Halloween party

Nu ska jag äta fast jag fortfarande är mätt sen jag åt på stan. Tsihan som jag tänkte köpa var slut, det var en kiss tröja. Men jag köpte en Lynyrd skynyrd tisha de funkar det med :D.

Nej nu ska jag äta o sen är det party ute på värmDÖ hihihi. sen ska ja o Lina sova i faters lägenhet.
Jag hoppas ni får en super kväll. PEace out!


Plagg tips

Kolla denna söta o mysiga kofta
Blir din för 298 från H&M


Audioslave - Be yourself


Things i want
Http://chicy.se

Fredag

Hallå hallå :D, sitter o käkar frulle nu o vid 12 ska jag åka in till stan för att möta Lina. Vi ska gå på stan o shoppa om vi hittar nå fint för jag såg en tisha i tisdags o finns den kvar så åker den hem med mig :D.

Ikväll är det idol o jag de verkar som om det kommer bli en toppen kväll, även om jag inte vart så glad över schlager tema men jag tror Robin B kommer göra det jätte bra o även Kevin, Alice, Lars och Johan så det blir spännande :D.

Men jag missar idol ikväll tyvärr för jag ska iväg med några kompisar på ett halloween party som egentligen bara heter halloween party för det är på halloween, för det är igen maskerad iaf :P. Men det blir nog skit kul, jag har ju mina tjejer där o det är allt jag behöver för en lyckad kväll :)

Nej nu ska jag äta upp min gröt. Peace out!

Angus, Thongs.....

Snart blir det film, en ny film :D


R E M - Losing my religion


Tordag

Hej hej idag händer inte så mkt. Ska till doktorn kl 14 för att kolla hur vätskan dom sprutade i min arm har utvecklat sig. Dom gör detta för att se om jag har TBC som inte brutit ut än eftersom en släkting till mig fick det strax efter att jag varit där o eftersom det är smittsamt har jag kanske fått det (sjukt liten risk) men det vill ju vara på den säkra sidan. Så i måndags var jag hos doktorn o hon sprutade in nån vätska under huden på min arm o så skulle jag komma tillbaka idag för att se hur de utvecklats. På det sättet kan dom tydligen kolla om jag har det i kroppen typ.

Sen är det bara chill hemma som gäller :) riktigt skönt.

Peace out!

Tillök i garderoben...snart

Håller på att beställa ett linne, har nu skickat iväg ett mejl så jag hoppas jag får svar snart så jag kan skicka in pengarna så jag kan få mitt linne. Linnet jag beställer är Från Avanna ni vet http://pyttis.blogg.se

Jag ville ju ha den vita med texten "today im wearing this" innan sommaren men nu finns ju en silvrig i tonight istället fär today :), me like


Oasis till Svergie

Ingen har väl missat att de kända britterna Oasis kommer till Sverige i januari

Biljetterna släpps onsdag den 5 november klockan 09.00
28/1 i globen/Sthlm och 25/1 i scandinavium/Gbg

Och jag vill gå men vet inte hur mkt det kostar, det står inte heller.  Sen vill säkert ingen av mina kompisar gå för de har inte samma musiksmak som mig, lite ibland bara,men det för jag har väldigt blandad musik smak.

Oasis Tickets

Nån som ska se dom?


High school in the U.S

Jag har alltid velat åka till Usa o plugga där ett år, sen så började jag fundera på att istället åka dit som au pair för då skulle det inte kosta lika mkt, men en dröm är att få uppleva hur det är i Usa:s skolor där som har killarna som spelar amerikansk fotboll o tjejerna är cheerladers, sen att man är med i olika klubbar som bok klubben osv, det är verkligen nått jag vill uppleva, hela ungdomskulturen i Usa.

Så jag har prata med pappa om det o så klart säger han "drömma kostar inget" men han är inte emot det, bara det gäller pluggning men om jag nu åker kommer jag få stå för de mesta av kostnaderna men pappa kommer nog också betala en del tex lika mkt som han hade betalat om jag bodde hemma.

Så jag ska kolla mer info om lån osv, sen leta jobb o sen börja boka osv, känns som 60% att jag kommer åka, alltså lite mer än hälften för jag vill verkligen det här sen beror det ju på om jag blir antagen för man måste på en intervju först

Jag kollade ungefär vad det skulle kosta med försäkring o hela skitet o det gick upp emot 75 500 kr, sen måste jag ju ha med mig minst 12 000 så jag har ca 1000 varje månad för jag får troligtvis inte det där.

Sen kommer nästa problem, du kan bara gå i high school tills du är 18, alltså är detta min sista chans eftersom jag fyller 18 nu i feb, när jag kommer hem kommer jag förmodligen få gå om 1 år (3:an som jag missar) och då får jag inte ta studenten med mina kompisar :(.

Jäkligt svårt belut det där, något som jag verkligen måste tänka över!

Det minsta problemet just nu är vart jag vill bo


Jo juste varför dessa tankar kom upp igen var för att en kompis ska åka till Usa o plugga där, hon har varit på
intervjuv o vart antagen, lycko ost!

Takida - Killed by train


Inspired by JC

Schlager Tema

Det ska bli intressant o höra Robin B sjunga När vindarna viskar mitt namn av Roger pontare, här är vad de andra ska sjunga o sjävklart pratar jag om idol för er som inte comprende :).

Robin B:Vindarna viskar mitt namn (Roger pontare)

Sepideh: Främling (Carola)

Kevin: Lyssna till ditt hjärta (friends)

Alice:Min kärlek(shirley clamp)

Johan: Johnny the rocker(magnus uggla)

Robin E: Michelangelo(björn skifs)

Anna: Stad i ljus (tommy körberg)

Lars:Det börjar verka kärlek banne mig (cales göran)

Charlotte Perelii ska sitta som gäst jury o hon är bara så mkt schlager som man kan vara :P


Like Mini

Att Cubus satte in Mini andén som modell för deras kläder var smart val, hon gör kläderna snyggare!


                       

Onsdag

måndag tänkte jag skriva men det är ju helt fel :P idag är det onsdag o de flesta har lov men jag ska till skolan för 2 tråkiga lektioner. Men imorrn o på fredag är jag ledig. Annars händer väl inte så mkt. Det är ju shlager tema på idol (sämsta temat?)  o jag o mina kömpisar hade ju tänkte dra dit vilket tema det än var men biljetterna är slut :(, fan vi får ta det nästa fredag istället, fan då måste jag dit, det börjar kännas lite tomt här annars :P.

Jag börjar 09.15 så halv måste jag hemifrån o jag hari nte börjat fixa mig så skynda skynda!

Peace out!


update.08.57.
Jag sprang i klackar till tåget med det gick inte så bra eftersom det var halt så jag var tvungen att ta det lungt så jag missade tåget. Jag skulle inte hinna i tid så jag bestämde mig för att gå hem o gå på nästa lektion. när jag håller på att gå hem höll 2 personer på att halka och även jag med o där gick jag i smala klackar så jag tänkte inte så smart. O så är det frostigt ute så nu när jag ska ut igen så tar jag vinerjackarn, en mössa o stövlar istället :). Btw så är det snö uppe i sundsvall. undra när snön kommer hit, hoppas aldrig :P

Peace out!


Bob marley - could you be loved


spets tights

Nu när jag ska på stan ska jag ut o leta efter spets tights, eller leggings rättare sagt.
update 21.43

Hemma från stan o fick med mig spets leggingens från gina(nedersta bilden) så nu är jag mkt nöjd

Snygga frisyrer

1

Önskeoutfit


Klänning: net-a-porter.com

Klackskor:net-a-porter.com

armband:claries.com

clutch:jcpenney.com


The killers - Romeo and juliet

En sjukt vacker låt

Tisdag

Hallå:) idag kunde jag sova ut då de bara var film visning i skolan som jag redan sett så orkade inte dra till skolan för det.
Dagens planer är att börja med min trafikuppsats som ska in imorrn o sedan åka in till stan för att möta Elvira så ska vi gå runt på stan lite vilket känns sjukt bra för jag är verkligen sugen på att gå runt i tusen affärer o kolla efter kläder, sen kanske vi tar en fika :) hoppas för det är jag sugen på så kan vi snacka lite :) det är ju för fan mer än ett halv år sen jag såg henne, den var på julovet jag träffade henne sist så hon är väldigt saknad <3

Nej  nu ska jag leta lite info om körning i samandband med alkohol för det är det min trafik uppsats ska handla om.

Peace out!

Shop till you drop

Så himla sjukt men jag fick värsta shopping sugen nu o vad är klockan?, 23.18. Nja får vänta tills på fredag men imorrn ska jag på stan med min Elvira som kommit ner till stockholm från sundsvall :). o juste skjortan som jag  köpte från cubus ska jag nog lämna tillbaka för jag vill ha mer pengar så lämnar jag tillbaka den från jag ju 200 kr tillbaka :).
jag kan ju köpa en skjorta längre fram för det är ju till sommaren som jag vill använda den.

Nej jag får väl drömma om att jag shoppar :P

not trying


So bohemian


So freaking cool

A living nightmare

I natt fick jag eller hade jag sömnparalys, ush jag hatar det för det är så jävla hemsk. Jag hade problem med det väldigt mycket förut efter de som hände med mamma, innan hade jag typ aldrig fått det förut. Det var ganska länge sen jag hade det tills igår.

Jag var så jäkla trött att mina ögon inte ville öppna sig o sen känner jag hur nån tar på min rygg och då fattar jag att jag har fått sömnparalys och det är så äckligt för det känns verkligen verkligt. Egentligen är det ingen som rör mig men det känns verkligen som det o du kan inte röra dig, din kropp är som förlamad o trots att dina ögon är stängda ser du kostiga grejjer. Jag såg som om jag var i vatten så jag försökte öppna ögonen, tvingade mig att öppna ögonen o det är jätte svårt men jag kämpade att få upp dom för jag vet att sömnparalysen försvinner när jag öppnar ögonen. Tillslut fick jag upp ögonen och ville inte sova mer för jag var rädd att falla för sömnparalysen igen vilket typ alltid händer så jag läste en tidning o tänkte på annat o somnade gott sedan.

Wikipedie om sömnparalys

Sömnparalys eller sömnförlamning är ett förlamande tillstånd som kan uppkomma när man håller på att somna eller vakna. Under REM-sömnen stänger hjärnan av de flesta av kroppens viljestyrda muskler för att man inte ska röra sig när man drömmer. När man sedan drömmer att man till exempel springer känns det helt verkligt trots att man i verkligheten inte vevar med benen i sängen. Den enda undantaget är ögonen, som i verkligheten rör sig som i sömnen. Muskelkontrollen stängs av för tidigt eller slås på för sent så att man inte kan röra sig trots att man är vaken. Om man inte vet vad som har hänt får man lätt panik när tillståndet uppkommer, men det är inte farligt och går över av sig självt efter ett tag.

Vissa människor kan få hallucinationer av olika slag när de är i sömnparalys, s.k. hypnagoga och hypnopompa hallucinationer. Dessa kan bestå i skräckfyllda känslor av att någon är i rummet eller vid sängen samtidigt som man själv inte kan röra sig. Den förlamning och de hallucinationer man upplever vid sömnparalys, är således delar av REM-sömnen som stannat kvar trots att man redan har vaknat. Ofta känns det som om man inte kan andas, som om man håller på att kvävas.Nån av er som fått sömnparalys nångång?


Måndag

Hallå:)!. Ska strax byta om o sen iväg till tunnelbanan för att sedan möta Emma i skanstull eftersom vi ska ha streetdance där idag :) mycket kul o jag är peppad för jag älskar att dansa!


Okej de 2 längst fram för ju mer breakdance men det är dans iaf :P

Till götet o hem igen på 18 timmar

Igår åkte jag till göteborg för att gå på reunion festen som sts hade för alla som varit på språkresa med dom denna sommar.

strax efter 12 åkte vi med 5 bussar mot göteborg och gjorde 5 stop på vägen för att hämta upp fler studenter och en mat stop i mjöby (JOHANS HEM STAD). Jag fick ju såklart inte som jag ville utan åkte i buss nr 3 tillsammans med elever som hade åkt till england i sommras medans de andra satt i buss nr 1 tillsammans med de från malta och usa som de skulle. Ett tag var jag riktigt förbannad vilket jag hatar vara för man blir förbannad att man är på gränsen att börja gråta o slå sönder allt, men jag lungnades ner av coldplays musik, hade jag lyssnat på deathmetal (vilket jag inte lyssnar på) så hade jag nog crashat hela bussen med den ilskan jag hade inom mig :P haha jag skojjar faktiskt inte jag var verkligen arg o ledsen på samma gång, blä för den känslan men man ville ju liksom inte åka buss själv i nästan 7 timmars medans ens kompisar sitter tillsammans i en annan buss

Men resan gick ändå bra, en tjej satte sig brevid mig och så pratglad som jag är började jag prata med henne o hon hade varit i oxford i sommras, kul :).

När det var ca 1 timme innan vi skulle vara framme så började jag fixa sminket o när bussen stannat så sprang jag in på den lilla toaletten som fanns på bussen bytte om men hann inte fixa håret eftersom jag var den sista på bussen förutom ledaren så jag sprejade bara på lite så frisyren skulle fixsera sig. Satte på mig klackarna o sprang i väg till Mimmis buss.
Sen gick vi tillsammans med Rebecca N mot liseberg o jag stannade på vägen för att plåstra om alla tår så jag inte skulle få blåser vilket jag idag är glad över för jag fick bara en liten blåsa som knappt känns o de hade kunnat varit mkt värre.

När vi kom till liseberg väntade vi utanför på skåne o göteborgs tjejerna och jag vart så glad av att se dom, de där är riktigt underbara tjejer, bara vi inte bodde så jävla långt ifrån varandra. Vi gick in o hängde in jackorna i garderoben tog det lite lungt i början innan vi éntrade dansgolvet o dansade järnet. Sen var det många killar som döptes om av mig och Ella till bruna tröjan, gitarristen, killen med kort hår, randiga skjortan och svea mössan(not hot) haha. Men jag och Ella gjorde kvällen sjukt roligt för det var henne jag spenderade den mest med. Efter 3 timmar bytte jag skor med Ella i ca 15 min för jag hade så ont men sen bytte vi tillbaka för hon vart för lång och jag för kort :P. Sen spelade 2 killar 2 låtar en av dom var Metallicas Nothing else matters o gissa om jag jublade då:D. Men gittaristen varduktig o söt o har man en gitarr i sina händer blir man snyggare i mina ögon trots att han kanske bara var 16. Sen spelade också Sk8 och club Zebra och av dom var ju club zebra bättre, seriöst vilka tror sk8 att dom är?:P ledarna från scenen sa att killarna skulle stå vid éntren så man kunde få deras autografer men vem fan vill ha autografer jag är liksom inte ens intresserad av Johans och Lars autografer fast jag älskar dom, ja men ni fattar vad jag menar ett bild bevis räcker för mig. Det jag oandra sidan hade velat göra är att dansa med dom men jag tror inte ens att dom gick till dans golvet :P haha whatever :P.

Sen var det dags att börja dra sig mot bussarna o det regnade ute o vart värre ju längre vi gick, jag som knappt kunde gå längre av den jävla smärtan i fötterna av de höga klackarna bytte med Rebecca o då var jag tvungen att gå i rengnet(inte springa vilket man annars hade gjort) eftersom hon inte kunde springa i klackar o eftersom hon var så snäll o bytte med mig kunde jag liksom inte springa ifrån henne :P annars hade jag sprungit vem det än varit :P. När vi kom fram till bussen frågade jag om det fanns plats på Mimmis buss eftersom jag visste att 2 st inte skulle  åka tillbaka hem med sts o de fick jag ju så jag sprang i rengnet i alldeles för stora skor o hämtade mina grejjer o sprang igen till Mimmis buss o hittade en plats brevid en tjej o hon skulle som tur av på första stoppet vilket var bra för då fick jag ju 2 säten för mig själv o jag var ju jävligt trött, o kunde heller inte somna för en viss kille brevid mig (på andra sidan av gången)  satt o rulla tunga med en tjej o spelade musiken högt på mobilen o jag vill ju liksom inte komma o störa dom o ba; ***** kan du vara snäll att stänga av musiken, tack *ler*. Haha ja ni fattar hur det skulle se ut så jag försökte sova men till slut sa E till han tror jag haha. Nej men mer kärlek till världen säger jag, make love not war :P, de hade ju kunnat varit värre som till exempel om han lyssnade på dåligt musik, men de var the killers som spelades o dom är ju grymma:).
   Om jag sov bra , de kan ni ju gissa. Haha man får ju en sånn jävla problem med nacket för man ligger så konstigt till
men jag somnade o vaknade o så gick det så där hela vägen tills jag hörde chafören säga att vi strax var i stockholm.


Ska jag sumera dagen/kvällen så var den ju väldigt händelserik som jag nog kommer uppskatta mer senare när jag ser det som ett minne än vad jag gör nu, för resan gjorde mig jävligt trött och gav mig nackspärr o upsvällda fötter vilket inte är så roligt o 690 spänn kostade kalaset plus massa godis o mat man skulle ha på resan dit.
  Då kommer frågan, var det värt det? då kan vi ju göra en positiv o negtiv lista o jag tror faktiskt att positiv vinner(även fast det fanns fler grejjer på negativa listan) men att träffa goda vänner är väldigt positivt så dom har liksom en veto makt :P. Men igår kändes det inte värt det kan jag ju säga men nu är det lite bättre :)
Juste!, ni ser stora skärmen, jag hade för ett tag sen skickat in bilder från malta resan
för man kunde vinna typ en digitalkamera o då hade jag ingen aning om att de skulle visa bilderna
på stora skärmen vilket de gjorde o de valde 2 av mina bilder o sjävklart var en av dom
på mig alone :P haha som tur är bilden i hel kropps prolif med solbrillor på, men dom
som känner mig såg ju att det var jag :P


Nu ska jag i säng i morrn är det street dance kl 10.30 peace out mina hönor o tuppar


Söndag

Godmorgon mina duvor :) jag har en sån jävla pain i fötterna eller aa tårna, dom är helt röda men går man runt i 10-11 cm klackar i 5 timmar gör det ont förr eller senare o mot slutet då vi skulle gå mot bussen så gjordet det så jävla ont att jag nästan började gråta o tänke faktiskt ta av mig skorna fast det ös regnade för det gjorde så himla ont, men min räddare blev Rebecka N som bytte skor med mig o jag fick ett par ganska stora men det gick:)

Jag berättar mer om gårdagen lite senare. Just nu äter jag frukost för jag vaknade av att mina små  syskon (4 o 6 år) ringde mig o det behövde jag verkligen för jag blir så glad av dom, jag saknar dom nått ofantligt men jag tror pappa snart ska dra till sundsvall så då följer jag med han.

Nu ska jag surfa vidare, peace out!

Pasta o kyckling

Då var jag nästan färdig för att ge mig av, jag har packat o nu ska jag bara äta upp o borsta tänderna sen åker jag till centralen o möter upp Mimmo<3.

Nu får ni ha jädrans bra helg,

Btw var det jäkla synd att loulou åkte jag hade hoppats på Spedieh

Peace out!

Keane - Somewhere only we know


Inspiration

Jag kunde inte sluta tänkte på hur fina kläder hon hade igår på Idol, Alice har en grymt stil, hon är den som klär sig bäst av tjejerna i idol

Foto: Daniel Ohlsson/TV4.

Lördag

Hallå hallå:) nu är jag uppe, har ca 3 tim på mig innan jag ska åka mot stan. Jo vet ni vrf jag är så uppe så tidigt?, jo för jag gjorde inget av grejjerna jag skulle göra igår så nu måste jag välja kläder o packa. Men först lite frulle o surf på internet:P.

kl 12 åker bussen o då kommer jag förhoppningsvis försöka få nån att byta buss med mig annars så tvingar jag med MImmi o sitta på min buss för jag vägrar åka själv i 6 tim till götet för då kömmer jag döö!.

Nej måste börja med frukosten. de kommer inte bli så många fler inlägg idag, imorrn kommer bilder från reunion festen som ska vara i nån hall i Liseberg :D.

Peace out

my day so far

Juste jag glömde berätta lite om dagen. Jag åkte hemifrån vid 13 tiden till faster för att rina o hämta mina pengar som faster lämnat. Sen åkte jag in till stan för att möta Emma så gick vi till JC där den skjortan jag ville ha fanns men jag ville ha en i strl M men det fanns inte så jag valde att inte köpa den. jag köpte silikonsula till klackskor eftersom jag imorrn kommer dansa i klackar o inte vill få ont jag köpte även plåster för tårna  så man inte får massa blåsor.
Sen gick vi till kungshallen o avnjöt en girllad kyckling file med pommes o bernea(stavas?) sås.

Sen hittade jag en annan rutig skjorta på Cubus som fick följa med mig hem som jag visar på söndag :).

Nu ska jag åka hem o kolla vilka  kläder jag ska ha på mig på reunion. Peace out my friend!


Nja inte riktigt så här ser det ut på stan i sthlm, men nära :)..... NOT

stereophonics - dakota

Tack vare Robin E hittade jag denna grym bra'iga låt:D
 

Like u wanna b

bild till artikeln
bild till artikeln

to put a gun to your head

så känns det just nu, så jävla sur har jag varit att jag blivit irriterad på folk runt omkring mig som komemr i min väg, men det är ju inte deras fel att att jag är sur, utan (ursäkta mitt språk) fittindiot STS!.

Jag ville ju avboka sts reunion för det kostade så mkt men det gick inte sa dom för bokningen var bindande, ändå hade dom tydligen avbokat mig men ändå liksom behåller pengarna så jag fick inte plats nu i bussen jag sag skulle åkte med tillsammans med mina vänner utan ska åka med främligar i en annan buss, men jag ska väl försöka byta med nån där borta. Nej men nu behövda jag vara lite själv så jag inte låter min surhet gå över till andra så jag sitter nu ensam i fasters lägenhet  men ska åka hem vid 18 igen o ta en sväng förbi ica o köpa lite små grejjer jag vill ha med mig på resan ner till göteborg. Sen ska de packas o titta på idol :)

ha en super kväll :D peace out!

Önske outfit

Top: Carlotterusse.com

Shorts:topsohop

Guld armband:Asos

Armband:ae.com

Ankel boots:Shoes.about.com

Clutch:harrods.com


 


Fredag

Godmorgon! jäkla va jag har sovit ut, känns super. Idag skulle jag haft Eng B och  foto men Englekan är inställd o Foto tjejen är på kurs så vi skulle gå på nån utställning.

Dagen planer är att gå på stran o shoppa med Alice eftersom båda får jobb pengarna idag :D sen ska jag se om det blir nån idol ikväll, men jag vill köpa för 125 men just nu ligger biljetterna på 195 för jag Alice o Emma hade tänkt dra dit men vi får se om det blir nått annars så går vi nästa vecka. Nej nu ska jag käka lite frulle sen dra till faster för att fixa lite grejjer o sen in mot stan.

peace out!

update 11.14
ändrade planer, Alice mår inge bra o hon fixa massa skol uppg så han kunde inte gå på stan idag så nu ska jag på stan med Emma istället så ska vi fika också. :D

Johnny Cash - Hurt

En helt underbar låt, texen betyder!

I focus on the pain
The only thing that's real

Torsdag

Godmorrn:). Idag är första lektionen Mediekomunikation där vi jobbar med ett projekt o vi ska liksom hitta på att vi är ett företag osv Men eftersom jag och Lina är färdiga med våran, vi har till och med gjort MVG uppgifterna så är vi lediga från den lektionen idag för man hade på sig tills idag att fixa den, jag kan visa lite sen :D om vårat "företag".

Så jag börjar inte förräns 10.55 men först ska jag möta upp Lina i slussen så ska vi iväg till nacka forum o se om vi hinner få tag på 200kr present kort av H&M, det 100 första kunderna får det :). Aa juste Carlings på västermalms gallerian säljer diesel,lee,levis o wrangler jeans för 1 kr till de 10 första kunderna , men eftersom dessa båda startar kl 10 var vi tungna att välja en av dom o eftersom vi har stärre chans på H&M valde vi det.

Nej nu ska jag äta upp o sen fixa håret, det ända som fattas.Ha en bra dag

Peace out!

Håkan H - En vän med en bil


Become a rockstar

vet ni jag hittade en gratis gitarrkurs på internet som pågår i 8 veckor. Du får ett mejl varje vecka där det står hur och vad du ska göra och jag har fått mitt första mejl och det är väldigt lätt att förstå eftersom kursen är för nybörjare.

Gå in 
här  om du vill veta mer eller går med:).


Inspiration

Vanessa H

Take the walk


Känner ni igen killarna? haha det är Hanson brorsorna som är aktuella igen och här går de
barfota genom time square i new york för att promota sin nya turne "take the walk tour".

Onsdag

Hej hej, alltså att dricka kaffe kl 22 på kvällen funkar inte, jag var upp til 01 o kunde inte somna o nu käner mig jag dö trött ,men har fixat lite kaffe så jag piggar upp snart. Måste skynda mig för om ca 20 min måste jag dra o jag har inte fixat mig alls, brottom!.

Nu får ni ha det bra Peae out!

When im gone

Nu ska jag fixa rosade mackor med nutella :D, sen är det bara chill vid tv´n
Peace out!


Audioslave - Like a stone


Kill kläder från H&M

Fick en liten katalog i dag o hittade dessa fina kläder till er killar, skulle vilja köpa dessa till papi


The hardest part - coldplay


Vad kan du om idol 2008


http://www.expressen.se/1.1340587

Ja fick 14 av 15 som ni ser :D

Hur bra  är du på idol 2008?


Veckans idol temaAaa inte så svårt att gissa va? Min mami lyssnade mkt på abba
så pga av det så satte sig många av dom låtarna på hjärnan för alltid
så jag gillar faktiskt ganska många abba låtar.

Detta kan bli spännande tycker jag:), Tänk Lars,Robin E och Johan som
tar en abba låt o gär den till sin egen. Jag längtar :)

Vad tyckar du om ABBA tema?

May angels lead you in

Till min älskade mamma
              R.I.P
17 10 1967-31/08 2005
 

What would you think of me now?
So lucky
So strong
So proud
I Never said thank you for that
Now I'll never have a chance
May angels lead you inIdol 17/10

Lina i vitt o jag sitter brevid henne


Där ser man halva min fejja, yeah precis då Johan skulle upp på scen, sjukt
passande då han är den jag hejjar mest på, typ älskar ju Lars också såklart:D


Mina egna bilder

Hahah raggar anders var ju skönast!


Sen signerade även idolerna men jag orkade inte gå:P, men under pausen(nyheterna) så var man tvungen att gå ut ur studion o då fanns det ett rum med lite grjejjer man kunde göra som spela the band o lite annat.

.SJukt kul var det frågan är bara när jag ska dra dit igen för det måste jag,
antingen nu på fredag, men på lördagen åker jag till götet.
nästa fredag ska de förmodligen bli halloween fest så då får jag ta efter,
men jag ska iaf gå engång till minst!

what can we do

Seriöst det är inget vi fans kan göra åt de här skitet, många fans fick inte sina biljetter till metallica utan de såldes till andra hands företag där biljett priserna tredubblas! helt jävla sjuk. Ja som det stog i tidningen hade ett en person som jobbade med ATG ombud skrivit ut 200 biljetter o sålde dem till andra hand, jag blir seriöst arg!

metallica möter fansen Metallicas James Hetfield under en ko
Alla borde få chansen att träffa sina idoler , inte många får råd närt priset ligger över 2000 kr.

Inspiration

Zac efron :) Låt er inspireras killar!, tjejer kan ju även inspireras här för jag brukar göra det av killar :D.


zac efron star of the year 03

Tisdag

Godmorgon, jag är fortfarande på bra humör efter gårdagens lyckade biljett köp:).

Siiter just nu o käkar min frulle o ska väl om ca 15 min börja göra iordning mig men då kommer  jag frå brottom men skitsamma, jag föredrar o käka lungt:P. Idag har jag bara en lektion i 1 tim o 50 min sen slutar jag så det är skönt. efter ska jag väl försäka plugga men jag får se. Ni får ha de bra nu wiggas. Peace out

Slut på 25 min

ja på ungefär 25 min men aftonbladet rundade väl upp det.Ja denna gång kunde man bara köpa 6 biljetter var vilket var bra för många köper flera för bara i andra hand så nu tror jag fler hade chans att få en biljett så liksom inte 13 st försvann på engågn.

Trots att de hade satt scenen i mitten så fler skulle få plats o satte 2 koserter så tog alla biljetter slut på 25 min, Men jag är inte förvånad alls de var därför jag var förberedd med allt :) o jag var en av dom som hade tur, ÄNTLIGEN!!

Btw så gick ja o lina en snabbis på stan o jag kollade efter om de fanns några metallica afficher ute men alla har typ blivi bort ryckta, eller aa andra har hunnit redan tagit dom.

Önske outfit

Klänning:wetseal.com

jacka:teenvouge

skor:amiclubwear.com

Väska:shop.pacsun.com

örhängen:urbanoutfitters

armband:--


Lars winnerbäck - inte för kärlekens skull

Så himla underbar, älskar denna låt, eller aa lasse har många grymt bra låtar!


it was ment to be

nej mina vänner jag började för 40 minuter sen men va fan gör man inte för metallica, men denna lektionen vi har nu ör 2 tim lång och helt meningslöst för vi fattar inte ett piss av vad vår lärare i mulitmedie försäker lära oss.

Nej nu ska jag skutta iväg till skolan o sjunga vackra metallica låtar, synes pussgurkor

peace out


jag blir galen

ja i ca 40 min har den varit så här, hur länga ska jag vänta? jag vänta, eller nej man nu står det mindre än 5 min!:F
Nice :D jippie jippie jippie!!!
Nej men jag tror jag dör det går ju inte, blir fel hela tiden, sen finns inte stå biljetter längre så jag får ta en sitt plats, o nu får jag väntai yttligare 10 min, fan va irriterande!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

09.25
HELVETES JAVÄLA PISS SKIT BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

kan jag ha mer otur eller? nu är hela jävla uppbokad står det, jag gråter !!!!
fan fan fan!!!!!!!!!! får väl köpa o andra hand nu :(

update 09.32,
nu gråter jag igen!!! glädj tårar!!!! vet ni vrf för jag klickade bort väntetiden igen o så loggade jag in på ticknet o kollade bokningar o vad står det där? :DJAG SKA SE METALLICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tänk att de bara behövdes 25 min innan biljetterna till 2 fullsatta globen skulle ta slut :P

inspiration

Lauren Conrad


Måndag

Hallå hallå! ny skolvecka dårå. Sitter här färdig att gå till skolan eftersom jag redan fixat mig o käkat frukots så nu väntar jag bara på att få köpa metallica biljetten :D. men nu kollade jag o ja står i nån jävla kö just nu med det är ju likosm 35 min kvar innan biljetterna släpps. så wish me luck!

Nej nu ska jag surfa runt lite medans jag väntar :). peace out!

The offspring - the kids aren´t alright (live)


Så hilma skön låt, får lust o hoppa runt o rocka till låten :D

kvälls mat o tv

Ja strax ska jag börja fixa min mat som ikväll blir lasange :), sen kolla på hål i väggen o stor i japan :P hihii älskar Jens i programmet han är så himla skön o coolt!.


Sen ska jag också läsa lite i idrotts boken eftersom vi ska ha prov i idrott o hälsa.

Vad ska du göra ikväll?

framtida outfit

okej inte precis desas kläder ,em liknande ska jag nog ha på reunion festen i götet som är på lördag, jag har dock inte bestämmt mig riktigt, men jag får se.


The white stripes - 7 nation army


Rutor är rätt


Men en skjorta kan man fixa många stilar :), på fredag ska jag köpa mig en fin skjorta som jag nu spanat in ett tag:)

Lauren C andra kollektion

lite bilder :)vackert och enkelt:)

inspiration

så dö snyggt!!!Ännu en inspiration inför sommar 2009 :D

nobodys home

Är hos faster nu o under morgonen har jag suttit o fixa med en ny lite rockigare header o nu äntligen är jag riktigt nöjd, av alla headers jag har haft har jag aldrig varit riktigt nöjd men nu är jag det :)


jävlar vill att de ska ha gått 24 timmar nu så jag kan säga "nu är det bokat o klart" jag vill jag vill!!!
Jag pratar om metallica biljetten så klart :P

Söndag

Jäkla va dålig jag har varit på att uppdatera men jag har gjort annat, bilderna fårn idol kommer väl idag eller imorrn.
Ska käka lite frulle o sedan dra till faster o sova över där eftersom jag ska med hennes kort betala min metallica biljett som jag nu såg kostade 595, bra :) för jag hade satt in 750 för att vara säker så då får jag 150 kr över de går nog till en turne tröja om de säljer där förhoppningsvis, men det brukar man ju göra :P.

Nej nu bli det frukost, ni får ha det så bra Peace out!

Lördag

hallå hallå :) sitter o käkar frulle just nu. Tänkte berätta lite om dagen igår.

Efter skolan drog jag till hötorget o hjälpte till där sen åkte jag snabbt hem o hämtade snabbt kamera och kollade upp var de fanns en nordea bank. Jag åkte in till stan o letade men hittade inte, sen visade det sig att banken var inne i centralstationen o jag som letade utanför. Sen kom lina o jag väntade på min tur o satte sedan in pengar.
   Ja satte in på min fasters konto eftersom jag måstes betala med kort på ticnet på måndag då biljetterna till metallica släpps, de gjorde jag för på ticnets hemsida funkar ej electron kort o på mitt visa kort står det electronic use only så jag ville liksom vara på den säkra sidan.

Sen åkte vi till slussen o skulle ta bussen därifrån (lite onödigt eftersom bussen åkte förbi centralen:P)
sen när vi kom fram till idol var de ca 30-50 pers för vi kom fram vid 18 tiden.

När vi vart insläppta i "vänta hallen" så ställde vi oss direkt i kön och väntade, sen vart vi insläppta och fick ganska bra platser, men inte dom vi hoppats på. Vi satt iaf, Mellan stora o lilla scenen till vänster fanns massa stolar, där satt vi :).

Kv'llen var bra fast jag kände mig inte helt nöjd när vi åkte hem för jag hade inte hunnit hälsa på Johan förräns han var tvungen att gå, de var liksom sjukt svårt att komma fram till honom, förra gången jag träffade honom var det liksom lugnare o jag gillade det. Men jag tog iaf ett kort med Lars :D, love him 2.

Bilder kommer strax

Överraskning

 Ja Lina har nu fått sin present så jag kan bertätta hur det hela gick till. Hon fick biljett till kvällens idol så vi kan gå tillsammans där, så nu vet ni vart jag kommer vara ikväll.

Men iaf i onsdag stog det att biljetten kostade 125 kr styck så jag hade åengar hemma till det sen skulle jag köpa dom igår men då hade dom ändrat till 145 kr st :O och jag hade inte pengar till det så jag drog med Alice till Biljettnu affären så fick hon dom att ge mig biljetterna för 125 kr st ändå haha hon gjorde sig ledsen o sa att hon verkligen ville ha dom, ni skulle sätt henne haha men ikväll då jävlar ska det hejjas på Johan,Robin B och E och Lars!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag ska på idol ikäll wiggas, see you!

Fredag

Dagarna går sjukt fort! redan näste helg ska jag iväg till götet och gå på sts reuinon festen.
Nej egentligen har jag brottom för jag måste ta tunnelbanan som går om 20 min och jag har bara sminkat mig o käkat frukost så nu måste jag skynda mig, men har iaf fått mejl av ticnet med info om metallica biljett släppet :) kan vara bra att veta puss på er Peace out!

På måndag släpps biljetterna till Metallica på Globen den 7 och 8 mars. Vi vill passa på och informera om vilka regler som gäller och hur du smidigast kan köpa din biljett.

· Biljettsläppet startar kl 9.00. Besökare som är inne på ticnet.se före kl 9.00 kommer automatiskt att loggas ut för att alla ska ha samma chans.

· Max 6 biljetter per person. För mer info se våra köpvillkor. Åldersgräns 13 år. Biljettpris 450-750 kr + serviceavgift. Biljetterna betalas direkt vid bokningstillfället genom bank- eller kortbetalning.

· Välj TicketFast e-biljett för enklaste distribution.

· Förbetalda biljetter med kort kan ej hämtas hos ATG-ombud utan endast hos TicnetOmbud eller Arena.

· För att kunna köpa biljetter måste du ha registrerat dig som kund på ticnet.se. Registrera dig redan idag så kommer ditt biljettköp att gå snabbare. Är du redan registrerad på ticnet.se - kontrollera att dina uppgifter är korrekta.

· Bokningar som saknar, eller har felaktiga uppgifter på namn, adress, telefon och e-post kommer att annulleras. Samma regel gäller för personer som bokat fler än 6 biljetter.

• Biljetter kan också köpas hos TicnetOmbuden, ATG-Ombuden samt via 077-170 70 70


update, och de gick inte o skicka denna färrens nu nästan 3 timmar försent:P

född att göra bort mig

Aa men typ så är det! idag skämdes jag ihjäl o varför ska jag berätta.

Jag o Alice skulle ha trafik kunskap och när vi kommer brukar alla redan vara inne o vi kommer alltid sist in i klass rummet o då brukar dörren vara stäng(inte låst), klockan var 12.50 den tiden vi brukar börja, Så när vi kommer till klass rummet som har glas väggar (inte hela vägen) så ser jag att det är fullt inne redan och att alla sitter så jag drar ner handtaget och går in med självsäkra steg och sätter mig på en ledig plats, men jag ser sen att alice står kvar vi dörr öppningen och då ser jag omkring mig och ser sen att det inte var vår lärare, sen fattar jag att det inte var vår lektion jag stampade inte på, ni skulle sett alla tittade på mig, jag flög ut som ett som ett skott! och skämdes ihjäl och eftersom det var glas vägg eller aa fönster in så såg Victoria hela händelsen o asgarva när jag kom ut eller aa typ alla as garva men hon tyckte också synd om mig hahaha, men nu ser jag det mer som en roligt grejj men inte just då.

Aa juste det fixade sig med pengarna jag behöver till metallica, jag ska ta ett lån från mig själv och lämna tillbaka dom när jag får pengarna, aaaah jag vill berätta om linas present också men det går inte, men imorrn vi 11 berättar jag.

Nu ska jag fortsätta lyssna på min underbar musik! Peace out!

so far

sitter i köket o gör pappa som lagar mat sällskap. Ja idag kom jag hem senare än jag brukar med det pga av att Alice var tvungen att hjälpa mig att fixa linas födelsedags present o Alice hade bild efter att jag slutat så jag satt med henne på hennes lektion o hjälpte henne att måla hennes bild. Sen fixade presenter men jag berätter mer om den imorrn då lina fått sin present, jag kan liksom inte skriva om den när jag vet att  Lina läser bloggen:P.

Nej nu ska pappa få lyssna sina låtar på datorn. peace out


High on diesel and gasoline

"loved up, Doved up, hung around, stoned in a lonely town
shaking their meat to the beat,
High on diesel and gasoline, psycho for drum machine
shaking their bits to the hits"
Beautiful ones
Ja på fredag är det 90-tal och jag har precis kollat vad de ska sjunga för låtar.
Jag är faktiskt jätte nöjd med deras val av låtar, jag tror det kommer gå bra för alla :)

så här ser det ut :)

Robin Ericsson
Låt: Angels/Robbie WilliamsYazmina Simic
Låt: Born to make you happy/Britney Spears

Anna Bergendahl
Låt:
Nothing compares 2 U/Sinead O´ConnorRobin Bengtsson
Låt: Torn/Natalie ImbrugliaJohan Palm
Låt: Beatiful Ones/SuedeLars Eriksson
Låt: One/U2

Sepideh Vaziri
Låt: (Everything I do) I do it for you/Bryan AdamsLoulou Lamotte
Låt: Stars/Simply RedKevin Borg
Låt: All I wanna do is make love to you/Heart


Alice Svensson

Låt: Ironic/Alanis Morrisette


Torsdag

tjena morrs puss gurkor!, jag vaknade imorrse med ett stort leende typ så här ----> :) .
Hahah, nej men jag har ju sparat undan lite pengar för att kunna köpa det jag tänkte till linas(födelsedags present)
men sen kommer metallia o säger att de sak ha konsert här o självklart måste jag vara där! så min plan är nu att låna 50 kr av pappa för det är så mkt som fattas till linas present sen så lånar jag 500 eller om det behövs mer av min faster(måste fråga först!) så jag är beredd på måndag.. Så har jag både linas present o Metallica biljett:)

Nej nu är jag smikad o har käkat frulle så nu ska håret o kläderna fixas o sen flyger kag iväg till skolan.
Ses ikväll . pöss

JAAAAA!!

Gud finns!!! jag började precis gråta och det är nästan så att tårarna kommer igen!
METALLICA KOMMER TILL SVERGIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nu rinner tårarna ni förstår verkligen inte hur glad jag är, jag har ett dåligt minne med deras konsert och det pga av att jag stog utanför stadion förra gången de var här o hittade inga biljetter så hörde man him köka inneifrån, o tårnarna kom på kvällen, men nu fan ska jag boka in mig kl 9 på måndag!!!!

Nån annan som ska se metallica?


Förhoppningsvis uppfylls mina drömmar


Onsdag

Hej hej, jag är verkligen sååå trött men jag tvingade mig upp o sitter nu o käkar gröt. Måste fixa mig för jag har inte fixat mig och jag ska gå om 20 min, eller 17 vet inte riktigt vilket tåg jag ska ta. peace out!

Give me time and give me space

"Look at the earth from outer space
Everyone must find a place
Give me time and give me space
Give me real don't give me fake
Give me strength, reserve control
Give me heart and give me soul
Give me time, give us a kiss
Tell me your own politik
"
Coldplay - Politik

Sorry att det inte blev en sånn updatering som jag trodde men jag hittade ett program som det stog i en gammal expressen tidning om ett program som komverterar youtube ljud till MP3 filer så jag satt o fixa de de till ipoden hela morgonen sen var jag tvungen att dra till hötorget. Jag kollade även om klackskorna från Zara fanns kvar o det gjorde dom :) så nu måste de bara hänga kvar till den 26. Peace out!

Mycket mer av Johan Palm

 
Fredagens Tema är iaf 90-tal

Tisdag

Hallå:), har precis käka lite frulle. Idag är jag ledig vilket är skönt så nu har jag tid på mig att blogg, lyssna på musik o sedan ska jag fixa lite program på datorn, ska även kolla om det kommit nya GG avsnitt :) sen bär det av mot stan för min del. Ha det bäst!

Peace out!

Here I am, I keep falling down

"Will you come back down, take back my sin
How many times will we take another lie
I've seen the light, I see it every night

Here I am, I keep falling down"

Takida - Falling down

Ja jäkla va dåligt jag har uppdaterat men jag har liksom inte suttit så mkt vid datorn o när jag gjorde det så gjorde jag annat, men imorrn ska jag blogga bättre det lovar jag;).

Ja annars så hade jag brottom till skolan så jag glömde gympakläderna vilket gjorde att jag var tvungen att åka hem innan idrotten o det resulterade i att jag kom 20 min försent men jag tror inte han(läraren) gjorde nån anteckning om det för han tog närvaro  på slutet. Annars gick det jäkligt bra på idrotten, fotbollen var vi grymma på bara det att på slutet fick en tjej atsma attack o då gick hon o en till av o då var vi -2 på plan vilket gjorde att de andra laget gjorde 2 mål på kort tid, annars var det rätt jämt. Sen körde vi lite yoga o det är ju sjukt skönt, ja måste fan börja på det.

Nej sen var de bara hem,käka o sen sova lite sen upp igen. Ja idag har jag verkligen svullat! haha så här så det ut;
Frukost-pannkakor me "nutella"
lunch - potatis o biffar
lunch nr 2 - nudlar o ägg
middag - pasta kyckling
kvälls fika - panetton (sockerkaka me russin o frukter i) m en kopp oboy.

Ja känner mig sååå himla fet just nu, men det är då jag mår som bäst :P hahaa

Peace out

Måndag

Hej hej, sitter i köket o har precis käkat min frulle. Var skit trött innan men lite kaffe piggar upp, jag som inte brukar dricka kaffe testade det när jag var trött o det var gott :), såklart med lite mjölk o socker .
Igår spelade jag o bror singstar o ni kan ju gissa på vem som vann ;D hihihi. Men jag lovar om ni skulle spela med mig skulle det låta så falsk som det bara går men man ska ju ha samma ton som dom i spelet för de skiter ifall du har en röst :P haha

Ja jag blir så himla sur på mig själv för jag kan aldrig bestämma mig. Igår kväll hade jag plötsligt ingen lust att dra till göteborg för reunion partyt och det för jag började tänka; för 700 kr (de kostade hela reunionfesten m ToR till götet) kan jag köpa Ed hardy linnet jag så gärna vill ha o få 100 kr över, eller köpa zara klackskorna o lägga till 99 kr, eller så kan jag köpa kängorna jag vill ha och den rutiga skjortan om jag lägger till 150 kr!! hallå, jag måste sluta tänkta så men så är det iaf

Nej nu måste jag börja fixa mig, lite brottom har. Peace out

Söndag

Tjoho idag är det faktiskt pluggdag för mig, ska sätta mig o fixa en upp sen käka lite pannkakor o sen fortsätter pluggandet. Min första tanke var att dra till globen o köpa idol biljetter (2 st) men jag vet inte hur mkt de kostar eftersom jag bara har 200 kr, men jag tror inte att jag drar dit men vi får se. Nej nu måste jag börja plugga. Peace Out!

To pull the trigger bring us to an end

Hela dagen har jag gått o sjungit runt på Unions Squares låt Deceit.
"To pull the trigger
Bring us to an end
Can't you see I'm sorry?,
My friend
I wasn't even aiming
When I shot you down
There's nothing I can
Change now."


Ja refrängen är den enda jag kan utantill :P haha

Ja idag så var jag ju somsagt i stan o hjälpte pappa lite o så provade jag en skjorta jag ville ha så efter jag kommit hem från götet så köper jag den om den finns kvar, sen så kollade jag ifall klackskorna från Zara fanns kvar i strl 38 och det gjorde den men efter att jag provat dom tog en annan tjej dom så jag hoppas att hon inte köpte dom, de måste finnas kvar till den 26 för jag vill så gärna ha dom.

Idag när jag satt i hötorget o lyssnade på radio o hörde alla låtar som spelades i Malta så blev jag faktiskt sugen att ändå åka till Reunion i göteborg. Pratade även med en tjej från lund som jag vart riktigt bra vän med nere i malta o hon sa att hon o R skulle dit så det lät bra, Nu gäller det bara att bära hög pumps för de tjejerna är nästan 1,80 o så kommer jag med mina unka 1,62 :P haha

På tal om nått ingenting  så har jag blivit riktigt sugen att gå på små spelningar ,asså spelningar med band som inte kanske är så kända men ändå duktiga, så om ni vet vart unga band brukar spela så säg till :).

CR VS ZI

Just nu är det VM kval mellan Sverige o Portugal i Råsunda, så jäkla synd att jag inte kunde vara där, men jag hoppas portugal kommer till svergie en annan gång.


Vem hejjar du på?

Själv vet jag inte för jag hejjar faktisk på båda egentligen när de inte möter varandra, så jag blir glad/ledsen vilket som :P

Nån dags outfit

Minns inte vilken dag jag hade detta på mig men det var nog förra veckan.Stickad tröja: Pappas
Leggings: Gina tricot
Stövlar:SkoPunkten
Skärp: minns inte
Väska: H&M

LOPPIS

Glöm inte att jag har Loppis på bloggen. Gå in här för att komma till loppisen.

Detta finns o mkt mer :)


HSM 3 - Now or never

När jag stor utan för SF bio o väntade på att Zac o Vanessa skulle komma så spelades  3 låtar om och om igen i mer än 1 timme, men denna låt gillade jag :)

Inte som alla andra

Så har jag döpt denna foto till. Det är Lina som är i centrum som btw har klippt ig ur coolt, väldigt vågat men urcoolt.
Visste ser hon ut som en skyltdock typ eller kanske inte just på denna bilde men i verkligeheten så:)


Vad skulle du döpa detta kort till?


trippel juicy couture

Titta trippel i juicy couture. Samma typ av tröja/klänning, bara olika modeller :)


Kate Hudson                              Jennifer Garner                          Suri Cruise

Grattis Lisa Marie Presley

Igår födde Lisa Marie Presley två små flickor som hon har tillsammans med maken Michael lockwood.
Ett stort grattis till dom :)


Lördag

hallå:), itter o käkar lite frulle just nu o piggar upp mig med lite kaffe. Ska inte till stan o sen ska jag väl fixa lite kol uppgifter. Alltså händer inte så mkt.

Aa juste igår när jag var hos min faster hade min andra faster lämtar en påse med 2 plagg till mig. Hon hade köpt ett par svarta byxor från affären ELLE som finns i sturegallerian, sen också ett par par vita snickar byxor i ett ganska tunt tyg. Det dåliga är ju att de svarta byxorna är typ jukt liten i midja men jag tror det också är en högmidja modell men jag tror den är för lite för mig. Sedan till en vita snickarbyxorna jäkligt synde att de inte riktigt var min stil för de kommer från Diesel så jag gissar på att den inte var så billig, men min tanke är att klippa av benen så det blir playsuit med korta ben, Ja vi får ju se, jag kanske visar senare i bloggen

Btw så skrev jag ett inlägg igår men internet funkade int så bra så de sparades inte ens i utkast: men jag skerv iaf om idol igår, ALice var ju grym, Robin B gjorde mercy till sin egen o Lars slutade bra. Johan kunde varit bättre men jag gillar honom ändå.

Ja sen till Katrin Shulman eller ja hon har ju ändrat sitt efternamn. Hon sög! sjukt dåligt asså visst försåtr jag om hon vill ha lite svkaller från dom men hon gör det på ett väldigt dåligt sätt, o det där hon sa till loulou om att inte gå barfota sa hon för att vara dum, de såg man ju på henne. Men såg till o med hur Jidhe kollade på henne för han tyckte väl inte heller att det var nällt sagt. Katrin Programledare är inte din grejj. Hon känns så himla jobbig o kolla på, hon känns så falsk.
Inte bra debut inom idol skulle jag vilja säga!. Jag tror hon fattade själv  sen att hon började bli för taskig o skulle börja smöra för Jesper, bläää säger jag!   Detta visades på tv400 efter att idol slutat på 4:an.

Ni som såg eftersnack, hur tyckte ni att hon skötte sig?

Kolla bara på detta klipp exempel, hon gör typ 1000000 utryck på 15 sekunder?:P haha

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.665690


Heavy metal JR

Hahha så coola små grabbar, kolla bara:) led sångaren är bara 10  år:P

Coldplay- Viva la vida

Eftersom Johan sjunger det bra'iga låt ikväll. Hurra för Lars's låt val också, många kommer rocka ikväll o Anna är en av dom, jusy saying.

Hos faster

Sitter nu hemmas hos faster.
Idag efter vi varit o fotat så går vi in till datasalen där vi har foto o så känner jag bajs lukt så jag sa till Emma
- Det luktar hund skit har inte nån av oss trampat i den kanske *syftar på henne* men hon hade inget så kollar jag under min sko o där sitter löv fast, o löven sitter fast med hjälp av hund skit så efter det spenderade jag ca 15-20 min inne i toaletten med att få bort allt från skorna o det var inte engelt eftersom jag hade typ djupa mönster under skor o då är det svårt att få bort det där. Men jag lyckades någorlunda tillslut.

Efter mötte jag upp faster så gick vi o köpte skor, det fick bli ett par knyt pumps.

Ikväll är det idol o jag kollade på tjuvkiket på deras repetiton o det lät skit bra, de flesta . Tror det kommer bli skit bra :) även Jesper faktiskt.

Lars o intervjuare

Inter: vad kommer dina inspirations källor vara ikväll lars?
Lars: ikväll kommer jag inspereras av Leonardo da vinci *ler*
inter:jaha, varför då?
Lars:jag diggar honom *ler*
Inter:vad är det han gör som gör honom så bra?
Lars: han skriver väldigt många antecknings böcker *ler*

Haha Lars är så skön, gotta löv him!

ACzDC till svergie

Den 20 februari händer det. Då spelar AC DC i globen o biljetterna släpps redan imorrn kl 10 så var beredda!.
Jag ska nog inte gå eftersom jag inte lyssna på så mkt låtar av dom men Highway to hell är ju en grym låt :)


Ska du dit?

Fuck iiit!!

Jag är såååå grymt irriterad just nu! Jag kan inte få tillbaka mina pengar från reunion festen, jävla skitga bajs piss helvets skit skit skit. arhh!!!! 700 jävla kr på det där! fuck iiiitt!! jag har inget val, så jag måste gå dit, men känns som om jag kommer vara sur hela tiden. bläääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää

Fredag

hallu!. dagarna går sjukt fort eller hur, helt otrloigt. idag så börjar jag kl 8 o o har engelska B o där ska vi se V for vandetta. Sen foto bara blää jag är helt trött o min tunnelbana går om ca 15 min o jag är inte färdig på långa vägar, men jag ska äta upp min gröt o sen bara slänga på mig något. Ni får ha en bra dag.

Peace out!

you are nuts

hihi sitter o knaprar på lite nötter mumms!.

Ja till dagen hände väl inte så mkt hade skola o sen gick jag till hötorget o hjälpte till där o så fick jag en kebab tallrik :) ett vinglas fett innheåller en kebab tallrik så då vet vi hur mkt fett jag fått i mig :P. Sen gick jag runt i stan lite o hittade en väst o en rutig skjorta jag ville ha, sen så vill jag också ha kängor som kostar 450 så när pengarna kommer så kan jag förhoppningsvis också köpa dom.

Nu är det också så att jag bestämt mig för att inte gå på reunion om det nu går o få tillbaka mina pengar annars måste jag ju gå men det blir inge kul när jag liksom inte är sugen på det. 700 kr har jag lagt på att gå på ett 6 timmars disco o sen åker man direkt hem med bussen, känns ju lite "nja" eller hur. Det är ju en annan sak om föräldrarna betalar för en men så är det inte i detta fall, jag betalar ur min egna lilla ficka.

Imorrn ska jag o min fater till skopunkten för hon ska köpa 2 par skor till henne sen får man ju ett par gratis o då ska jag få dem, så ett par ankel boots hittade jag som jag nog ska ha, men vi får se imorrn.

Peace out

The Red jumsuit apparatus - guardian angelI will never let you fall
i stand up you forever
i'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven

Roll it up

Upp rullat är coolt!
Kolla bara på Lindsay Lohan och Katie Holmes


Torsdag

Godmorrgon!. På torsdagar brukade vi börja kl 08.45 men vi ädrade det till 09.00 för kvart i var en så konstig tid att börja så idag börjar jag kl 9. Jag har mediekomunikation o jag o lina ska arbeta vidare med våran klädes kollektion :)

Annars då så ska jag väl pulgga idag, det är iaf min tanke men oftast när jag tänker att jag ska plugga brukar jag hellre vilja kolla på tv eller sitta vid datorn :P haha nej men ärligt så måste jag plugga. Ikväll är det heroes :) wiho.

Nej nu ska jag kolla lite mejl innan jag måste börja fixa mig.

Kent spelas just nu här hemma, jag som typ slutat lyssna på dom men dom har ju fortfarande bra låtar så jag kanske tar upp det där med att lyssna på dom:P

Peace out!

Like i used to say

Citerar Idol Lars
" You don't know what love is. Tidernas främsta performance i Idol någonsin. Fan vad jag älskar dig, Johan, du är så jävla skön och trevlig, både på och utanför banan"

Du är också älskad lars, liksom Johan :D

bild

Boots is the shit

Ja kängor är även inne för killar. Detta är på Johan Gallianos visning


Come crashing in into my little world

Jag hade sjukt konstiga drömmen idag för jag sov efter jag kommit hem från skolan.
Jag drömde att jag belv utstött av några jag inte ens kände (ni vet hur konstiga drömmar kan vara) sen så kanske jag skulle bli utslängd från skolan för det började krympa o jag kanske inte skulle få plats så jag grät haha:P

Men som jag sa så drog ja o de andra till arbetsförmedlingen men där fick vi inte så mkt hjälp utan fick instället leta jobb på deras hemsida o så. Sen åkte vi till hötorget för att se om ett cafe joba fanns kvar men det gjorde den inte.
Sen var det bara hem o sova :)

På fredag ska Johan sjung Coldplays Viva la vida ;D, vi längtar right?


Words like violence

Nu är det klart att Depeche mode drar till arvika festivalen i sommar, dock känn inte arvika nått för mig för det känns för mkt lack o läder, inget för mig svart o rocknRoll works for me men inte festivalens hel het så depeche mode kommer jag inte se men jag får nog chans nånannangång igen. Hultsfred,Sweden rock o P&L är nog mer min grejj:P.Avenged Sevenfold - Afterlife


Klädes kollektion

Just nu på mediekomuikationen så håller vi på med projekt arbete.
Våran idé är att göra en klädes kollektion o vi jobbar riktigt bra tycker jag. Detta kommer dock bara vara digitalt inte riktigt men vi har bra ideér, jag berättar mer om våra kläder o tanke osv när vi börjar bli färdiga.


Våran klädes märke har ett coolt nam, men som sagt mer om det sen.

Peace out


DollFace

Visst der hon ut som en porslins docka, jätte söt iaf.
Krysten Ritter heter hon o här är hon på elles årliga "Women i Hollywood"

krysten ritter confessions of a shopaholic 01

Onsdag

Tjolahopp sötnosar sitter i tha kitchen o käkar min dagliga oboygröt ^^ medans Tossan gör mig sällskap här brevid.
Vet ni att otosa betyder pappa på japanska så igår gick jag runt o kallade Tossan för otosa, lite tokigt blev det eftersom hon är ju en liten hona :P haha eller en höna kanske :P haha jag är ju så lätt road.

Nej men till min tråkiga dag. Idag börjar jag kl 08! bläää men tänk förra året började ja g  typ kl 8 varje dag medans nu gör jag det bara 2 dagar i veckan så de ska jag väl klara. Jag menar jag klarade typ hela förra året med max 5 dagars frånvaro o då snackar jag om hela 1:an. Nu har jag nog haft mer frånvaro än på hela 1:an liksom, inte bra så nu ska jag bättra mig.

Nej men dagen börjar med Mediekomunikation, sedan tråkiga Matte B i 2 timmar sen slutar jag :) o då ska jag, Lina och Alice till arbetsförmedlingen o söka lite jobb :) behövs ju verkligen till sommar 09 o våren också.

Jag förstår inte vad jag fortfarande gör här, jag ska ta tunnelbanan som går om 30 min o jag har inte fixat mig, jag har inte ens ätit upp min gröt, men vi ses later

Peace out

Iron Maiden - Fear of the dark

En av genomtidernas bästa rock låt, ar ni inte hört den förut har ni missat nått i livet kan jag säga.


"jag tror jag har kommit på konstruktionen..

med den här, det är bara synd att etiketten sitter upp och ner"

Men jag vet inte tanke bakom dessa plagg från commes des garcon för H&M

Bra dock att de kommit på med egna ideer, det gillar jag men jag skulle nog inte köpa de.

Jag kan dock säga att det inte var sant att deras kläder skulle kosta mer än de andra sammarbetena om vi förut trodde.
Bra va:)

Skulle du köpa nån av dessa två plagg?

Önske outfit

En höstig (äntligen är jag på rätt spår o inte kör med en sommar outfit nu när det är höst:P) Rockig outfit.


Tshirt- delias.com

Jeans- topshop

Mc jacka- witchery.com.au

skor- zappos.com

sjal- ae.com

väska- net-a-porter.com

armband- urbanoutfitters.com


I am the man who walks alone

Det blev kortslutning precis här hemma pga av mig. Jag har en såndär kontakt där du kan ha 3 st kontakter o då behövde jag ett uttag till min lilla lampa så drog jag ur mobil laddaren o stoppa in lamp-kontakten o då blixtrade det till blått o det vart kolsvart :P haha. Det roliga var att just då hördes ett skrik i vardagsrummet för S skrev till när allt släktes.
Eftersom jag är så himla teknisk av mig visste jag ju på engång att det var jag som orsakt att ljuset gått i huset så jag gick till den där elektrisetet lådan o kirrade det :).

Det dåliga var att elen gick precis då iron maidens låt Fear of the dark gick på Bandit.

Bte Metallicas the day that never comes på bandit just nu!! Går inte o förklara min kärlekt till Metallica!

Union Square - Deceit


Pancakes..

Önskar jag att jag hade orkat fixat men var sjukt trött så jag rostade istället mackor o sen nutella på :) bara för att det sååå intressant för er att veta, det är därför jag ska skrev det :P. haha.

mmmm så himla gott! haha nu är jag bara dryg.

Men imorrn då jävlar ska jag,Lina och Alice till arbetsförmedligen, vi måste ta tag i vår arbetslöshet haha.
Eller Alice har ju jobb som telefonförsäljare men det räknas inte :P haha. Så jag hade ju helst velat ha i butik, men det är lite svårt när jag går i skolan på dagarna men jag hoppas vi hittar något till mig.


Nu över till mina nutella mackor!. Peace out


Idol tema

Har kommit hem för ett tag sedan o strax ska jag lägga mig o sova. Idag till skolfotot körde jag något som var "mig" liksom så jag körde på en metallica t-shirt, blåa jeans o vita converse. Jag fick typ för första gpngen i mitt liv sitta! men jag har typ alltid stått längst upp eller i mitten för jag har alltid varit mellan i klassen, men helt plötsligt blev jag bland de minsta :O, för nu får de kortaste sitta :S, jag har alltid varit med om att de längsta sitter, har inte ni?

Ja de har nu sagt vad temat för fredagens idol är o eftersom idol firar 5 års jubelium så ska de välja några blad låtarna som funnits med på idol genom åren :). hoppas det blir bra. Nu ska jag sova så ha det så bra så länge så hörs vi senare.

Peace out


Tisdag

hallu, ville inte gå upp men jag hade liksom inget val, jag har ju sagt till mig själv att jag inte fick missa skolan pga att jag var trött eller så. Nu käkar jag oboy gröten o sitter här men jag har inte börjat valt kläder, haha i sista sekund kommer jag byta så kommerj ag få brottom till tunnelbanan. Så är det typ alltid med mig, dont know why.
Sen efter skolan ska jag hem o SOVA, jag känner att jag behöver det.
Ni får ha det bra, Peace out!

Rock all the night

Shit va torra min lgon börjar kännas, men jag ska gå o lägga mig nu så får jag ordentlig sömn :)
Imorrn börjar jag 9 o har bara en lektion, sen är det skolfoto så jag måste välja nått snyggt att ha på mig,
fast egentligen skulle jag nog satt på mig något riktigt fult bara för att alla kommer fixa till sig:P.

Nej go natt nu o sov gott allihopa. PEace out.


With the guitar in his hands

Det kommer nog förmodligen min blivande man ha första gången jag ser honom, om jag nu ser honom :P haha.

En annan snubbe som spelar gitarr vilket jag gillar a lot är Johan som var med på metro idag o visade sitt hotellrum.
En super bra grejj är ju att idolerna nu fått sina bloggar, äntligen! jag som längtat, nu får man följa idolerna " trappa efter trapp" som Kevin säger :P haha så söt med sin brytning.

Nej men Johan 
blogg  är nått jag kommer följa :)


Staind - Belive in me


My boots are made to walk in

... inte göra lumpen.
Nu är det så att jag o Mimmi anmälde oss till "prova på dag"  till lumpen o nu fick vi svar o då behövde man bekräfta anmälan men i mejlet stog det att man skulle ha kängor med sig o då menar dom ju sånna kängor man ska gå långt i o vara ute i naturen med o sånna har inte jag, o jag orkar inte köpa ett par bara för det liksom. Jag ska köpa mig ett par kängor men inte den typen av kängor som behövs där.

Min framtida kängor(inte lika hög model dock)


Can't be whitout u

Ja då var jag hemma igen, eller kom för ca 30 min. Jag hade prov i dag som gick åt skogen. Prov är helt enkelt inte mig grejj jag är bättre på grupparbeten o uppsatser men som tur så ska vi inte ha så många prov i svenskan för läraren tycker inte helelr att de är så bra, vi ska istället få våra betyg på noveller,uppsatser o grupparbeten.

strax efter 13 ska jag åka till sprallenhallen o ha idrott. Sitter just nu käkar min oboy gröt till lunch, jag vet skitdåligt men jag är så lat så jag orkade inte fixa bättre mat:P haha.

Ja nu har jag bestämt mig för att göra min blogg bättre. En förändring är att jag ska försöka göra min rubriker bättre o mer intressanta än tex "ingen rubrik" då vill ma nju fan inte läsa eller hur:P haha.

Ja jag kan helt enkelt inte leva utan bloggen, eller kan kan jag väl, men jag vill inte:P

ÄLSKAR DIG BLOGGIS o jag lovar att göra en makeover på dig snart. PÖZZ// din Estefany/ägare

Peace out!;)

Måndag

Ny vecka var det då. Sitter just nu på min media lektion. Jag vaknade kl 7 o tog det sjukt lungt vilket var skönt. 08.40 sprang jag hemifrån till bussen o sen tog jag tunnelbanan. Idag har jag prov o jäg har inte läst så mkt så jag kommer sitta o plugga på det på denna lektion för vi har provet efter denna lektion.

Sen åker jag hem o hämtar idrotts kläderna för dom glömde jag.
Nej nu ska jag lyssna på vad min lärare snackar om. Peace out wiggas ;)!

Rammstein - Mutter

oh gib mir KraftSå jävla känsloladda låt, love it!

want

en Led Zepplin tischa vill ja ha!just like u


David bowie - Space oddity


Önske outfit

Till Sommar 2009

Hatt:
Fortfarande topman :P
Skjorta:abercrombiekids.com
Shorts:topshop.com
Sandaler:net-a-porter.com
Ring:Claries.com
Nagellack:Claries.com


Söndag

Dålig uppdatering idag lite synd men efter att jag vaknat ringde pappa o sa att jag o min bror skulle åka till faster så här har vi varit sen dess. Ska sova här över natten men det dåliga är att jag hadde brottom iväg så jag glömde gympa kläderna men som tur ska vi vara i den vanliga hallen sprallen hallen o den ligger ju bara 15 min från mig så jag hinner hem o hämta kläderna innan den börjar.

Nu ska jag kolla lite grejjer. Peace out!

Iväg

Ja jag vet inte vad det är med tjejerna men jag får inte tag på dom, lite irriterande tycker jag när vi sagt kl 13 men det verkar inte bli så. Ja skitsamma måste iväg till stan nu o möta upp tjejen som ska köpa skorna.

Kl 18 ska vi iaf käka middag ja o tjejerna. Ni får ha en toppen kväll, jag är räd för att det inte blir så mkt mer uppdatering idag, men imorrn :). Peace out!

GG

Ska strax börja fixa mig men samtidigt ska jag kolla på Gossip girl :)

Såg denna bild, Willa från OC ni vet, gud va kul att hon ska vara med :)


BTW så måste jag skaffa mönstrade strumpbyxor/leggings, i love it!

Lördag

Hallå, då var det lördag, så himla härligt att få sova ut. Sitter här nu o har precis käkat upp min frukost så går Babyshambels Fuck forever på högsta här hemma för ingen är hemma så ingen störs av det. Asså jag älskar denna typen av musik, den är så himla skön,slapp o chill.

Dagens planer är möta upp tjejerna i city kl  13 för att köpa present till Emma o sen 13.30 ska jag möta en tjej som ska köpa rosa pumpsen av moi. Sen blir det väl till hötorget o hjälpa lite där.
Till kvällen hade vi tänkt fira Emelie o Emma som fyllt år genom att käka middag på nån resturang så får de sin presenter o sedan drar vi vidare till nån fest, men det är inte säkert iaf. Men jag hoppas på det.

Peace out!

önske outfitEn annan outfit som jag ska ha till sommar 2009. Ja ni fattar ungefär stilen :).
Det jag valt att göra här är ta lite sköna slitna shorts, band tröja o hatt o bryter av stilen  med ett par höga o snygga klackar.

Tshirt:T-shirts.com
Shorts:ae.com
hatt:topman.com
Armband:charlotterusse.com
Klackskor:amiclubwear.com
Nagellack:instyle.com

Babyshambles - Delivery


Dagens outfit


Ja vi hade foto idag, så jag tar denna bild som outfit bild för jag orkar inte ladda
upp från min kamera:P

Linne:H&M
Skinn Jacka:Salt
Byxor:minns inte
Stövlar:Skopunkten
väska:H&M
Mössa:Indiska

Loppis

Glöm inte att jag har loppis på bloggen. Gå in här för att komma till loppisen

Det finns detta m.m

Robin E - I surrender

Så himla duktig, ikväll gäller det igen för han, Johan, Robin B,Lars, Kevin o jag inte fastnat riktigt för nån tjej men de är duktiga.

 

declare yourself

Många kända människor har ställt upp i en fotografering den kända fotografen Dave LaChapelle.
De vill få de unga att rösta.

Jessica alba


Jonathan Bennet


Christina Aguilera


Riktigt fina bilder eller vad tycker du?

Fredag

Hej hej, har precis käkat upp frukkosten o nu ska jag fixa mig för dagen. har ca 30 min på mig.
har typ rivit ner hela huset för jag hittade inte mina halsdukar, pappa har säkert lagt undan dom någonstans men han jobbar så jag vill inte störa han. börjar 10.00 o har foto då. Efter ska vi nog gå på stan.

Måste bara än engång att Robin E rockade igår, han var kvällens bästa o jag kan inte vänta till ikväll. Peace out

Idolish

idol har tagit slut o jävlar vad mitt hjärta började slå när Elias o Robin E stog på scenen o hängde löst, men Jesper skulle ju varit där. Men Robin E var bäst ikväll o han skulle kunde inte åka ut tyckte jag, då skulle jag nog börja gråta o tyka att idol var ett skämt men han var kvar tur det.

Det jag börjar oroa mig är att många kommer tro att andra röstar på Johan så då tänker de, vi behöver inte rösta på han så åker han ut sen. Det får inte hända då kommer jag gråta! han är unik av sitt slag i idol. Johan,Robin E o Lars, killar jag gärna ser i finalen.

Men det är så härligt att se johan på scen, jag blir så glad men han var bättre förragången, men imorrn då jävlar ska han rocka loss scenen.

 Här är de 16 som gått vidare till slutaudition i Idol. Foto: TV4
Kolla söta lill-Johan, haha så söööööt.

nu ska jag sova, o jag har inte ens gjort färdigt en sida på engelska uppsatesen, fan!
får gå upp tidigt imorrn o fortsätta.

Hemma igen

Då var jag hemma igen. jag började 08.45 men kom 15 min senare :S.
Efter det hade jag matte B prov o det gick ju åt helvete, jag fick hjärnsläpp o kom inte ihåg allting så IG blir det på betyget, man kompleteringen ska jag klara iaf.

Se hade jag o Alice trafikkunskap där vi fick kolla på filmen "En obekväm sanning" och självklart somnade jag, jag vaknade av att jag kände att munnen höll på öppna sig, dår är det illa så jag satte mig upp snabbt o just då slutade filmen:). Efter drog jag till stan med tjejorna o L för att köpa present till Emelie. Efter all shopping tog vi fika på wayne´s o mummsade på scones o chai latte.sen gick jag en sväng förbi hötorget o sen till affärerna igen för jag köpte en litew present till MImmi(försenad födelsedags present) o till pappa som fyllde 29/9. Imorrn ska jag nog köpa Linas(försenade) födelsedags present o efter när de andra slutat ska jag o tjejerna köpa en födelsedags present till Emma som fyllde ganska nyligen. Hahha alltså mkt pengar går åt till presenter denna månad.

Nej nu ska jag börja med min 4 sidor långa engelska uppsats som ska in imorrn... o jag har inte ens börjat.
Jag vet inte vad som är fel med mig, men jag känner typ aldrig stress inför såna grejjer, jag lever liksom chill :P

Peace out!

Torsdag

Hej hej, sitter o äter min gröt nu. Idag börjar jag 08.45 med mediekomunikation o därefter har jag prov i matte B o det känns inte så bra just nu, men jag ska göra mitt bästa. Sedan är det dags för trafik kunskap som jag gillar för nästan allt han säger fastnar i hjärnan eftersom har är grym på att snacka vilket är sjukt bra:). Sedana blir det till att köpa present till Emelie med tjejorna, hon har ju fyllt 18 år så hon ska få en lite försenad present.

Nu måste jag fixa mig peace out

Lookbook

Topshop har fixat en schyst lookbook o härär mina favoriter ur varje kategori :)

Wonderland


Bandstand


Boudoir


Punk Couture

Guru Josh Project - Infinity

ännu en gång en låt som spelades mkt i malta, jag vill tillbaka till värmen o folket!


Schysta skor

Idag gick jag lite i affärerna lite snabbt o kollade på skor. Jag hittade ett par dr marten kängor men de kostar 1290 så jag letade vidare.

Här är skorna jag gillade o de var även på nyhetsmorgon o sofie sa att de var inne nu, haha tänk att det kn bli så, precis när jag letar efter kängor så är det inne. braa :D


coola skor Ashely Tisdale hade sånna liknande o det var då jag fick upp ögonn för dom:)Gillade denna för den var inte så dyr, 449 pix för denna, men jag hade dock velat att
skaften skulle varit lite lägre eftersom jag ska jag jeans shorts till :)

Onsdag

Hej hej, har inte kunnat skriva förräns nu för Publishme(bloggen) har inte funkat på hela morgonen sen åkte jag till hötorget o vi halv 6 var vi hemma o sen har jag färgat håret:), äntligen ska jag får bort den starka röd/lila nyansen.

visar lite bilder senare på hur det blev, alltså håret. Men nu ska jag surfa runt lite. Ha det bra. Peace out!