Hos Erika

Jag åkte ju till stan där jag var med Erika och Julia ett tag vi ick runt där och sen gick Julia. Jag och Erika gck sen hem till henne och snackade lite och käkade lite mat, vi ska snat ner till stan och möta Hanna och Alicia där så ska vi sitta på nå mysigt ställe och bara snacka =D. Hihihi nu ska ja kolla på lite andra bloggar innan jag och Erika ska rulla oss ner mo stan =). Peac Out! 


Forca Spanien!!

Spanien vann igår :D!!!!!

Jag såg tyvärr inte matchen för jag har inte tillgång till kanlerna =/, men jag höll tummarna för spanien ändå och de VANN!! :D haha jag är så lycklig!. Målet gjordes av Fernando Torres :D, Grattis till Spanien, jag visste att de skulle vinna.

En dålig nyhet är att Giovani dos santos lämnar barca =( för tottenham :O:O dumma idiot, han skulel ju typ bli barcas framtid =( jaja jag älskar Dos santos ändå!


Sommar planer

Skolavslutning 18/6 [ x ]
Sundsvall 23/6-6/7 [/]
Sex and the city movie[x]
Gatufesten 30/6-5/6[  ]
Malta 7/7-27/7[  ]
Uppsala efter Malta [  ]


Måndag

Idag börjar Gatufesten men som sagt så händer inget idag eller imorrn, de roliga börjar på onsdag, då har de karuseller och artister på scen =). Idag kommer studiebidraget =)!! jag hoppas att pappa för över min.

Inatt så var jag vaken till 03.30 ungefär jag kunde verkligen inte somna, sen vi 8 tiden på morgonen kommer lilla prinsessan Wendy och så ska hon ligga där med mig :) hon är verkligen för söt, sen när hon gått kunde jag äntligen somna om, men idag var jag tvungen att ha väckarklocka eftersom jag ska möta upp mina vänner vi 12, annars hade jag försovit mig :P haha, nu ska jag äta upp min frulle, Peace Out!

Söndag

Hallå, idag väcktes jag av Per eftersom vi skulle fira min lillasyster fast hon fyller år imorrn men imorrn har han inte tid att fira henne så därför tog vi det idag.
 
jag skulle hämta min kamera och sprang snabbt ner för trappan snubblade och hamnade på något sätt upp o ner :P:D jag visste inte om jag skulle garva ihjäl eller börja gråta för det gjorde ont som inihelvete samtidigt såg det jävligt dumt ut, jag gick snabbt ner för ingen skulle se mig och hämtade kameran, när jag gick upp kände smärtan i hela kroppen och trodde verkligen att jag skulle få blåmärken över hela kroppen, när jag kommit up ser jag hur de börjar blöda mycekt från mitt finger, jag hade skrapat upp huden, efter ett tag känner jag att att det gör ont i knät och ser att min vita leggings börjar bli röda vi knät:P haha hade skrapat upp hela knät, smart! sen på kvällen kom min lilla prinsessa Wendy med ett plåster till mig så nu har jag en röd bamseplåster där:P hahah

Sen har jag kollat på star wars med Edwin, han är 6år och är sjukt duktig på hela filmen, vad alla heter osv :P hahah
 sen käkade vi även grillat och nu sitter jag här med min kusin. Imorrnska jag vara med Julia och Erika, fun. PEace Out!!!!!!

update

Dagen slutade sjukt tråkigt, det vart ingen bio för hon ville på resurang istället men inte jag, så nu är vi här och inte gör någonting, men aja, imorrn ska vi fira min lilla syster som fyller 4 år! min stora tjej :D hihihi  Va allt jag ville säga :P Peace Out!

fotboll

har inte haft tillgång till någon tv där man kan se på olika kanaler, så fotbollsmatchena har jag missat =/, men såg nu att Spanien sår i final mot tyskland!! :D hell yeah spanien tar hela skiten!. men nu ska jag få i mig lite lasange och sedan fixa mig, ikväll ska vi se the happening! Peace Out!

28 juni

Idag är det lördag, har inga party planer, skulle igentligen träffat en kompis idag men jag tror att jag ska på bio med min kusin eftersom hon vill bjuda mig, så nu ska jag kolla vilka filmer som går på bio. Imorrn så händer väl inte så mycket, gatufesten börjar på måndag men de 2 första dagarna är tråkiga, det roliga börjar på onsdag. Nu är mina planer att jag missar sista gatufestdagen (lördag) och åker hem til stockholm då, sover hemma den kvällen och kvällen efter (sön) ber jag pappa köra mig till Mimmi där jag sover över så åker vi tillsammans till arlanda för vi ska vara där 04.40, 2 timmar senare åker planet på Malta! läängtar :D hihih nej nu ska jag kolla upp lite filmer sen fixa mig, jag sitter fortfarande i pyjamas :P hahaha!

Bilder från gårdagen

Hallå, nu kommer lite bilder upp från igår!




ja fört gick vi till kebab city och käkade se ntill bion :P :D haha

Onsdag

Wiie äntligen så kommer pengarna idag! Har ingen aning om vad vi ska göra idag, imorrn blir det nog iaf hyra film och lite mys, idag är det nog gå på stan på dagen, osv! Nej nu ska jag dra ner, tjejrna väntar på mig, Peace Out!

Dagens händelser

Nu sitter jag här med min lilla prinsessa i knät, vi ska inte göra så mkt nu, sen ska vi till stan och käka mat och sen ikväll blir det sex and the city på bio =), de va allt nu ska jag gå ner till tjejerna, Peace Out!

I sundsvall

Nu är vi i sundsvall, vi kom hit igår 20 i 22 och vi väntade en halvtimme sen på den lokala bussen, sen kom vi hem och la upp sängarn sen gick vi ut igen för att hitta något att käka men allt var typ stängt, vi gick ner på stan och det tog tp 20 min, där gick vi runt till sist kvart i 12 kom vi till statoil och dom hade som tur öppet men skulle stänga 12, vi köpte lite käk och satte oss sedan på busshållplaten och svällde i oss det vi köpt, vi var ju utsvultna:P haha sen var det bara att gå hem och sen sova. Idag har jag ingen aning om va vi ska göra, vi ska iaf handla mat sen kanse det blir bio, jag vet inte. Peace Out!


Mot sundsvall

Gud vad irriterad jag känner mig, jag fick inte min vilja igenom, hur fan ska jag göra nu ?! har ett val att övertala pappa menads jag är borta eller så får jag komma hem tidigare och jag missar gatufesten =(, bläää, jag vet inte hur jag ska göra men jag orkar fan inte tänka på det nu, nu ska jag packa lite mat och sedan åka mot stan, förhoppningsvis får jag skjuts dit. Peace out! vet inte när nästa uppdaterng kommer för jag kommer nog inte sitta vid datorn när jag är där uppe, men vi ses när vi ses :P ;)

Hår stilar


 

Måndag

Hallå!, ny vecka igen, men nu när det är sommarlov är inte måndagarna lika jobbiga och söndagarna är inte längre ångestfulla, de brukar ju bli så annars =D. Jag har vaknat försent, kl är 9 nu och jag skulle igentligen åkt nu men jaf skyndar mig, ska iväg till hötorget först och öppna sen ska jag nog vara där för pappa kommer sen med min resväska för jag bad honom ta med den i bilen så slapp jag åka på tunnelbanan med den, den väger  mkt, haha ni ska få se min väska jämförst med de andra sen, men jag stannar ju där längre. Nu ska jag iväg och fixa frukost sen åka iväg, Peace Out!


update:09.29
Pappa ringde och sa att vi inte behövde öppan idag vilket är bra, mer tid med bloggen då alltså :P haha.
Men är ändå lite irrierad, pappa vill inte samarbeta, han är bara  jobbigt just nu! han vill ju så klart att jag inte ska vara borta länge och så, blää!. Men det är mitt sommarlov och jag ska stanna i sundsvall till den 6/7 ändå! Peace Out!

fotboll

jag är otrolig! har inte packat om grejjerna än, men jag orkar inte! haha efterrätten vart iaf vatten melon, yummie :D!.
men nu ska jag dra och kolla på spanien - italien matchen, självklart hoppas vi att spanien vinner !!. Vet inte om jag ska ta med mig datorn upp eller inte med jag bestämmer det imorrn. nu ska jag dra Peace Out!


update.

Spanien vann!! wiee jag visste det, många av barcas spelar (jag hejar på barcelona) spelar i spanska landslaget :D,

Klackar

Vackra skor från Asos




Tillbaka

Har kommit hm nu. Vi gick på någon peruansk resturang där vi rådmansgatan, helt okej men jag har smakat bättre. Jag beställde aji de gaina och aji betyder chili men den var inte ett dugg stark, hade heller inte så mkt smak, jag gillar ju kyrdd stark mat och att den ska vara lite stark iaf, haha. Så nu är jag mätt men hållar på att tånka ut en efterrätt, vi käkar typ alltid efterrätt, det kan lika gärna vara frukt elle nå sånt. Jag måste packa om allt för nu ligger allt i resväskan och man får inte plats med något mer och jag har kvar skorna, och jag ska typ ta med 6 par skor så jag måste byta till en större, sen ska jag även ha med mig en handväska =). Nu ska jag surfa runt lite till, sedan ladda på en film, packa om väskan, fixa efterrätt och till slut sätta mig med S och kolla på Film, vi är sugna på någon skräckis så jag får leta efter en :D. Peace Out!

Midda

Hallå nu  har jag kommit meh från stan där jag och Lina träffades för att fika, så smart som jag är glömde jag pengarna i de andra jeansen så jag hade bara 29 kr, och jag behövde 18 kr för att komma hem igen eftersom jag inte har något sommar lovs kort och jag ska heller inte skaffa det eftersom jag ändå inte kommer vara i sthlm någonting nästan, men hon bjöd mig på en hallon smoothie, yummi, vi snackade sen drog jag hem, och nu ska jag iväg till stan igen för vi ska käka middag där med pappa och syskonen, så nu skyndar jag mig iväg så ses vi senare ikväll. Peace Out!

Söndag

Hej hej! har precis dushat, ska fixa mig och sedan åka in till stan och möta Lina för vi ska fika där, mysigt!.Tur att det inte är grått och fult ute. Sen händer väl inte så mkt mer, ska kolla så jag får med mig allt viktigt, annars blir det så att man glömmer någonting och det kommer nog hända mig :P haha. Nej nu ska jag fixa lite lunch. Peace Out!


Laguna Beach S 3

Det vart inga sex and the city serier jag kollar istället på laguna beach, haha det finns en kille som är sjukt söt där och det bästa med han, han är sångare i ett band! haha ja jag vet inte vad det är med mig och musik,jag äslkar det helt enkelt :D

Lite pics på Bandsångaren som heter Chase, ser han bra ut eller ser han bra ut ?:P


till höger



Nu ska jag packa ner tvätt medlet och sen dra till tvätt stugan,
min tvätttid börjar 19.00 så i better hurry :D


Forever 21

Forever 21 har ju riktigt fina kläder men jag har inte riktigt vetat om jag ska betställa eller ej frakten och tullen blir ganska mycket, men nu har jag bestämmt mig att jag ska beställa när jag kommer tillbaka från malta, alltså med pengarna som blir överm om det blir några över vill säga:P  men det tror jag :P haha, Men beställer jag ska jag beställa massa på engång för tull och frakt kostar ju och blir dyrare om man beställer flera gånger, så man tjänar nog på att ta fler på engång än lite, många gånger om ni förstår hur jag menar :P.

Kläderna jag förmodligen ska klicka hem, ja som jag sa, jag ska beställa mycket kläder, kanske blir mer eller minder.









Look book

Jag älskar att blogga och försökte komma på en ny kategori, jag brukade ju ha inspiration och det ska jag fortsätta med men nu ska jag också ha look book, lite som inspiration men nu är det flera bilder där man kollar på smink,hår och kläder :D, Enjoy!


Laruen Conrad



Frukt Sallad

slänger upp en bild på fruktsalladen från igår:P



I frukt salladen var det Honungs melon,äpple,banan,vatten melon och Mango
Sedan la vi till lite glass, yummi! :D

Lördag

Hallå, idag är det midsommar dagen och jag har faktiskt gjort en massa. Jag sov rätt länge, men fick inte så mycket sömn den sista timmen för då kom brorserna in i rummet och skulle spela PS2 som är inne på mitt rum och jag vaknar jätte lätt så den sista timmen låg jag mest där och försökte somna om men det gick inte. Efter så  har jag käkat frulle, tagit tvätt tid, städat rummet och packat nästan helt färdigt. Det ända som fattas att packa ner är smink tandborste och sånna hygien artiklar, men det gör jag på måndag morgon, jag har inte heller packat alla skorna som ska med för jag måste gör ett till hål på ett par skor för nu är det för stora ( göra hål på bandet som är på vristen) men det får pappa fixa, så allt är nästan färdig. Sen kl 19 har jag tvätt tid, känner mig så duktig som hunnit med allt sånt! Har träningsverk i magen :P men det går. åhh på måndag åker vi :D wiee, men ska först in på stan och fixa bankärenden och hämta pass, sen vi 17 åker bussen, men vi är nog där redan halv för vi är ju 5 st som åker och vill vill ha platser brevid varandra :D.
Nu ska jag leta efter nån film eller så för jag har sett hela säsong 1 och 2 på laguna beach, men ska nog börja se sex and the city serierna också:P Pappa och syskonen har dragit på latino festivalen, vi är ju latinos :P, men jag orkade inte, nu ska jag surfa vidare, Peace Out!

Sommar planer

Skolavslutning 18/6 [ x ]
Sundsvall 23/6-6/7 [  ]
Sex and the city movie[  ]
Malta 7/7-27/7[  ]
Uppsala efter Malta [  ]



Midsommarafton

Ja det vart ingen grill, papi orkar inte men han fixar en annan maträtt nu, han är ju typ värstan kocken så det blir gott =D, ska fixa lite fruktsallad Mumma. Jag har faktiskt inte gjort så mkt mer, sitter och kollar påa laguna, men städa tossans toa har jag iaf gjort för er som vill veta :P haha. Ibland önskar jag att man bodde i USA jag menar kolla hur de lever, okej jag menar inte slumområderna :P, men jag menar hela,dejt grejjerna,balen och cheerlader, ja asså om ni fata hur jag menar, kulturen där är helt olik den svenska och jag gillar verkligen hur det har där borta :P det bästa är att man får köra när man är 16, fast alla kanske inte är tillräckligt mogna för att löra så tidigt men jag skulle lätt vara det :P haha, nej nu ska jag fortsätta kolla på laguna, Peace Out!

Fredag

Hallå idag är det midsommarafton och det blir att fira med min lilla familj,inte så stor grejj, men grillning och jordgubbar blir det nog =D, vart "erbuden" att åka ut i skärgården med några kompisar och grilla och tälta där vilket skulle vart sjukt mysigt men jag kunde inte =/, aja jag kommer få jätte kul med tjejerna på måndag för då åker vi till sundsvall =), bara3 dagara kvar :D, hihihi Nu ska jag spela lite, sedan träna,städa och till sist det tråkigaste, städa kissens toa :P. Peace Out!

Blommigt är underbart


På Klick kan ma rösta om vem man tycker har de finaste plagget.
Tjejn i mittens klänning är underbar, men ska jag kolla på hela looken älskar jag Mischas
så vacker, och håret, i love it, om det passade mig skulle jag helt klart anväda så :P får väl testa :P

Tokio hotel tv 31

jaa älskar  trosdagar för då kommer alltid ett nytt TH avsnitt. Hahha stackars Tommie som blir fast vi kontrollen:P

Jamie lynn är nu mamma

Imorse föddes Maddie Brian, så nu är Jamie och Casey föräldrar till lilla flickan, grattis!


Jamie med sin systerson Sean Preston

Portugal

Jag drog ju som sagt till hötorget och var där till stängningstid, skulle hämtat mitt  pass me polishuset hade stängt tidigare idag och banken hann ju stänga så de grejjerna fixar jag på måndag för jag åker inte förrän kl 17 på måndagen, jag och tjejerna åker ju till sundsvall för er som inte vet det :P. pappa,jag och 2 av mina småsyskon var även o storhandlade, snacka om mega låga köerna!. Sverige svek mig igår, jag trodde seriöst att de skulle ta ryssland med typ 3-1 eller 3-2! men så vart de inte! Men Ryssland kommer inte längre, för dom ska möta holland och har ni sett holland spela? :O dom är grymma, jag tror på 4-1 till holland typ. Men iaf eftersom Svergie åker t hejjar jag nu på Spanien och Portugal, men ser inte bra ut för Portugal just nu, de ligger under med 2-0 mot tyskarna, men bara 29 min har gått så jag hoppas det fixar det och att de vinner!. Nej nu över till matchen! Peace Out!


update 22:51

Min Portugal förlorade =(, då har jag bara Spanien kvar att heja på

Kungsan, Sverige-Ryssland

slänger upp lite bilder från igår och även ett filmklipp, första gången :P
 



  

Torsdag

Godmorgon! nu har jag sommarlov, och igår var det typ sämsta skolavslutningskvällen ever, ja i början var det riktigt härligt för alla i vårat gäng sjöng massa ramsor( eller vad man nu ska kalla det) som "in med bollen i mål", "vi är svenska fans allihopa" osv, mest var det ju killarna som stog  och sjöng/skrek, så om de hade rösten kvar vet jag inte ;P haha. Aja kvällen i början var ju som sagt riktig härlig, så härlig stämmning och gott folk, men sög sedan då svergie förlorade, vi drog 6 min innan matchen var slut för vi visste att sverige ändå inte hade en chans, sjukt deppiga, vissa mer än andra, vi satte oss på doken där alla mest var tysta och arga, så ni förstår ju att man kände värsta dåliga stämmingen. Så kan det vara =/. Jaa nu  ska jag fixa frulle och fixa iordning mig och sedan dra till hötorget för jag behöver hämta ut mitt pass och fixa lite bankärende, så det blir min dag, fick lite sömn så jag ska nog inte göra så mycket mer än det, de närmaste dagarna ska gå åt att packa och tvätta inför sundsvall resan på måndag =) jag längtar, a juste och imorrn ska man fira midsommar, det gör jag med min familj =) mysigt kommer det var för grillning står på schemat :P, nu ska jag fixa frulle, Peace Out!

Onsdag

Hallå, sitter just nu hos Mimmi, vi ska fixa oss osv och sen dra till kungsan där vi ska kolla på sverige-ryssland matchen och vi är peppade för vi har sverige tröja, flagga och även färg till ansiktet =) haha så det blir kul, fler folk kommer så klart dit men när vet jag inte, jempa och de andra skulle iaf komma lite senare. TIll dagen iaf, jag vakande vi 7 tiden och började fundera vad jag skulle ha på mig, hade ingen aning så jag tog fram klänningen från förra årets skolavslutning och klippte bort volangerna, men då vart den för kort att ha som klänning så jag satte på mig ett par shorts under och guldiadem =), slänger upp en bild på outfiten imorrn. Sen drog jag till skolan och där var vi i matsalen en stund och sen gick klasserna till olika klass rum för att fika med sina mentorer och där fick vi saft och jordgubbstårta =) Mums, sen drog vi hem, så nu har jag sommarlov =). men jag tar med mig kameran ikväll så ni får se hur jag hade det idag =). Peace Out!

she's the man

Nu ska jag kolla på she's the man, väldigt rolig film, kom på nyss att jag inte bestämmt vad jag ska ha på mig på skol avslutningen, sen måste jag även ha med mig ett ombyte till skolan eftersom jag och Mimmi ska dra hem till henne efterskolan och sen ska vi till kungsan så jag måste packa och grejje, men jag orkar inte göra det nu så först ska jag kolla på filmen sen kan jag börja fixa de andra grejjerna, haha tur att man "ute i god tid"...not

Laserdome

Ja idag var vi på laserdome med klassen, det gick ju inte så värst bra för vårat lag, men vi var bara tjejer och 2 typ 11 åriga pojkar, ett lag var blandat och tredje laget var nästan bara killar och en tjej och dom vann, men dom var säkert "vereraner" :P haha. Efter drog vi till donken en snabbis för några skulle käka och sen skulle klassen mötas på observatorie lunden och där hade vi picknick med klassen, vi har skolavslutning imorrns så det var det vi gjorde som någonting innan vi slutar. jag och Mimmi snackade ihop oss angående morgon dagen om vad som händer osv så planen är att vi först drar till kungsan och checkar sverige matchen där och sen drar vidare, sounds good, jag gillar faktisk fotboll :P wiee, har suttit och kollat på laguna beach och det är bara ett avsnitt kvar innan jag sett sesong 1 :P, nej nu ska jag träna lite, sedan blir det jorgubbs/banan smoothie :D yummi! :D hihih, nu till träningen, Peace Out!

Aaliyah - Try again


Tisdag

Godmorgon, helt onödigt att jag är uppe nu för jag ställde klockan på 10 för jag börjar inte förrän 12 men jag vaknade vi 7 och låg i sängen men kunde inte somna om, jag klara värkligen inte och sova i denna värme så för 30 min sedan gick jag upp. Nu vill tossan in (min kisse) hihi hon är så rolig för varje gång hon vill in så puttar hon in dörren eller så skriker hon utan för, hon krafsar typ aldrig på dörren :P, hon är inte heller rädd för vatten vilket är superbra för min förra katt var det. Men iaf kl 11.40 ska jag möta girlsen vi rådmansgatan sen ska vi gå till laserdome där vi ska möta resten av klassen, ja det ska vi alltså göra som avslutnings grejjs, riktigt kul för jag har bara sån där laser grejj och det var på laserhallen i sundsvall vilket var för 2 år sen, men jag är tävlingsinriktad människa så jag ska iaf försöka vinna. Nu ska jag fixa frulle och ta en dusch, Peace Out!

Scar och Simba

Gud vad jag älskar lejon kungen, min favorit disney film helt klart! Och detta klipp är så roligt! :D




superhero moviie

Nu har jag tränat lite och håller på att fixa våfflor, så snart blir det våfflor och film, filmen jag ska se blir superhero movie :D, peace Out!





Filmen laddar super dåligt så jag ska kolla på min metallice Dvd live i sandiego istället :D den är helt underbar!

jag önskar mig ...

Style by stars har riktigt fina plagg, så dessa vill jag ha, synd bara att min plånbok säger nej =/.

  

Digestive

Nu sitter jag på min säng om mummsar i mig digestive kex. Jag ska sätta på en film så den laddar sen ska jag träna lite, göra lite mag och rygg övningar, jag har ju en sjukt bra bok där dom ger massa tips hur tjejer ska träna olika delar och man behöver inte redskap och så, jag måste för snart är det dags för beachen för förra gången vi var på en strand så var jag inte alls nöjd med min kropp:P, så lite träning är ett måste. Gu vad skönt det har varit har sovit i 2 timmar, dock inte lika länge som jag brukar göra och det är ju bra, skol sköterskan har nämlingen sagt att jag inte får sova mer än en timme på eftermiddagen för  förut var det så att jag alltid var trött på skolan och när jag kom hem. Nu ska jag leta efter en bra film. Peace Out!

Inspiration

SÅ DAMN SNYGGT!! älskar den sommriga men ändå lite klädda outiften (för att vara sommar). skulle nog funka på fest då del blir lite kallare på kvällen och blommarn är pricken äver i:et, måste skaffa en sånn!

Elin Kling

Eurotrip

Nu ska jag kolla på eurotrip för jag kommer  inte på någon annan ungdomsfilm som jag vill se, nån som vet någon riktigt bra, säg inte mean girls, hot chick,a cinderella story eller american pie filmerna eller not another teen movie för den delen heller, jag vii se någon anna bättre :P säg till om ni kommer på någon =)




Det vart ingen Eurotrip jag kollade istället på Silent hill, mucho good film :D haha den är lite konstig man måste förstå filmen för att gilla den. Som tur hade jag min brorsa där som redan hade sett filmen och kunde förklara det jag inte förstog :P

Show the back

Jag tycker att det är finare att ha en urringning på ryggen än framme vid brösten. Ryggar är vackra och borde visas mer!
Kolla bara in design kläderna som visar ryggarna :)


DSquared


Versace


Chloé

The Beatles - Let it be


ready,set sundsvall!

Jag så här är det, jag bodde i sundsvall förut med Mamma och hennes man och mina syskon, sen gick mamma bort och efter ca 1-2 år flyttade jag till stockholm där jag pappa bodde. Jag har alltså kvar vänner och syskon i sundsvall så till sommarlovet ska jag dit. Jag ska ta med mig Mimmi,Lina,Emma och Emelie dit och vi ska  bo i huset jag bodde förut, ja vi har alltså kvar huset eftersom mammas man bor där med mina små syskon, så nyss ringde jag honom (jag har försökt nå honom sen flera dagar tillbaka men han var aldrig hemma) för att kolla om det var okej att jag tog med mig fyra kompisar, jag visste självklart att det skulle vara okej, det är ju mitt hus också men det var ju bäst att höra med honom om vad han tyckte om det och så, det är ju trots allt han som bor där nu. Men det var iaf helt okej så nu är det bara att åka dit och ha kul :D, vi ska väl sola bada, käka ute och gå på stan, fast dom är ju vanare vid fler butiker och så :P för sundsvall har tex inte topshop, urban outfitter, weekday och massa andra, mest det vanliga, hm, cubus,bikbok, men dom fick iaf i höstan monki så dom håller på att förbättras :D. Men vi funderar också att gå och se sex and city filmen där, om vi inte kollar på premiären här, men det tror jag inte  :P, nu ska jag leta efter nån film jag kan se, ja jag vet inte vad det är med mig och filmer just nu:P haha har ett eget maraton med mig själv typ. Peace Out!



Nån som ska se filmen ? :D
Haha tror att det typ är ett måste för alla tjejer :P


Söndag

Godmorgon, har inte gjort så mkt idag, bara sovit ut och käkat frulle. Ska nu kolla på någon film men vet inte vilken än.
Jag har värsta lusten att flytta hemiffrån, jag kan inte får vara ensam någonstans! sjukt jobbigt, usch, aja får väl leta efter ett jobb och så fort jag fyllt 18 ska jag ställa mig i bostads kön, någon som vill flytta ihop? :P, nej nu är det film tajm !

A walk to remember

ska nu se den filmen, en sjukt vacker film! måste ses


Nån som sett den förut?

Lördag

Hallå, whats up!. sitter pch kollar på "americans best dance crew" och en kille lär massa colla dancer, i like! jag älskar att dansa!. Idag var jag på hötorget hela dan och Emelie kom även förbi tillsammans med hennes pojkvän, hon köpte även med sig 2 navel piercingar, vi har som sagt riktigt fina piercingar där och jag ska även få plock med mig ett par innan jag åker till sundsvall, men jag vet inte om jag kommer junna byta än men jag kan ju teste, jag har haft min piercing mer än 1 månad. jag vet inte vad det är med pappa men han har typ  fått värsta frukt frossan, t ex igår köpte pappa jorgubbar och jorde jucei av det sen käka vi jordgubbar med smällt chocklad till kvällen, pappa gjorde även annanas juce till sig själv, o idag så köpte han 5 paket jordgubbar, 3Kg bananer, ½kg persikor och en vatten melon :O, så här hemma ska det käkas mycket frukt, men det är ju bättre än godis :D, ikväll blir det också jord gubbar o chocklad :D wiee. Just nu är det Sverige spanien och jag tror tyvärr att svergie förlorar men jag hoppaas att jag har fel. nu ska jag dansa vidare :P Peace Out!


Update 20:00

Jag hade rätt, Spanien vann med 2-1

Shaun White

Så otrolig duktig!, Han är en av världens bästa snowboard åkare, jag skulle lätt vilja kunna iag göra lätta hopp, snurra en varv i luften 360 om de nu heter så och typ åka på stång, jag får väl leta efter en backe här i stockholm och börja träna på vintern, så ny snowboard,kängor och snowboard kläder behövs, men det tar jag till hösten, knappast att det finns i affärerna nu :P. Men jag gillar även sk8 board, så jag får väl ta sk8 board till sommarn och snow board till vintern :P

hemma

Jag satt kvar i skolan idag med Alice och Jempa för vi behövde göra färdig en media uppg. Vi hann nästan färdig sen var jag tvungen att dra för pappa skulle till banken. Jag stannade där i lite mer än en timme och drog sedan hem. Har varit på affären och handlat lite till min kisse miss :D och nu ska jag bara slappa, jag är så himla trött, så det blir nog tidigt kväll idag. Imorrn ska jag försöka se om jag hinner tvätta mer kläder och så ska packlista fixas, annars är det så att man alltid glömmer något. Nu ska jag fortsätta kolla på the x effect. Peace Out


Inspiration

Hillary Duff


skor på rea

Rea är väl alltid bra eller hur och ellos har nu rea på massa skor, checka min favoriter
Den svarta var sjukt snyggt och den kostar under 300!:O skulle lätt klickat hem dem om det inte borde s¨att



Fredagen den 13:de

Idag är det enligt myter otrusdag, men så långt jag minns har det nog inte hänt nå speciell otur på fredag den 13:de:P jaja det är ju myt, det är inte mer otur än någon annan dag. Men nu har jag mediekunskap så det måste jag jobba med. Peace out!

tvätt

Idag satt jag på skolan till kl 14, sen drog jag till hötorget för att hjälpa till där och vart kvar där tills vi stängde, jag gick dock till bilen kl 17 och somnade där för jag var så trött, skönt att jag har sovmorgon imorrn =).Nej nu ska jag iväg och tvätta, ska tvätta allt jag ska ha med mig till sundsvall och malta för nästa måndag åker vi till sundsvall sen när jag kommer hem åker jag till malta dagen efter så nu ska allt tvättas och planeras, allstå vad jag ska packa osv. Eftersom både jag och Mimmi bloggar varje dag så ska vi fortsätta med det när vi åker till malta och det komemr nog också gå i sundsvall fast då inte lika ofta eftersom vi mer ska vara ute. nu ska jag dra och tvätta kläder. Peace Out!


Dagens Outfit

Jag vet att jag inte lagt upp så många outfit på sistonde, men det har bara varit tråkiga, men nu ni så kommer en! :D


Solbrillor:H&M
Kofta:H&M
linne/fodral:Gina tricot
Leggings:Gina tricot
Skor:H&M
väska:H&M

Ny blogg layout

Ja som ni ser har jag fixat en ny blogg layout, jag bytte ut både headern och bakgrunden, jag tyckte att jag behövde en ny och varför då inte låta den vara en sommrig! :D


Inspiration

Elin kling


Torsdag

Hej hej, sitter på min medieproduktions lektion nu och gör inte så mkt, men ska väl jobba med flashen. idag så var jag så jävla trött så att jag funderade på att skippa lektionen, har bara en lektion idag, men efter 30 min tvingade jag mig upp. Ska snart någ dra till donken för jag hann inte käka frulle så det blir väl en toas där, eller 2 :P hihihi. Idag är det plugg som gäller, så jag och Alice ska till Jempa och plugga sen efter skolan. Peace Out!

Önske Outfit


Sött blandat med tuff rock brud, precis vad jag är :P haha, fast jag hade dock velat ha den rosa klänningen i vit istället =)

Skinnjacka:H&M
klänning:Gina tricot
skor:Topshop
örhängen & armband:cocoo

Shoppat



Den är figur sydd på sidorna som ni ser, och den passar typ över allt.
Man kan ha den på stranden tillsammans med ett par flippflopps och en strandväska eller till fest då med ett par svarta högklackade skor och en kuvert väska :D hihihi, den kommer från Gina tricot!


Inspiration

Jessica Simpson


Lakers

Vad är grejjen med lakers, ja basket är väldigt stort i USA och vill man se kändisar ska man dra till en Lakers match för typ alla kändisar håller på lakers, vrf? Jag tror att man bara börjat heja på dom för att alla andra gjort det, lite grupptryck där :P, jag menar i fotboll ex håller inte alla kändisar på barcelona, utan alla har olika lag man hejar, jaja jag fattar verkligen inte det där med att hejja på lakers :P, det finns ju säkert massa andra bra lag. Kredit till de kända som INTE hejjar på lakers :P

här är dom som hejar på laker (bara några få av alla)


  

Hemma

hallå, har precis fixat lite käk till mig. Idag efter skolan mötte jag som sagt upp pappa så gick vi till citypolisen och fixade ett pass till mig, vi väntade i nästan 2 timmar och jg höll på att somna, förövrigt såg jag ut som en drogad kriminell på pass kortet men jag orkade inte säga att jag inte gillade bilden så det fick gå:P, sen gick jag en snabbis förbi GT för att prova kläningarna jag ville ha men jag hittade inte dom =(, jag köpte istället en blå vit randig fodral/lång linne som jag snart ska visa :). Peace out!

Onsdag

Hallå! sitter i datasalen nu och har haft engelska test, men vi fick gå när vi gjort färdigt den såå, nästa lektion börjar kl 10 och då ska vi på studie besök på nå ställe i gamalstan, så innan kanske vi drar och käkar någonting för jag hann inte käka frukost imorse. Igår fixade vi ju inte mitt pass så idag möter jag pappa efterskolan så ska vi dra och fixa mitt pass, sen kanske jag går en snabbist till GT och kollar efter klänningarna jag skrev om igår.  Peace Out!

Shopping?

Nej jag känner sug efter att dra ut och shoppa lite, kolla in de fina plaggen :D i want, få väl dra och kolla och prova dom någon dag denna vecka :D.sen ska jag även kolla seconhand så man är själv om någontin, för jag gillar verkligen inte att ha lika plagg som någon annan, eller vem gör det liksom :S

mina favoriter, blommigt ska de vara!,



Malta

Ja ska som sagt åka på språkresa till Malta tillsammans med MImmi och Emelie, från början var det tänkt att vi skulle åka till st topaz, men eftersom det var för få som anmält sig just den datumet så flyttades vi till sts pauls bay och det verkar ju också kul, så jag har hittat lite bilder på malta och staden där vi kommer bo :D




fjärde bilden är på en "by" eller vad det ska kallas, iaf pompeji heter den och den byggdes upp för man skulle göra en film om karl alfred, ni vet han som käkar spinat, sen lät man byggnaderna vara och byggde ett tivoli brevid, hoppas vi får åka dit och kolla :D

Tisdag

Hej hej!, är mätt för jag har prescis käka lite mat :), nyttig sådan :D.  Aja idag så var jag på skolan som vanligt men jag hade inte den sista lektionen eftersom jag skulle göra ett prov på svenskan, så hoppas det går bra, men tyvärr lutar det åt ett IG sa läraren, ush svenska är inte min grejj, men alla andra ämnena går iaf bra, men skulle jag få IG i kursen behöver jag inte göra om hela kursen eftersom det finns massa uppg jag redan klarat av. Efter skolan drog jag och tjejerna som ska åka med mig till sundsvall till cityterminalen eftersom vi skulle köpa våra biljetter, men det gick inte eftersom servern eller nått sånt var nerlagd för det var nå fel så MImmis mamma ska boka biljetterna på ybuss hemsida istället, gud va kul vi kommer ha :D. vi åker snart :D hihihi. Sen mötte jag upp pappa på hötorget så åkte jag hem med han, jag hämtade ävven ut mitt ID kort idag, jag ser btw ut som en kines kille :Phaha, aja ingen jag känner kommer behöva se den :P. Sen har jag väl inte gjort så mkt mer, ska plugga in engelska orden idag för vi har test på det imorrn. jag kollade även på polisens hemsida om pass och de kostar bara 400kr(dom nya) och ta ca 5 arbetsdagar, fan vad lättad jag blev när jag läste detta för alla andra sa att det tog typ 4 veckor och då kanske jag inte skulle hinna få hem passet till malta resan vilket skulle var väldigt synd för då kanske jag inte skulle kunna åka med fast jag betalt hela resan, men imorrn åker pappa och jag till polisen och fixar det :D, Peace out


Föresten sörjer vi alla idag eftersom jag inte kom iväg till hultsfred somm börjar idag, eller alla börjar kampa idag iaf.

buhu =(, men nästa år då ska jag dit,  då är jag också 18 år ;) haha


Girls loves Shoes!


Från nine west

Update

Hallå! nu kollar jag på den sista avsnittet av tila teqila och jag är glad över vinnaren :D.  Men iaf idag efters skolan gick jag och lina till hm där vi båda köpte nya bikinisar, hon köte en jätte söt blommig bikini med volanger.Jag tänkte köpa en solskyddsfaktor på 50, men sen kändes det som om jag överdrev lite, egentligen så behöver jag bara en på 5spf för jag är mörkhyad och min hy tål mer sol än vad vit hyade gör, men jag ville ändå skydda mig bra eftersom solen kommer vara starkare i malta :P. Efter gick jag till pappa och sen gick vi till banken och betalade resan till malta, så nu är allt betalt! sköönt :D hihihi jag känner mig rätt uttråkad så eftersom jag nu sett alla tila teqila avsnitt och alla newport haror avsnitt som går att se i svergie måste jag nu kolla på någon annan serie, jag tror det blir the hills och my sweet 16, önskar också så många gånger att jag fick fira min 16 års dag så, men nu är jag redan 17, så den 18 då jävlar ska det fixas största festen :D hihihi Peace Out!

shoppat

Ny bikini från H&M, jag ville ha någon med färger så den passar mig prefecot :D, och solskyddsfaktor som också köptes i H&M



Den hade även ett litet hjärta som kommer hänga på ryggen, nice :D

Måndag

Då var det sista skol veckan,skööönt! nästa onsdag så slutar vi, och jag slutar lite efter alla andra eftersom jag bara går halv dagar i skolan. Men nu sitter jag på min medieproduktions lektion och jag jobbar med min flash film som går åt helvete :P aja, det hjälper lite att titta på newport harbor :D, jaja idag ska jag betala in min malta resa, inte lite pengar vi snakcar om men det är liksom en grej man bara gör engång i livet, så det är nog värt det, sen ska jag se om jag hinner prova lite bikini, sen måste jag även köpa en ny solskydds lotion m hög solskydds faktor :D, för jag vill nog inte bli så mycket brunare :P. Men över till jobbande, PEace Out!

Inspiration

Lauren Conrad är min inspiration igen ! :D, men jag skulle dock ta ett  par andra skor :P


Update

Hallå, ska strax gå och käka, Men nu sitter jag iaf och kollar på en ennan serie eftersom jag har ett avsnitt kvar på "a shot at love with tila tequila" som inte kommit ut än. Men nu kollar jag på newport harour eller nått sånt, men gillar den mycket, jag gillar sånna serier som the hills, Laguna beach osv, men nu ska jag käka Peace Out!

Ute efter en bikini

Då var man tvungen att leta efter en ny bikin som passar en perfekt, det där med att hitta en ny bikini är så jobbigt för det är svårt att hitta någon som passar perfekt, och varje år måste man göra samma sak, jag hade redan provat bikinin för i år men de gick inte, så nu måste jag leta efter en ny :/, men jag börjar hita några fina :D

Från Lindex


Från Topshop

Fina va!, bara ut och prova igen då.

Middag och stutsmatta

jag igår var jag, Mimmi,Lina,Alice,Emma och Jempa hos Lina i tyresö och vi grillade och hoppade stutsmatta, det var så kul. Och maten, OMG den var såååå god ! Hihi.




söndag

hallå sitter inne på rummet och forsätter kolla på de andra avsnitten av A shot at love with tila Tequila som är sjukt  bra:P jag skrattar typ hela tiden !. Annars har jag suttit och sytt lite och läst en bok som vi har på engelskan. Det är sjukt varmt så jag orkar verkligen inte vara ute, tex imorrns var det så jävla varmt i rummet så jag kunde inte sova längre väldigt jobbigt, man får typ lust att gå runt i bikini, det är ju nästan för varm, men jag älskar sommaren ändå!, för det betyder ju sommar lov, ljusa och varma kvällar :D hihii Peace Out! 

lördag

hållå mina vänner, känner mig lite stressad för om en minut måste jag dra till afären, köpa en marabou choklad kaka och sen dra till tunnelbanan. Men iaf idag så hjälpte jag till i hötorget, sen fick jag och min bror käka på china, mucho rico! jag år kyckling spett men jordnötsås och ris och den var precis lagom stark, jag gillar då maten är lite stark iaf :D, sen gick jag runt på stan och letade efter bikin men hann aldrig prova för det var så långa köer, så jag la undan dom så imorrn ska jag in och prova dom. Nu är jag här hemma, ska fixa håret nu och sen dra. Ikväll ska vi tjejer vara hos lina och ha det mysigt. Vi ska grilla och hoppa stutsmatta, Wiie, tar med mig kameran :D, Peace Out!

Sol o bad

igår så var jag med tjejerna och solade och badade på kaanan och nu kommer bildera :D



 

Fredag

Hallå! sitter här och kollar på a shot with tila tequila . idag var jag på "smaka på stockholm" med Emma och värmen är sjukt jobbigt, usch! vi gick runt där och det var så jobbigt att komma fram för det gick så segt, men till slut gick vi till donken ist och vi käkade där, det var iaf mysigt att bara sitta där och prata med Emmis pemmis :D. Men usch va onyttigt jag har käkat! t ex igår käkade jag nudlar och idag med, till frukost käkade jag pannkakor och idag käkade jag också chicken tasy, men imorrn blir det bara nyttigt mat, eller jag tror det iaf, vi ska ju grilla hos Lina, det kommer bli så kul!
sen ska vi ta med oss Jordgubbar :P och chocklad, men det är ju inte o nyttigt :D hihihi nej nu ska jag fortsätta kolla på tila tequila :D Peace Out!

Torsdag

Idag var det ingen skola, skönt!. jag vaknade, fixade lite frukost och åkte sen till hötorget. Sen mötter jag upp Emelie, vi gick på stan ett tag sedan träffade vi Mimmi och Lina i TC och åkte till blackeberg för att möta upp Alice och Emma, sen gick vi till kaanan och solade och badade, väldigt mysigt. På vägen hem var tanken att jag skulle förbi hötorget för att få i mig lite mat men jag var sååå trött så jag åkte raka vägen hem istället, kännes sjukt irriterande för jag kunde verkligen inte hålla min ögon uppe så jag fick hålla hande för ögonen, för lite pinsamt är det ju att somna på tunnelbanan. Väl hemma slängde jag mig på sängen pc kollade på bilderna jag knäppt och sen försvann sömnheten så jag fixade lite mat till mig, men jag börjar känna mig trött nu så det blir nog ingen sen kväll för mig :p. Imorrn ska de det bli ca 30 grader och jag orkar inte sitta hemma så jag och Emma ska dra till "smaka på stockholm" för er som inte vet vad det är så kan jag berätta att de tagit ut ca 27 resturanger på kungsan och har massa artister på sen, så vi ska käka något gått där och lyssna på musik från scenen, kommer bli grymt mysigt! Peace Out!

Pluggat

jag nu  ä jag äntligen klar med min eng uppg och har skickat iväg den, nu ska ja stänga datorn för jag börjar få sjukt ont i ögonen=/, imorrn är det sol och bad som gäller med girlsen, jag tar med mig kamera så bilder kommer nog upp imorrn, nu ska jag nog sova för jag känner mig helt slut. ciao Peace Out! 

Lejon kungen 2- vi är en

så vackert, sången och filmen.

Update

Hallå. Efter skolan drog jag,Mimmi och Lina till stan för Lina skulle byta ett par skor. Ja gick efter en lit estunde eftersom jag skulle hjälpa pappa. Där satt jag och mummsa i mig tårta för min faster hade fått den av ett par kompisar till henne. Sen drog jag hem och fixade lite nudels till mig så jag måste träna lite för imorrn blir det sol och bad någonstans med Emma,Lina,Mimmi och Alice =) så det blir kul, jag har ju solskyddsfaktor på 20, vilket är mycket bra =), jag är ju redan brun och jag vill inte få hud canser!. Nej nu måste jag fixa en Engelska uppg som ska in senast idag, så jag får mejla den. sitter förövrigt och lyssnar på disney musik, i love it . Peace Out!

Onsdag

Hallå! sitter nu i datasalen med Emma och Jempa. Vi har prescis haft prov och Mimmi,Lina och Alice sitter kvar och skriver, eller nu kommer lina. Men iaf så hade vi prov i SH i EU och FN. Nu ska vi vänta till de blir färdiga sen ska vi käka lite food =), nej nu ska jag surfa vidare ;) Peace Out! 

Lynyrd skynyrd - Sweet home alabama

Vem älskar inte denna låt?
 

Update

Hej hej , sitter nu hos Jempa med Alice och pluggar inför provet imorrn i samhälle. Jempa håller fixa maten så snart ska vi käka. Egentligen skulle jag köpa ut  min GF biljett men jag har ju inte hunnit hämta pengar så det får bli imorrn. Nej nu ska jag jobba vidare Ciao, Peace Out!

Tisdag

Hej hej, godmorrn kanske  jag  ska säga=).Just nu sitter jag i data salen och har svenska, vi ska analysera en film och för mig lutar det på filmen "I am Sam". Idag ska jag ta ut min GF biljettet för jag hann inte göra det idag. Annars händer väl inte så mycket idag. Jo juste på fredag ska jag, Emma och Alice dra och sola och bada någonstans och på lördag blir det grillning och hoppa stuttsmatta hos Lina, men det är inte så långt kvar =), nej nu ska jag jobba. Peace Out! 

Pocahontas

Hahha jag har faktisk blivit kallad för pocahontas av flera =S, tar det inte som en komplimang men det är för jag inte vill se ut som hon :P. Men hon har ju så fina sånger på filmen, här är några :

Färger i en vind


The virgina company (svenska)


floden har sin egen väg:


Inspiration

Åh vad vacker inte en miss iaf! Audrina från the hills


Hiss eller diss

Rihanna har flera gånger fått kläd missar enlig mig iaf, och jag tror hon gör det igen, eller vad säger ni?,


Hiss eller Diss?

Charlie Hunnam

Igår såg jag filmen green street hooligans på tvsport och jag gillade filmen väldigt mycket, det fanns en person som man verkligen fastnade för och det var Pete som heter Charlie Hunnam på riktigt. Dom var tuffa killar men ändå innerst inne var de killar som brydde sig om varandra och det var det jag gillade mest, de var som bröder =).


 

Tänk vad han kan förändras, med det låga håret är han socker söt och när han har snaggad så ser han mer tuff ut, lite bad boy aktig :P

Måndag

hallå!, då var det ny skolvecka igen =) sitter som vanligt på min medieproduktions lektion och jag jobbar som vanligt på med min flash film. Är sjukt sugen på något från donken, så förhoppningsvis får jag med mig någon dit på rasten för donken ligger ju inte mer än 5 min härifrån. Idag ska jag hämta ut min 3-dagars biljett till sundsvalls gatufest, sen denna vecka måste jag fixa pass för jag har inte gjort det än och jag måste ha ett tills den 7 juli då jag åker till malta på språkresa. Någon som vet hur lång tid ett pass tar att göra?. Annars händer väl inte så mycket. Nu ska jafg jobba vidare. Peace Out!

Gårdagen

Igår så firade vi Mimmi och Lina och de hade bestämmt att vi skulle vara i i rålis parken, så där satt vi och hade väldigt kul för det kom massa folk som inte jag känner och jag älskar att träffa nytt folk, vem gör inte det ?:P



Grönan

jag var ju  på grönan i fredags med Lina,Mimmi och Emma och det var riktigt mysigt att vara där med tjejerna =).
Lite bilder från dagen