.....

 
Nu är jag nästan klar inför P&L. Det sista ska packas imorrn. Slänger uppen bild frå summerburst (David Guetta) och en från midsommarafton. På tal om summerburst. Fick tag på biljetter til SHM i november! Kommer bli gött

Fotboll

Skulle käka middag med några kompisar men vaknade sent efter powernappen jag tog. Orkade inte stressa så nu kollar jag fotboll istället med mina grabbar (pappa + brorsor) och äter nybakat bröd. Mumms. Idag var också sista jobbdagen på en vecka. För nu går jag på en veckas semester. På onsdag bär det v till peace and love! Ska bli härligt med lite festival häng :)
 
Fan kan inte ladda upp bild nu! 
 

.....

Bokade tid hos frisören för ett tag sen som jag sa. Med mitt schemagår dock typ inte och få in nått nära, så 25 Juli fick det bli. Första dagen på min semester. Så om en vecka är jag lite fräschare i håret! :D Ska göra lite
mer vågat med håret. Nått jag velat göra länge men varit för feg för. Men nu tänkte jag va fan, man lever ju bara
en gång så gört! Blir dock inte rosa eller nå sånt. Ni får helt enkelt se ;)

Come home

Jag lever! Igår var det grymt. Regnade hela dagen och på kvällen skulle jag till Summerburst. Men när vi anlänt så spricker himlen upp och solen sken. Lycka! Lycka också när Sebastian ingrosso och Axwell berättade att SHM kommer HEM!! Dom kommer spela på den nya feta friends arena och jag kommer Ofc vara där. För fan vad jag har väntat på den här dagen!

Men så jäkla mycket tur måste otur också komma. När jag Precis sommar började jag få så jävla ont i magen. Låg där och svor över att jag ätit den där kyckling soppan på festivalen. Fick typ ingen sömn, låg och vred mig av smärta istället. Skönt..

Slänger upp en bild på ett plagg jag nitat :D nöjd tjej


........

Sitter på roslagsbanan på väg hem nu. Efter en ca 5-6 tim tattoo session. Kan säga att jag dom sista minuterna typ nådde min smärttröskel. Och då är den ganska hög. Blev lite skakig efter men nu när jag smällt i mig godis och mina favoritkakor är jag back on track. Har typ en timma kvar tills jag är hemma. Åkte typ till landet bara för att bli tatuerad av Yngve. Men vad gör man inte för kvalité. Nöjd som fan! Visar bild när det läkt lite bättre. För en bild nu skulle verkligen inte ge den rättvisa. Japp bara ladda om till juli då, då det är dags för nästa tattoo.


Some days you get a win and some days you dont, and the days you dont seem to be more than the days you do

Grym dokumentär serie! Baker boys inside the surge

Ice ice baby

I måndags drog jag och tjejerna till en isbar där allt var gjort i is. Ganska coolt faktiskt. Men svin kallt. Så vi stannade bara en stund, drog och käkade på fridays istället ;). Idag var jag ledig, så har typ bara sovit och slappat. Har verkligen behövt det. Men nu är det slut med det. Ska till gymmet. Har haft 3 vilodagar i rad. Har inte haft det på typ 2 månader. Men nu längtar jag till gymmet. Awesome feeling ju!

 


Trashdoll

Röjjig kväll igår trots regnet. Blev 2 glas vin i början av kvällen, sen höll jag på
somna så körde på bara redbull resten av kvällen, Så blev rätt nyktertkväll ändå.
Vi testade avenyn i början av kvällen, tyckte dock att de sög. Sen drog vi till
White och såg män iklädd ko-dräkter och tigerdräkt osv Dansa loss på dansgolvet.
Det var typ kvällens höjdpunkt. Vad jag skrattade. Det var juckades och ligga
på dansgolvet, hångla upp varandra och Rejva över hela golvet. Såg btw en kille
som såg ut som en ung Opie. Var riktigt likt tyckte jag :P. Opie från Sons of Anarchy.


Nu har jag börjat uppdatera min tumblr mer. Check it out
Trashdoll

Theres a face i put on all my life, The face of an angel, i look in the mirror, only to find the face of a stranger

Ska göra nått åt mitt hår. Har haft som jag har nu länge och jävligt sugen på en förändring. Så imorrn ringer jag salongen och bokar tid för klipp och färgning!! Ska dock bara toppa. Trivs i pocahontas håret :P