så otroligt att jag typ aldrig kollar på nyhetsmorgon för nu såg jag att de hade haft en metallica tävling. det är typ min största dröm, att få träffa min största idoler. =(, men chansen kanske inte hade vart så stor för mig att vinna för ha npå tv sa att han inte trodde att de fått så mkt mejl nångon som då de hade den tävlingen, ja metallica är STORA!<33. Fast de var ju på efterfest också med metallica o eftersom jag inte är 18 än hade jag kanske inte heller kunnat tävla. Nej nu  ska jag sörja lite. bye

klippet:
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.640356

Idol

Nu är det idol :), slut adition :D kul.






Can såg man ju :), tyvärr gick han inte vidare, men jag tyckte du var duktig cannie :)!

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.637341

Gratis grejjer

Ni vet de gratis sidorna som finns där man får gratis smink o presentkort m.m. Nu har de kommit ett nytt och eftersom denna är så pass ny har inte många hunnit bli medlem på den än, så bli medlem på länken nedan och börja värva vänner. Bli medlem här  och få 50 poäng!:)

Tisdag

Hallå :), nu är jag vaken, håller på fixa simket samtidigt som jag äter min gröt samtidigt som jag sitter här :P hahah.
Jag börjar 9 och slutar vid 11 vilket är otroligt skönt, jag har bara en lektion idag :). Ha de bra. Peace out!

The Scientist (coldplay) cover

Gilalr denna killen, han är riktigt grym han gör låtarna till sin egen, han lägger till sin stil och gör den så jävla härlig, han är en riktigt, musik är fan han grejj, för det är svårt att göra någonting bra av något som redan är grymt,men han lyckas. Kolla även här på ett gammal inlägg där han gör sin egen sköna version av monsoon. Josh VanDenBerg heter han, lägg det namnet på minnet!


Tal Bachman - She so high above me

brmyt skön låt. skit i den konstiga videon o lyssna bara :).

tierd if being sorry

haha nej men jag är bara trött, inte de andra :P. Mina ögon faller snart ihop men jag ska bara kolla på färdigt på filmen wall-e, sen en till film tror jag när jag sett dom ska jag sova, så vi 10 beräknar jag att jag ska sova :). nu till söta filmen Wall-e!

Not for sale

Zylber.se har sjukt fint halban och armband där det står "not for sale", dessa är emot trafficking.
vill ha både armbandet och halsbandet :).




Skola

Sitter just nu på skolan. frukosten på first satt riktigt fint men nu är jag propp mätt!. Sitter o har multimedia nu, vi håller på jobba med flash så jag ska göra en gubbe som smyger :P haha får ju se hur det går. Ni får ha det så bra o glöm inte att kolla in min mini loppis några inlägg ner. Peace out!

Måndag

hej hej, då var det ny skol vecka, blää men den förra jick ju väldigt snabbt så vi hoppas på att denna gör det med :).
Måste börja fixa mig nu för 07,30 går tunnelbanan och då hoppas Lina på tåget i gullmars för vi ska till first hotel o käka frulle så det slipper jag iaf fixa här. juste Emma fyller år idag så vi grattar henne, hon är den sista av oss i gänget här som blir 17. Stort GRATTIS gumman, today is  your day <3333

dont work

asså blää wall-e filmen ha fuckat upp sig, men jag får fortsätta kolla på den imorrn eller nått, har bara sett ca 30 min av filmen. btw så verkar de flesta gilla de varta skorna som jag säljer på min egen "Loppis" några inlägg nedan, har ju fått på mejlen osv, så till veckan har jag nog blivit av med dom. En rolig grejj som hände var att jag lyft hem telefonen och så så låtsades jag slå ett nummer och sedan härma pappa hur han precis brukar säga när han vill prata med min syster i peru självklart satt pappa brevis o bara små skratta åt mig, precis när jag lagt på så ringer pappas mobil och gissa vem det är ?..... Jo min syster från peru så klart, lite kul haha.

Nej nu ska jag gå ut till min pappa o bror o umågs lite med dom, sen ska jag sova imorrn ska jag käka frukost med Lina på firsthotel, jäkla vilken laddning man kommer få för dagen då för jag äter alltid där så mkt så jag nästan spricker!
Lika bra det för imorrn hag jag min längsta dag med bl a idrott på schemat. peace out!

Wall-E

Vart ingen bio för mig idag men det hindrar ju inte mig från att kolla på andra filmer. ska strax kolla på Wall-e :D


Loppis

Nu har jag rensat här lite, nu säljer jag fina grejjer som jag tyvärr aldrig använder. finns även på Devotes köp o sälj sida.
Mejla mig på
[email protected] om ni har nå fråger eller vill ha varan. Köpare betalar frakt, eller så möter jag upp i sthlm. Alla storlekar är S/36-38. sko str:38

klänning, sytt själv, men jag lovar att det ser inte sydd när man har på sig den.

Behövs dock stykas, men det fixar jag.

mer grejjer laddas upp strax


Från ELLOS, aldrig använda. säjler för 70 kr. klack höjd ca 8 cm SÅLD


Benvit väska från Åhléns, säljer för 60 kr.

 
30kr st eller 60       30 kr för båda diademen
för alla 3.


Klänning från Gina Tricot. 60 kr typ använd en gång


En lacoste tischa också bara använd 1 gång. 200 kr



50 kr från Ohio, använd 1 gång.klack ca 5 cm


Orginal priset ligger på ca 990kr. men jag säljer den för 700kr
bara använd engång hemma därför det egentligen är en killmodel. Passar killar
som har strlk S i kläder. Detta är en äkta replay tröja. kan gå ner i priset lite
för snabb köp.


skor wedins, bara gått med dom hemma inomhus för skojj skull, aldrig ute.
ca 349 orginal pris. mitt pris är 80 kr. klack ca 6 cm.


en väska ja hitta på loppis i uppsala. jag köpte den för 10kr!. så köper ni
något av min grejjer för minst 50 kr få den som vill denna på köpet


SHOPPA LOSS NU!!! RIKTIGT LÅGA PRISER!!


Söndag

haallåå, vaknade för ca 30 min sen och sen dessa har jag stått o fixat min frulle, de fick bli pannkakor med nutell igen :D, eller egentligen är det inte nutella  med typ som nutella fast godare, den är brun o vit randig :). Idag händer inte så mkt, tjejerna ska på bio o midda men jag har inga pengar, ska fråga pappa om han har et present kort eller nått till bio, de brukar ju få sånt på jobbet. Annars stannar jag väl hemma o chillar. ska försöka fixa bloggen utseende mer :), för headern som är där nu är bara tillfällig. Nu ska jag fortsätta käka. Peace OUt!

Tropa de elite

Film igen, ska kolla på tropa de elite som fått mkt bra kritik :)

Nån som sett den?


Travis B & DJ AM i flygolycka!

Travis Barker som var trummisen i blink 182 var med i en flyplans krach med DJ AM.
4 personer dog men inte Travis och DJ am, men det är allvarligt skadade :O.


Miente

När vi ändå håller på med Enriqie låtar, här är en gammal favorit låt. På spanska dock :)

Enrique Iglesias - Just wanna be with u

Minns till förr i tiden, vill dans till denna vackra låt!

VMA Kläderna

Ja lite sent men jag kollade igenom VMA Kläderna och dessa var mina favoriter så komenterar
jag lite vad jag tycker om dom.


Älskar klänning, sjukt snygg urring eller hur!


Sjukt cool säger jag!. Jag gillar verkligen allt, så cool o egen
stil
han kör med, det gillar jag!, så coolt med stövlarna.
Go säger jag för Lupe Fiasco


Snyggt
, Enkelt och lagom uppklätt. Låter klockan göra hela jobbet istället för
att ha för mkt bling bling, så förlorar allt bara sitt värde om man har för mkt tkr jag.
Snygg är han också:), för er som inte vet vem han är så heter han Ryan Shekler
och är en proffs skejtare :D


Nån och cisco Adler.
Haha skön stil säger jag bara. I like!


Cool att han bryter av det fina med ett par slitna skor.
sjukt coolt!

Torsdagens Outfit


Kofta:Gina tricot
Linne:Gina Tricot
Jeans: Bik Bok
Stövlar:Sko punkten

Lördag

hahah vet ni  jag vaknade och frågade mig själv när ska klockan ringa, sen kom jag ju på att det var lördag och jag kunde sova hur lnge jag ville. Har precis käkat min frukost som bestod av pancakes m nutella :D yummmi!.
Idag ska jag rensa i mina kläder och fixa lite plugg,men det ska jag köra i eftermiddag nån gång, nu är det bara chill.
för jag tänkte åka till hötorget o hjälpa pappa lite, det kan faktiskt behövas men så kom jag på att jag inte hade nå pengar, jag har inte plus kortet och då funkar inte det på helgerna. Och inte har jag pengar heller för det sist gick till att betala allting till reunion partyt och de gick ju på 690 kr. asså tänk så jävla mkt man betalar för att gå på en 5 timmars disco i göteborg. jag hoppas fan det blir kul, men det blir det du gör det till och jag o Mimmi kommer göra det kul :D. Ja asså ToR bussen igår ju också i priset dårå:P.

Tropic Thunder

Dags för film nu!, det blir tropic thunder hoppas den är rolig men det är den nog Jack Black är ju med!.
Ha en bra kväll. Peace Out!


planer

Vet ni jag nu har jag planer angående flyttning. Men det är inte än. Men jag ska iaf först skaffa jobb och spara en massa pengar till sommaren och en annan grejj,men jag ska inte slösa upp allt uta lägga undan så jag alltid har pengar i kontot.  Sen ska jag till nästa höst skaffa en lägenhet har jag tänkt, bara jag har ett jobb så kommer det gå! :)
så det är min plan än så länge. Vill verkligen flytta nu men det skulle inte gå.


Foton

Lite bilder från idag

two sunshines


Tjejorna i matsalen


En bild där min älickligt röda hår färg syn. Det är så pass mörkröd att när solen inte skiner
på mitt hår ser den typ svart ut, men håller man upp en slinga mot ljuset ser man att den
bara är röd,rakt igenom. blää, när pengarna kommer färgar jag bort det!


Bjder på denna fula bild för jag tycker att jag ser så rolig ut och glad för den delen

Foto

Hallå, sitter nu i andra cyberskolan, alltså cybergymnasiet odenplan norra, för jag går på södra.
Vi har foto här så därför är jag här. En bra med deras datorer är att de inte blockerat några internetsidor medans de på vår skola har det :/. Fast dessa datorer har inte Photoshop vilket de på vår skola har.


Förrsten nu kommer lite fler idol favoriter

Här är på den blonda långhåriga killen som jag skrev om, Johan Palm heter han
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.626641

Sen också Emil Ehnberg, sjukt fint han sjuger, gillar stilen!
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.626651

Onsdagens Outfit


SKinn Jacka:Salt
Linne.H&M
Byxor:Minns inte
Tyg skor: H&M
Väska:H&M
Bob Marley knapp: Pappa säjer
Armband:Malta

Fredag

Äntligen fredag.Börjar kl 8 så jag måste skynda mig lite, jag ska ta 07.24 tåget och jag har inte ens ätit upp min frukost.
Jättee onyttigt frukost aktiskt, min oboygröt och en macka med nutella och ett glas mjölk.

Ska ha engelska B först, ganska slappt. Sen är det foto :), gillare för man brukar få gå ut o fota.

Nej nu måste jag skynda mig. Ha de bra. Peace out

Idol favoriter

Hanna :D

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.632367

och sen den där lilla blonda långhoriga pojken som fick sin biljett skrivet på armen. men jag orkar inte leta upp klippet :P

Dagens önskning

SKitsamma om det är kill kläder, dom är ju snygga :D. Vill ha dom i lite oversize modell, så mysigt skulle det vara :D


South Pole


Phat Farm

Måndagens Outfit


Linne:Gina tricot
Kofta: H&M
Kjol: Malta
Leggings:Gina tricot
Väska: H&M
skor: Converse
armband: malta och lindex

sorry för dåligt bild men orkade inte knäppa fler :P

Update

En lite update från dagen. Efter skolan drog jag til hötorget för att se ifall pappa behövde hjälp vilket han gjorde, sen stannade jag där till stängnings tid. Nu sitter jag o fikar lite för jag kan inte vänta till maten är färdig, är ju så hungrig.

Förresten så fick jag ett mejl om att jag fått gratis biljetter till kval-veckan i idoooool! :D:D happy!.
för alla andra biljetter till delfinalen är ju uppköpta .

Torsdag

tjaa, har precis vaknat. Idag börjar jag 08.45 och har då mediekomunikation efter det Matte B och sista lektionen är trafik kunskap. Nu ska jag fixa min oboy gröt så vanligt, men det är ju så gott :D. aa juste idag ska väl jag o Mimmi försöka lösa det här med reunion partyt i göteborg, det är sån för oss alla som åkte på språkresan med sts denna sommar.
O anmälnings avgiften kostar 195, sen ska man åka buss med dom så betralar man ca 500 till, men nu är det så att vi vet inte om vi vill åka buss med dom för vi vill stannar längre och inte åka hem på engång som man får göra med bussen. Nej nu ska jag fixa moi. ha det bra Peace Out!

Idol favoriter

Dagens idol favoriter:

Petri Vehviläinen

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.599929


Isak Strand (fin kläd stil också :D)

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.600090


Har också en favorit från igår men jag hittar inte honom. men han spelade iaf gitarr och hade skjorta :)


Ny frissa

Jag har klippt och färgat håret! :).





Haha skojja, nej jag fixa detta på en hemsida :)

Fixade även åt min tossi:P haha sjukt kul ju :D

Tossan fick bli afro woman :D

VIll ni också kolla vilken frisyr som skulle passa dig eller kanske bara fixa sminket för jag var egentligen helt osminkad på den fösrta bilden,tossan ser ju också sminkad ut som ni ser :P, gå då in
här

Tårarna bara rann...

Ja då har man drömt igen, denna gång en blandninng mellan en underbar dröm och en mardröm.
Jag drömde att jag träffade mamma och jag bara kramade och pussade henne och bombade henne med "jag älskar dig" ord . Sen plötsligt så åker vi i nån jätte vagn och framför oss åker pappa i nån konstig vagn som jag inte ser jag ser bara släpet  och släpet öppnar sig och ut kommer pappas bil och träffar folk nästan sen håller massa grejjer på att ramla ut men pappa sitter kvar i bilen framför släpet och jag börjar gråta jätte mkt i drömmen för jag försöker ringa honom och säga att han ska stanna bilen annars kommer han va med i en olycka, och jag fick inte tag på honom så jag grät o grät o grät o andades och grät sedan ännu mer. Jag vaknar sedan av att jag hör vibb ljudet från mobilen så i chock vaknar jag och svara sedan. När jag lagt på lägger sig chocken och då kom tårarna och jag kunde inte sluta heller, jag grät väl för drömmen om mamma inte var sann och sen om det med pappa för jag kände verkligen hur ledsen jag var på riktigt för jag grät typ non stop i drömmen.
Ni vet väl hur verkliga drömmar kan kännas.

Onsdag

Hallå, har precis fixat min oboy gröt :). Känner mig jätte trött och tror inte att jga kommer hänga med så mkt i matte B som är min andra och sitsa lektion för idag. Idag börjar jag med mediekomunikation. Sen är det bara hem o sova och sen läsa mer i körkorts boken. Nu ska jag äta upp gröten och börja fixa mig sen. Peace Out!

Hemma

Då var jag hemma igen. vid 13.30 åkte jag in till stan igen för att hjälpa pappa vi hötorget lite.
Men eftersom jag är så lat så åt jag aldrig lunchen hemma så jg tvingade pappa att stänga innan vi egentligen skulle göra det så jag skulle kunna komma hem tidigare och käka för jag dog typ av hunger. Jag hade också sagt att jag ville ha pappas kyckling m gräddsås och ris *yummi*, så han gick med på det men på vägen hem ringer E och säger att hon fixar maten :(, bra för pappa för då slipper han ju laga matt men dåligt för mig men jag får min goda kyckling imorrn :).

Jag håller ju på att förbereda mig för att ta körkort, men jag har inte börjat övningsköra än, men jag tror jag klara det ganska bra faktisk. Så jag hoppas att jag ärver pappas gener i att köra för han är riktigt grym på att köra med små,stora bilar och släp. vi väntar och ser. Ett bra tips från mig är att grilla föräldernafråger medans ni åker bil. det gör jag och då får man bra svar och varför det är så, då fastnar allt lättare i hjärnan. Ett minne nu när vi ändå snackar om bilar, jag var 10 år första gången jag satte mig bakom en ratt, men då visste jag ju ingenting om växeln,gasen eller bromsen men som tur fick jag sitta i H´s knä så han tog hand om gasen och bromsen vilket var bra för jag höll på att köra in i ett träd, detta hände i Peru. Min kusin var värre,hon höll på att köra på en hund :S:P

Nu ska jag fortsätta läsa au pair bloggar för jag ska ju jobba som det 1 år i usa nångång i framtiden. Peace Out!


Tisdag

tjoho!. Sitter just nu o käkar min mummsiga oboygröt :). Idag börjar jag 09.05 och slutar typ vi 11, skönt va :D.
Men efter ska jag till hötorget ohc hjälpa pappa lite. Idag har jag bara mediekunskap och vi håller på med radioprogram så det ska vi nog snacka om idag också om vi inte börjar med nå nytt. Nu ska jag fixa mig. Peace out!

update 10.10

Kom hem för ca 10 minuter sen för min enda lektion idag vart inställs pga av att läraren var sjuk. Men vi fick en uppg, men den kunde hon ju mejlat så man slapp dra till skola i helta jävla onödan! Nej nu ska jag sörja med en påse chips och sen ska jag börja läsa lite i körkorts boken :).

Ögon Godis

Ögon godis för today är Antonio Puerta som tyvärr inte längre finns på jorden, men har är ju fortfarande fin för det.

Lite info om dagens Ögon Godis:

Antonio Puerta Peréz
Född: 26 november 1984 i sevilla spanien.
Död:28 Augusti 2007 R.I.P.


Antonio var en fotbolls spelare från spanien som spelade i spaniens landslag. och till club spelade han i Sevilla FC

Ni kan även hitta honom
här från ett tidigare inlägg från mig om hans död och andra fotbolls spelares död.




Stilar >Hip hop<

En stil är mer än bara kläder, det är en livstil

Längesen jag körde ett stil inlägg så nu kommer en :)

Hip hopen hör ihop mkt med grafitti, breake dance och rap musiken.
Man har byxor som hänger och stora tröjer. Nu på senare tiden använder man också  kepsen som jag kallara "yankee kepsen" ni vet med en rak skärm och stora kedor, mycket bling bling alltså





Take me home - John Denver

country roads take me to the place i belong . En vacker låt som jag gillat sen jag var liten

home

Sitter hemma nu :) känns riktigt bra för jag har städat färdigt mitt rum och jag skojjar inte när jag säger att det blev 5 sop påsar att slänga :P. Men jag har ingen plats för mina jeans, det ligger vikta på golvet :S.
Jaa vi hade ju idrott idag och det var skit tråkigt! skulle inte mina vänner varit där hade jag nog dött av tristes. Först körde vi sjuka övningar, valdde och alla hans konstigar övningar. Sen körde vi handboll som enligt mig är typ världens tråkigaste sport, jag gilalr faktiskt fotboll, innebandy och basket men handboll dör jag av.

Nej annars händer v'l inget som vanligt ska chilla vid tv:n :D. Peace out!

Kate moss nya kollektion

Sjukt snyggt :) eller vad tycker ni?
kate

IT grejjen

Kavajen är höstens IT plag, tillsammans med spets då.

heidi
heidi2
mena

Måndag

Hej hej,är uppe nu :) och käkar lite frulle. Börjar 9, men slutar ganska sen 15.50 som är min längsta dag.
just nu går rixmorron zoo på tv som det är premiär på idag. Nej nu ska jag fixa mig och äta upp frukosten men ni får ha det så bra . Peace out!

ingen rubrik

Jag vet inte varför men plötlig vart jag skitsugen på att vara nyttig så jag drog till affären och köpte frukter,grönsaker och nötter. Nejrå jag skojjar, jag blev rättare sagt onyttigt sugen, så jag drog ner till affären och plockade med mig hem chips,2 st pannacotta,en morotskaka,en socker kringla och en kladd kaka :O. snacka om onyttigt!. Sitter faktiskt och knaprar på chips just nu så sjukt onyttigt men vad ska jag göra. Får köra sten hård träning nästa vecka med en stikt diet, nej skulle aldrig klara det. Men så länge jag är glad kan jag äta mina onyttigheter, jag mår ju faktiskt inte dåligt av det just nu.

Nej nu ska jag kolla lite mejl på tips på lokaler jag fått, vrf jag kollar på lokaler får ni veta i början av året :P. haha vrf då sen? för det är verkligen inte aktuellt just nu :P.


Han faller



Jag har nog aldrig skrivit om det här men jag berättade om just detta för mina kompisar för längen sen.
Denna killen ville först ta självmord, eller jag tror faktisk inte att han vile det från början utan typ få uppmärksamhet från polisen, att de kanske skulle ge honom lidrigare straff ifall han gick ner. Men så händer det!, han trampar fel och faller ner, så himla sorligt!

Malta del 7

Fredag dag 19

Denna dag hade vi skola som vanligt och vi skullr redovisa våra öar som vi gjort.
När vi kom hem bytte vi snabbt om till badkläder och gick så klart till pool området för att chilla vid poolen:).
När vi chillat ett tag var det dags för middag och sedan fixa sig inför farewell partyt.
Där på farewell partyt så var det sjukt fint, det var typ nån dans klubb men det var ju stängt för de andra då vi var där.
Först spelades det musik så man kunde dansa på det lilla men fina dansgolvet och sedan var det diplom utdelning och till slut fick elever uppträda. några sjöng,några dansade och några strippade :P haha ni kan ju se det i min malta film som finns i kategorin "Malta språkresan". Tack vare Ella vart kvällen lyckad, hon fick mig att skratta tills jag nästan dog, men vrf tänker jag inte berätta för det var rätt pinsamt och töntigt, men kul!






Lördag dag 20

Denna morgon mådde jag inte så bra,jag ver helt utmattad men jag valde ändå att åka till peters pool som var en frivillig utflykt. Vi åkte dit och det var skit fint!. Det är ingen pool som det låter, vet inte vrf det heter så men men. där badade jag bara en gång sen låg jag mest i skuggan, och jag somnade:P så trött var jag. när jag vaknade var det bara 10 min innan vi skulle packa ihop o åka hem. När vi kom hem vilade jag, jag hoppade över middagen flera ggr för att få sova längre och jag gjorde nog det denna dag också. Sen åkte vi till sts discot som jag förbörjan inte tänkt åka till. Man fick välja om man ville stanna hemma eftersom vissa ville säga hejdå till spanjorerna. Men vi valde att åka tilslut. Denna gång var det inte lika mkt folk där med för att alla på suncrest skulle på middag och de som bara stannade i 2 veckor hade åkt hem.
Jag mådde skit dåligt,hade ingen energi och var helt enkelt utmattad, så jag satt vid sidan av i ca 2 timmar innan det var dags att åka hem.





Söndag dag 21

Denna morgon skulle vi åka hem:(. Vi gick upp tidigare än vi behövde men det för att säga hejdå till göteborgskorna som skulle på marknad eftersom det det skulle åka hem på tisdagen. Efter det käkade vi frukost och sen var det bara att packa. sen kom även ledarna för att checka att rummen var okej och att ingentin hade gått sönder.

Sen var det dags att åkt till malta flygplats och där hade vi en lite stund till att gå runt men det var så litet där.
vi fikade lite och sne köpte vi bara lite godis, ni vet det där med konstiga smakerna som hetter "jelly beans".
Sne klev vi på planet mot frankfurt. väl där stannade vi i 5 timmar och det gikc faktiskt inte så segt.
Vi köpte lite grejjor på taxfreen, fikade och vilade. Det kändes skönt men ändå sorligt när man landade i arlanda.
Det går faktiskt inte och beskriva. När vi landat skulle vi ta vårat bagage och sedan säga hejdå till alla, haha jag började gråta när jag skulle säga hejdå till Karin och Anna, men det är riktigt underbara människor som jag och Mimmi kom väldigt nära nere i Malta. Vi kommer defenetivt behålla kontakten.


Jag i frankfurt



Så var denna resa slut. Men jag har faktiskt funderat på att dra på collage i USA när jag slutat gymnasiet. Blir det inte av åker jag itll usa iaf och jobbar som au pair

Dagens önskning

Dessa ankelboots vill ja ha!, sjukt snygga ju :D
De kommer från topshop


Supernatural - Rock U

Kommer ni ihåg popstars som gick på 5:an, jag kollade iaf och av dom så kom ju supernatural. Jag minns att jag såg dom i åhlens i uppsala då dom var kända haha. Denna var iaf min favorit låt då  av dom och jag tycker faktiskt fortfarande om den, så himla skön ju :). Med denna låt skulle man kunna skapa en sjukt cool dans eller hur :)


Söndag

God morgon, vill inte att det ska vara söndag :( för det betyder ju skola imorrn. Men vi har iaf fint väder här idag.
Jag vaknade för ca 10 min sen men jag ska inte lägga mig sent idag för då kommer jag ju inte upp till skolan.
Denna dag består av att städa rummet och plugga, blogga kommer jag nog också hinna, men nu ska jag gå och fixa iordning lite brunch :P. Peace out!

Ronja rövardotter

Minns ni sången, så skön :P haahaha.

Onsdagens outfit




Linne:Peacock
Jeans:bikbok
Rasta Tröja: Marknad
Skor: Convere(normal modell)

Till hade jag en svart axelväska från H&M

The last of the mohicans

En favorit i repris, älskar verkligen denna låt. Så jävla vacker. Den siste mohikanen(säkert fel stavat,men va fan) som filmen heter på svenska är en av mina favorit filmer :). love it!

Önske outfit

I wanna be a Princess



Klänning:Sungboutiquela.com

Skor:amiclubwear.com

Clutch:bagborroworsteal.com

Svart Ögonskugga:urbandecay.com

Rosa Ögonskugga:medusasmakeup.com

Örhängen:jewelryadviser.com

Armband:witchery.com


GG säsong 2

Ska nu kolla på andra säsongen av Gossip girls :). Älskar serien!



XOXO// Estefany ;P

Fotbolls spelare

Haha vet ni det slog mig inte tanken att det kan vara farligt att spela fotboll, jag minns ju att sevilla spelaren dog i år eller förra året och det pga av typ hjärtat tror jag det var. Här iaf klipp på spelare som dog av skador eller typ hjärtat.
Sjukt sorliga, satt och tp grät och skakade när jag såg dessa, det är verkligen sjukt sorligt.

haha vet att det är många videosar, men va fan.
Alla dessa fotbolls spelare dog efter att de föll ihop eller skadat sig.


Miklos Feher föll ihop
 

Denna spelare slog huvudet mot väggen
 

Denna saud arabiska spelare tros ha skadat nacken i fallet och därför rört sig
så konstigt efteråt, vissa säger att han var död samtidigt som han levde.

 
Antonio Puerta föll ihop men vaknar sedan och går till omklädnings rummet,
 där faller han ihop igen.

 

Marc vivien Foe föll ihop
 

Lördag

Godmorgon, vaknade precis vilket är bra så jag inte sover förlänge. ska kolla färdigt på factory girl nu och sen händer väl inte så mkt, jag tror att jag åker in till hötorget och hjäper pappa lite :). Hoppas ni får en bra lördag!,peace out

Factory girl

sitter och kollar på factory girl med Sienna Miller, måste säga att hon ser bättre ut på film än på kort.
Gillar filmen so far, tjejen är ju skön och unik!, det är så man ska vara, inte som alla andra.



Den riktiga Edie Sedgwick


Sienna Millers som Edie


Foto

Vi fotade idag på foto lektionen, så här bjuder jag på ett kort jag tog today.


Bloggar

Jag är den typen som verkligen inte fastnar lätt för bloggar, de flesta är tråkiga och precis som alla andras, inte konstigt då att jag började gilla en killes blogg som inte är som alla andras. Sjukt underhållande att läsa, jag skrattar typ hela tiden för han ar så dumma/roliga men ändå smarta regelr, som CRM systemet, haha jag dör av garv!.

Detta känns som entorage serien ni vet  fast ett steg längre och detta handlar bara om en kille och inte flera.

Jaa om ni undrar va han skriver om så beskriver han sig blogg  så här "följ min resa genom blondiner med tajta rumpor till brunetter med stora bröst på vägen till den perfekta flickvännen"

Läs bloggen vettja, den är verkligen underhållanden, en blogg i min smak :)

http://attligga.blogg.se/

Dagen D

Idag är det dagen D, idag släpps metallicas efterlängtade nya album :D wieee



Death Magnetic heter albumet

Skolan

Hallå, har ENgelska B nu, rätt så tråkigt eftersom vi fått en text vi ska läsa som är jätte tråkigt, skit svårt att komma in, jag har typ läst första spalten mer än 10 ggr! blää så tråkigt, men vi har bara ca 30 min kvar av denna lektion, sen har jag foto :d det är ju kul, jag har ju liksom använt inriktingen :). Vi hann ner till konsum så nu legger en smarrig kladdkaka i väskan och väntar på mig ,ska käka den på foto lektionen tror jag :). nej nu ska jag fortsätta försöka läsa häftet. Peace out

Fredag

Tjoho, fan va härlligt att det är fredag för då betyder det att man får sova hur länge som helst imorrn för jag är ju världens trött idag, men måste iväg till skolan.
 
Idag har jag engelska B och foto, rätt slappt och skönt :D, nej nu ska jag fixa mejket och sedan fixa frulle, för jag tror jag hinner käka det idag eftersom jag redan valt vilka kläder jag ska ha :P

Ni får ha det så bra, Peace out!

Idol

Dagens favoriter i idol :D.

Kevin Borg
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.605698

Elin Högström
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.605588

Dagens överraskning:

Andreas Larsson
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.605574

77% röstade att det var rätt av Jidhe att ge killen biljetten för han kunde ju sjunga, o jag var en av dom som röstade på samma sak :P.


Westlife-Soledad

Denna låt kom på idol som grå på tv just nu, jätte vaker ju! :D

Torsdag

Hej hej, fan vad härligt att skol veckan snart är slut, fattas bara fredag sen är det helg :). Idag hade jag Mediekomunikation,Matte B Och trafik kunskap. Matte B är inte roligt, men inte heller så jätte svårt bara jag får det förklarat för mig, men jag är jävligt lat. På trafikkunskapen hade vi prov och jag sa flera gånger att jag skulle läsa igeom häftet men jag gjorde aldrig det, jag läste typ 3 sidor, så det gick väl så där, haha jag chansade skit mkt på många, så jag hoppas att jag hade rätt på dom :).

Sen jag kom hem har jag bara kollat på united 93, ska kolla på Wall-e i kväll tror jag för den verkar så söt och den har fått bra kritik ju! :D. Nej nu ska jag surfa vidare :). Peace Out

Idoool

Jag idol har gått påtv igen och jag fick 2 nya favoriter :)

Det är Anna Bergendahl:
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.603666

Och Erik Ljung:
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.603660





Godmorgon...

Tänkte jag säga, vakande nyss efetr att ha sovit i ca 3 timmar, jag var sjukt trött. Jag hade värsta härliga drömmen som också var lite konstig men det brukar ju drömmar vara:P. Fast jag vakande engång av att min bror kastade en tröja på mig :S, fan vad arg jag blev på han för att jag var så trött  :P. Nej nu ska jag läsa trafik kunskap för egentligen ska vi ha prov i det imorrn men jag hoppas vi får ta det nästa gång efter som vi missade en lektion pga av cyberdagen mendans de som hade provet idag fick ju den lektionen i onsdags, vi borde få ha den nästa vecka annars är det orättvis.

Sen ikväll är det ju Sverige- Ungern och Portugal mot något land, självklart ska S och P vinna. Men jag tror jag bänks fast vi idol och heroes men på reklamen jag ju göra pappa sällskap som säkerligen kommer kolla på fotbollen, med min bror såklart.  Nej nu kom pappa från tvätt stugan så ska iväg till han. Peace out

Födelsedags klänning?

Jag har kollat runt på lite födelsedags klänningar, kan någon av dessa bli mina blivande? :D


Alla klänningar kommer ifrån Chicy :)




onsdag

hallå, är uppe nu fast jag är trött men jag måste för det är skola idag. Jag börjar kl 8 så ska börja fixa mig nu och se om jag hinner käka lite frulle :), då ska jag äta det pappa tog med sig frpn  jobbet igår, det är som vårullar i små trianglar och det är faktiskt gått :).Nu måste jag börjar, ses när jag kommer hem från skolan :), peace out.

Hahha min tossi är en riktig sötproppi, hon är så kelis på morgonen :D.

Gitarr

Alla som känner mig vet nog att jag älskar gittarer, alltid i band blir alttid gitarristen min favorit:P.
Killar som kan hantera en guitar gillar jag, ett plu också om de spelar låtar som jag gillar som dessa nedan :)

Fade to black cover


Hotel California cover
 

Smells like teen spirit cover
 

Tävling

Jag är med o tävlar om en goodiebag med hår produkter :) Gå in här för att vara med


Tristan och Isolde

Nu ska jag kolla på film :). Det blir tristan och isolde :)



fan va liten bilden, fast jag tog på full storlek, men va fna orkar intefixa det.

Bill Kaulitz <3

Asså jag tror jag dör! hur rolig får man vara, asså Bill är riktigt roligt och så söt på sättet :D
Kolla bara på klippet nedan :).  ooh de snackar om godiset skittels som är skit gott, men det finns inte här :(.,jag käkadet det godiset nere i Malta.

Gårdagens outfit

Sorry för de såliga bilderna, men jag hade lite brottom :P så det fick bli så .


Skinn jacka:Salt
Palestina sjal:fick av pappa
axel väska: H&M



Tub klänning:Gina Tricot
Legging:Gina T


Låga converse


Tisdag

Hallå, hann inte skriva imorse eftersom jag vakande 07.50 och skulle ta 07.57 tåget. Ja hur fan gick det till?, jag ställde på klockan till 07.00 så ringde den kl 7, då stängde jag av den och tänke bara ligga där och snoza i ca 5 min, men rätt vad det är kommer min bror in i rummet och då ser jag att klockan var 07.50, det kändes verkligen som det bara gått 5 min. Jag slängde på mig kläderna kletade på macara lite snabbt tvättade ansiktet och tänderna, sen sprang jag haltande till tåget, jag tog dock 08.07 tåget men jag hann ändå. Ja nu kanske ni undrar varför jag haltade till tåget, jo för igår på idrotten gjorde vi lag tävlingar och då skulle jag hoppa enfota strax bakom Emma, då råkade jag hoppa på hennes häl så min mitten tån böjdes upp och det gjorde ont som in i helv*te. Nu så har tån svullnat upp och är röd. Förbannad är jag på min idrotts lärare som inte trodde på mig först, jag är fan inte det som ger upp för lite smärta, men det här gången kunde jag inte ta emot med tån för man tar emot med den när man går. Men vafan! jag klarar mig, bara det blir bättre till imorrn, orkar fan inte gå o halta:P.

Idag hade vi af bara en lektion och på den skulle vi på studiebesök, vi gick till rix fm, eller där var det ju nrj, och bandit också:P. Men där berättade tjejen lite om allting och sedan fick vi titta runt lite, fick bl a se Gert,Titti och Roger och några programledare i bandit :)
 
Nu blir det nudell soop :D. Peace out

köpt på marknaden

Hallu, kom hem vi halv 5. ska strax kolla på united 93. men nu ska jag visa grejjerna jag köpte :)

Först köpte jag en rasta jacka i like alot eftersom det är samma modell som adiddas jackerna som jag vill ha.



2 tishor



osså 2 dvd filmer :)

Hål i väggen



Ett nytt program ska börja på tv 6. Det är så att man är i 2 lag, och du ska stå bakom en linje och sedan kommer en frigolitvägg mot dig som bara har en väg igenom, för att kunna komma igenom måste du forma din kropp som hålet.
Idén kommer från japan då det redan finns ett sånt program där och den heter human tetris, jag skrev om denna roliga program för ett tag sedan innan det blev aktuellt att Sverige skulle göra något liknande eller 17 feb för att vara exact. Jag tycker att det kommer bli kul och ett super plus är ju att Björn G ska va med i första avsnitte!. Så skriv upp, söndag kl 20.00 på tv6 :D

Klicka 
http://mystuff.blogg.se/2008/february/human-tetris.html#comment 

Om ni vill se fler är det bara att söka på Human tetris på you tube. tja då!

Måndag

Godmorgon, just nu känner jag migi nte så trött längre eftersom jag tog en dusch och det brukar ju pigga upp. Idag börjar jag 09.05 så om ca 50 min ska jag ta tunnelbanan. Idag händer inget speciellt, jag slutar ganska sent 15.50 så jag kommer nog bara komma hem o ta det lungt. eller juste ska ju först visa va jag köpte på marknaden men det gör jag när jag kommit hem från skolan.

Vill bara gratta ett av världens bästa Tokio hotel för att det vann VMA i kategorin "Best New Artist". Nu fixar de alltså en stor fest för fansen där de ska medverka i europa, jag MÅSTE dit!!! :D. Sen vann ju Brittan 3 priser så grattis till henne också :).

Peace out!

Borta bra men ....

Hemma bäst!. Nu är jag hemma, fan va härligt, satt typ i bilen och skrek av lycka när vi kom in i sthlm. Jag har ju varit i "Glada Hudik" över helgen där det varit marknad, har jobbat med pappa där för att hjälpa honom lite, det är ju jätte jobbigt att åka själv på marknader för vem ska vakta ditt stånd om du behöver köpa mat eller gå på toa. Jaa så fick även med mig hem lite grejjer,  SJUKT NÖJD!!!. jag visar imorrn :D. Aa juste det  fanns ett stånd där med 3 african killar som sålde coola grejejr som typ rasta mösser, band tishor, nit skärp, band flaggor, ja ni fattar iaf så var dom helt sköna, dom pumpade musiken och krumpade till musiken, så hilma skön stämning och han som ägde stället var sjukt shysst. 

Imorrn är det skola, inte så laddad men måste gå. Nu ska jag proppa i mig lite godis som jag köpte därifrån. Peace out

Fredag

hejhej, har precis vaknat, snart ska vi sätta oss i bilen och åka mot hudik. Vi kommer hem igen på söndag. Hoppas att marknden går bra:), de bästa med att jobba på marknad är att man får käka ,kebab,pizza,donken eller något annat onyttigt :P. haha nej nu ska jag packa min grejjer och sen käka frukost. peace out

Idol favvos

Ja efter andra idol omgången har jag fått lite fler favoriter, visst är flera duktiga men än så länge har jag bara killar till favoriter.

Den som var riktigt grym, gillar verkligen honom är Lars, gå in på länken nedan för att se han.

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.602046

Sen hade vi good looking Mathias som även beat boxar

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.601818


teeve

Ja jag åker iväg imorron bitti istället till marknaden. Idag så hade vi cyberdag och det var rätt chill, inte så jobbigt faktisk. Vi körde olika lekar och jag tycker vi var grymma. På en lek skulle man gissa kända citat och jag vet att vi hade alla förutom 1 rätt, men vi fick inte veta svaren, men jag vet det iaf. Sen fick vi massa stora bokstäver så skulle vi hitta massa olika ord på engelska som var minst 4 boktsäver korta, vi hittade 65 st på 10 min, och de innan som hade fått mesta hade hittat 55 ord. En annan lek som vi var grymma på, iaf jag,Mimmi,EMma och Alice är nån lek där man skulle ha lappar mellan olika kroppsdelar och på lappen ståg det vilka kropps delar som skulle vara mot vilken.

När dagen var slut drog jag och Emma till Jempa och kollade på the ring 1 och bakade kladdkaka :). Hann även se lite av the ring 2 innan jag jag skulle iväg till hötorget så jag kunde få skjuts hem. Sitter nu o koller på heroes, love it!

lite bilder från idag

På hellas gården, kroppsdelar leken


Hemma hos Jempa


Vår mummsiga kladdis


önske outfit


Linne:Musthaves.dk

Shorts:republic.co.uk

Hatt:topman

Halsband:Asos

Skor:converse

Solbrillor:eluxury.com

Armband.asos

väska:shopbob

Kajal: Sephora.com


Min framida outfit, frågan är bara om jag kommer våga bära hatten :P.


Rejäl frukost

Måste säga att jag känner mig jätte duktig eftersom jag äter en ordetlige frukost. Det var oboj gröt med en fralla och en kopp te. om ca 1 timme ska jag dra till tåget så det är liksom bara chill. Jag har faktiskt inte klätt på mig än men jag har hunnit halv sminka mig och dushat, så jag har inte direkt latat mig. Ska fixa en lite önske outfit och slänga in den, tror jag hinner det. Peace out!

Torsdag

hej hej, idag är det ingen skol dag utan vi har istället cyberdag. Cyberdag är lite som frilufsdag, det kommer vara massa aktiviteter och mest grupp arbeten tror jag. Vädret är som tur med oss, jag tänkte från början ha mjuiks byxor men har ändrat mig, jag kör nog på shorts idag :), det kan jag jobba bra i. Ikväll dra jag och pappa till hudiksvall och jag ska ta med mig min bärbara dator men jag hoppas det finns internet där uppe för jag kör ju på trådlösnätverkskort.

Nu är det bara chill och sen frukost, jag behöver inte åka in förräns efter 10. så jag har tid på mig :D: Känns så skönt att jag är utvilad så jag kan göra mitt bästa idag :). Ha en bra dag! Peace out

Hero cutie!

Har sett först heroes avsnittet av sänsong 2, tvärr har jag hoppat jätte mkt för jag kollade på avsnitt av säsong 2 när jag trodde att jag kollade sista delarna av säson1 för jag hann aldrig se det färdigt, så jag har ju redan sett vad som händer i mitten av säsong 2, to bad!. Aja visst har ni lagt märke till den nya sötnosen i heroes som går i samm skola som Clarie.
Vet inte vad han heter i serien men på riktigt heter han Nicholas D´Agosto, ett namn att minnas :D

Nu ska jag fortsätta kolla efter lediga jobb sen är det läggdags. Peace out!



Johan sommervåg

Ja idol har precis slutat och jag fick en favorit som heter JOhan sommervåg, jag gillade verklige hans låt som han skrivit själv, underground heter den.

Gå in här för att lyssna på han :D.
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.599917

fick ni nån favorit av den första omgången?.

Westlife - When your looking like that

Har alltid älskat denna låt och jag minns när jag såg westlife på söndags öppet, ni vet det där programmet som gick på 1:an med Ola och gorillan, ja då jag bodde i uppsala så åkte jag med mina kompisar och deras mammor för jag gick i 4:an. Men iaf då de kom in i studion så spelades denna låt och jag började nästan gråta, jag menar hur perfekt kan det vara, derast typ bästa låt när man fick se dom första gången, nej med det är ett fint minne :D. över till idol. peace out!


Idol

Tror inte att jag är den enda som har 4:an på nu. idol nuuuuuu!



Sen är det heroes som gäller!

food

Haha kom inte på någ rubrik. Men aja jag åkte faktisk in till stan igen kl 15 för pappa var jätte trött och behövde sova så jag var ju tvungen att hjälpa honom. Sen fick jag även fika som tack för hjälpen så jag valde att testa nå nytt så det vart en kaffedrink som hette mintflirt som innehöll expresso,chockladmint grejjs och mjölk. Helt okej faktisk!.

Sen när vi skulle åka hem såg jag nån vinka men jag trodde inte att de var till mig så när jag kollade mer nogrannare såg jag att det var Elenis, gud vad jag saknat henne. Vart faktiskt förvånad över att se henne här, hon bor ju i uppsala men jag ska åka dit o hälsa på henne nån dag.

A juste, jag har jobb på G, inte ett riktigt jobb utan bara hjälpa pappa, vi ska åka till marknad och vara borta över helgen så hallå hudiksvall, here i come. Jag söker verkligen jobb för jag behöver pengar  till sts reunioun i oktober, till Min,Mimmis,Linas och Alice grejj och till sommar. ska söka lite extra jobb, men inte telemarking, blää det är tråkigt har faktiskt jobbat med det förut.

Jag hemma :D

Ja då är man hemma igen. Imorse när jag gick upp var jag trött som vanligt, men att stanna hemma var inget alternativ så jag gick upp och gjorde mig iordning för skolan, när jag kommit till skolan får vi reda på att läraren är sjuk så då har man kommt i onödan när man kunde sovit i 2 timmar extra. så jag o tjejerna drog till café noco och tog chai latte (mumma!) och snackade om allt möjligt.  jag,Mimmi, Lina och Alice har även stora planer på G men jag berättar om det när det blivit mer aktuellt :). Sen var det dags för matte och nej jag var inte på nå matte humör  så tyvärr gjorde jag typ 2-3 uppg på hel lektionen, men ska plugga lite här hemma hade jag tänkt. Nej nu ska jag kolla runt lite efter en grejj på nätet. Peace out

Onsdag

hallå!, ä uppe nu men k'nner mig trött. Jag börjar 8 idag så jag måste fixa mig snabbt för så klart så har jag sovkläderna på och är helt ofixad. Idag s¨ska skola uppg fixas sen inget mer. bara chill. Det är min disk vecka så allt som används till middan ska jag diska =/ så hoppas att  veckan går fort. Igår tvättade jag också kläder fram till kl 22 s¨jag känner mig duktigt. Men  nu måste jag fixa mig. Peace out!


Idol klipp

Hahha jag dör! kolla på klippet på en oseriös kille, asså man märker att han egentligen är oseriös men det är roligt ändå. haha ni måste se! Gå in här --> http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.418482


kommentera gärna vad ni tyckte om klippet här sen :)


Kat deluna - Runt the show (spanish)

Åh den här låten är så himla skön! love it blir på dans humör, det är den här typen av musik som ska spelas på dans golvet :D.Dock gillar jag faktisk mer den engelska versionen men här han ni den spanska :D.
¨


Tisdag

God morgon, orkade inte fixa gröt så sitterhär igen med kladdkaka och ett glas mjölk. Idag har jag bara en lektion, skönt så jag slutar vi 11 :). När jag kommit hem ska jag nog fixa lite uppg. Nu ska jag fixa mig. Peace out

Crossfire- Lady

Haha vet ni i lördags när vi var på nrj så brukar de alltid ha musik innan och jag stog med ryggen emot scenen och plötligt började denna låt spelas och jag ba ; Åh den här låten är bra, dom ska uppträda ikväll(crossfire) så vänder jag mig om så stog dom där, igen presentation eller nått utan bara plötligt stog dom där.
   Men denna låt är så skön, danslust eller vaddå?:D

Ny blogg.se

Nämen titta va blogg.se har haft fört sig. Gillart!, eller vad säger ni? :).


pretty good!

Jag känner mig inte så bloggis just nu, alltså blogg sugen men ett inlägg idag ska väl kunna fixas. Idag gick jag som vanligt till skolan och första lektionen multimedia gjorde jag typ ingenting o jag lovar jag försäkte verkligen fatta va läraren sa men det gick inte och han var ju jätte dålig på att förklara och hjälpa andra. Jag tycker faktiskt synd om han för många i klassen är väl sura på han men han gör väl fan inte det med flit, han är helt enkelt inte utbildad till lärare, eller vad jag tror iaf, eller så kan vi ju ta hela lektionen på engelska för han kommer från nått engelsktalande land.

Sen var det svenska lektion o där kollade vi på troja MUMMS! säger jag hur hett är det inte med både brad pitt och Orlando bloom i samma film? jäkligt hett säger jag :P. okej helt ärligt gillar jag Brad för han är,eller jag tror verkligen han är en bra pappa men just nu ser han ju inte så jätte snyg ut, men helt normalt eftersom han blir ju äldre, men gosh! i filmen är han så het att rummet blir till en bastu :P haha.

Sen var det idrott i kvarnholmen, vi skulle orientera och jag kom på 3:dje plats, hell yeah. Men jag pushade mig så hårt för att hinna ikapp de som fått gått innan mig för helt ärligt är jag inte så bra med kartor så jag spran ikapp de och fick en bra tid. Men ett tag kändes det som om jag skulle svimma, helt seriöst, jag hade pushat min kropp längre än vad den kunde så jag började andas tungt, typ nästan hyperventilera och hjärtat slog ju i 180 och kändes som den skulle ut ur min kropp. Men jag tog djupa andetag medans jag gick och det funkade bättre jag lovar testa. Det brukar jag  faktiskt göra, bor på våning 3 så jag måste upp för alla trapper varje dag och jag har lärt mig att ta djupa o långa andetage och gå lätt på trappan o jag lovar att det inte är lika jobbigt som annars.

Nej nu blir de kladdis igen o lite te, kolla på tv och sen sova, börja 9 imorrn. Peace out!

Mönstrat

Jag vet att det redan skrivits om dessa och jag brukar försöka undvika skirva om saker som andra skrivit om annars blir ju bloggen precis som allas andra men denna var jag tvungen att ta med. Jag vill ha mönstrade tights som dessa cool från topshop. åh så fina, right? :)


Picture


Måndag

tjoho, är uppe nu. Idag börjar jagh 09.05. så jag har mer än en timme på mig innan jag ska iväg. Sitter och käkar en dålig frukost som besåt av kladdkaka o te :P. jaja orkar inte fixa gröt idag. Idag fyller ingen mindre än Tom och Bill Kaulitz år. De fyller 19 år, så grattis x199999999999999 ggr. Annars så är det orientering idag igen, blää så slutar jag kl 4 också. aja nu ska jag fortsätta fika. peace out o ha en bra dag.