Kladdkaka

Vart sötsugen så jag fixade snabbt ihop en kladd kaka, det går ju så fort. o äntligen vart den perfekt kladdig, jag brukar annars lyckas göra dom "icke kladdiga". Imorrn börjar jag 9 så jag får sova 1 timme extra skönt. Men nu ska jag sätta på te vatten och sedan fika lite. peace out.


Pablo & Ramsey

När jag kollade på videon på youtube hittade jag ett jätte gulligt hundpar, eller de är kompisar tror jag för Pablo är en liten chihuahua medans Ramsey som är en hona är en stor doberman :P

De har även en blogg :D----> 
Ramsey and Pablo

söta lilla Pablo :D me stora Ramsey.
 

Söt Yorkie

Jag vet inte hur  länge jag velat ha en yorkishire terrier, men väldigt länge. Titta på söta lillen, vet ni va han heter?, Chewie! hur gulligt är inte det? :D

Önske outfit


En hippe outfit jag slägt ihop. Så himla coolt o avslappnat :).

hoddie:hempjewelryshop.com

t-shirt:Delias

Shorts:topshop

boots:charlotterusse.com

tygkasse:dianesbeachwear.com

hårband:thefashionspot.com

Så ska jag sitta på hultsfred nästa år :), eller om det blir peace n love, skulle nog passa in där mer :P.


Lunch

sitte nu o käkar en sen luch lite ungs mackor o omelette.  Har äntligen fixat en tvätt tid men det fanns ingen som passade mig förrän på tisdag. Sitter o kollar på my sweet 16 och drömer om hur min "sweet 18" kan bli. Om man hade pengar. men va fan blri nog bara en liten fest, fast delar jag med Alice så kan vi ju dela på allt, men jag har ju massa att spara till så jag får se. tyvärr fördrar jag hultan,utlandresan bil semester m.m än en egen födelsedags fest :). har faktiskt.

Nu vidaer till luchen :).


Söndag

Good morning!. Va bra att jag är uppe nu så jag inte sover till 12, igår gick jag ju upp kl 9 så det är bra att jag går upp tidigt annars blir det sena kvällar och ingen skola dagen efter och så ska det inte bli. Sitter och vänar på att min obojgröt ska kallna lite, jaa det är precis som det låter gröt men oboj:) åt alltid så när jag var liten eller jag slängde det mesta för jag hatade verkligen gröt när jag var liten. Men nu har jag lärt mig gilla det. Men jag äter alltid den med russin i för jag vill vara nyttig o inte ha i socker eller sylt, men när russinen tog slut fickde li oboj fast det inte är så nyttigt.

Aja idag är det läx dag, ska försöka hinna med alla mina upp så jag inte hamnar efter. Peace out!

Pearl harbour

En av mina favvo filmer på 4:an nu! puss hej.


Tillbaka

Jag nu är jag hemma. kom hem 22.30. Jag,Lina,Mimmi,Alice och Jempa på var nrj in the park och roligt var det, ett plus var att jag såg två riktigt snygga killar som dansade, asså jag älskar killar som kan dansa och ett plus om det är snygga. Asså mitt i publiken så fixade publiken själva en dans ring och där dansade de :) fast den första killendansade gryymish, han gjorde volt o grejer, nej han var verkligen ingen amatör, dansa kunde han!. Ett minus var dock att Alice tappade busskort, bank kort och mobilen, asså jag vet inte om de ramlat när hon hoppade eller om nån ficktjuv tog dem. stackars henne iaf :(. De jag såg fram emot mest att se var madcon och lady gaga, men såg bara lite av lady gaga innan jag o lina var tvungen att dra till tunnelbanan. Men det vart en lyckad kväll med mycket knuff :P. haha. Aja ska kolla lite mejl o sen sova. Peace out.

Tillbaka

Ja jag satt väl där i ca 2 timmar för först när jag kom dit fick jag väl vänta i ca 15 min sen när hon var färdig var klockan 13. Så från 10.45-13.00 har hon fixat med håret. Jag hade rätt hon skulle färga håret och hon sa att hon skulle gör så mitt hår fick en röd nyans, att det skulle bli lika mörkt som mitt nuvarande men med en röd nyans. Men mitt hår vart svart med lila nyans :S. aja inte värsta grejjen men jag vill inte ha svart hår :( jag vill ha mörkbrunt som jag hade innan. Jaja dett får vara för vinter sen till våren färgar jag till brunt igen :). Men nu måste jag städa kissens toa och diska innan jag åker till stan igen. Peace out.

Lördag

Hallå, vaknade precis, håller på att fixa lite gröt.. Måste skynda mig för jag ska vara i globen halv  11 där jag ska vara färg modell så för att hinna och vara i tid måste jag åka 10. Efter tror jag att jag åker till stan men jag är inte säker, men det blir billigare iaf för jag ha inget plus kort så jag måste betala. Nej men jag åker nog till stan och shoppar, hjälper lite i hötorget sen är det Nrj in the park men med vilka vet jag inte, Mimmi ska med iaf. nej nu måste jag börja. Peace out. 

Madcon - Beggin

Imorrn är det Nrj in the park och då kommer Madcon dit så vil laddar upp lite inför imorrn med denna super sköna låt :)

Stickat

Lite mer koftor :).

Laredoute



Gina Tricot


Lindex

Malta del 6

Tisdag dag 16

Denna dag var det skola först som vanligt. Sen chillade vi bara och till kvällen skulle vi åke till en strand för lekar på stranden. Där på den leken kom bara scandinaver om man räknar bort spaniorerna ochranskarna som åkte med oss från vårt hotell. På lekarna skulle man vara blandade lag och tävla mot andra. Man skulle bygga finaste sandslottet, springa eller hoppa med balong mellan benen, springa med vatten och andra lekar.




Onsdag dag 17

Ny dag, det var skola som vanligt sen vart vi upphämtade vi skolan och åkte till valetta för att få shoppa igen.
Senaste gången vi var där köpte jag ingenting för vi satt mest fast vid ett henna stånd och sen var det dags att åka hem så denna gång hade jag bestämt mig för att shoppa effektivt och eftersom Anna inte heller shoppat så mkt bestämde vi att vi skulle vara effektiva tillsammans. Så jag, Anna och Karin började shoppingen på Donken för att få lite energi sen gick vi snabbt vidare från affär till affär och vi slutet var jag nöjd med min shopping :), Fick med mig hem ett par sandaler, spets troser, linne,kjol och en souvinir till papi :). Till kvällen vart det disco.




Torsdag dag 18

Först var det iväg till skolan  och efter så åkte vi till sen blå lagunen. Först skjutsade de oss till ett ställe och därifrån åkte vi båt till blå lagunen, de åkte in i en grotta och sen ut ur den för att fi skulle få se lite :P. Vattnet var jätte fint kan inte fatta att det var hav vi badade i, såg mer ut som pool vatten fast finare!. stället var inte direkt nå sol plats för det fanns ingen strand så vi låg på tort jord. Efter åkte vi hem och sedan var det dags att åka till staden medina för att käka middag på ett fint ställe. Men tyvärr smakade min kycklig pizza inte gott för kyckligen hade ingen smak!. När vi käkat fick vi lite tid över innan det var dags att åka til hem igen. Så jag, Anna, Karin och Amanda gick runt o kollade. Sen stannade vi vi ett ställe och skulle knäppa lite bilder så för skojj skull gjorde vi lite sexiga posér och sen när jag skulle knäppa på dom kom en äcklig gubb och sa; stop i will rape you and i will be arested. Så vi gick därifrån, blää. Sen åkte vi hem.




Medina:


vi o fransmännen

färgmodell?

Tjoho, en tjej ringde precis från maria nila och frågade ifall jag ville vara färgmodell, va fan är det?:P haha Men det skulle vara imorrn halv 11 så jag tackade ja:), frågan är nu bara vad det är dom ska göra med mig, jag menar mitt hår har blivit slitet sen jag gick på hårmodell casting på stureplan, för det är därifrån dom fick bild på mig och mitt nr.
Aja det blir iaf kul, nån som vet föresten vad färgmodell är ?, ska dom färg mitt hår eller :S. Aja bara det passar mig är jag öppen för allt:). Nu har nästan alla i gänget modellat på nå sätt. Mimmi och Lina var typ hårmodeller, Emelie modell och jag blir nu färgmodell :S:P, hah men hår/färgmodell rättare sagt så nu är det bara Emma kvar:). Nej nu ska jag fixa nudells :D. Peace out

Fast tänk om hon inte sa färg modell? asså jag hörde inte så bra men nått i likhet med färgmodell :P.

Koft säsong

koft "säsongen"  börjar närma sig och det är väl dags att börja shoppa lite koftor, ett problem är bara att Reunion Partyt är 25 oktober och jag behöver spara pengar till dess så jag komme nog bara har råd o köpa några.

Ska nog till stan o handla lite imorrn innan det blir Nrj in park :).

Dessa ska jag kolla på och gillar jag dom så följer de med hem :). Imorrn ska det alltså shoppas koftor!

Tror att en av varje i nån färg kommer med mig hem:)










Ha den äran på 50 års dagen

Idag fyller the king of pop år :) en stor grej för han fyller 50 år!.
Grattis grattis grattis och ett stort grattis till MJ.
Även om sakerna om pedofili var sant eller inte det vet bara barnen och MJ så kommer jag alltid älska honom som en artist, Han hittade en egen stil i musiken och egen dans. Han är och förblir en legend i musiken. Michael Jackson = Ett musik geni!.

Idag är det din dag :)

Fredag

tjoo, gick upp för ca 20 min sen, sitter just nu och äter lite gröt. Idag skulle jag börjat 8 och slutat vid 2 men foto lektionen var inställd så jag skulle då börja 8 och sluta vi 10, alltså bara en lektion och när jag vaknade kunde jag inte ta mig upp.så jag låg kvar och somnade om sen vaknade jag av att tossan ville ha mat så då gick jag upp och gav henne det och kollade på klockan se och så var hon 06.58 och jag skulle behöva gå 10 min senare men jag skulle nog inte hinna så jag sket i det. Men nu har jag lovat mig själv att lägga mig tidigare på kvällarna och gå till skolan varje dag, jag var ju den som gick till skolan alla dagar, jag har kanske 5 dagar frånvaro från förra året, så då fattar ni att jag inte ens var sjuk,jag gick alla dagar. Men om de nu blir så att jag stannar uppe längre får jag skylla mig själ och gå till skolan ändå  för så här får det inte fortsätta.

Men iaf vrf jag stannae uppe så sen till 00.00 typ var för vi fick reounion inbjudan av sts så jag ville kolla hur mkt jag skulle behöva(pengar) och vad hotell och resa skulle kosta så jag kollade det och stannade uppe så länge. Nu ska jag fortsätta kolla på The hills har sett hela sesång 1 och halva 2:an. Peace out

Otur

Vart ingen fotboll för mig för jag har inte hunnit fixa engelska uppg än, ska göra det nu. Vet ni vilken otur jag har, pappa hade ropat att det var mat så när jag kliver ur sängen så trampar jag på ett örhänge och ca 1 cm åker rätt in i hälen. först fattar jag ju inte vad som hänt och sedan ser jag det där örhänget sitta där och jag drar ut det sakta fast det gör ont, när jag dragit ut den kommer en fet blod droppe ut direkt och jag fattade att det skulle komma mer så jag sprang(eller rättare hoppade enfota) till toaletten och så klart var pappret slut och då forsar blor ut, fattar inte hur allt kom ur det lilla hålet men det var ju djup.men min faster satte nån kräm och håll för jätte länge  sedan tror jag att blodkropparna la sig för så det inte blödde nå mer, tur att hon var  där  för jag hade inte tryckt utan bara satt på ett plåster :P. Aja nu ska jag försöka börja med engelskan.

Önske outfit

idag blir det en party outfit


Linne:net-a-porter.com

Clutch:bagddicted.com

Armband:girlprops.com

Jeans:Brownsfashion.com

Lila ögonskugga:urbandecay.com

Grå ögonskugga:Specktra.net

"Love" armband:forever 21

Ring:Claries.com

Skor:zappos.com

Lipgloss:victoriassecret.com


Fast and furious 4 !!!

Nästa sommar kommer 4:de uppföljaren på The fast and furious filmerna :).
Kul och få se snyggingarna vin Diesel och Paul Walker, eller vad säger ni?;)

En bild från inspelningen :)

Ny frilla

Kolla Ashley Tisdales nya frilla, rätt snyggt faktiskt :)


Efter:


Före:
Det blonda svallet var också fint


Vilken tycker ni var finast, blonda eller bruna håret?

Visste ni btw att Ashley är brunhårig på riktigt? :)

Hemma

Då var jag hemma. Jag slutade 13.30 och sedan åkte jag till hötorget för jag tänkte hjälpa pappa, men de hade inte öppnat idag så jag gick till banken och fixade lite ärenden och åkte sedan hem. Just nu känner jag mig jätte trött och jag har en engelska uppg till imorrn som jag måste fixa, mår jag bättre och fixat uppg så åker jag med Mimmi och Lina och kollar på F´s(Mimmis kompis) fotbolls match, men jag får se om jag orkar. Strax kommer mina fastrar o kusiner hit så vi ska nog ät god middag tillsammans o kolla på video från festen igår. Nu ska jag surfa vidare, Peace Out!

Torsdag

Hej hej jag är uppe :), jag fattar inte,fast ögonen är lite grumliga. Ska fixa lite gröt och sedan se vilka kläder jag ska ha :). Men det är grått ute sånna dagar har man ingen lust o klä sig  :p. aja måste till tunnelbanan om 45 min så det är nog dags att börja. peace out

Tillbaka

Ja då har man kommit hem. Det där jag sa om att komma hem tidigt funkade inte så bra, jag kände att jag inte kunde gå när det var fest, skulle kännas taskigt, även om det vart som jag sa att jag satt hela kvällen vi ett bort. blää nu får jag ångest klockan är fan 20 i 1 och jag har skola imorrn!. nej javlar jag skiter i om jag går till skolan som en zombie, jag får inte stanna hemma imorrn, gör jag det så sviker jag mig själv och det går inte. Men kvällen var lyckad iaf, det viktigaste för mig var att pappa och faster "födelsedagsbarnet" hade kul, men kvittar det om jag har det eller inte, bara jag ser dom glada är jag glad, och pappa hade kul och fick spela sin musik med sina vänner :), im happy. nej nu ska jag sova. Peace out folks

iväg på kalas

Ja då var jag färdig och strax ska vi här hemma bege oss till resturangen. Jag kommer nog bara käka mat och tårtan och sen åka hem för jag har faktiskt skola imorrn och känner mig redan trött så inget uppesittande inatt inte eller ännu mindre party. Ha en trevlig kväll. Peace out!

Ps. jag är klar före alla andra ,före S,hennes mamma och min bror. Jag är ingen typsik tjej som dröjer 2 timmar, allt jag behöver är 30 min och jag är party färdig :P haha.

inspiration

Håret!. båda är sjukt snygga i håret. Vilt och sexigt!


Önske outfit

Dagens önskeoutfit är rasta outfit :D!! jaa jag sa ju att jag gillar många stilar och därför har en blandad stil.


T-shirt:getbobmarleytshirt.com

shorts:ae.com

sandaler:amiclubwear.com

peace armband:claries.com

läder armband:ae.com

trä armband:Asos.com

väska:rastaroots.com

"canabis stick":rastafashion.com


Hemma

Då var man hemma igen, eller har varit det i minst 30 min iaf. Jag gick ju inte första lektionen, men inget viktigt jag missade iaf. Sen var det matte B som gällde, känns rätt bra:) inte så där hopplöst som det gjort förut. jobbar jag på bra tror jag at jag iaf slutar på ett G :). Ikväll är det party, inte med kompisarna utan med släkten. Min faster från italien har fyllt år så min andra faster har fixat denna överrasknings fest till henne som kommer vara på en peruansk resturang och ca 30-35 kommer. Roligt kommer det nog vara men jag kommer nog mest sitta och äta och kolla på när alla andra dansar. Asså i peru dansar man väldigt mycket så de kommer spelas mycket latinamerikansk musik, alla kommer dansa latino danser och äta mycket mat. Pappa och hans kompisar kommer ochså spela musik på gitarrer och mandoliner . Hahha typ så ser en typisk latino fest ut :P, mycke dans,musik och mat. Nu ska jag vila så jag är laddad inför ikväll. Peace out

Onsdag

Hallå, jag började kl 08.00 men ändå sitter jag fortfarande i min säng, men jag var för trött, jag orkade helt enkelt inte gå till första lektionen så nu fixar jag frukost och sen fix o skola sen. Ska verkligen inte bli så här igen, kan liksom itne slippa skolan men det har ju bara hänt en gång, i måndags försov jag ju mig så jag kunde inte gör nått åt det.

Aa juste igår kom ag btw på varför jag gått ner massa kilo och fick tillbaka min fina mage trots att jag bara käkade feta kolhydrater nere ï Malta. okej vrf jag gick ner är för vi åt alltid ungerfär samma tid, frukosten, lunchen och middagen. Efter 19 åt vi inte och i 21 dagar åt jag så och min matsmältning började bli som den engång varit.

vaken fortfarande

Har suttit och jobbat med mediekunskaps uppg till nu för den ska in innan 00:00 så jag hann precis typ:P.
Men nu ska jag gå o lägga mig och jag kommer känna mig helt död imorrn, får ju typ ingen sömn, men jag får skylla mig själv. go natt . Peace out!

Coolish väska

Kolla in de coola väskan från Gina Tricot!, väldigt cool :D



Önske outfit

Min stil är jätte blandad. Jag älskar rock,hippie,bohemic,sport och skate stilen, men tyvär har jag ingen skate outfit, så vrf inte önska sig en:P. Jag kan faktiskt se mig i en sån outfit:), o skitsammar att halsbanden och shortsen är för killar, det är ju i kill avdelningen man hittar gosakerna ;)

Så här vill jag se ut:

Kors halsband:ae.com

D&G halsband:eluxury.com

skateboard:wholesaleskateboarddistributor.com

Bam skateboard:bewild.com

T-shirt:skateamerica.com

armband:laredoute

shorts(killmodell):buckle.com

ryggsäck:pacsun

Skor:converse


I <3 H&M

Åh titta vilka fina skor H&M har!
tycker att den gråa och den andra svarta som likar den gråa i modellen fast utan kilklack är sjukt snygga,men när jag såg den svarta ankelbootsen vart jag helt käär!. jag försöker nu räkna ihop med budget om jag kommer få råd o köpa dom.
De svarta vackra, underbara, perfekta ankelbootsen. BE MINE?:D


De andra fina skorna:), av dom så är jag nog mest sugen på den gråa, lite cool tycker jag :)



H&M NÄSTA!! :D

Malta outfit

Blir ju typ inga outfit bilder här längre=S, måste bli ändring på det, men än så länge tar jag en malta outfit.
En enkel sommar outift.


Linne:peacock
Kjol:valetta Market
sandaler:Peacock
Armband:lindex & Valetta market


Tisdag

Känns jäkligt skönt. känner mig utvilad :) för idag har jag inga lektioner :D. Egentligen hade vi mediekunskap men med de vi höll på med kunde vi jobba hemifrån så några frågade om det gick bra och det gjorde det, så jag ska jobba med uppg och skicka in dom så man får närvaro :), super bra . Annars händer nog inte nå speciellt. Himelen är så himla vacker och solen skiiiner :D så jag måste ut i det vakcra vädret,så ska nog in till stan och ficka ett bankärende och sen hjälpa pappa lite när jag ändå är i stan :). Nu ska jag fixa frulle. Peace out!

Önske Outfit

Dagens önskeoutfit är lite bohemisk :D, i like.


Klänning: forever 21
örhängen:forever 21
armband:massimodutti
Sandaler:Delias

Orientering

Hallå. Idag kom jag ju iväg till skolan lite senare än jag tänkt mig men jag missade inget viktigt. Sista lektionen var idrott och då  hade vi orientering. Jag var med Mimmi och Lina och vi jobbade bra och effektivt. De kollade kartan och jag stämplade på pappret 4/5 ggr efter som jag inte är så bra på kartorna :P. När jag kom hem var jag helt slut som jag alltid är efter idrotten, tänk om jag hade gått hel dagar!:O hade typ inte klarat det. Men när jag kom hem slängde jag mig på sängen och sov i ca 1 timme o 30 min, gott. Har hunnit ner till affären och köpt lite mjölk för de var slut och jag behöver mjölk,typ bara jag som dricker det  här hemma:P. Aa juste vi hann inte se hela "into the wild" filmen igår för det vart nå fel så imorrn ska vi fortsätta se den. Men idag ska vi se Kung fu panda igen :D, eller första gången för min bror :D, men jag älskar filme :D. hihih peace out!

Måndag

Ny vecka igen då. Den började inte så bra, jag råkade faktiskt fösova mig, jag minns att jag tröck på snoza men jag var typ halv dld så jag visste inte vad jag skulle göra sen fortsatte jag sova. vaknade nyss av mig själv och såg att mobilen satt och "ringde" för alarmet gått men inget ljud. Så  va fan få gå  till nästa lektion. nu ska jag ta en dusch. ha en bra dag. Peace out!


Into the wild

Dags för film igen, denna gång blir det filmen "Into the vild" av Sean penn.
Jag och min bror har velat sett filmen sen några månader tillbaka då vi såg om filmen på Oprah och Sean penn var gäst på showen. Enligt Oprah var filmen jätte bra och jag o min bror tyckte att  den verkade bra och ville se den,men det var aldrig av. Men idag!. Tror S också ska kolla med oss. Peace out!


Biltripp 2009?

Denna sommar åkte jag och mina 08:or (Emma,Mimmi,Lina & Emelie) till mitt hus i sundsvall för att liksom göra något kul tillsammans, så det var kul att komma iväg på nån lite resa tilsammans. Redan där uppe snackade vi om att göra sånna här saker igen och kanske göra "att åka till sundsvall" som en traditon varje sommar, tror dock vi kommer ha roligare nästa år om vi åker till en helg. men vi snackade om att åka utomlands tillsamman och det ska vi göra 2010(jag vet att vi har planer långt fram:P) och att vi ska till göteborg o båstad o festa  nästa sommar. Men jag kom på en ännu bättre grejj man skulle kunna göra, har snackat med Emma om det, men vet inte om Mimmi var så förtjust i tanken. Men iaf min plan var att göra en biltripp, att hyra en bil i ett antal dagar, köra ner och stanna där man vill. Låter kanske grabbigt, asså det är ju inte så glamouröst men who cares?. Jag skulle iaf tycka att det var skit kul, Tills dess får vi hoppas att vi skaffat körkort, men det tror jag:D.

Min förslag till resan, gröna är stop, men självklart kan man stanna på flera ställen.

Vi åker först till göteborg, stannar över kvällen.
Sen drar vi vidare till ullared och shoppar, stannar över natten eller åker vidare.
drar till Båstad, då det förhoppningsvis är tennis veckan :), stannat 1-2 nätter.
drar vidare till köpenhamn(danmark) genom malmö och stannar 1-2 nätter.
åkervidare till jönköping(jobbigt att köra?:P) stannar där i nån natt och hälsar på 2 goda vänner till moi o Mimmi..
Åker vidare hem till stockholm

Låter skit kul om jag får säga det själv :D


Dj Ironik - Stay with me

grymt bra låt, melodin lät så sorlig så jag vert tårögd.

so far

Ja, so far har jag faktiskt inte gjort nått. har bara legat här på sängen o ruttnat bort, typ. Så jävla härligt, det är sånna här dagar jag älskar, att absolut inte göra någonting! :D. Nej nu ska flytta på arslet och rör mig mot kylskåpet, annars hade jag aldrig rpr mig härifrå om det inte vore för mat. Ska fett på mig med något smaskit. Senare om jag orkar slänger jag upp "stil" inlägg som inte vart av förra gången. Btw så var kung fu panda filmen skit bra, en av världens bästa animerade filmer, lätt!. Ska kanske se den ikväll igen :P, fast då ska bror också kolla på den. Nu rullar jag mot kylskåpet, Peace out!

Önske outfit

Idag blir det en snowboard outfit som jag önskar mig.
asså täckbrallorna ska sitta så där nere, lite som häng :P.


Söndag

Denna söndag vart en städ söndag igen. Jag har hunnit käka frulle och städat köket så jag är nöjd. Jag har fortfarande inte tagit tvätt tid så ska försöka går ner o göra det idag för jag måste verkligen tvätta. Annars händer det inte så mkt idag, ska se om vi har några uppgifter o fixa. Ska iaf läsa 2 häften jag fått från trafik kunskaper för vi ska senare ha prov i det, gäller o får VG iaf, har aldriv brytt mig om att få högre än G, men i trafik kunskap har jag motivationen för att jobba hårt o få VG, så jag hoppas. Nu ska jag fortsätta lyssna på musik. Peace out

vackra väskor

Chicy har fina väskor och här är de jag gillar:

Min favorit från fris o co:





hade gillat denna mer i färgen svart



Kung Fu Panda

Har käkat och kollat på hela the voice 08 konserten. Har bytt till nya headern, lite rockig, lite mer mig. Den andra var inte så mig. Ska strax kolla på Kung Fu panda med S :). hihi har velat sett den för den verkar så roligto  söt, speciellt den där lilla grejjen med öronen Mästaren :P hihi. ha en trevlig kväll. Peace out


Colby O'donis - what you got



Han var ju på the voice 08, älskar låten!!

Ny header

Ja nu vill jag ha en ny heder och jag har fixat ihop 2 st, men vilken ska jag ta?

nr 1

nr2

Vilken är bästa headern?

Musikspelare

Eftersom min blogg ändå typ är en musik blogg(men jag skriver självklart andra grejjer också), så la jag upp en musikspelare under min proflpresentation :). Dock var det inte meningen att låten skulle börja gå på en gång, men jag kan inte göra nått åt det så, sorry. Men vill ni inte lyssna är det ju bara att klicka på pause:).

Enjoy ;)


Önskeoutfit

jag älskar hippie stilen så jag har slängt ihop en modern men hippig stil men en liten sexig touch :P
lite svårt o få tag på allt eftersom många inte shippar till sverige så jag måste få tag på åtminstonde liknande grejjer!, vill verkligen se ut så!.

Hatt:Topman

stora stenar armband: Bananarepublic

flera armband:chickdowntown

ring:Kentshire

halsband:forever21

tubtop:wetseal

shorts:pacsun

skor:vivre

lipgloss:victoria sectrets

mascara:bellezones

kajal:Asos

nagellack:Asos

väska:jCrew

Vad tycker du om outfiten?


Lördag

Tjho!, vaknade av ett sms av miss Lina, hon frågade ifall jag villem med henne in till stan, men tyvärr har jag inga tåg pengar o inte heller ett plus kort, så =(. men vädret ser nice ut ca 17 gradet här o solen lyser :), ska nog ner till tvättstugisen o ta tvätt tid till imorrn. Aaa juste undra hur min skoldag på torsdag kommer gå, det är nämligen så att min faster fyller år så vi och massa andra vänner och släkt ska fira henne men fest och massa mat o dans, så gissar på att jag kommer komma hem sent den dagen =P haha, men det ska bli kul :), bara latinos komme vara där, eller juste, 2 halv italienare också(mina kusiner). Nej nu ska jag fixa lite frulle.
Ha en bra dag och njut av den mina vänner!

no casanova

Vart ingen casanova för mig =(, men pappa o de andra är i vardagsrummet o hans kompis är här så jag kan liksom inte gå dit o bara >kan ni byta?. så jag kollar på den filmen en annan dag. Sitter annars just nu och kollar runt på snowboard kläder, vill ju ha till vintern och bättra min åkning. Så måste köpa nytt, det enda jag har är bootse och googls, har br'da såklart men vill ha en ny, så snowboard ställ och en ny snowboard ska jag ha, om jag får råd:P.

Metallica- the day that never comes

helt makalös bra, jag "hitta" mig själv sitta o stor le när jag hörde låten för första gången, love it!
 Och inte gör Kirk oss besvikna med sitt underbara solo!

Fredag

Då var veckan skolveckan slut, skönt. Tänk att jag redan gått en vecka i skolan nu medans de i sundsvall inte ens börjat skolan än, de börjar på måndag, eller iaf de flesta där uppe. Idag hade vi engelska B för första gången och vi hade en skön o snäll lärare som hette Banu(bano) från kurdistan, men hon bröt inte på engelskan tack gode gud, för det var det enda jag hörde av lärarna nere på Malta. Efter det skulle vi ha Foto för första gången så vi gick till kulturhuset på en foto utställning och analyserade bilder :). Fick höra att de håller på att fixa en foto studio, vilken tur för jag trodde vi inte skulle få ha det. Men efter det drog jag till hötorget för att hjälpa pappa där, vart kvar i 2 timmar sen åkte jag hit hem. Strax börjar the voice 08 på tv men jag får se om tvn är ledig,annars får jag se den imorrn. o juste ikväll är det filmen casanova på 5 med heath ledger!! snyggot, har aldrig sett filmen så de ska bli kul. Nån annan som ska se filmen?
Peace Out!

update

Sorry men jag hann inte lägga upp en "stil" inlägg så jag gör det imorrn. har annars bara varit i vardagsrummet o chillat, vi här hemma har bara snackat skit, sem fixade jag också fika till min lilla trötta pappa :). o nu ska jag sova.
börjar 8 imorrn. Peace out!:)

the day that never comes

Jag är lyckligas i världen, nu 20.00 släppte Metallica sin nya singel på sin hemsida så man kunde lyssna på den.
Och jag älskar låten, fan Metallica gjorde inte mig besviken!

I love Metallica!!!

Dagen

Hallå, slutade 13.40 idag vilket är ganska sen för att vara min skola pga av att jag bara går halvdagar, förmiddagen.
Idag hade vi lektioner som vanligt och sen också trafik kunskap för första gången och jag älskar läraren, han är verkligen skit duktig och man förstår honom jätte bra, aven fast han bara snackade vart han aldrig tråkig, han liksom snackade så det inte vart tråkigt vilket är bra. Tack vare honom ser jag också mycket fram emot kursen fast han sagt att den är svår, men med en lärare som han kommer det nog gå bra om jag jobbar mycket för det :). På vägen hem höll jag på somna på tåget, jag är verkligen utmattand så nu ska jag sova och sedan slänger jag in en "stil" inlägg :). peace out mina vänner :)

We <3 make up

Vill ni få gratis smink?, ni får själv välja vilken sort,typ,färg,märke m.m . Bli medlem här och samla poäng (bus enkelt)så får du presentkort hemskickat :D

Torsdag

Hallå! igår gick jag o la mig vi 23.45 och ändå vaknade jag 30 min innan väckar klockan o kännde mig ut vilad :O, haha väldigt bra. nu ska jag fixa mig och sedan dra till skolan, vi har trafik kunskap idag så jag hoppas det går bra. Peace out!

Malta del 5

Lördag dag 13

Gick upp,fixade mig,käkade frulle och sedan åkte vi till stranden. sen kom vi hem igen, käkade middag och fixade oss sedan för skum discot.jag hade på mig svarta korta short,och en grå tub kjol som jag hade som en topp. Där dansade vi, tills jävla skummet kom, först såg jag fram emot skummet men det gick inte o dansa för de var alldeles för trångt och alla försökte gå till där de sprutade ut skummet. Allt kom över mig och jag såg ingenting jag försökte torka bort skummet med det var överallt!, in i munnen näsan, så jag kollade ner och försökte få frisk luft så gick jag därifrån. tappade bort alla så jag gick runt där själv och letade efter de andra. Tillslut hittade jag en tjej som jag vet bodde på mitt hotell som också hade tappat bort sina kompisar så vi letade tillsammans och tillsist hittade hon sina o jag mina:), sista 30 minuterna stog jag under hårtorken och försökte torka min topp, gick ganska bra för vi fick inte ha blöta kläder på bussen. Men jag tror inte att nån kollade, svårt liksom att inte bli blöt om man ska på skum party:P. jaja sen var det hem o sova.




Söndag dag 14,
 
vi behövde inte gå upp förräns 9, fixa oss lite snabbt och sedan gå till frukosten kvart över, frukosten stänger alltid 09:45. Sen var det dag att åka in till Valetta igen, men denna gång för marknad. Jag gick runt med Rebecca p. Jag köpte 2 kjolar för 10 euro, wow what a bargin!. sen hade jag bara 5 euro kvar för vi skulle till stranden sen oc då måste jag ha till prasoll o mat och vi hann inte till en bankomat innan det vr dags att räffas igen så jag fick bara med mig hem 2 kjolar :(. men oturligt så behövde inte dom som inte ville gå till stranden göra det, så där hade jag 5 euro kvar i onödan!.Aja när vi kom tillbaka så gick jag A,R,M,A,K och J till hotellresturangen och käkade lite mat, men jag lämnade hela min burgare för den var inte så god. Sen var det bara chill vid polen som vanligt. Till kvällen åkte vi till ett bio och vi såg "made of honor", de andra som inte kollade på det, kollade på the eye och bank job.

Men popcornen var sjukt billiga, 2 mellan popcorn("stora" i malta) och 4 små läsk kostade 4 euro!, bio kostar 5 euro, men det betalade sts, men sjukt billigt är det :P. Det dåliga var att mitt i filmen var det paus, vi svenskar kollade på varandra och typ "va händer", hah men vi är ju inte vana vid sånt, men sånt har dom i Malta:P. Sen åkte vi hem och sov, det var ju sent.



Måndag dag 15

Skola men nu började vi inte förräns vi 12 så bussen åkte vi 11, så vi hade ändå lite sovmorgon :).Vi åkte till skolan som vanligt, sen när vi kom hem  vi chillade vi nog vid poolen

as usual. Till kvällen åkte vi till en strand där det var Victors BBQ(victor är killen som äger buss företaget som sts anväder sig av i Malta). Vi satt mest vi sanden och snackade men sen gick vi till vattnet för att knäppa lite bilder :). Sen var dagen slut :). Btw way så är deras "korv med bröd" rättare sagt bröd med korv för deras bröd är jätte stort :P och inte så gott.


Honey

Kladdkakan vart inte precis som jag ville att den skulle bli, men det pga av att vi bara hade en sån där sockerkaksform med hål i mitten och mönster på bottenet, men jag har sagt till pappa att vi behöver en annan. Men den är god, det är bara det tt den inte vart så där kladdig i mitten. Men jag ska nu kolla på filmen honey(dans film :)) med S och käka "kladd"kakan me ett glas mjölk som kvälls fika, sen blir det läggdags efter det :) Peace Out!


Ps. det ska regna från ca 06-18 imorrn =/, jag vill ha sommar o sol och jag vill ha korta kjolar :P hhaaha


bakning

Har sovit nu i några timmar och det var mega skänt, precis vad jag  behövde. Ska gå ut till köket och fixa ihop en kladdkaka som vi här hemma kan käka efter middagen :) visst är jag snäll, dock har grädden gått ut så jag får nog skippa den, men bara kladdis är inte heller så farligt :D. Nej ikväll blir det förhoppningsvis inte så sen kväll o imorrn börjar jag kl 08.45 o ar mediekomunikation :P. många medie ämnen jag har som medieproduktion(har inte längre) medie komunikation,mediekunskap,multmedia :P aa så har jag foto också. Nej nu ska jag rulla, peace out!

Onsdag

blää, fick vakna tidigt idag pga att jag började 8 igår, o så kollade jag på "infödd soldat" till kl 00.30 igår vilket inte var bra. Men filmen var bra och skådespelarna var grymma, inte undra på att alla fick ett pris pga av det.
Men idag har jag bara varit på skolan, bara tråk. Maten var pytt i panna som egentligen smakade bättre än de brukar göra men de dåliga är att jag inte ens gillar pyttipanna, hur kan man göra det?, jag tycker det är äckligt men jag åt iaf.
Efter skolan drog jag,Emma,Jempa,Alice och Bente till Subban och käkade lite mat, Jempa bjöd :D. Tack Jempa!.
O nu är jag hemma. ska vila lite, behöver verkligen det sen ska jag baka en kladdkaka :D. Peace Out!

Min dag

Ja hade vanlig dag i skolan idag, bara en lektion, rätt skönt. Efter skolan bestämde jag, Emma och Alice att vi skulle till Jempa efter som kl bara var runt 11. Efter lite tjat gick Jempa med på det. Vi åkte hem till henne o kollade på vänner avsnitt. Vi fixade lite te o efter ett tag kom också Bente(Emmas boy) o vi fortsatte kolla på vänner, eller jag de iaf, jag satt o läste min bok som jag btw läst ut nu:), känner mig stolt för jag lånade den igår och jag är redan färdig med den, det tog inte ens ett dygn innan jag läst ut den, men det var bra:). Men iaf tillbaka till Jempa, efter ett tag vart vi sugna på att baka så vi(nästan bara jag o Jempa) började baka en kladdkaka, resultatet vart precis som den ska vara, botten o kanten vart lite "torrare" medans imitten vart de kladdigt ;). Sen efter fortsatte vi kolla på vänner och vi 16 åkte vi hem. Men en härlig dag med vänner, i like :). Btw så ringde Nån tjej från singin bee när jag var hon Jempa och sa att jag hade varti med i nån tävling och jag hade svarat rätt på alla fråger så jag fick publik biljetter dit och sen skulle jag vara med i en utlottning av en jacka:), så på tordag är det singin bee som gäller för mig o 3 till av mina vänner:).


Peace Out!


Tisdag

Tja, igår gick det rätt bra att "lägga sig" tidigt, men sämre gick ju det att somna. Jag satt o läste boken till 01:10 ca innan jag la undan boken för att sova, inte bra. Känner mig jätte trött just nu(förvånande?,nej) , blää och idag vet jag att det inte blir nån tidigt kväll för det ska gå en jätte bra film på 2:an ikväll, börjar typ vid 11 och heter typ född till soldat. Jag älskar det typen av film och den har fått jätte bra kritik, de ända jag tycker är dåligt är att den är fransk,:P haha. aja jag har 35 min innan jag måste till tåget o är jag det minsta fixad?, nej.. Peace out!


nudlar

Lina har lånat min jenna jameson bok så jag frågde iaff hon hade någon bra bok till mig och de hade hon, så den boen fick jag låna idag, så jag har luggit här sen jag kom hem vi 5 tiden och lästa boken, det är faktiskt riktigt skönt och avslappnande!, jag som aldrig läser böcker annars har ju börjar göra det på sistonde, o de ska jag fortsätta med.
Boken heter iaf "som jag vill vara " och handlar om en 15årig  tjej som blir med barn :), det ä rmin typ av bok :P haha.

Nej så efter skolan har jag bara läst och nu ska jag kolla facebook,mejl osv och sedan fixa lite käka,nudlar blir det nog (jag vet att jag har dåliga matvanor o äter sent) och sen inte göra så mkt, slappa framför tv blir det nog. Men ikväll blir det att lägga sig max 11! imorse kände jag mig död, så trött var jag, ändring på det!

Btw så har jag fått kurserna ändrade nu och jag är hel nöjd med mitt nya schema, förra schemat slutade jag vid 15 3 dagar och jag som ska gå HALV dagar på FÖRMIDDAGEN, men nu är det ändrat. Ett annat plus är att Min engelska lärare ringde o sa att det inte är nå engelska imorrn vilket betder sovmorgon!! :D . Peace Out! 


at school

Sitter nu i skolan o har svenska, vi gör inte så mkt. En bra nyhet är att köket i skolan är färdig, det trodde jag aldrig så idag serverades maten fräsh istället för i plast låder. Vi har idrott sen men vi ska ha de i teori, slutar ganska sent, 15.50 med jätte lång rast, blää fuderar på att åka hem o skita i teorin. Jaja ska nu fortsätta.

Måndag

Hallå!; idag är det första riktiga skola dagen och jag var en millimeter ifrån att skita helt i hela dagen. Att vara uppe sent igår var inte bra,specielllt inte bra o börja veckan med, så här trött bruklar jag bara känna mig i slutet av veckan. Nej när jag kommer hem ska jag vila och sen sova tidigt, eller så sover jag bara tidigt, annars kanske jag får svårt o somna, brukar vara olika det där, vissa perioder kan jag sova hur mkt som på dagarna o ändå sova bra på kvällen och andra inte. Sitter annars här o kollar på tv o käkar "frukost", kladdkaka o mjölk, känns inte så nyttigt men gott äre!
Måste snacka med syon om mina kurs ändringar, guuu va jobbigt!, nej om 10 min är det dags att fixa sig o då har jag bara 30 min på mig.  ha en bra dag, Peace Out!

00:49

Börjar precis känna mig trött, har inte gjort det förräns nu. Men jag o S har suttit upp o målat naglarna, tittat på tv medans jag berättat om min tid som liten, de mesta handlade om pojkar:P haha, men hon tyckte iaf att det var väldigt kul.
Jag målade fast några stjärnor på våra naglar, lite cool vart det. nej fan klockan är mycket, en v anledningarna till varför vi inte gick o la oss var för att om vi gick o la oss skulle vi vakna sen och då skulle det vara skoldags, vilket vi inte ville :P. haha nej nu ska jag sova i 5 ½ timme :S, får sova  mer när jag kommer hem från skolan. Peace Out!

p.s filmen "party till döds" sög hårt, sjukt dålig film o så förutsägbart, jag visste precis allt som skulle hända fast jag aldrig sett eller hört talas om filmen.

Party never stop..

Diary of a binge drikner, eller party till döds som filmen heter på svenska. Ska jag se som börjar aldelles strax på kanal 5. Har varit ner till affären och jag köpte både en färdig kladd kaka och ingridienserna som fattades till en kladdkaka :P, me njag tänkte att jag kunde käka kladd kakan nu och baka en imorrn då pappa är här :). Men jag åt inte kladdisen, käkade nötkola kaka istället:P, onödigt av mig. jaja ska dra till tv nu, hinner jag så slänger jag upp Malta del 5, annars kommer den imorrn. Peace out!


Party never stop: a diary of a binge driker med Sara Paxton


Gårdagen

Va är det jag ser!, jag tror det har slutat regna ute, men orkar inte gå till fönstret 1 meter bort för att försäkra mig om det. Jag som inte skulle gå ut, jag känner mig jävligt sugen på en riktiga jävla kladdig kladdkaka, men från är om jag ska köpa ingridienser och fia en riktig kladdig kladdkaka eller köpa en färdigt som inte är så kladdig som jag vill ha den, får sen va som fattas hemma. Men iaf om gårdagen.

Igår när jag skulle till tunnelbanan så kommer jag utanför porten och ser att det är 3 min kvar innan tåget kommer, jag springer iväg snabbt som en jaguar, men tappar kraften på vristen så jag måste börja gå snabbt, efter ett tag kan jag börja springa igen, springer ner för alla trappor,hör att tåget kommer, drar SL kortet, så ser jag sen att rulltrappan inte funkar, börjar springa upp för trapporna och då var det inte så bra att jag hade mina"låg i midjan" jeans, troserna bröjar synas så jag försöker dra upp mina jeans medans jag springer upp, men råkar istället dra upp troserna.puh!, fixar jeansen och när jag väl är uppe stängs dörrarna till tåget..................En vanligt dag men mig :).

Sen möter jag upp Emma och Bente och vi går till kungsan, vi hade en jävligt dåligt plats, men vi såg iaf skärmen, om jag änsträngde mig och st'llde mig på tår så jag nästan fick kramp så kunde jag se artisterna som var ganska små pgaav at vi stog långt bak. Men jag såg alla jag ville se IRL, Emma fick bära upp mig när Flo-rida skulle komma för det var ju han jag ville se :), sen var jag nöjd så vi drog hem. Hände alltså inte så mkt den dagen. nu ska jag leta upp ett kladdkak recept för jag vet inte var mitt är någonstans.

peace out!

Mitt favvo citat från Chris tucker i nån film
"you don't know who your messing with, im deep in the streets, i slap peaople for fun, (börjar få en tony montana röst)
thats what i do man, you wanna play ruff, ha? ok. I kill for fun"

skrattade ihjäl mig första gången jag hörde det :D

Söndag

ush, söndagar känns alltid så trista!. Denna söndag är inget  undantag, vädret är är ugly!, det är grått ute och himlen kissar ner på oss alla och typ 13 grader. Va fan hände med värmen tidningarna skrev om?:O "värmen är på väg tillbaka", jaa jag väntar iaf fortfarande på det.

Aja över timm min dag so far, jag sover alltid med dörren stängd och inatt när jag satt o kolla på madonnas "in med with madonna" turne så kom lill tossan in och somnade i rummet och jag ville inte väck henne så jag gick o la mig, kl halv 6 skulle honn gå ut ur mitt rum så jag fick gå upp o öppna dörren(min förra katt kunde öppna dörrar:P). vi 9 vakanar jag men tänker att jag bara sovit i 7 timmar och att jag faktiskt behöver 8 timmar minst så jag sover vidare, till 13.30!.

Ja då jag så att klockan var så mycket flög ja gupp ur sängen, jag vill ju inte sova bort hela dagen, jag fixade brunch och nu sitter jag här. känns som hela dagen är borta fast jag inte brukar göra så mkt på söndagar.

Ja, ännu en anledning till vrf denna också är en trist söndag, jag ska städa här hemma. min uppg är köket, de klara jag av!:D, hällre det än att damsuga vardags rummet :). Aa juste,jag behöver verkligen  tvätta kläder, men har jag tagit nån tvätt tid?, nej. Så va fan jag får väl fixa det imorrn för jag går inte ut i detta väder o låter målnen pissa på mig, no no!.

Peace Out!

Dags att dra !

Nej nu ska jag springa till tunnelbanan och sedan möta Emma, Alice och Bente och sedan också Lina och Hennes kompisar, ciao, ha en trevlig kväll!

Converse is the shit




Stilar

Dagens stil är Lolita stilen.

" Lolita är en japansk klädstil, som utmärks av klassisk elegans och flickaktig stil. Den är tydligt influerat av främst rokoko och den viktorianska eran. Klädstilen växte fram i Japan under det sena 80-talet, inte minst i stadsdelen Harajuku i Tokyo.

För vissa är det bara en klädstil, för andra är det en hel livsstil; det verierar bland genrens olika anhängare.

Lolita är ett smeknamn för en ung flicka. Författaren Nabokov gjorde termen populär i sin klassiska roman. Dock finns det ingen som helst indikation på att japanerna använde ordet i sexuell bemärkese."

Olika lolita genrer:
Gothic lolita: är den mest kända lolita stilen.Den är lätt att känna igen med sitt svartvita färgschema. Stilen har influenser från det västerländska goth-modet med kors och mörka färger, blandat med det söta Lolita. Det är alltså mörkare än Sweet Lolita, men mycket sötare än goth. Sminket ska vara nedtonat (som inom alla stilar), med kanske ljust puder (inte vitt), lite eyeliner och mascara


Sweet Lolita: Sweet Lolita är definitivt den sötaste och mest färglada lolita-stilen. Den har alla lolita-element men i pastellfärger, speciellt ljusrosa och ljusblått. Det är stilen med mest fluff, spets, band och volanger.Sminket ska vara sött och naturligt, ljust puder, rosa rouge, lite mascara och ett ljusrosa eller ofärgat läppglans

Classic Lolita:

Classic Lolita är vad det låter som, en lite mer klassisk och mogen stil. Lite mindre spets och fluff och lite mörkare färger, som till exempel gammelrosa, vinrött och blommiga mönster. Man kan säga att stilen ligger mitt emellan Gothic Lolita och Sweet Lolita. En outfit kan vara till exempel en blommig OP tillsammans med en bolero. Accesoarer som passar bra till classic lolita är pärlor och blomformade hårprydnader.

sen finns även andra lolita stilar som är midre vanliga:

  • Shiro Lolita - Som Kuro Lolita, fast helt i vitt. Shirololi
  • Hime Lolita - "Prinsess"-lolita är vad det låter som, lolitakläder som en prinsessa skulle kunna bära. Stilen är väldigt inspirerad av den viktorianska eran och matchas bäst med en tiara eller minikrona. Himeloli
  • Punk Lolita - Lolita med influenser från den västerländska punken. Traditionella punkelement används, som kedjor, skotskrutigt, hål i kläderna och nitar, men klockformen på kjolen bevaras. Punkloli
  • Wa & Qi Lolita - Walolita; lolitakläder som inspirerats från traditionella japanska plagg, som t.ex kimonon och den mindre formella yukatan. Det vanligaste är att ha som en kimono, men med klockformen på kjolen bevarad. Waloli*Qilolita; lolitakläder som inspirerats från traditionella kinesiska plagg.
  • Guro Lolita - "Grotesk" lolita eller "Skadad" lolita. Vilken övrig lolitastil passar till gurololi eftersom det som är viktigt är vad du lägger till. Det man brukar ha är ögonlappar, munnskydd, mycket fejkblod och bandage. Det kan antingen se läskigt och äckligt ut, eller som en söt trasig docka. Gurololi
  • Ero Lolita - Erotic lolita. En ovanlig subgenre som är som de andra stilarna, men lite mer sexuell. Den är lite mer avslöjande, men inte porrig. Det är lite kortare kjolar och/eller mer urringade blusar. Korsetter är vanliga. Erololi är vanligast på fester och konsert




  • Ser ni vilken som är gothic,sweet o classic?

    Texten är taken från WIkipedia.se med vissa ändringar jag gjort.


    Red hot chilli peppers - By the way


    Malta, Före & Efter

    Min naturliga hudfärg är brun, och eftersom jag har jätte bra pigment blir jag jätte lätt brunare om jag är i solen, så jag satt väldigt mkt i skuggan, nästan hela tiden var jag i skugga, ibland la jag mig i solen(väldigt sällan) ca 10 min max, hände väl 3 ggr under hela resan för då jag kommit upp ur vattnet var de varmare att ligga direkt vi solen. Så klart blev jag väldigt brun, men också pga av att jag var nästan alltid i vattnet och där hjälper vattnet så man blir brunare, men självklart hade jag alltid solskydds faktor, det var en daglig rutin att kleta sol skyddet på hela kroppen, Men iaf Efter 21 dagar vart jag en Nigga.

    Före(bilden är tagen första dagen på malta), Efter(bilden är tagen sista dagen på flyget hem till sthlm)


    Malta del 4

    onsdag dag 10

    när vi gick i skolan gick vi förmiddagar medans de fanns dem som gick  eftermiddagar och denna dag skulle vi byta till eftermiddagar men just idag fortsatte strejken så det vart ingen skola. eftersom vi inte kunde stanna vi hotellet hela tiden eftersom vi måste ge de andra hotell gästerna lite rum och för det inte var tänkt i början att vi skulla vara fast där hela dagarna så idag tog hotellets egna minibussar oss till stranden i 3 omgångar eftersom vi var många. där var vi o badade i ca 3 tim sen skulle vi hem och jag minns att stå o vänta på bussen var sjut jobbigt, kl va 15 mitt på dagen då solen var som starkast och han inte in i bussen för första rundan men jag kom i till runda 2 som tur va, annars hade jag nog dött, köndes det som iaf, jag skulle inte bli förvånad om de var mer än 40 grader den dagen. Sen igen var vi fast i hotellet och denna dag skulle vi ju på discot men pga strejken vart det inget, istället fixade ledarna att eleverna på club luna skulle komma till vårt hotell så skulle vi ha disco på baksidan av hotellet där det fanns som en litenscen och sedan var som ett jätte stort altan, men vi(jag och R, R och R) gjorde inte så mkt , det var verkligen inte samma sak så vi stog mest o kollade när de var några få som dansade, sen gick vi till R o Rs rum o snackade medans discon var pg ute, vilken tur då att den var i vårt hotell så vi kunde gå ifrån:P. Men sen gick jag,R o R till poolområdet medans R stannade i rummet och där vi poolen var de ganska mkt folk utspridda. där satt vi och hade kul och skrattade, Ella en sjukt skön tjej från göteborg som alltid får mig att skratta fick mig att göra det även denna gång. har tyvärr inga bilder från "discot"



    Torsdag dag 11

    Denna dag var vi också på hotellet hela dagen så då brukar vi mest hänga vi poolen.
    Jag R o R,ella,M o C skulle gå till en resturang som låg ca 5 min bort för att käka lunch, men
    var den inte stängd? joo sä där hade vi gått i den stekheta solen i onödan, ush!.
    Enda bilden som togs denna dag. På kvällen så gick de flesta till kareoke baren men jag orkade inte för jag mådde inte så bra så istället stannade jag vi hotellet med Rp,Rl,Rj så kom vi på att vi skulle hitta på nå bus, eftersom Rj hade rummet precis brevid killarna C,C och A så klättrade vi genom balkongen till deras rum för de hade lämnat balkongdörren öppen, så gömde vi deras kuddar, kletade lotion o tandkräm på alla handtag och skrev tillsist "hihi" inne på toaletten :P.

    tjejerna är från göteborg o skåne.

    Fredag dag 12

    Denna morgon vakande jag av att Rp o Rl (som delar rum) knackade på dörren, de sa att killarna vart upprörda över de som vi gjort, saken var att de visste inte att de var vi utan de trodde att det var killarna frå EC(en annan språkrese organisation från italien) som hade gjorde så vi gick till våran ledare Maria och kanackade på och berättade hur det var,hon var inte arg alls utan förståd att de var tjejer som hade gjort det där, vi undvek killarna hela dagen för vi skulle isf få be om förlåtelse vilket skulle vara de rätta men de kändes så fult!.Men när jag kom tillbaka till rummet kände jag min fortfarande lite dålig, men gick o käkade frukost, sen var det infomöte och då fick vi veta att buss strejken var över och aktiviterterna skulle bli av, ingen skola för vi skulle göra andra grejjer:), men sen när det skulle iväg till stranden mådde jag ännu sämre, jag valde att stanna och då får man inte följa med på andra aktiviterter som är på samma dag, då ska man stanna hemma hela dagen. Så jag sov mest hela dagen och läste tidningar som tidsfördriv, olivier(franska ledaren) kom förbi för att se att jag mådde bra och inte behövde el läkare eller så. till slut kom mina rumskamrater hem, Mimmi o rebecka så då skickade jag iväg Mimmi o köpa en kyckling baguette till mig och sedan gick de till poolen och  var där jätte länge medans jag sov. Sen kl 18 var de Middag som vanligt. och sedan skulle de andra ivög på beach volleyball, men jag kunde ju inte följa med, innan de åkte bad vi killarna om ursäkt och de var inte sura på oss utan tog godtog våran ursäkt:). När de andra var bort visste jag inte vad jag skulle göra så jag köpte massa godis i kiosken och satte mig i rummet och läste tidningar sen gick jag och satte mig vi datorn och uppdaterna bloggen lite, vi 23.30 kom de tillbaka och jag fortsatte sova.

    knäppte ingen bild i dag med tankte på att bilderna bara skulle se tråkiga ut:P,
    Så här är en bild från när vi var i den lilla staden Melliha för att shoppa på supermarket.


    Lördag

    tjoho!, har precis käkat frulle och ska nu bara sitta här vi datorn o chilla, sedan ska jag väl få tag på tjejerna för att se vart och när vi ska träffas för vi ska ju gå till the voice 08 (fast det kommer vara fullt av fjortis tjejer och "gangster" grabbar ).
     Nej har inte så mkt mer o säga , peace out!

    Malta outfit

    Jag var inte beredd på att hon skulle ta så ni ser min min:P, vet inte vad jag
    gör med munnen:P

    Klänning;upp klippt från cubus. väska;H&M, sandaler;peacock och till slut vita blommorna i håret från accesoaris(hur de nu stavas:P)


    movie

    Min dansfilmmaraton har tagit en paus som ni märker, nu håller jag på o kollar på Rush hour 2.
    till käkar jag lite pannkakor, så mina mat vanor har kommit tillbaka :P, eller ska jag säga mina dåliga mat vanor har kommit tillbaka, men jag är glad :D. haha åh längtar till imorrn så de blir chill på the voice med mina chicks :D. peace out!

    Agnes - On and on



    Agnes nya låt som är riktigt bra, gillar den a lot!

    Fredag

    Ingen skola :D, skojj!. Nää men enligt smhi skulle det regna imorrn men nu när jag kollade imorse stpg det att de inte skulle regna längre vilket är bra för imorrn är det ju the voice 08!! Och ingen mindre än Julia o Alicia från s-vall  ska ju dit så förhoppningsvis träffar jag girlsen :D. Nej idag händer inget, bara chilla,städa rummet och ta en tvätt tid, på tiden att jag tvättar. De var allt folks, peace Out!

    Stilar>Skinhead<

    Jag älskar allt som har med kläder att göra så jag tänkte börja med  en ny kategori, stilar, stilar är mycket mer än bara kläder.:D


    Den första är Skinheads

    Skinhead är en subkultur. Om vi idag tänker på en skinhead tänker vi oftast på en person m bombar jacka, kängor och rakad skalle(om de är killar) och att det är rasister, men skinheads var från börja antirasistisk och hela stilen utvecklades från modskulturen som inspirerades från ungdommar från jamaica som klädde sig  som i de amerikanska gangstersfilmerna de var såkallade rudeboys.

    Modsen kom på 60-talet och var kända för sina vespor o kostymer, men när hippierörelsen började bli inne splittrades modsen. Medelklass modsen började ha längre hår och medans de andra modsen istället blev "hard mods" och klippte sig kort för att visa avstånd från hippies. De var det första skinheadsen, de inspirerades av modsen och fick sin egen stil, med kängor och jeans.På den tiden fanns både vita och svarta skinheads och då jamaicaner imigrerade till England og det med sig musiken ska som blev skinheadens ledtema.

    Skinheads med rasistiska åsikter har alltid funnits, precis som det funnits rasister överhuvudtaget. Under punkens uppsving i england på
    70-talet så började dock ett antal punkband kalla sig rasister och gick med i det högerextrema partiet National Front . De började värva personer från arbetarklassen, då också skinheads, som var trötta på att "invandrarna förstörde för dem" och "tog deras jobb ifrån dem". De fick därför stort mediapådrag, eftersom de begick rasistiska våldsdåd. Istället för att skriva att "nazister slog ihjäl ivandrare", så skrev tidningarna att "skinnskallar slog ihjäl invandrare". Eftersom skinheads redan då var förknippade med våld och hårda slagsmål var det lätt för journalisterna att dra den parallellen. Denna mediebild som då skapades är det värsta som hänt skinheadkulturen, och förföljer den fortfarande.

    Skinnskallar är oftast väldigt märkesmedvetna. Jackan ska vara en Ben Sherman, Merc eller Lonsdale, tröjan en Fred Perry, byxorna Levi's och skorna Dr Martens. Hängslen ingår oftast i klädseln och nederkanten på jeansen är uppvikt. "Dress smart, Dress sharp".

    Skinnskallar lyssnar oftast på ska, reggae och Oi!. Oftast är huvudet rakat eller kortklippt (en skinnskalle med hår kallas för herbert). Tjejerna brukar ha en frisyr som kallas chelsea och tjejerna själva kallas ibland skinette eller skingirls. Håret är rakat av praktiska skäl, och mest för att ingen ska dra i det om man hamnar i slagsmål.

    De olika skinnheads grupperna:

    • Originals - Dessa är trogna Spirit of 69 och lyssnar oftast på Oi, ska eller reggae. De är oftast prydligt klädda med donkeyjackor, harringtons och crombies. Traditionell skinhead.
    • SHARPs - SHARP är en förkortning av SkinHeads Against Racial Prejudice och är militanta anti-rasister.
    • Benskallar (eller boneheads) kallas de nazistiska skinnskallarna av de andra. Dock är ordet naziskin vanligast.
    • Fencewalker är en skinnskalle som har både rasistiska och anti-rasistiska skinnskallekompisar.
    • Herbert är en skinnskalle med hår.
    • Suedehead en en skinnskalle som går klädd i kostym. Inspiration från modsen.
    • Redskin är en skinnskalle med uttalat socialistiska ideal.
    • RASH är en förkortning för Red and Anarchist SkinHeads. En organisation av redskins som bland annat arrangerar fotbollsturneringar. Klart politiskt uttalade.

    Texten är tagen från susning.se med vissa ändringar jag gjort


    Efter att ha sett This is England tycker jag verkligen att stilen är cool, det är bara synd att de förknippas ganska mycket med rasism, men enligt susning.se är de flesta skinheads (just nu) antirasisiter eftersom nynasisterna börjar gå tillbaka till "välkammat och hitlerjugendplagg", vilket är bra så en sån cool inte längre ska förknippas med något så dåligt som rasiter av alla slag.


    Chris tucker

    Imorrn är de rush hour 2 på tv:D:D, vet ni hur mycket jag älskar chris!, han får mig alltid att skratta, en sån skän snubbe :D!

    Lite roliga klipp med Chris Tucker
     

    Inspiration

    Bild från sthlm street style, hatten är så cool!


    Tshirt is my style

    Åh jag älskar att ett så enkelt plagg som tshirt kan vara så coola, som dessa tshirtar från forever 21 som jag vill ha!. Lust o ge mig dom. Jag skulle ju egentligen beställa dom efter Malta resan men pengarna räckte inte till för tull o frakt blir ganska mkt.




    it´s so ME!

    Torsdag

    Tjena, idag vakande jag kl 7 och satt mest o degade, som vanligt börjar jag inte fixa mig förrän 30 min innan tåget går och jag missar första tåget men kommer inte sent eftersom andra tåget går 10 min senare. På skolan fick vi schema och buss kort och sedan fick man skriva på ett papper till syon istället för att gå till henne för det är säkert många som vill ändra grejjer, så på lappen skrev jag allt jag ville ändra. Efter skolan drog jag,Mimmi och Lina till stan och käkade på subway sedan gick vi till lite olika affärer och sedan åkte jag och Lina till svedmyra för att köpa min converse skor :)

    När vi åkte tunnelbanan och var vi svedmyra sa Lina>jag var här förra veckan med Frida för hennes pojkvän bor här<. Aha va kul tänkte jag, sen gick vi för att hitta den där ljusgråa villan på den där gatan, då säger lina >jag tror han bodde här någonstans<. Hahah tro ni inte det var samma hus :P haha, väldigt komiskt :P. Aja nu har jag mina snygga svarta låga converse, ser helt nya ut fast det är i andra hand, men det var typ köpta i felstorlek, därför.


    Så nu mina väner är jag ett par converse rikare :D.


    Aa juste!, min skola äger så mkt så vi har redan första lediga dagen imorrn! haha, skolan börjar som vanligt på måndag, då är jag nog ladda för ett nytt skol år, åk 2.


    Peace Out!


    måste sova

    Jag har suttit här o kollat på olika danskurser oc glömde helt bort tiden :O:O:O, jag måste gå o lägga mig nu för imorrn ska jag gå upp kl 7! Men nu när jag ändå skriver kan jag säga att jag verkligen vill börja på ragga/dancehall och krump men Xist har inte den dansen så bomba dom med de förslaget för vill många fixar de säkert det och vrf jag vill att xist ska ha det är för de har så billigt, de andra jag kollat in har för ca 2400 för 15, du kan liksom gå på xist 20 gg för 800, jäkla skillnad!.
    Men puss o gonatt

    Börja på dans

    Jag glömde nämna att idag när jag,Lina och Emma var på ung08 så var vi på nån tält där de delade ut boshyrer om dans, så vi har bestämmt oss, eller iaf jag och Emma att vi ska på Afro power dance, sen vill jag också gå på streetdance och breake dance. :D, kommer bli skit kul :), jag har snackt med S o hon vill gå på street, så planen är att gå på afro power dance med Emma, streetdance med S och sen måste jag få med nån på breakdance :), eller så går jag själv :).Fast jag börjar fundera på tt skippa powerdancen och gå på samba istället, där får tjerna dansa väldigt femenint o man dansar i par. i mitten av september börjar kurserna och de kostar mellan 200-400 för ca 5-10 ggr :). Ni kan kolla på mer info på xist.nu om ni vill :). Peace Out!

    Kaoma-Lambada.
    De dansar samba


    Onsdag

    Tjoho!, blää imorrn är det första skoldagen, skolan är aldrig rolig, men det känns ändå inte så jobbigt att börja för jag går ju bara halv dagar. Imorrn ska vi få buss kort och schema och jag och Lina ska gå o snacka med syon angående kurs byte. Jag vill ändra min tyska till webb design, eller jag kanske borde ta engelska b, nej har ingen aning ås jag får snacka med henne imorrn om det. Aa juste imorrn måste jag köpa kalender,block och pennor.

    Aja, om denna dag. Jag mötte Lina och Emma vi hötorget strax efter 13 så gick vi på Ung08, där kollade vi in tälten, tävlade lite och så. Jag fick se Alex Moreno :D*väldigt glad* jag gillar faktiskt han väldigt mkt :), han är grym och ett plus på det, han ser bra ut. På tal om att jag såg moreno, idag såg jag även Lena ph och Emma trodde mig inte och sen även mohammed said, han fårn säg att du älskar mig, men jag är inte så kändiskåt att jag  går o frågar efter autograf, men hade metallica,tokio hotel eller någon annan interationell kändis som jag gillar hade jag inte tvekat. :)

    Efter gick vi till coffe house o fika, sen gick jag o lina o kollade på affärer och sen gick jag till pappa, hjälpte till där och sen åkte vi o handlade o nu är jag hemma :).

    Mysigt, men nu sk jag rulla, Peace Out!

    Gratis smink åt folket

    Bli medlem här   så kan du få presentkort från kicks :D helt GRATIS!!

    Tisdag

    Hallå, har inte orkat skriva idag, eller jaf har ju inte varit hemma hela dagen heller men :P. Jaja.
    Jag har inte gjort så mkt idag, var i hötorget och hjälpte till lite och nu är jag hemma, ska få i mig lite mat och sedan ska jag kolla på filmen "this is England" som jag fortfarande inte sett fast jag velat det sedan den kom ut på bio förra året:P.
     men nu jävlar! :P haha peace Out wiggas!

    Madonna - La isla bonita


    Estefany 21.30

    Haha fanns det ingen program som hette så typ, asså ens namn och tiden som programmet gick på :P haha.
    Jaja sitter här och söta Anna har skickat massa step up låter vilket i like mucho :D. Ska nu gå o fixa en gorbys birog och sen panacotta till efterrätt och slappa vi tvn, eller om jag kommer ifrån sängen,jag har typ vuxit fast med den för att jag suttit här alldeles för länge ;P. peace Out! :D

    Malta del 3

    Söndag dag 7

    Dagen började som vanligt. vid 11 tiden åkte vi till stranden. Till kvällen åkte vi någonstans och där var alla klubbar där och värdfamlijs eleverna så var det pool party. de hade 2 poler,ena lite högre och större än den andra. De hade bra musik men alla killar skvätte mkt vatten och typ gjorde så alla många ramla så jag var ju skit rädd att nån skulle ramla på mig och med i fallet dra ner piercingen, som tur hände inget. Men som sagt var det svårt att dansa pga av alla som ramlade oc skvätte.så det var inte så kul.




    Måndag dag 8

    Denna jag började strejken i Malta, men vi kom iväg till skolan tackvare att bussarna vi åkte var privat ägda.
    Efter skolan kom vi hem och sen åkte några av oss till staden Melliah och käkade lunch och köote lite vykort, jag köpte även Escada sunset heat parfym. Till kvällen kommer jag inte ihåg vad vi skulle ha för aktivitet men den kunde iaf inte bli av så gjorde något på hotellet istället. Alla spanjorer fick hitta på något som vart typsik för deras land och sedan uppträda och det fick även vi(skandinaver) och fransmännen. Vi körde små grodorna :P, undra vad de andra tänkte när det såg oss:P haha. Men innan så satt jag,Mimmi och 3 andra tjejer utanför hotellet och bara snackade,sen kom en liten skrutt kisse, jäätte söt :D.






    Tisdag dag 9

    Denna dag vaknade vi på morgonen som vanligt,käkade frukost och gick sedan utanför hotellet
    för att ha info möte som vi alltid har på morgonen för att veta vad som ska hända under dagen.
    Denn morgon fick vi veta att det inte skulle bli nån skola för de ville inte ta risken för strejken hade blivit ganska allvarligt så de kunde liksom kasta sten på bussarna osv. Vi blev så klar jukt glada och jag gick och sov :)
    Sen skrev vi lite vykort  och till kvällen fick de som ville gå till kareokebaren och de andra gå på promenad, tråkig som jag är valde jag promenad, men det kändes liksom mysig ute i mörkret(då man är många).
    Sen satt vi några i R och R´s rum och snackade lite, sen var det sovdags.


    Vi som gick på promenaden


    Muse - Newborn


    Måndag

    Hallå, bara 3 dagar kvar innan skolan börjar, trååkigt!.

    Jag har int egjort så mkt nu, släkten är här igen så vi ska väl käka mat och så,.
    Senare idag kommer Malta inlägget del 3 :), eller om det var 4 ?.Så håll utkik :), så ses vi snart. PEace Out!

    final destination

    Hallå, ja då har man varit inne i stan och käkat sig propp mätt!.
    Jag mötte Emma och Lina 19.10 och så fick vi självklart vänta på Alice som alltid kommer senare, 19.25 kom hon,
    Vi drog till kungshallen där vi alla käkade grillad kyckling file med pommes, sjuukt gott men vi alla vart sjukt mätta.
    Sedan åkte jag hem och nu har jag hunnit fixa pannacotta som vi ska ha till efterrätt imorrn efter middan, den måste ju stelna o allt.

    Nu ska jag kolla på final destination 3, jag orkade aldrig se hela 2:an. peace!

    Söndag

    Har suttit och kollat på Final destination 1 och ska nu kolla på tvåan. jag fick ett mess av Lian där hon frågade om jag ville gå ut och käka ikväll med de andra tjejerna och självklart ville jag det så ikväll blir det käka ute med girlsen :D. så nu ska jag kolla på filmen och sedan fixa mig och dra , Peace Out!


    Städ söndag

    Hallå!. Visst blir söndagar alltis typ städ dagar, inte varje söndg men typ var annan eller tredje :P. Jag hade min städ dag idag.

    Jag vakande vid 11, klev upp och kollade en lite stund på tv, sen började jag diska och städa hela köket,sopa, städa katt lådan osv. De dåliga var att jag glömde och käka frukost. när jag var färdig så började jag plocka undan i mitt rum och sen käkade jag frukost,för 15 minuter sen, inte bra!.

    När jag var nere i malta så fick vi ju alltid middag på hotellet och det var oftast kött och den såg inte så god ut så jag tog oftast bara ris,potatis,pasta och grönsaker, alltså fick jag i mig massa kolhydrater, men jag förstår ändå inte hur jag ändå gick ner så mycket, jag gick ner minst 5 kilo, pappa såg ju det direkt när jag kom, det hade liksom blivit lite djupare "hål" under kindbenen som jag inte haft förut, ja till och med bröst och rumpa har minskat pga av det och det ända bra jag fick ut av det var att magen ständigt är platt o fin, men jag vill faktisk hellre ha tillbaka mina bröst än en platt mage, så nu jävlar ska jag börja äta bra!.

    Men annars händer inget idag, lite släkt kommer hit osv. Peace Out!


    Shoppat

    Gårdagens shopping.


    hatt från Glitter. fram sidan är innte uppot som på bilden utan jag har böjt upp den,
    det är bara baksidans kans som ska vara uppot.


    flätat skärp från Lindex

    Dagens Shopping:


    Till mitt slitna hår. Shampo & balsam från Gliss och värme skyddande hår sprej från leestafford.


    armband från hm och blå nagel lack från depend.

    Köpte även hår sprej"2 sexy" från got 2 b


    Malta del 2

    Torsdag dag 4

    Oftast går det att gå upp för mig på morgonen, men när jag är så jvla trötta är det nästan omöjligt för mig att komma upp.
    Denna morgon vaknar jag att söt Mimmi säger ; Estefany, titta vem som ligger ute på balkongen,det är en katt (typ någont liknande sa hon) Hon vet att jag älskar katter, men denna morgon kände jag mig död så inte ens för katten ville jag gå upp. efter ca 5 min kunde jag inte hålla mig, var tvungen att se hur kissen såg ut :D. sööt var den,men det dåliga var att del låg på min hadduk och jag vet ju inte ens om den har rabies så jag lät den ligga kvar där så längen den ville och jag tvättade den senare på eftermiddan.

    Efter skolan åkte vi till staden silema för att shoppa. och senare på kvällen var det club evning at the beach
    Då skulle alla olika klubbar (klubbar=hotel) så vi som bodde på st:pauls bay hade vita tröjer och de andra hade andra färger. Vi gjorde massa olika lekar, typ krabbfotboll,speed dating(för att lära känna varandra bättre) och nån konstig "hålla hand" lek. kl 23 var det slut och vi åkte hem.






    Fredag Dag 5

    Denna dag klev vi som vanligt upp tidigt och fixade oss, sedan var det frukost dags och iväg till skolan.
    Denna dag hämtades vi efter skolan och åkte till Silema igen för vi skulle på Harbour cruise, men hade 2 timmar fria innan så vi gick och åt på resturang och kollade i typ 3 affärer.sen åkte vi hem och då hade ledarna plerat några lekar som vi hade på baksidan av hotellet. På hotellet hade de även nån Miss malta grejj som tv också filmade så det kollade vi på en liten stund efter lekarna, sen var dagen slut .=).






    Lördag dag 6

    Lördag vilket betyder, INGEN SKOLA :D. Så vi behöver inte gå upp så tidigt, men vi 9 går vi upp käkar frukost sen åker vi till Huvudstaden Valetta för lite shopping, dock åker inte alla med utan bara de som ville och dp fick vi också betala 5 euro, men vi var väl 15 tjejer och 5-6 killar som åkte. Jag och några tjejer från skpna och göteborg gjorde henna tatoos för skojj skull :). Sen åkte vi hem, käkade middag, fixade oss och åkte sedan iväg på discot. Temat var framtid och klädkod vitt. Musiken sög för det var ju framtids tema så de gjorde techno av allt och de vart inte så bra.




    Lördag

    Hallå:), känner mig lite trött men ska gå och fixa lite frukost sen åker jag till hötorget. Tror att mina små syskon ska till grönan idg med min faster och mina kusiner, kul för dom, men jag har varit på grönan med dom flera ggr men det är så tråkigt för att de är för små och jag vill ju åka det läskga :P haha.

    Men nu ska jag käka frulle. Peace Out!

    Fredag

    Hallå!, idag är det 080808 i 08 :P haha nej men idag har jag bara varit vi hötorget, köpte en HATT :O:P! haha kommer aldrig använda den men hattar är så jävla coola men jag vette fan om jag vågar bära en, måste våga!:P haha. Köpte även ett tan färgat flätat skärp.

    Jag är helt utmattat för vi kom hem kl 20 typ, så nu ska jag gå iväg och fika sen ska jag checka lite kläder på nätet :).
     
    Peace Out!

    Stomp the yard

    Chris brown och Ne-yo är med i filmen, men de är inte huvudrollerna. Men de är duktiga iaf!:)

    Här är en dance montage klipp från filmen :)



    Första battle

    Stomp the Yard

    Har gräddat våfflor och precis käkat upp dom, ska nu kolla på nästa dans film som är Stomp the Yard


    Take the lead

    Nu är det dags för ännu en dans film. Ska kolla take the lead. Ciao


    Malta del 1

    Måndag dag 1

    Först åkte jag till Arlanda med Pappa. På brevet stog det att vi skulle träffas vi inchecknings disken på terminal 5. Men incheckningsdisken är jätte lång så pappa och jag gick fram och till baka och hittade de gula tröjorna tillslut. Sen kom Mimmi och vi checkade in.

    Efter vi checkat in hade vi lite tid att göra vad vi ville innan flyget skulle åka så vi kollade lite på taxfreen och käkade frulle.

    När vi kommit fram till Malta åkte vi Bussen hotellet, fick våra rum,packade upp och slängde oss sedan i poolen.

    Till kvällen hade vi treasureHunt. Vi svenskar delades in i grupper med spanjorer. Sen fick vi en lista med massa grejjer vi skulle hitta, ju svårare det var desto mer poäng fick man. Jag och Mimmi fickade glassbägare och pommeslåda från donken, sen va vi så trötta så vi tittade mest på.




    Tisdag dag 2

    Vi vakande tidigt eftersom det var skoldag.Vi kom till skolan och alla fick göra ett test.Efter rasten fick man veta i vilken klass man kommit i. Sedan åkte vi hem och självklart la vi oss vi poolen igen. på eftermiddagen kom köpenhamnarna(som skulle kommit en dag innan men kom förest pga flyg strejk) och Fransmännen. Till kvällen skulle vi gå ner till staden Melliah så vi skulle veta vart de låg. Sen var hem igen och till kvällen satt alla som flugit från sthlm(jag och Mimmi alltså mfl) i ett hotell rum och snackade, men vi var för många för att spela kort spel så alla tjejer drog. sen var det sovtajm :)




    Onsdag dag 3

    Dags för skola igen, efter skolan vart vi upphämtade och åkte till en strand.
    Sedan åkte vi hem. käkade lunch och fixade oss inför Sts discot.
    Discot var lite seg i början,men sen dansade alla glatt :D



    Torsdag

    Tjo. Idag vaknade jag inte så sent vilket är bra, gick upp kl 11 vilket är ganska lagomt om man har sommar lov. Men just nu känns det inte som sommar lov, vädret är ju pissigt!.

    Idag ska jag fortsätta kolla på dans filmer, finns ju hur många som helst.

    Annars händer inte så mkt, jag njuter av lovet och tar det bara lungt. Peace Out!

    You got served

    Sitter och kollar på you got served nu

    Ska ha min egna dans film maraton :). Igår såg jag på step up och step up 2 the streets.
    Nu kollar jag på you got served, sen blir det typstopm the yard,save the last dance, sen hinner jag nog inte se nå mer, då fortsätter jag imorrn :P haha. Ja ni märker vilken typ av Dans filmer jag gillar för det finn ju dirty dancing och saturday night fever men jag gillar inte den typen så mkt :P



    Dans

    step up 2


    Onsdag

    Hallå. Igår var jag väl vaken till 03 och kollade på step up 2. Alltså jag älskar dans filmern och varje gång jag ser det får jag lust att bli precis lika bra som dom. Jag har älskat att dansa hela mitt liv men jag har aldrig gått på dans, bara typ en salasa lektion. Men mycket kommer ju naturligt :).

    jag behöver bara höre en låt sen kan jag se framför mig en dans koregrafi.

    Men annars händer inte så mkt idag. ska bara ta det lungt :).

    nu ska jag surfa vidare. Peace Out!

    Film Film Film

    Jag har sett step up nu för ett tag sedan, gick sedan ner till ica och handlade och har efter det kollat mail osv.
    Nu är det dags att kolla på you got served med har typ inte streamat färdigt så jag vet inte, annars börjar jag med att kolla på step up 2 som jag hade tänkt titta på senare :P.

    Ja som ni förstår hade jag inte tänkt att lägga mig på ett tag men jag var ju faktiskt uppe i natt till kl 06 :P

    Film tajm med godis, Peace Out!

    Åh i love it, speciellt när channing tautum (eller va han heter) sätter på sig tröjan och kepesen och sedan dansar :D

    Step up

    Hallå igen :), jag åkte aldrig på marknaden, jag orkade helt enkelt inte, så just nu sittar jag här och kollar på step up. Funderar på om jag ska ner till ica och handla lite gottis när filmen är slut för efter denna film ska jag kolla på filemn "you got served".

    Dans filmer, jag älskar dans filmer :D

    Byebye

    Tisdag

    Hallå, idag vaknade jag ganska sent, gick upp strax innan 14. Jag låg hela natten ändå till morgonen och lästa linas kvällsbok 2. Jag läste från kl 00.30 till 05.50, jag fattar ni hur inne jag var i boken, kunde liksom inte släppa den.
    Men jag har inte läst ut den än men har bara ca 50 sidor kvar. Men hela boken, alltså 1och 2:an tillsammans är ju nästan 600 sidor. Men måste ut och köpa en till bok för jag läser ju ut hela boken idag :P.

    Vädret här i stockholm är piss,det är grått väder ute och det slutar aldrig regna, det kommer fan bli översvämmning här snart. Min pappa jobbar också ute marknader och när jag var mindre brukade jag följa med honom ute i Sverige och sälja. Men de senaste 2 åren har jag inte varit intresserad av att åka ut och sälja. Men pappa ska iväg på nån marknad ikväll(Marknaden börjar immorrn) och jag funderar på att följa med och hjälpa. Jag saknar faktiskt det när jag tänker efter, man sover i bilen, käkar frukost där. Visst är det lite jobbigt med toaletter och så men det går. Det är typ som att man campar men man säljer samtidigt.

    Nej måste kolla vad vädret kommer bli därborta där marknaden är och sen bestämma mig om jag ska med eller ej.
    Om jag ska med tar jag med mig Datorn,men vet inte om jag kommer få tillgång till internet. Jag hoppas det iaf :). Peace Out!

    önske outfit

    Till detta ett par gråa stuprörs jeans och långt vågit utsläppt hår.



    Har faktisk funderat länge på dessa amerikanska converse, jag gillar dom skarpt, men finns ingen i min storlek just nu så jag får vänta.

    sen ska det även shoppas dessa converse :)

    Måndag

    Hallå :). Haha måste bara säga att igår när jag skrev inlägget "den operfekta världen, våran värld" som ligger under detta inlägg så var jag väldigt förbannad, men hela inlägget var ju rätt bra. Men just innan hade jag sett en video då tjetjenska terrorister skar halsen av ryska unga soldater och jag började ju så klart nästan gråta när jag såg detta, det var så hemst när man såg att en försökte fly, det skrek medan de var halshuggna, och andra var tysta.

    därför skrev jag inlägget, det vart ju inte bättre av att jag senare på kvällen så på tv4 fakta (jag jag älskar den sortens kanal, discovery,animal planet, you name it) en dokumentär där folk i kina fångade djur och höll dessa vilda djur i små burar. De hade små aper,björnar m.m.

    De hade så för det säljer sedan dessa djur för folk i kina tror att tigerpenis botar impotens, att aphjärnor typ gör dom smartare, björn galla ska också hjälpa dom mot någonting, och därför säljer det djuren , tjänar pengar på det och djuren lider.

    Fan att människor är så himla själviska! låter djur lida för att det ska må bättre :O, jag har lust att spotta på de folket!.

    Jajaj nu ska jag inte fortsätta babbla om vår dåliga värld :P.

    kl är vara 12 så jag har inte hunnit med så mkt, stannar nog hemma idag och slappar för jag har ingen ork att åka ut till stan. Förresten så kommer min kära kompis från sundsvall ner till stockholm i dag med sin pojkvän, men vädret ska inte bli så bra och det ska dra till grönan så jag ska inte störa dom :P hahah.

    Nej men kanske träffar upp dom imorrn för imorrn kväll åker det hem tror jag.

    nu ska jag surfa vidare, byebye!

    Den operfekta världen, våran värld

    Människor är den varelse jag stör mig mest på, alltså mig själv också för jag är fan inte perfekt. Människor är aldrig nöjda, vill de ha en klubba och får det, vill de istället ha nått annat sen. Okej det finns folk som inte har det bra och då menar jag verkligen inte bra, men det finns också det som har det bra( och det är dom jag stör mig på), men som sagt är de aldrig nöjda och de tycker synd om sig själva för små saker.De som gör det (alltså de som har det bra,men tycker så synd om sig själva) verkar inte veta hur våran jävla värld ser ut.

    De verkar inte veta att det finns hemlösa små barn som sitter och sniffar lim för att dämpa hungern.
    Att barnet själv måste ta hand om sina små syskon fast denne bara är 8 år. Barn som får inte uppleva barndommen, leka,skratta. Barn som måste gå 2 mil dagligen för att hämta vatten. Barn som inte får gå i skolan utan måste istället jobba. Barn som bor själva och de är så hjälplösa om nån vuxen skulle komma och våldta denne.

    Krig och terrorism existerar i vår värld. En sjuk onödig grejj, men den existerar.
    Jag känner ingen sorg för terroristerna, men jag gör det för det folk som terroristerna mördar.
    Eller jag kanske kan ändra mig, jag känner ingen sorg för det terrorister som valt att vara terrorister och sedan blir mördade. Jag känner ingen sorg för de som plågar ohjälpsamma djur, ibland till döds, själv önskar jag dom döden.

    Soldater tillfånga tas och blir avrättade och oftast på ett väldigt plågsamt sätt. deras live tas ifrån dom.
    visst är det synd om dennes anhöriga, men inte fan lika mycket om den som inte längre finns.


    jag själv kan säga att jag varit med om ett helvete i mitt liv, men jag vet att det finns folk som har det sämmre än mig och därför klagar jag inte, jag är iaf nöjd att jag har mat och tak över huvudet, jag behöver inte leva i ett lyxigt lív.
    jag behöver inte en väska för 15000 när det finns små barn som inte en har bröd för dagen.

    Från början när helvetet i mitt liv bröt lös tyckte jag så jävla synd om mig själv, jag tänkte alltid varför jag?.
    och spenderade kvällarna med att gråta floder.

    Men nu har jag verkligen insätt, jag har öppnat mina ögon för världen och sett vad som händer.
    Jag är väldigt känslig när det gäller barn för dom är så himla hjälplösa och har hela livet framför sig.
    Jag vet att det finns flera hundratusen barns som har det förjävligt, därför tycker jag inte synd om mig själv.

    Jag har sett äkta videon:
     på ett dött barn som ligger vid vägkanten och ingen gör något,
    en 12åring skära halsen av en person,
    soldater som blir skärda i halsen och ligger sedan med halva huvudet av och shippar efter luft

    Det är värden vi lever i ser ut!

    Själv sitter du där har tak över huvudet, säkert egen dator, till och med internet!, precis som jag
    Men gråter över att du blivit dumpad och ditt liv går "under"

    patetisk!

    Eller så kanske det inte är just du som är en av dom klagar över ditt liv, men det finns många som gör det, av väldigt dåliga anledningar!




    Söndag

    Hallå!,Igår var det inte så nice väder och det sorliga, Jag missade pirde paraden :O, jag visste inte ens att den skull vara igår för jag kom ju från Malta i måndags och jag hade ju inte härt nått om när det var =/. Jaja.

    Idag har jag äntligen packat upp allt som jag tog med från Malta. och fått iordning mitt rum lite.
    Jag ska inte göra nått speciellt idag utan bara slappa. Ska nog ner en snabbis till ica och köpa lite mat till Tossan och lite chips och godis till mig, jag är ju faktisk sjukt sugen på det.

    Nästa vecka är sista lediga helgen för mig för jag börjar skolan den 14, så jag ska försöka komm iväg till Elena i Uppsala i slutet på nästa vecka, sen är det dags att börja ladda upp föra skolstarten, blää =(.

    Är det bara jag som tycker att sommar lovet gått jävligt fort? Iof har jag varit i Malta 3 veckor och 2 veckor i Sundsvall av mina 7 lediga veckor. Men jag har redan fett med planer för nästa sommar. Jag har en liten summa pengar på mitt konta (inte sparkontot) och jag har bestämmt att det alltid ska finnas pengar där och att jag från och med nu ska spara ca 200 kr varje månad, sen om jag jobbar så lägger jag undan mer pengar så klart. Allt ska ju räcka tlll festival,resa utomlands och andra nöjen.

    Månste ju skaffa nya snowboard plagg, hela kittet alltså och det kommer ju gå på 5000+ ...minst.

    Aja nu ska jag kolla lite kläder på webben, Peace out!


    Lördag

    Hallå! idag vakande jag redan vi 8 för jag skulle åka till first hotell och käka frulle där med mina små brorser Daniel och Martin, sjukt gott var det. Sen tog jag med dom till tv-spels affären och checkade in lite spel, jag var sugen på att köpa high school musical och singsstar rock till min singsstar men jag tog inte hem några. Sen var det dags att möta upp Lina så vi gick lite på stan (vart inge bad för ingen av oss var sugna på det och vädret var inte så bra) och tog sen en fika och pratade lite :). åkte hem sen och läste vidare på min bok "linas kvälls bok"

    Nu är jag här, ska snart iväg o käka men nu ska jag fortsätta ladda upp bilder, byebye!

    Fool's Garden - Lemon Tree


    Fredag

    hallå mina vänner :). sitter här och mummsar på lite onyttiga grejjer :).Idag så har jag varit vi hötorget igen och hjälp min fader:), imorrn ska jag iväg och bada med Lininspinis, även kallad Lina och kanske nån mer.

    Jag har idag läst ut Jenna boken som var 598 sidor långt, duktig jag är :D (A)
    så ikväll ska jag börja läsa linas kvällsbok  som "bara" är 302 sidor lång :P.


    Nej imorrn (om jag hinner) ska jag ut och leta efter Marilyn Mansons bok, vill verkligen läsa den.


    Aa juste jag glömde slänga in Malta inlägget igår :P men jag gör det ikväll eller imorrn :)

    Nu ska jag surfa vidare, Peace Out!